Καλημερα :)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Junior Member

Καλημερα :)

Καλημερα σε ολες και ολους. Χθες το βραδυ ανακαλυψα το site σας και εντυπωσιαστηκα διαβαζοντας οσα εχετε πετυχει στην προσπαθεια σας για την απωλεια κιλων. Μου φαινοταν σχεδον ακατορθωτο το να χασει καποιος 20 ή 30 κιλα, αλλα τελικα ολα ειναι εφικτα. Μακαρι να ειχα την επιμονη σας. Εγω δυστυχως στερουμαι πειθαρχιας και υπομονης. Σκεφτηκα λοιπον μιας και θελω να κανω διαιτα οτι θα αποτελουσατε ενα καλο παραδειγμα για εμενα και ισως και να με επηρεαζατε θετικα.

Λιγα λογια για μενα: Με λενε Αννα Μαρια και ειμαι 21 χρονων. Μενω στην Θεσσαλονικη (και αγαπαω την συμπρωτευουσα οπως επισης και τα σαντουιτσαδικα και τον Τερκενλη της. Α... και τις μπουγατσες φυσικα). Ειμαι 1.60 (κοντη κοντη) και 56.5 κιλα. Στοχος μου ειναι να μαθω να τρεφομαι σωστα (κατι που δεν κανω τωρα και να χασω 3-4 κιλα). Φανταζομαι οτι θα καταφερω να μπω σε ενα προγραμμα διατροφης. Καθε βοηθεια ή συμβουλες ειναι ευπροσδεκτη.

Senior Member
    καλημερα ανα μαρια και καλη αρχη!!!τα κιλακια που θες να χασεις ειναι λιγα και ο στοχος σου ειναι εφικτος αν το παρεις αποφαση!!!απο εμας θα εχεις οτι υποστηριξα χρειαστεις!!!φιλια....

Junior Member
    Ευχαριστω παρα πολυ. Περισσοτερα θα ηθελα να μαθω να τρεφομαι σωστα. Θα γραφω εδω καθημερινα ο,τι τρωω και δεχομαι υποδειξεις. Λοιπον για σημερα προβλεπεται:

πρωι: (εφαγα ηδη) 1 γιαουρτι με μελι
    μεσημερι: 100 γρ γαλοπουλα με μια σαλατα αγγουρι-μαρουλι
    βραδυ: 1 τοστ

Senior Member
    πρεπει να τρως και ενδιαμεσα γευματα...δηλαδη δεκατιανο και απογεματινο απο ενα φρουτο!!!αλλιως θα πεινας!!!!

Senior Member
    Originally posted by marina21
    πρεπει να τρως και ενδιαμεσα γευματα...δηλαδη δεκατιανο και απογεματινο απο ενα φρουτο!!!αλλιως θα πεινας!!!!
    +φωνω... καλη επιτυχια κ απο μενα...

Junior Member
    Ευχαριστω για τις συμβουλες. Ωστοσο επειδη δεν πεινουσα πολυ ''εσπασα'' το μεσημεριανο μου και θα φαω το μισο το μεσημερι και το μισο το απογευμα.

(επισης σημερα με πρωινο ζυγισμα ημουν 56.5 κιλα. χαλιαααα. αλλα δεν απελπιζομαι)

Senior Member
    καλωσηρθες ανναμαρια!
    εχεις καποια διατροφικη διαταραχη?

Junior Member
    γεια σου click. πριν απο εναν χρονο παλευα με την βουλιμια αλλα ευτυχως εχω καταφερει να ξεφυγω απο τα δεσμα της. καποια περιοδο συνηθιζα να κανω 3-4 εμετους την ημερα. και πραγματικα ειχα χασει αρκετα κιλα. ωστοσο εφτασα σε ενα σημειο που καταλαβα οτι δεν πηγαινε αλλο. ο οργανισμος μου εμοιαζε να αντιδρα στην κακομεταχειρηση και με δυσκολευε συνεχως στον εμετο. και αυτο το εξελαβα ως προειδοποιηση, ως ενα μηνυμα οτι εθετα σε κινδυνο την υγεια μου. και ετσι σταματησα. και ετσι κατεληξα στα σημερινα κιλα. τα οποια ελπιζω να χασω με σωστη διατροφη. δεν προκειται να ξαναγυρισω στην βουλιμια. ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου. ετρωγα κατι και ενιωθα τυψεις, εκλαιγα και μετα επεστρεφα και παλι στο ψυγειο. ειναι ενας φαυλος κυκλος που κατεστρεφε την ζωη μου.

Senior Member
    ʼννα-Μαρία τρώγε λίγο απ'όλα! Μην στερήσε! Επιπλέον βάλε την γυμναστική στην ζωή σου! Η Θεσσαλονίκη είναι υπέροχη για περιπάτους και ποδηλασία! :thumbup:

Senior Member
    Annamaria μου καλως μας ηρθες ευχομαι ολοψυχα να κατακτησεις τους στοχους και να πετυχεις οτι θελεις.Πως καταφερες και ξεπερασες τη βουλιμια,ζητησες βοηθεια απο ειδικους?

Junior Member
    Dark Elf: οχι, δεν απευθυνθηκα σε καποιον ειδικο. απλα απαγορεψα στον εαυτο μου να κανει εμετους. δεν αποτελουσε πλεον επιλογη για εμενα το να αποβαλλω οσα εφαγα. και ετσι σταδιακα αρχισα να περιοριζω τις τεραστιες ποσοτητες που ετρωγα) και να διατηρω καποιον στοιχειωδη ελεγχο ακομη και κατα τα υπερφαγικα επεισοδια. φυσικα ακομη τρωω πολυ (γι'αυτο βρισκομαι σε αυτα τα κιλα) αλλα ειμαι αποφασισμενη να το παλεψω και να αντισταθω στα κελευσματα του φαγητου. δεν θελω να με ελεγχει αυτο ή το αρρωστο μυαλο μου (που ακομη τρελαινεται οταν βλεπει την ζυγαρια να ανεβαινει).

Μαρια: ευχαριστω για την συμβουλη. θα προσπαθησω να ενταξω την γυμναστικη στην ζωη μου, αρχιζοντας απο αυριο περπατημα.

Junior Member
    Καλημερα. Η μερα ξεκινησε ευχαριστα σημερα. Η ζυγαρια εδειξε 56,100. Μια χαρα.

Senior Member
    καλη σου μερα ανναμαρια!!!!!ειδες που ολα γινονται!!!αντε καλη συνεχεια και να προσεχεις...φιλια!!!!!!!!!

Junior Member
    το σημερινο προγραμμα προβλεπει:

βρωμη με γαλα (και 1 κουταλια κακαο και ζαχαρη)
    150 γρ απο μια φρουτοκρεμα (ειναι στην ουσια πολτοποιημενα φρουτα)
    σαλατα ροκα με μανιταρια καρυδια και μπαλσαμικο
    τα υπολοιπα 100 γραμμαρια της φρουτοκρεμας

αυτα. δεν θα προλαβω να φαω βραδινο γιατι θα βγω το βραδυ.

Senior Member
    Κοπελια με την διατροφη που βλεπω παραπανω δεν προκειται να χασεις κανενα κιλο...
    Οποια απωλεια θα εχεις θα ειναι προσωρινη γιατι θα οδηγηθεις με μαθηματικη βεβαιοτητα σε υπερφαγικα επεισοδια συν το οτι θα νιωθεις ιδιαιτερα αδυναμη και κακοκεφη. Πρεπει να εχεις στο διαιτολογιο σου ποικιλια τροφων, σωστα μαγειρεμενων, σε ανθρωπινες μεριδες και να κανεις τακτικα γευματα.

Βαλε στοχο μαζι με την απωλεια των περιττων σου κιλων να αλλαξεις και τις διατροφικες σου συνηθειες και προσπαθησε να ενταξεις στις καθημερινες σου δραστηριοτητες οποιαδηποτε μορφη ασκησης σου αρεσει.

Εκπαιδευσου. Αν το δεις κοντοφθαλμα, να χασεις δηλαδη μερικα κιλα καταναλωνοντας ελαχιστη και αμφιλεγομενης ποιοτητας τροφη, τι θα κανεις οταν φτασεις στο βαρος που θες; Θα τα ξαναπαρεις και με το παραπανω, θα απελπιστεις, θα αρχισεις να ψαχνεις μαγικες διαιτες, μαγικα χαπια, μαγικα σιροπια, θα ριξεις το φταιξιμο στις ορμονες, στο dna και στην αδικη τη μοιρα..

Εισαι μικρη ακομα, μεγαλο προβλημα δεν εχεις, ειναι ευκαιρια να αποκτησεις γνωση νωρις και να την εχεις εφοδιο για την υπολοιπη ζωη σου.

Page 1 of 2 12 LastLast