Που οδηγησε η βουλιμια μια νεαρη κοπελα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Αστερόπη, μπραβο για τον τρόπο που σκεφτεσαι!! πολύ σωστά και τι θα γίνει αν κάποιος εχει παραπάνω κιλά? το εχω πει πολλές φορες,τα ε'ιδα και τα αποτελέσματα της διαιτας, εφατασα 45 κιλά μπορει και λιγότερο γιατί μεχρι τα 45 ζυγιζόμουν και το εχω χιλιομετανιώσει, αλλα πράγματα πρεπει να εκτιμουμε σε εναν ανθρωπο και οχι τα κιλά του!!
    να εισαι καλά Αστερόπη και καλή συνέχεια στην προσπάθεια

Senior Member
    Μagdalena μπραβο σου που το καταλαβες νωρις.Δε μπορω να βλεπω τοσα κοριτσια να τις κατατρωει η ανορεξια.Κα αυτο που δε καταλαβαινουν ειναι οτι το θεαμα ειναι ειναι αποκρουστικο.

Senior Member
    Ευτυχως το καταλαβα σχετικά νωρίς αν και ειχα επιπτώσεις, όχι σοβαρες ομως, περα από την αμμηνόροια και την ατονία και την αδυναμία που ηταν όλα αυτά προσωρινά, τίποτε αλλο..μακάρι όλα τα κορίτσια να καταλαβουν εγκαιρα ότι η ανορεξία ειναι υπουλη και δεν ξερεις που μπορει να σε οδηγησει.. μπορει προσωρινα να εισαι ευχαρστημένη και υπερηφανη για την απωλεια κιλών όμως δεν ξερεις ότι καταστρεφεις την υγεια σου

Senior Member
    αστεροπη μου εχουμε ιδιο υψος κ ιδια κιλα πλεον....συγχαρητηρια που προσπαθειτε....ετσι ν συνεχισετε....ο στοχος μου ειναι να γινω 59 κιλα ....το nickname εχει μεινει απο παλια...μαγδαλενα χαιρομαι πολυ για σενα.....
    μπορειτε να μου πειτε πως ν αλλαξω nickname;εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση...

Senior Member
    Originally posted by wannabeskinny
    μπορειτε να μου πειτε πως ν αλλαξω nickname;εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση...
    Στείλε u2u σε mοderator για να στο αλλάξουν. Μόνο αυτοί έχουν εξουσιοδότηση.

Senior Member
    Originally posted by wannabeskinny
    αστεροπη μου εχουμε ιδιο υψος κ ιδια κιλα πλεον....συγχαρητηρια που προσπαθειτε....ετσι ν συνεχισετε....ο στοχος μου ειναι να γινω 59 κιλα ....το nickname εχει μεινει απο παλια...μαγδαλενα χαιρομαι πολυ για σενα.....
    Ωραια αφου ειμαστε στα ιδια κιλα καταλαβαινομαστε καλυτερα.Προσπαθησε να φορας ρουχα που να τονιζουν τα ωραια σου σημεια και να κρυβουν τα "ασχημα", μεχρι να αδυνατησεις.Εγω πηρα χτες ενα φορεματακι που τονιζει το πανω μερος οπου δεν εχω τοσο προβλημα και το στηθος και δειχνει τελειο.Προσπαθω μεχρι να χασω καποια ακομα κιλα να αποφευγω τα τζιν γιατι δε με κολακευουν γιατι το προβλημα μου ειναι πιο πολυ στην περιφερεια.
    Κανε και συ το ιδιο.

Τωρα κανεις διαιτα?Το προσπαθεις ή εχεις παραδοθει...?

Κοιτα εδω ποσα κοριτσια με κιλα πανω απο 100 καταφεραν να φτασουν 50-60 κιλα.Και εμεις κλεγομαστε για λιγα.Εγω εχω βαλει στοχο τα 65 για να μου φαινεται πιο εφικτο και μετα αν τα καταφερω αλλα λιγα καλα θα ηταν.:smilegrin:

Senior Member
    εχεις δικιο γλυκια μου.... ξεκινησα σημερα με dukan ...λεω σιγα σιγα να ξεκινησω και γυμναστικη να μπω σε μια σειρα....οταν φτασω τα 60 θ ακολουθησω μεσογειακη διατροφη...ωστοσο εχω πολυ μελλον αφου προσφατα προεκυψαν πολυκυστικες και μου κανουν την ζωη κολαση....αλλα αυτο σκεφτομαι και γω ποσες κοπελες με 100+ τα καταφεραν....λατρευω αυτα τα ατομα....keep up :saint2:

Senior Member
    Και γω πολυκυστικες εχω!Ξερω ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα με τις ορμονες μας,γι'αυτο θελει πολυ προσοχη παντα στο τι τρωμε.Εγω παιρνω πολυ ευκολα βαρος και πιστευω σε μεγαλο βαθμο φταινε και οι πολυκυστικες(εκτος της μασαμπουκας που εριχνα:bigsmile: ).
    Συμβουλη μου κοψε τελειως τη ζαχαρη,ειναι ακομα χειροτερη για μας.

Senior Member
    αυτο θα προσπαθησω...εχει κολλησει το μυαλο μου και πιστευω οτι ακομα κ ενα φρουτο να φαω ξεφευγω....και μετα αρχιζουν οι κρεπαλες....θελω να βγαλω εντελως τα φρουτα απ την διατροφη μου,οπως και το μαυρο ψωμι κ τα δημητριακα κ τα οσπρια....νομιζω πως θ αδυνατισω μονο αν τρωω ασπρα κρεατα,ψαρια,απαχα γαλακτοκομικα κ το πολυ πολυ λαχανικα....μολις ειδα στον καθρεφτη τρομερη αραιωση των μαλλιων...αχ θεε μου τι μαρτυριο ξεκινησε....οσοι με δουν μετα το καλοκαιρι θα νομιζουν οτι ειμαι εγκυος....

Page 2 of 2 FirstFirst 12