ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ??ΚΡΙΣΗΗΗΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Χαίρομαι που σε ''βλέπω'' έστω και λιγάκι πιο αισιόδοξη
    Α και κάτι που θυμήθηκα τώρα!
    Όταν με έπιαναν κι εμένα τα τρελά μου έκανα και κάτι άλλο(δεν μένω πλέον μόνη μου οπότε τα έχω μειώσει)..
    Έπαιρνα πίτες για σουβλάκι, ολικής κατά προτίμηση όταν έβρισκα, ή τορτίγιες, έψηνα φιλέτο κοτόπουλο ή στην ανυπομονησία απλή γαλοπούλα καπνιστή, έκοβα και διάφορα λαχανικά, μαγιονέζα extra light και έτρωγα 3-4 μαζεμένα...Φουλ στα λαχανικά όμως για να βλέπω τον όγκο!
    Μπορεί να μην είναι και σαν το κλασικό σουβλάκι αλλά από γεύση είναι σουπερ και υπερχορταστικά!

Junior Member
    παω super να παρω πιτες για σουβλακι και γαλοπουλα με τυρι να μου φυγει το..απωθημενο του σουβλακίου..LOL
    thanx cherieeee:starhit:
    wannabe..την κολασμενη συνταγη ΓΙΑΤΙ την εβαλες??!!! Θα σε μαλωσω!!!!:blush:

Senior Member
    χαχα
    τι εκανες τελικα;

Junior Member
    τελικα την εβγαλα με τις πιτες τις οποιες τις εφαγα ΟΛΕΣ(ειμαι αθλια το ξερω!) τις μισες με μελι κ τις υπολοιπες με τυρι+γαλοπ..τα 2 τελευταια ηταν..διαιτης!!!χαχαχααχαχ
    ενταξει σκεφτομαι πως θα μπορουσα να ειχα φαει πολυ χειροτερα οπως αλλες φορες..
    κ για ολα εφταιγε η περιοδος που μεσα σ ολα μου καθυστερησε 2 εβδομαδες(εξ'ου κ η τρελες ορεξεις) κ με φορτωσε κ με ωραια κιλακια!!
    εμ!!αυτα παθαινει κανεις οταν δεν ελεγχει τον εαυτο του, σωστα?!?!
    τεσπα παμε παρακατω με χαμογελο παντα :starhit:
    δε μασαμε κοριτσιααα!!
    οολα διορθωνονται :starhit:

Page 2 of 2 FirstFirst 12