Results 16 to 16 of 16
Thread: Το ψυγείο/ντουλάπι της δίαιτας
-
01-10-2011, 23:40 #16
στο τι υπαρχει σπιτι μου πανω κατω με εχετε καλυψει...νιωθω ομως την αναγκη να συμφωνησω με το φιλιππο...προσπαθω οχι μονο να τρωω υγιεινα και βοηθητικα για τη διαιτα, αλλα κ να τρωω πραγματα που μου αρεσουν (γι'αυτο το λογο εκτος απο την ισορροπημενη διατροφη μετραω κ θερμιδες).... ο λογος ειναι οτι αφενος ειχα να χασω πολλα κιλα συνολικα αρα το να τρωω πραγματα ανοστα απλα ανασταλτικα θα λειτουργουσε κ αφετερου οτι προσπαθω να κανω αυτη τη διατροφη τροπο ζωης κ να την διατηρησω κ στην συντηρηση τρωγοντας μεγαλυτερες ποσοστητες...
πχ ενα διαστημα ειχα πραγματικα σιχαθει το κοτοπουλο.... επειδη ομως επρεπε να τρωω το εκανα αλα κρεμ... δεν χρησιμοποιουσα καθολου λαδι, κ εβαζα μανιταρια, κρεμμυδι και κρεμα γαλακτος 3% ... ή για πρωινο, προτιμω να φαω τα δημητριακα που μου αρεσουν κ ας ειναι τιγκα στην ζαχαρη, παρα να φαω αλλα λιγοτερο νοστιμα...απλα τρωω λιγοτερη ποσοστητα ωστε να φτασω τις θερμιδες που αρχικα αναλογουσε στο πρωινο μου....ακομα κ μακαρονια τρωω (που τα λατρευω) απλα τα βραζω αρκετα και βγαζω την μεριδα μου πριν προσθεσω ελαιολαδο για τους υπολοιπους.... οποτε ετσι εχουν μολις 1θ. το 1γρ.... ή με το σουβλακι....τις μερες που εχω περιθωριο θερμιδικα ακομα κι αν αυτες ειναι 3 στην σειρα τρωω σουβλακι με πιτα αλαδωτη-κεμπαπ- γιαουρτι ντοματα...εχει περιπου 350 θερμιδες κ πραγματικα σου φτιαχνει τη διαθεση!
επισης να προσθεσω οτι με εχει σωσει το να εχω στο σπιτι σουρωτη με αρωμα λεμονι..... το πινω αντι για ποτο καποια βραδια που μπορει να κατσουμε να χαλαρωσουμε με τον αντρα μου βλεποντας ταινια κ πινοντας ενα ποτακι...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....