Results 31 to 38 of 38
Thread: ...δύσκολος αγώνας ξεκινα!
-
17-11-2011, 07:37 #31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΛΑ??? που μπορουμε να βρουμε την δυναμη ενω για αλλα πραγματα μπορει και πιο δυσκολα απο αυτα να βρουμε δυναμη να τα ξεπερασουμε ενω απο αυτο το προβλημα οχι... γιατι ζουμε εξαρτωμενες απο αυτο???
- 22-11-2011, 07:38 #32
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩς ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΟΛΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΜΕ ΟΛΑ...ΤΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΩ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΛΛΟ....ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗς ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΑΛΛΟ....εχω κουραστει...
23-11-2011, 02:10 #33
justme,λυπάμαι πολύ για την απόγνωση,που δείχνεις να νιώθεις.
Καταλαβαίνω πως έχεις κουραστεί,πως δεν πιστεύεις πως θα απαλλαγείς
απ'όσα σε ταλαιπωρούν,πως τρέχεις από δω κι από κει χωρίς αποτέλεσμα.
Θα μου επιτρέψεις ωστόσο δύο παρατηρήσεις.Πρώτον δείχνεις να μη δίνεις χρόνο
στα εγχειρήματα σου.Ο ψυχολόγος δεν είναι παθολόγος να σου γράψει αντιβίωση
να γιατρευτείς κι επίσης δεν είναι κάποιος που θα σου πλασσάρει λύση.Πρόκειται
για συνεργασία,το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί τόσο από την ικανότητα εκείνου
όσο κι από τη δική σου ενεργή συμμετοχή!Μου δίνεις την εντύπωση πως περισσότερο
πας για να πεις πως πήγες παρά πιστεύεις και δίνεις ουσιαστική ευκαιρία στο εγχείρημα.
Μετράς τα ραντεβού λες κι είναι χρόνια και κάθε που συνεχίζεις να κάνεις εμετό τους χρεώνεις
αποτυχία!Όσο για τα χρήματα είναι ένα σημαντικό θέμα,ειδικά στις μέρες μας,δε λέω,αλλά
αν κάπως μπορείς να τα εξασφαλίσεις,ακόμα και με στέρηση από άλλα,δες το ως επένδυση για σένα!
Το δεύτερο θέμα που νιώθω την ανάγκη να θίξω αφορά στην καλή σου φίλη!Δεν αμφισβητώ
την αγάπη της και την καλή της πρόθεση να σε βοηθήσει,μου δίνει ωστόσο την εντύπωση
πως αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σα να ήταν δικό της κι εσύ,ακολουθείς ως άβουλο ον,πίσω της.
Είναι δική σου η ζωή,δικό σου το ζήτημα.ʼλλο να σου συμπαρίσταται δίπλα σου κι άλλο να σε σέρνει
και να αποφασίζει αν θα πας σε ψυχολόγο,ψυχίατρο ή παπά!Κανένας από τους προαναφερθέντες
δεν μπορεί από μόνος του να σου δώσει λύση!Αν δε δουλέψεις όσο χρόνο χρειάζεται με τον ψυχολόγο
ή αν δεν πιστεύεις για να δεχτείς πνευματική καθοδήγηση του αγίου πνεύματος δια μέσω του εξομολογητή σου,
δεν είναι εκείνοι από μηχανής θεοί να τακτοποιήσουν το θέμα σου.Ηρέμησε όσο μπορείς και μόλις
νιώσεις θετική αναλογίσου πού πιστεύεις περισσότερο πως μπορείς να βοηθηθείς!Πάρε το ζεστά,
κάνε το ολόδικο σου και δώσε όλο σου το είναι.Συν τω χρόνω είμαι σίγουρη πως θα δεις διαφορά!
Πάρε την ευθύνη του εαυτού σου και των επιλογών σου και κλείσε κύκλο αντί ν'ανοίγεις διαρκώς νέους!
Καλή σου δύναμη!
23-11-2011, 07:25 #34
το οτι προσπαθω προσπαθω γιατι εκανα διαφορα εκει ποθ εκανα 3-4-5 φορες εμετο την ημερα βρισκομαι στην 1-2 μπορει και καμια καποιες μερες... απλα ξερεις κατι ο καθε ανθρωπος οδηγηθηκε σε αυτον τον λανθασμενο δρομο για διαφορετικους λόγους..εμενα ας πουμε επαιξε σημαντικο ρόλο διαφορες καταστασεις που περασα και περνω και με την παρα μικρη δυσκολια ή αποτυχια ξεφευγω και αρχιζω ξανα απο την αρχη.. ξερω ειναι παρα πολυ δυσκολο τουλαχιστο για εμενα..γιατι εμαθα να ζω απο αυτο...οσο λαθος και αν ακουγεται το να ζω ετσι ήταν και ακομα ειναι μερος της ζωης μου και πολλες φορες ήταν απογνωση μου...
23-11-2011, 17:08 #35
καλησπερα κοριτσια!! justme κ εγω το ιδιο μεσενα παθαινω. δεν πειναω δεν τρωω πολυ κ μολις φαω τρωω κ λιγο ακομα για να κανω εμετο.Ειναι σαν ναρκωτικο λες κ ζω μεσα απο αυτο. οπως το τσιγαρο..το κανω κ αυτο απο συνηθεια..
Διαβασα σενα αρθρο οτι τα βουλιμικα επεισοδια φερνουν τον οργανισμο σε τετοια ευφορια οπως αυτη των ναρκωτικων...γιαυτο τη ζηταμε ολο κ περισσοτερο..
καθε φορα λεω ειναι η τελευταια φορα που κανω εμετο...αλλα ακομα δεν εχει υπαρξει..ας ελπισουμε οτι το επεισοδιο του εμετου μου πριν μιση ωρα ηταν το τελευταιο της ζωης μου...
18-12-2011, 07:48 #36
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...δεν ξερω τι γινεται αν φταει αυτο αλλα εχει 4 μερες πονο το στομαχι μου και μου κτυπα και στην καρδια..αλλα δεν ξερω τι φταιει....λεω να πας για γαστροσκοπιση
18-12-2011, 09:29 #37
justme καλημέρα
διάβασα την ιστορία σου και συμφωνώ απόλυτα με την ShadowWave
Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ ότι μπορεί να χρειάζεσαι βοήθεια και από διατροφολόγο που ξέρει να χειρίζεται την νευρική βουλιμία; Ψάξτο λίγο υπάρχουν αρκετοί πλέον διατροφολόγοι στην Ελλάδα που εξειδικεύονται στο να βοηθούν ανθρώπους που έχουν διατροφικές διαταραχές. Το ημερολόγιο διατροφής και συναισθημάτων επίσης επειδή το έχω δει στην πράξη λειτουργεί πάρα πολύ καλά.
ψάξε επίσης λίγο πιο βαθιά μέσα σου αυτό που λέει και η Nadine είναι σωστό. Μην περιμένεις αποτελέσματα μέσα σε μία συνεδρία. Η νευρική βουλιμία είναι πολύ σοβαρό θέμα και δεν θα φύγει μέσα σε μία μέρα ούτε σε ένα μήνα. Μην ακυρώνεις τις προσπάθειες σου ακόμη δεν τις ξεκίνησες!
Εύχομαι να βρεις την δύναμη και την θέληση να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.
26-04-2012, 16:13 #38
τι να πω τον τελευταιο καιρο ειμαι χαλια.....δεν τρωω και οταν φαω εστο και λιγο τρεχω στην τουαλετα....εχω χαθει στις σκεψεις μου...προσπαθω να ξανα σηκωθω και δεν μπορω.....δεν φτανει πρεπει να δειχνω καλα στους αλλους..εχω και αγωνες και πρεπει να ειμαι καλα για να νικησω....!!!
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)