Results 31 to 45 of 63
-
08-08-2008, 09:47 #31
Originally posted by krino
Originally posted by Lef
πολυ ωραια ιδεα! , κατι ενδιαμεσο δηλαδη? κατι μεταξυ ομαδικης ψυχοθεραπεια και τυχαια συναντηση του φορουμ? μηπως να καθιερωθει μια πιο τακτικη συναντηση? πχ καθε βδομαδα οποιος θελει, να ξερει οτι σε συγκεκριμενο μερος/μερα θα ειναι ατομα απο το φορουμ ? σκεφτεσαι να νοικιαστει/υπαρξει καποιος συγκεκριμενος χωρος? και οι επαγγελματιες θα ερχονται χωρις αμοιβη?
Κοιτα η ολη ιδεα κινειται μεσα απο ανθρωπους που ξερω και οχι απο το παρον φορουμ.
Σε καμια περιπτωση δεν θα κοιταξω να μαζεψω κοσμο απο εδω ετσι ωστε να διοργανωνω μητινκς κλπ.
Αλλο αν αυτο προκυψει.
Το κυριο σκεπτικο μου ειναι να αναπτυχθει ενα ανθρωποκεντρικο ενδιαφερον που αρχιζει και γινεται σπανιο στις ημερες μας....
Τωρα για επαγγαλματιες με αμοιβη ειμαι αντιθετος, μιας και το ολο εγχειρημα βασιζεται στον εθελοντισμο και οχι σε κατι αλο.
Παντως ολα αυτα ειναι ακομα συζητησεις που θα προκυψουν γεγονοτα, οταν και εφοσον μαζευτει αρκετος κοσμος που θα ειναι σε ετοιμοτητα να βοηθησει και θεωρητικα και πρακτικα.
Κλείνω με ένα τραγούδι...
Φιμώνω τοίχους,ταϊζω μηχανές.
Για την καρδιά ενός κτήνους καταπίνω φωτιές.
Πληρώνω ερωμένες,σιωπές,εκβιαστές.
Τραυλίζω μύθους,σκαλίζω πληγές.
Για την καρδιά ενός κτήνους κυνηγιέμαι απ\'το χτες.
Πληρώνω καταθλίψεις,ενοχές,διαστρο φές.
Όμως πληρώνομαι γι\'αυτό,πληρώνομαι
μ\'ανώδυνες μικρές διαδρομές
πάνω κάτω σε μια λαίμαργη χώρα
μέσα έξω σε μια αχόρταγη χώρα.
Πληγώνομαι απ\'αυτήν,πληγώνομαι
μα ξαγρυπνάω γυρεύοντας τα άχρηστά της δώρα,τα άχρηστα της δώρα.
Από εύσπλαχνους δήμιους ζητάω αναβολές
Για την καρδιά ενός κτήνους τρέφομαι με ψευτιές.
Πληρώνω φίλους σκύλους,διαλυμένες γιορτές.
Τραυλίζω μύθους,σκαλίζω πληγές.
Για την καρδιά ενός κτήνους κυνηγιέμαι απ\'το χτες.
Πληρώνω καταθλίψεις,ενοχές,διαστρο φές.
Όμως πληρώνομαι γι\'αυτό,πληρώνομαι
μ\'ανώδυνες μικρές διαδρομές
πάνω κάτω σε μια λαίμαργη χώρα
μέσα έξω σε μια αχόρταγη χώρα.
Πληγώνομαι απ\'αυτήν,πληγώνομαι
μα ξαγρυπνάω σέρνοντας τα άχρηστά της δώρα,τα άχρηστα της δώρα.
- 08-08-2008, 10:46 #32
Originally posted by Remedy
μερικα παιδια εχουν την δυστυχια να εχουν ηλιθιους γονεις και να παιδευονται μια ζωη μπας και ισορροπησουν
οταν γινεις εσυ γονεας παργαμαατικα 8α λυπαμε πολυ τα παιδια σου που 8α εχουν εναν αχρηστο πατερα :P
08-08-2008, 11:30 #33
Κρίνο να μην ξεχάσω να σου πω και ένα μπράβο για το γεγονός του ότι ενώ περνάς δύσκολα στα προσωπικά δεν το αφήνεις να σε πάρει από κάτω,ούτε το θεωρείς ως τέλος της ζωής σου αλλά συνεχίζεις και ενεργοποιείσαι σοβαρά και δυναμικά στα κοινωνικά και συναφή θέματα...Και ένα μπράβο που ενώ εσύ δεν έχεις κάποια διάγνωση ψυχοπαθολογίας έχεις παρά ταύτα την απαραίτητη ανθρωπιά να σκύψεις και να χαμογελάσεις σε αυτούς που σιωπηλά στο ζητούν....
08-08-2008, 11:41 #34
Πες του και άλλα πές του και άλλα.......
Θέλω να τον δώ να κοκκινίζει....... λολ...been good, been bad. WILL GO ON
08-08-2008, 11:41 #35
Αφου λεμε ολοι τη γνωμη μας να πω και εγω οτι ενας ανθρωπος πηγε να κανει μια προταση και το αντιμετωπιζουμε οι περισσοτεροι πολυ καχυποπτα, μηπως αυτο θα επρεπε απο μονο του να μας λεει πολλα????
Δεν θα ηθελα να υπερασπιστω το επαγγελμα του ψυχολογου αλλα βλεπω βαζετε ταμπελες στους ψυχολογους ενω δεν σας αρεσει να βαζουν σε εσας, λιγο αδικο μου φαινεται αυτο...
Κρινακι πολυ ωραια ιδεα αλλα δεν ξερω αν ηδη βλεπεις τα προεορτια...εχουμε θεματα...Και κατι αλλο, ποιος σου ειπε οτι η ψυχολογια δεν βασιζεται στη φιλοσοφια? Πολλα συμπερασματα βλεπω χωρις επιχειρηματα. Ειναι λιγο λυπηρο να εχουμε μια ιδεα για την ψυχολογια σαν αυτη που ειχαν οι παππουδες μας. Εχουμε προσβαση στην ενημερωση σημερα και βλεπω οτι ειμαστε ολοι πολυ σκληροι και ας μιλαμε για ανυρωποκεντρικες προσεγγισεις. Και αφου σε κανεναν δεν αρεσει η ψυχολογια ανρωτιεμαι γιατι ολοι μπαινουμε σε ενα τετοιο forum????Λιγο αστεια ολα αυτα...
08-08-2008, 11:47 #36
μπορει να τον αποπιερα πολλες φορες αλλα συμφονω κ γω μαζι του και εχω να πω ευχαρηστω και απο μερους μου κιας μην με βοη8ησε οταν στην αρχη ειμουν χαλια ποριν την φαρμακευτικη 8ερπαεια.
08-08-2008, 11:48 #37
απλα ειμαι νεα σε αυτα κ δεν μπορω να χωνεψω οτι εχω εστω και ελαχιστα ψυχολογικα προβληματα.περασα πολλα στην ζωη μου και δεν περιμνα οτι καποια στιγμη οταν 8α λιγιζα.εβγαλα και το λυκειο σε ηλικια 28 χρονων πιεστικα πολυ
08-08-2008, 12:26 #38
maria....σεβομαι το οτι εχεις περασει πολλα,αλλα μερικες φορες καλο θα ειναι γενικα να σκεφτεσαι λιγο πιο σφαιρικα και πιο ηρεμα...Προσωπικα οταν το κανω βγαινω παντα κερδισμενη......
και για να μην βγαινουμε αλλο off topic....
Krino μπραβο σου για αυτην την σκεψη,αν μπορω να βοηθησω σε κατι...count me in........;)
08-08-2008, 12:28 #39
μερικα παιδια εχουν την δυστυχια να εχουν ηλιθιους γονεις και να παιδευονται μια ζωη μπας και ισορροπησουν
Μπορεί να γέλασα, αλλά η αληθεια είναι πως κατά βάθος έγραψες μια μεγάλη αλήθεια....
08-08-2008, 13:34 #40
Originally posted by maria...
οταν γινεις εσυ γονεας παργαμαατικα 8α λυπαμε πολυ τα παιδια σου που 8α εχουν εναν αχρηστο πατερα :P
αν καταλαβα το τι θες να πεις (μερικες φορες δυσκολευομαι) εφοσον σε απασχολει τι θα γινουν τα παιδια μου, σε πληροφορω οτι δεν με απασχολει το ζητημα.
Εχω αποκλεισει το γεγονος να κανω παιδια, δεν το θεωρω σημαντικο θεμα στην ζωη μου ουτε και οτι θα εχω καποιο νοημα.
Δεν μου αρεσει αυτη η κοινωνια και δεν σκοπευω να την μεγαλωσω με ευθυνη δικη μου.
Οποτε το αν θα ημουν καλος η κακος πατερας θα μεινει ενα ερωτημα στην αιωνοτητα....
08-08-2008, 13:38 #41
Originally posted by Kassi
Κρίνο να μην ξεχάσω να σου πω και ένα μπράβο για το γεγονός του ότι ενώ περνάς δύσκολα στα προσωπικά δεν το αφήνεις να σε πάρει από κάτω,ούτε το θεωρείς ως τέλος της ζωής σου αλλά συνεχίζεις και ενεργοποιείσαι σοβαρά και δυναμικά στα κοινωνικά και συναφή θέματα...Και ένα μπράβο που ενώ εσύ δεν έχεις κάποια διάγνωση ψυχοπαθολογίας έχεις παρά ταύτα την απαραίτητη ανθρωπιά να σκύψεις και να χαμογελάσεις σε αυτούς που σιωπηλά στο ζητούν....
Κασουλα,
θα σου πω ενα πραγμα και σκεψου το καλα:
Οτι δικαιουσε σε αυτη την ζωη (καλα και κακα) θα τα παραλαβεις θες δεν θες.
Τα μπραβο ανηκουν στους ανθρωπους που τα φερνουν δυσκολα και επιβιωνουν εστω με νυχια και με δοντια.
08-08-2008, 13:45 #42
Originally posted by krino
Originally posted by Kassi
Κασουλα,
θα σου πω ενα πραγμα και σκεψου το καλα:
Οτι δικαιουσε σε αυτη την ζωη (καλα και κακα) θα τα παραλαβεις θες δεν θες.
Τα μπραβο ανηκουν στους ανθρωπους που τα φερνουν δυσκολα και επιβιωνουν εστω με νυχια και με δοντια.
\"ότι έχω παραλάβει σε αυτή τη ζωή (καλά και κακά) τα δικαιώμουν (ή μου άξιζαν)\"
Και απάντηση δεν έχω......been good, been bad. WILL GO ON
08-08-2008, 13:52 #43
Originally posted by Bonnie1
Κρινακι πολυ ωραια ιδεα αλλα δεν ξερω αν ηδη βλεπεις τα προεορτια...εχουμε θεματα...Και κατι αλλο, ποιος σου ειπε οτι η ψυχολογια δεν βασιζεται στη φιλοσοφια? Πολλα συμπερασματα βλεπω χωρις επιχειρηματα. Ειναι λιγο λυπηρο να εχουμε μια ιδεα για την ψυχολογια σαν αυτη που ειχαν οι παππουδες μας. Εχουμε προσβαση στην ενημερωση σημερα και βλεπω οτι ειμαστε ολοι πολυ σκληροι και ας μιλαμε για ανυρωποκεντρικες προσεγγισεις. Και αφου σε κανεναν δεν αρεσει η ψυχολογια ανρωτιεμαι γιατι ολοι μπαινουμε σε ενα τετοιο forum????Λιγο αστεια ολα αυτα...
Εχω πει οτι δεν ξεκινησα μια προσπαθεια - σκεψη βασιζομενος στον εδω κοσμο. Ειπα οτι ηδη υπαρχει μια ομαδα που συζηταμε τετοια ζητηματα.
Δεν δινω τρομερη σημασια σε διαφωνιες, αλλωστε ο καθενα δικαιουτε να εχει την αποψη του.
Εκεινο που δινω σημασια ειναι στις πραξεις και στα αποτελεσματα οχι στην γκρινια.
Σχετικα με την ψυχολογια, απλα δεν με εκπροσωπουν οι κυριαρχες τασεις.
Αν πιστευω οτι καποια πλησιαζει στις θεωριες μου, ειναι της αντιψυχολογιας.
Το γιατι μπαινω στο φορουμ ειναι γιατι μπαινουν ανθρωποι.
Αν μπαινω στο φορουμ, σημαινει οτι αποδεχομαι τις ταδε αποψεις περι ψυχολογιας??
Δεν μπορω να εχω τις δικες μου οπτικες??
Τουλαχιστον δεν εχω διαβασει κατι τετοιο στους ορους χρησης....
Θεωρεις οτι δεν καλυπτομαι και οτι πρεπει να ειμαι υπο τη σκια των αναγνωρισμενων υπο την ελληνικη ψυχολογικη εταιρεια??
Τελικα ποσο αστεια ειναι ολα αυτα?
Υγ... τερεζα i will count it on...
08-08-2008, 13:54 #44
Originally posted by justme
Καμμιά φορά όμως αναρωτιέμαι
\"ότι έχω παραλάβει σε αυτή τη ζωή (καλά και κακά) τα δικαιώμουν (ή μου άξιζαν)\"
Και απάντηση δεν έχω......
και μην το πολυπαζαρευεις.
08-08-2008, 15:35 #45
κρινο δεν πηγενε σε σενα για τον αχριστω γονεα αλλα στην ρεμεντη.οτι γνωμη εχει για μενα εχω κ γω γιαυτην.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία