Results 1 to 15 of 32
-
22-09-2011, 23:06 #1
ο νεος μου διαιτολογος-η κυβερνηση
Μονο σε μενα συμβαινει αυτο?
Η νεα οικονομικη κατασταση της χωρας εχει επηρεασει τοσο το πορτοφολι μου που καλα καλα δεν μπορω να αγοραζω αυτα που εχει το διαιτολογιο μου...
σημερα ειχε 5 ευρω το πορτοφολι μου και τα ξιδεψα για μια συσκευασια δημητριακα και ενα γαλα, για να μην πεσω με τα μουτρα στα πατατακια του αδερφου μου.
ειπα να ανοιξω αυτο το τοπικ για να μοιραζομαστε και τον οικονομικο καημο μας.
επισης και για να γραφουμε καμια προταση για λαιτ προιοντα σε καλες τιμες...
οσοι σε λιγο καιρο δεν θα εχετε μια, προσελθετε!!!
- 22-09-2011, 23:12 #2
αχ κοριτσάκι...!
ήθελα να αρχίσω την δίαιτα Ducan αλλά έχει κάθε μέρα κρέας ειδικά στην πρώτη φάση και δυσκολεύομαι πάααρα πολύ!!!
22-09-2011, 23:19 #3
Αστα ακομα και διαιτα να θες να κανεις πρεπει να διαθετεις ενα αλφα ποσο.Αυτο με τα δημητριακα ειναι σκετη κοροιδια,τοσο μικρη συσκευασια κοντα 4 ευρω!Εγω κανω ατκινς και ενω μου αρεσουν τα ψαρια,οι γαριδες κτλ πολλα απο αυτα ειναι ειδος πολυτελειας πλεον.
22-09-2011, 23:52 #4
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ μπορώ να σας μιλήσω για τα γιαουρτάκια
οικονομικά είναι τα νουνού 2% όπου 2+2 δώρο στο καρφουρ έχουν 2.36 ,και το πράσινο γιαουρτάκι που έχει το λίντλ ελληνικής εταιρείας με 2.39 το κουβαδάκι του κιλού αν θυμάμαι καλά ή κάπου εκεί όταν το μισόλιτρο total το αγόραζα γύρω στα 2.20,επίσης την έχω καταβρεί με κάτι τόνους που έχει το λίντλ 3 χ 52γρ στραγγισμένο προιόν όπου εμένα λόγω μικρής ποσότητας με έχουν βολέψει πολύ και στοιχίζουν 1.59 ,τον ίδιο τόνο τον έχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία σε πολύ οικονομική τιμή.Και για όσους τρώνε μουστάρδα (μπλιάχ ) ο άνδρας μου παίρνει από τον βερόπουλο μία δικής του επωνυμίας και όπως λέει είναι ισάξια με την brava που έπαιρνε παλιότερα ή κάποιες άλλες.
23-09-2011, 00:02 #5
αγγελουδακι! ευχαριστω για την ιδεα με τα γιαουρτια νουνου!
πριν 3 μερες πηρα τοταλ και με πονεσε η τσεπη μου!
ευτυχως εχω καρφουρ κοντα μου.
αυριο κιολας θα ειμαι εκει για να τα παρω!
23-09-2011, 10:53 #6
Προς το παρόν δεν έχει χρειαστεί να κόψω από το φαγητό... σαφέστατα βέβαια κάνω καλύτερη έρευνα αγοράς.
Δε νομίζω να αργήσει πάντως η μέρα που θα κόβω πράματα από τη λίστα του σούπερ για πρακτικούς λόγους...
23-09-2011, 11:21 #7
αχ! αχ! αχ!
23-09-2011, 18:37 #8
Εμεις εχουμε ενα καταψυκτη. Κατα καιρους οταν γινεται καποια προσφορα παιρνω αρκετες ποσοτητες κρεατος. Κυριως τρωω καλαμακια σουβλακι , κιμα και κοτοπουλο. Ο αντρας τρωει fishsticks. Απο ψαρια ενω τρελαινομαι βαριεμαι να τα καθαριζω οποτε παιρνω γλωσσες και οτι ετοιμο.
Κοιταζω να προμηθευω απο συσκευασιες κατεψυγμενα φασολακια (ψιλα) μπροκολο και κουνουπιδι. Οταν δεν εχω λεφτα για φρεσκα λαχανικα.
Ψωμι αγοραζω ανα 3 ημερες μολις το παιρνουμε το κοβω φετες και το βαζω στην καταψυξη.
Μεχρις στιγμης οχι πως ειμαστε τελεια (ο αντρας ειναι ανεργος απο τα Χριστουγεννα) αλλα την ψιλοβολευουμε.
Δεν παιρνω πολλες ποσοτητες γιατι λυπαμαι να χαλανε και να τα πεταω.
Και επειδη προσεχουμε οσο μπορουμε δεν κανουμε καταχρησεις σε σοκολατες, παγωτα και πατατακια που για εμενα αυτα ειναι επιπλεον εξοδα.
26-09-2011, 10:04 #9
Κορίτσια η κατάλληλη δίαιτα για όλες τις εποχές κι αναλόγως των οικονομικών συνθηκών είναι των Weight Watchers τελικά. Τρώω ότι έχει το ψυγείο και το ντουλάπι μου χωρίς να κάνω διαφορετικό φαγητό για μένα και για τον άντρα μου. Στην αρχή της χρονιάς έτσι έκανα κι εγώ. Βέβαια είχα κάνει το κομπόδεμα μου από χρήματα που έβγαζα όταν κρατούσα για μερικές ωρίτσες 2 παιδάκια. Όταν όμως σταμάτησα δεν γινόταν να χαλώ έξτρα χρήματα για να αγοράζω ψάρια και κοτόπουλα, γάλατα κλπ., ώστε να ακολουθώ το πρόγραμμα διατροφής όπως πρέπει. Έτσι λοιπόν άρχισα το πρόγραμμα που έχουν αναρτήσει φίλες εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
Πιστέψτε με είναι θαυματουργό. Τρως ότι τραβά η όρεξή σου... Και προσέξτε μοιάζει σαν θερμιδομετρητής -αντί να μετράς θερμίδες μετράς πόντους- όμως, τρως περισσότερο μετρώντας πόντους παρά θερμίδες. Δείτε το! Πραγματικά αξίζει! :yes:
06-10-2011, 01:05 #10
για οσους μενουν ηπειρο ( η οπου τελοσπαντων φτανουν τα γαλακτοκομικα δωδωνη!)
γιαουρτια δωδωνη στραγγιστα 2% τα 3---> 1,5 ευρω!
μονο σε τετοια τιμη μπορω να φαω το γιαουρτι και να το ευχαριστηθω!
παρακαλω, μην με πειτε τσιγκουνα!
06-10-2011, 11:16 #11
Μην σνομπαρετε επισης τα Lidl καθολου. Ψωνιζω τουλαχιστον 2 χρονια, γεμιζω ψυγεια και ντουλαπια με 40 ευρω τοπ και δεν εχω παθει ποτε τιποτα.
07-10-2011, 03:38 #12
Originally posted by koritsaki
για οσους μενουν ηπειρο ( η οπου τελοσπαντων φτανουν τα γαλακτοκομικα δωδωνη!)
γιαουρτια δωδωνη στραγγιστα 2% τα 3---> 1,5 ευρω!
μονο σε τετοια τιμη μπορω να φαω το γιαουρτι και να το ευχαριστηθω!
παρακαλω, μην με πειτε τσιγκουνα!
Προτιμώ τα γιαουρτάκια Δωδώνη από της Φάγε μου φαίνονται πιο νόστιμα!!!!!!
Εγώ τα τρία γιατί τα πήρα 2??
07-10-2011, 14:23 #13
Γενικά παίρνω μακαρόνια,ρυζια,όσπρια,σάλ� �σες κ πελτεδες,δημητριακά,φρουκτ οζη,αλεύρι,ζαχαρινη,κακαο, φις στιξ,φύλλο για πίτες, λαχανικά κατεψυγμένα κτλ από λιντλ ή σκλαβενιτη. Κ για όλα τα υπόλοιπα κανω πολύ καλή έρευνα αγοράς.
Πχ η κόκα κόλα έχει το μπουκάλι των 500ml 0.96? ενώ το μπουκάλι των 1000ml έχει 1.08?
Η σχετικά με το γάλα πάντα κοιτάω πιο προϊόν είναι πιο φτηνό εκείνη τη μέρα.συνήθως παίζω ανάμεσα σε αγνό κ δέλτα
Η ο jacobs φουντούκι έχει στο λιντλ 4 ? ενώ στα αλλά σούπερ έχει 4.40?
Επιπλέον στα απορρυπαντικά κ στα είδη προσωπικής φροντίδας πάντα κοιτάζω πιο έχει προσφορά την εκάστοτε μερα.πχ στον σκλαβενίτη έχει πανταπάντα κάποιο επώνυμο αφρόλουτρο 1+1
Τέλος ένας εύκολος τρόπος σύγκρισης είναι να κοιτάς την τιμή του κιλού κ όχι μόνο της συσκευασίας. Τόσο για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων εταιρειών όσο κ μεταξύ διαφορετικών σε μέγεθος συσκευασιων
07-10-2011, 18:31 #14
break δεν ξερω.... εγω στο βασιλοπουλο τα βρηκα 1,55 ακριβως. αλλα μηπως ειχε καμια εκπτωση εκεινη την ημερα??? δεν θυμαμαι σιγουρα για να σου πω.....
07-10-2011, 20:18 #15
Καλό!!! Ευτύχως που δεν τρώω πια πολύ και ουσιαστικά κάνω φοβερή οικονομία στο σπίτι!!! Το πρόβλημα είναι πως αυτοί κόβουν κι αλλά από την τσεπη μας και τώρα απο που θα κόψω;
Οσο για κάποιον που ανέφερε τα λιντλ. Είναι γερμανικά και αυτό μου φτάνει. Στα σουπερ μαρκετ υπάρχουν οι ιδιωτικές ετικέτες που είναι εξίσου φθηνές και όποιο barcode αρχίζει από 520 είναι ελληνικό προϊόν. Και επιμένω ελληνικά.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή