Διάδρομος Γυμναστικής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

Διάδρομος Γυμναστικής

Καλησπέρα σας, πήρα έναν διάδρομο γυμναστικής πριν μια βδομάδα και κάνω καθημερινά γύρω στα 5,5 με 6 χλμ με ταχύτητα 6χλμ/ώρα, το θέμα μου όμως είναι πως δεν γνωρίζω και πολλά σχετικά και δεν ξέρω αν είναι καλή η ταχύτητα και τα χλμ που κάνω προκειμένου να χάσω κάποια κιλά. σημειωτέον, κάνω και διατροφή φυσικά. και κάτι τελευταίο, αν και θα φανεί χαζό σε μερικούς ξέρετε σε πόσο διάστημα φαίνονται αποτελέσματα; σε ενα χρόνο θα δω τίποτα? (δεν είμαι απο αυτές που περιμένουν το θαύμα στο δίμηνο ευτυχως).

Senior Member
    ακριβως δεν γνωριζω να σου πω
    αλλα το σιγουρο ειναι οτι βοηθαει παρα πολυ και στην απωλεια κιλων και σε ολο το σωμα.να προτιμας να ασκεισαι στο διαδρομο το πρωι ,ειναι η πιο καταλληλη ωρα για γυμναστικη και για ευκολοτερη απωλεια βαρους.
    σιγουρα σε πολυ λιγοτερο απο χρονο θα δεις αποτελεσματα.
    τι διαδρομο πηρες και τι μοντελο αν επιτρεπεται γιατι ενδιαφερομαι και εγω να παρω εναν.

Member
    Πήρα έναν alpine MI80, προσφορά απο τον κωτσόβολο. Βεβαια ακόμα πολλές λειτουργίες του δεν τις έμαθα. Όσο αφορά τα αποτελέσματα ακόμη και αν είναι σε ένα χρόνο ευχαριστημένη θα μαι..

Junior Member
    Γεια σου λενακι κ απο εμενα!
    λοιπον σχετικα με το διαδρομο εχω να σου πω πως αν συνδυασεις ισορροπημενη διατροφη κ καθημερινο γρηγορο περπατημα για 1 ωρα (μπορεις να το κανεις καιο σπαστο 30+30 αν σε βολευει καλυτερα) με ταχυτητα 7 και 7.2 ,θα δεις αποτελεσματα στο σωμα σου σε ενα μηνα :crazy::crazy:¨
    μιλαω..εκ πειρας!!εχω διαδρομο τα τελευταια 4 χρονια και τα αποτελεσματα ειναι φοβερα οταν τρως παραλληλα και υγιεινα!!!
    καλη αρχη σου ευχομαι κι οτι χρειαστεις..εδω!!!

Senior Member
    μια σημείωση μόνο.. επειδή το σώμα μας καίει λίπος μετά τα 20 λεπτά γρήγορο περπάτημα/τρέξιμο να το κάνεις όλο μαζί για να δεις καλύτερα απότελέσματα!!