Το μπαλόνάκι μου κι εγώ.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Καλή σας μέρα!
    Απο προχτες ειμαι μια χαρα, χωρις πονους ή αναγουλες. Μαλιστα χτες πηγα στη γαστρεντερολογο για περαιτερω οδηγιες και με ζυγισε. Μειον 3!
    Απο Δευτερα ειναι υποχρεωτικο να αρχισω διαιτολογο και απο την μεθεπομενη Δευτερα γυμναστηριο. Με απειλησε οτι αν δεν κανω διαδρομο μια ωρα καθε μερα θα ερθει στα Γιαννενα και θα με δειρει.
    Παω να βαλω και τικερακι για να παρακολουθουμε μαζι την πορεια μου.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κατέ τι τρώς μέχρι να πας στην διαιτολόγο?πουρέδες και σούπες?αλήθεια τι χωρητικότητα έχει τώρα το στομάχι σου?πόσα ml ?

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    κατέ τι τρώς μέχρι να πας στην διαιτολόγο?πουρέδες και σούπες?αλήθεια τι χωρητικότητα έχει τώρα το στομάχι σου?πόσα ml ?
    Tην πρωτη εβδομαδα ετρωγα γαλα, φιδε, αραιο πουρε, ζελε και χαμομηλι. Απο χτες μπορω να φαω αλεσμενα κρεατα, αυγα, ανθοτυρο, πουρε και πατατας και φρουτων, σουπες κονσομε, χαμομηλι, τσαι, καφε.
    Να σου πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως, ξερω μονο οτι το στομαχι μου ειναι αρκετα μικρο και οτι δεν μπορεσαν να το γεμισουν παρα μονο με 500 ml.

Senior Member
    Κατέ μου καταρχάς μπράβο για την πρώτη σου απώλεια. Από θέμα υγρών, μπορείς να πιεις άνετα πχ το νερό σου, το τσάι σου κτλ? Οταν τρως νιώθεις να χορτένεις πιο εύκολα? Περίπου πόση ποσότητα τρώς? Συγνώμη για τις πολλές απωρίες!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Κατέ μου καταρχάς μπράβο για την πρώτη σου απώλεια. Από θέμα υγρών, μπορείς να πιεις άνετα πχ το νερό σου, το τσάι σου κτλ? Οταν τρως νιώθεις να χορτένεις πιο εύκολα? Περίπου πόση ποσότητα τρώς? Συγνώμη για τις πολλές απωρίες!!!
    Χορταινω παρα πολυ ευκολα, να σου δωσω ενα παραδειγμα ηπια ενα ποτηρι νερο 20 λεπτα πριν και μετα 5 κουταλιες της σουπας πουρε αρκετα σφιχτο και εσκασα, νομιζα πραγματικα οτι δεν θα χωνεψω ποτε.
    Χτες το βραδυ εφαγα ενα αυγο και 1 κανονικη φετα ανθοτυρο και ημουν μια χαρα, μετα απο μιση ωρα οπως πρεπει ηπια και ενα ποτηρι νερο και ημουν λες και ειχα φαει κανονικη μεριδα, μεγαλη οπως πριν.
    Το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν εχω λιγουρες και εχω σταματησει να σκεφτομαι το φαγητο κατα 50%.

Senior Member
    Μπράβο κατέ μου, πιστεύω πως το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το θέμα, και αν τρώς ότι πρέπει για να διατηρείς τον οργανισμό σου σε λειτουργεία, θα χάσεις αρκετά κιλά μέσα στο 6μηνο!!! Εδώ θα είμαι να παρακολουθώ την πορεία σου και να χαίρομαι μαζί σου για την απώλειά σου!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Μπράβο κατέ μου, πιστεύω πως το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το θέμα, και αν τρώς ότι πρέπει για να διατηρείς τον οργανισμό σου σε λειτουργεία, θα χάσεις αρκετά κιλά μέσα στο 6μηνο!!! Εδώ θα είμαι να παρακολουθώ την πορεία σου και να χαίρομαι μαζί σου για την απώλειά σου!
    Πράγματι το έχω πάρει. Σε ευχαριστω πολύ για τα καλά και υποστηρικτικα σου λόγια!

Senior Member
    Κατέ μου, έχει μέρες να μας γράψεις τα νέα σου και ανυσιχώ. Πως τα πας με το μπαλονάκι σου και την νέα σου διατροφή? είχες και άλλη απώλεια? σε παρακαλώ γράψε μας, μην χάνεσε....

Page 3 of 3 FirstFirst 123