ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Καλη σου μέρα angelaorangel!
    καμια φορά για να γίνει αυτο το πρωτο βήμα εγω θέλω καποιον/ους να με σπρώξουν... τι καμια φορά δηλαδη... για να πω την πικρή μου αληθεια συνηθως έτσι ξεκινάω ....με ώθηση...

Senior Member
    Αφηστε τις διαιτες..ειδα και εγω τα αποτελέσματα της διαιτας.. εφτασα 45 κιλά και τι κατάλαβα? ζαλάδες αδυναμία και ατονία που εχω μεχρι τωρα.. και ειμαι αναγκασμένη να παίρνω αντισυλληπτικά, για να στρωσει και πάλι ο κυκλος

Senior Member
    κοιτα... εγω προσωπικα βάζω στοιχημα οσα θέλετε, απο ανορεξια δεν υπάρχει περίπτωση να υποφέρω ποτέ!

Ήσουν παχύσαρκη ποτέ?

Senior Member
    οχι και παχυσαρκη.. 55 κιλά με υψος 1,66 σχεδον, αλλά εχω ακούσει από κοπέλες που ηταν παχυσαρκες να φτασουν στη νευρικη ανορεξια

Senior Member
    αχ κοριτσακι μου.....ποσο σε καταλαβαινω.....ας μας ανακοινωσουν επιτελους ποτε θα γινει αυτη η συντελια να βγαλουμε το αχτι μας χωρις ενοχες.....

Junior Member
    καλημεραααα!!!
    magdalena μου "Παν μετρον αριστον" ειπαν οι αρχαιοι ημων προγονοι, δεν σημαινει οτι επειδη κανουμε 'η προσπαθουμε να κανουμε διαιτα πρεπει να καταστρεψουμε την υγεια μας, υποτηθετε οτι χανουμε κιλα για να βοηθηθουμε, να βρουμε την σωματικη και ψυχικη μας υγεια.
    Ρια μου μπραβο ετσι πρεπει να ξεκιναμε με αισιοδοξια και δυναμη καθε νεα προσπαθεια και το βασικοτερο ειναι υπομονη, εμενα την φλασια για να ασχοληθω ξανα με τον εαυτο μου, να παω γυμναστηριο και να προσεξω λιγο την διατροφη μου μου την εδωσε ο αντρας μου ο οποιος με εβλεπε απογοητευμενη μες την καταθληψη και μου ειπε καλα δεν αγαπας λιγο τον εαυτο σου? γιατι αυτο ειναι απαιτουμε απο τους αλλους να μας αγαπουν και να μας φροντιζουν αλλα ξεχναμε να αγαπησουμε και να φροντισουμε εμεις οι ιδιοι το σωμα μας. Καλη συνεχεια σε ολους!!!

Senior Member
    ria γεια και από μένα. Είμαστε παλιές γνώριμες. Διαβάζαμε μαζί το βιβλίο "Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ'' και το συζητούσαμε εδώ. Μη στεναχωριέσαι δεν είσαι η μόνη. Και εγώ σταμάτησα, πήρα ξανά τα κιλά μου και είμαι πάλι εδώ κάνοντας μία καινούργια αρχή.
    Απελπ'ιστηκα, το σκέφτηκα πολύ και είδα ότι έχω τρεις επιλογες: (ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

1. Ή το παίρνω απόφαση ότι θα είμαι παχύσαρκη και θα συμβιβαστώ με αυτό
    2. Ή θα κάνω συνέχεια δίιαιτες που θα χάνω κιλά, θα τις χαλάω, θα τα ξαναπαίρνω και κάθε φορά θα είμαι και πιό χοντρή
    3. Ή θα τρέφομαι σωστά, θα ασκούμαι και θα κάνω πρόγραμμα μέχρι να αδυνατίσω, χωρίς να το χαλάω και φτάνοντας στο στόχο μου να διατηρήσω την απώλεια με συντήρηση.

Επέλεξα την τρίτη λύση και ελπίζω να συνεχίσω. Θέλει υπομονή και πολλή θέληση.
    Είναι δύσκολο αλλά και τι δεν αποκτιέται με κόπο και δυσκολία?

Junior Member
    Ρία μου γεια σου κ απο μένα τη καινούρια. Δε φαντάζεσαιι πόσο σε καταλαβαίνω... ξεκίνησα πριν 3 χρόνια για να χάσω 3- 4 κιλά (ήμουν τότε 61 με 1,65 ύψος και κατέληξα αργά αλλά σταθερά σήμερα να είμαι 75...Λεσ κ έκανα δίαιτα για να παχύνω. Κ να μαι πάλι στη προσπάθεια. Προσπάθει να μην απογοητεύομαι. Να κάνω μια νέα (και πετυχημένη) αρχή. άντε να δούμε.

υ.γ. θα σου προτεινα να δεις και κάποιο ενδοκρινολόγο μήπως σε βοηθήσει.

Σε μια εβδομάδα μέσα πηρα 6 κιλα.... μπορεί να το χωρεσει το μυαλο σας? 6 κιλά!
    κι ολα αυτα ενω λεω... προσεχω, κανω διαιτα...

εχω 3 χρονια.... που ολο διαιτα κανω κι ολο κιλα παίρνω..

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΙΤΑ....

τέλος οι δηλώσεις του τύπου από Δευτερα θα ξαναρχίσω,
    τέρμα στις διαιτες τύπου ατκινς, 23 ημερών, ντουκαν κ όλα τα σχετικά........

βαρέθηκα τα πάντα κ κυρίως τον εαυτό μου....

Τέλος... κι ας γίνω 150 κιλά......... [/quote]

Senior Member
    Pια εγω που σε εχω δει σου λεω οτι εισαι μια χαρα κ το εννοω.Μεινε στη συντηρηση αυτων των κιλων που ουτε καν φαινονται διοτι δειχνεις ειλικρινα πολυ λιγωτερα,κ αν κ οποτε σου ξαναρθει βλεπεις για μειωση.:bisou:

Senior Member
    Originally posted by Magdalena
    Αφηστε τις διαιτες..ειδα και εγω τα αποτελέσματα της διαιτας.. εφτασα 45 κιλά και τι κατάλαβα? ζαλάδες αδυναμία και ατονία που εχω μεχρι τωρα.. και ειμαι αναγκασμένη να παίρνω αντισυλληπτικά, για να στρωσει και πάλι ο κυκλος
    Βλέποντας αυτό εδώ έχω θυμώσει! Όχι με την Magdalena, αλλά για το σχόλιο που μπορεί να το σημειώσει οποιαδήποτε άλλη κοπέλα.
    "Δίαιτα" δεν σημαίνει πείνα. Μαθαίνεις να τρως σωστά κι έξυπνα και κυρίως λίγο απ'όλα χωρίς να στερείσαι αγαπημένα φαγητά. Το θέμα είναι οι νέες κοπέλες να μην το παρακάνουν με το θέμα "δίαιτα". Ο καλός Θεούλης μας έπλασε για να δείχνουμε όπως είμαστε κι όχι όπως εμείς μας φανταζόμαστε. Έχουμε τον δικό μας σωματότυπο και αυτόν θα πρέπει να βελτιώσουμε κι όχι να τον μεταλλάξουμε με αυστηρή διατροφή! Όταν η "δίαιτα" γίνεται εμμονή, τότε αυτό δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει λοιπόν όταν το σώμα μας αρχίζει να χτυπά τα καμπανάκια του κινδύνου να αφυπνιστούμε και να μην συνεχίσουμε έναν άνισο αγώνα. Δεν γίνεται να έχουμε αναλογίες μοντέλου. Δεχόμαστε κι αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι, φροντίζουμε να το κρατήσουμε υγιές κι όχι να το τιμωρούμε με στέρηση απ'το φαγητό. Όταν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις όπως αναφέρει η Magdalena τότε πρέπει να προσέξουμε την διατροφή μας ακόμη παραπάνω. Πρέπει να δούμε που είμαστε λάθος και στην ανάγκη επισκεπτόμαστε κάποιον ειδικό για την περίπτωσή μας για να μας δώσει την σωστή κατεύθυνση ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση κι όχι να την χειροτερέψουμε απ'τις δικές μας λάθος επιλογές, που συνήθως είναι η καταπόνηση με έντονη γυμναστική και η στέρηση τροφής. Προσοχή λοιπόν εσείς τα κορίτσια και μην ξεγελιέστε απ'τις λανθασμένες εικόνες που βλέπετε τριγύρω. Αγαπήστε το σώμα σας γι'αυτό που είναι, με τις ατέλειές του! :wink2:

Senior Member
    τεστ

Page 2 of 2 FirstFirst 12