Results 1 to 15 of 15
-
27-09-2011, 16:57 #1
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!! ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ
Η αντιστροφη μετρηση μεχρι το γαμο μου εχει αρχισει και εμενα η ψυχολογια μου ειναι στο πατωμα........
- 27-09-2011, 17:02 #2
Θελω απλα να πω πως γραφτηκα σε αυτο το φορουμ για να με ακουσει καποιος! Εχω πραγματικα κουραστει να μην ειμαι ο εαυτος μου και να με κακοποιω ετσι! Εχασα 10 κιλα με διαιτολογο μετα πηρα τρια μετα εχασα τρια μετα πηρα δυο και χαλια η κατασταση μιας και επρεπε να χασω 30 γιατι σε ενα μηνα παντρευομαι και δε θα ειμαι οπως ηθελα να ειμαι! Και γενικα δεν ειμαι αυτη που θα ηθελα! Δε μπορω να καταλαβω γιατι κανω οσα κανω και ενω χανω ξεσπαω παλι εκει! Δε ξερω αν το οτι απολυθηκα και ψαχνω παντου και δε με εχει παρει κανεις βοηθαει!!! Τα λεω συγκεχυμενα αλλα ετσι νιωθω ρε παιδια! Χαλια! Ασχημη!!!! Χαλια! Και αμα βλεπατε φωτο μου αδυνατη θα λεγατε πωπω τι ομορφη αλλα σε αυτα τα κιλα (78) δε ν ιωθω καλα! Δε θελω αν ειμαι αχαριστη εχω την υγεια μου τη σωματικη! Την ψυχικη ομως;;; Ρε παιδια βοηθεια!!! Δεν ειμαι καλα δε μπορω να τηρησω το προγραμμα μου! Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να χασω τοσο αγχωνομαι και κανω βλακειες! Τρωω ασυστολα ενω μεχρι το μεσημερι τα εχω παει μια χαρα!
27-09-2011, 17:11 #3
Daisy, οπλίσου με υπομονή και δύναμη, και θα δεις πόσο πολύ θα σε βοηθήσει να χάσεις έστω και μερικά κιλά, και η ψυχολογία σου ν' ανέβει. Θέλει πείσμα και επιμονή :thumbup: Μη μασάς, όλα καλά θα πάνε! Η ώρα η καλή!!!
27-09-2011, 17:29 #4
Ευχαριστω Adda μου αλλα ειμαι λιγο στενοχωρημενη! Δεν κανει τετοιες μερες!! Αλλα για ολα εγω φταιω.....Εγω αν δεν κλεισω το στομα μου παχαινω! Εγω φταιω για ολα!!
27-09-2011, 18:57 #5
Kαταρχάς χαλάρωσε, φαίνεσαι να είσαι σε κατάσταση πανικού και σίγουρα έτσι δε πρόκειται να χάσεις ούτε ένα κιλό μέχρι το γάμο. Αν ηρεμήσεις πάλι κάτι θα καταφέρεις πιστεύω...
Δε μου αρέσει να λέω τις κοινοτυπίες που θα ακολουθήσουν αλλά νομίζω στη περίπτωση σου επιβάλλονται γιατί νομίζω χάνεις την ουσία... πρέπει να διαχωρίσεις τη προσπάθεια σου να χάσεις βάρος από την ημερομηνία του γάμου σου, τι σημασία εχουν τα κιλά σου τη συγκεκριμένη ημερομηνία; Ας είναι 78... ας είναι 178... Ο γάμος δεν είναι η δεξίωση και οι φωτογραφίες αλλά η ένωση του ζευγαριού για την υπόλοιπη ζωή του ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Καταλαβαίνω οτι θες να είσαι όμορφη αλλά όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι δευτερεύον.
27-09-2011, 19:20 #6
και εγω χοντρουλα παντρευτηκα. Δεν εγινε και τιποτα. Κοιταξε να μην σου χαλασει τιποτα εκεινη την ημερα. Δεν εχουμε και πολλες ομορφες στιγμες στην ζωη μας.Κριμα να τις καταστρεφουμε μονοι μας..
27-09-2011, 19:24 #7
Φίλιππε, Πελαγία συμφωνω απολυτα! :thumbup::thumbup::thumbup:
27-09-2011, 19:25 #8
Daisy μην αγχωνεσαι... :kiss::kiss::kiss:
27-09-2011, 21:38 #9
daisy θα σου πω το εξης :εγω οταν παντρευτηκα ειχα αρκετα παραπανω κιλα. τα εχασα αργοτερα με τις γεννες των παιδιων μου.
ξερεις κατι πιο πολυ με ευχαριστει που οταν βλεπω τις φωτογραφιες ειτε εγω ειτε αλλοι λενε "πωπω πως αλλαξες ετσι προς το καλυτερο" τρελλαινομαι ανεβαινω. για φαντασου το αντιθετο να ηταν ! σου ευχομαι να χασεις μετα το γαμο για να λενε ολοι μετα απο χρονια οτι εισαι καλυτερη απο πριν!!!εχω φιλες που στο γαμο τους ηταν αδυνατες και τωρα παλευουν με τα κιλα τους και λενε αχ πως ημουν τωρα γερασα και τετοια..... κοιτα να το ευχαριστηθεις γιατι αυτες οι στιγμες δεν γυριζουν πισω!!!
με το καλο κουκλα μου (α... θελω κουφετα εχω τρελλο παθος με τα κουφετα ειδικα με το αμυγδαλο)
φιλια
28-09-2011, 17:30 #10
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χθες και σήμερα μέχρι στιγμης τα έχω πάει μια χαρά! Ξέρεις τι και για μένα η ένωση είναι το σημαντικότερο αλλά θα ήθελα να είμαι όπως ήμουν παλιά! Κι επειδή έχουν ακουστεί και πολλά από σόι και όχι θα ήθελα να ζήσω όπως εγώ θέλω...Κοιτάω τις φώτο μου παλιά και θέλω να κλάψω...ήμουν πάρα πολύ όμορφη...και από πρόσωπο ακόμα είμαι...αλλά κοιτώ το σώμα μου και μου έρχεται να κλάψω (συγγνώμη βρε παιδιά έτσι νιώθω). Σήμερα πήγα να δοκιμάσω ένα σετ νυχτικό. ξέρετε για όταν σε χτενίζουν σε βάφουν κλπ και δε μου άρεσε δεν ήταν ωραίο πάνω μου! Και μην πείτε για νούμερο.......
ton76 σοβαρολογείς ότι τα έχασες μετά??????Τέλειο ρε συ σε κάτι τέτοιο ελπίζω! Εγώ λέω πως με τις γέννες θα γίνω απαίσια!!! Για τον άντρα μου ρε παιδιά... Εκείνος είχε πάντα κάποια κιλκά αλλά δεν φαίνονται άσχημα....Και από τότε που είμαστε μαζί εγώ έβαλα 23 κιλα! Από κουκλα έγινα μια άλλη!!!! Ούτε βαφόμουν, είχα άγχος για τη σχολή, για τη δουλειά κλπ και με "άφησα"....έλεγα τώρα σε αυτά τα κιλά άμα βαφτώ θα είμαι χάλια! άμα βαλω τακούνι θα είμαι χάλια! Αλλά εκείνος λέει ότι είμαι πανέμορφη! ίσως άμα μου είχε παραπονεθεί θα είχα ξυπνήσει νωρίτερα......
Πάντως ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο! Να μην "τρωω" τη στενοχώρια μου!
28-09-2011, 19:37 #11
Daisy .... Χαλαρα και οπως λενε ολοι "Ολες οι νυφες ειναι όμορφες" Θα βρεις ενα νυφικο στα μετρα σου (εαν το ραψεις και πανω στο σωμα σου θα ειναι το ιδανικο) , θα βαφτεις θα φτιαξεις το μαλλι το νυχι τα παντα και θα γινεις ΘΕΑ.
Σε μια παρομοια περιπτωση ειμαι και εγω τα τελευταια δυο χρονια και εγω και ο αντρας μου παχυναμε. Ακομα ημερομηνιες και τετοια δεν εχουμε κανονισει απλως πρεπει απο του χρονου να το οργανωσουμε. Τοσο για τον γαμο δεν το σκεφτομαι να χασω τα κιλα οσο για να νιωθω εγω καλυτερα οχι βεβαια πως θα με χαλαγε.
Anyway ντυσου, φτιαξου στολισου φορεσε και την ποιο ομορφη διαθεση και κοιτα να το απολαύσεις!!!!
28-09-2011, 20:45 #12
Mitsimou κι εγω για να νιωθω καλα θα το κανω.....
29-09-2011, 12:00 #13
Καλημέρα παιδια!!!! Παρότι χθες το βράδυ έκανα διατροφικές βλακείες και παρότι δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα πέρα από 2 ώρες νιώθω σα να κάνω μια νέα αρχή! Σήμερα παρότι έχω άαααααααααααααααααααααααα απειρες δουλειές για το σπίτι σκέφτομαι να περιποιηθώ τον εαυτό μου μέσα κι έξω! όταν τα τελειώσω να κάνω μπανάκι, να φτιάξω τα μαλλάκια μου, τα νυχάκια μου, να μην τιμωρήσω άλλο τον εαυτό μου για τίποτα και να φάω ότι είναι σωστό να φάω! Ισως έτσι σταματήσω να βγάζω σπυράκια, έρπη και να μου πέφτουν τα μαλλιά! Γιατί όμορφη είσαι όταν το νιώθεις!!! Σε όποια κιλά! Και τώρα απευθύνομαι στις παντρεμένες/δεσμευμένες με πείρα αλλά και σε άντρες: Αν λες όλη την ώρα στον άντρα σου "Πως ειμαι ετσι κλπ" δεν τον χάνεις μια ώρα αρχύτερα? Σήμερα αγαπώ όλον τον κόσμο ίσως γιατί έβαλα ένα λιθαράκι στο να αγαπώ εμένα!
29-09-2011, 13:36 #14
Μπράβο Daisy θετικη σκεψη και προχωρα. Και καμμια παρασπονδια να κανεις θα την διορθωσεις παλι.
Η μουρτζουφλια φαινεται και μας ασχημαινει!
03-10-2011, 20:27 #15
παιδια δε τα παω καλα με τη διατροφη!!! εγω κολλησει στα 78 και δεν κανω και τρελες προσπαθειες για διαιτα! Παρολα αυτα και παλολη την κουραση μου εφτιαξα τα μαλλακια μου και μου ανεβηκε η διαθεση!
υποτοπη ξανα
16-09-2024, 16:51 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια