Το μπαλόνάκι μου κι εγώ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Senior Member

Το μπαλόνάκι μου κι εγώ..

Αρχίζω αυτό το θέμα για να σας περιγράψω την εμπειρία μου με το γαστρικο μπαλονι και μπορειτε να ακολουθειτε την πορεια μου.
    Την Δευτερα μπήκα στη Βιοκλινικη για να το βαλω. Έκανα πρωτα οοο,τι εξετασεις υπηρχαν και κατα τις 12 με πηραν μεσα. Το επομενο που θυμαμαι ειναι να ξυπναω και να μου χαϊδευουν τα μαλλια. Μου ειπαν μετα οτι το στομαχι ηταν μικρο και πολυ υγιες οποτε δεν το γεμισαν ολο. Εχω και φωτογραφιες καθολη τη διαρκεια, μπορω να τις ανεβασω.

Μολις συνηλθα απο τη ναρκωση το πρωτο που ενιωσα ηταν σκασμενη απο το φαι. Λες και ειχα φαει μισο ταψι παστιτσιο και το ρευομουν συνεχως. Με αφησαν για την υπολοιπη μερα να πιω μισο φλυτζανι χαμομηλι. Ακομα και σημερα θυμαμαι τη διψα μου, αν και με ενυδατωναν συνεχεια με ορους.

Απο την επομενη περιμενα να τα χειροτερα. Κι ομως, το μονο που ενιωσα και νιωθω μεχρι και σημερα ηταν κραμπες. Στο στομαχι και στην πλατη. Δεν εκανα ουτε ενα εμετο, μονο λιγο υγρα οταν την Τριτη επλυνα τα δοντια μου.

Τριτη, Τεταρτη τραφηκα με ζωμο κοτοπουλου και χαμομηλι χωρις να νιωθω την παραμικρη πεινα ή ορεξη για φαγητο.
    Σημερα Πέμπτη, ζωμο με φιδε και ενα ζελε. Προσπαθω αυτη τη στιγμη που γραφω να φαω και ενα δευτερο ζελε αλλα δεν παει κατω. Μαλλον ηπια αρκετο νερο. Αυριο το μενου εχει πουρε, ελπιζω να τον ανεχτω καλα, θα το ριξω εξω.
    Ο,τι αποριες εχετε μπορειτε να με ρωτησετε.

Senior Member
    κατέ ότι καλύτερο, καλή απώλεια σου εύχομαι!!:starhit:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    kate το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι καλή επιτυχία.έχω μόνο μία απορία γιατί διάλεξες μία αμφιλεγόμενη μέθοδο,ως προς την επιτυχία της?και όταν βγάλεις το μπαλονάκι που έχει μέσο όρο ζωής 6 μήνες πως πιστεύεις πως θα καταφέρεις να κρατηθείς στα τότε κιλά σου?

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    kate το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι καλή επιτυχία.έχω μόνο μία απορία γιατί διάλεξες μία αμφιλεγόμενη μέθοδο,ως προς την επιτυχία της?και όταν βγάλεις το μπαλονάκι που έχει μέσο όρο ζωής 6 μήνες πως πιστεύεις πως θα καταφέρεις να κρατηθείς στα τότε κιλά σου?
    Γιατι ειχα παρει το δρομο μου, εκανα διαιτα και γενικοτερα νιωθω οτι αλλαζω. Αλλα εχω γυρω στα 50 κιλα να χασω. Ηθελα κατι να με σπρωξει και λιγο να το επιταχυνει.

Senior Member
    Κατέ μου να σου ευχυθώ καλή επιτυχία στην όλη προσπάθειά σου. Νομίζω πως το αγγελουδάκι δεν σε ρώτησε γιατί το έκανες αυτό, αλλά γιατί επέλεξες αυτή την συγκεκριμένη μέθοδο. Και τώρα που λες πως έχεις να χάσεις 50 κιλά, δεν νομίζεις πως ίσως μια άλλη μέθοδος σε βοηθούσε καλύτερα? Ο γιατρός σου τί σου είπε για το μπαλονάκι?

Πάντος θα χαρώ πολύ να δω τα αποτελέσματά σου, και ακόμα πιο πολύ όταν πια θα μπορείς να κρατηθείς σταθερή σε αυτά.

Αλήθια, πόσα κιλά είσαι τώρα και έχεις να χάσεις τόσα πολλά?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Νομίζω πως το αγγελουδάκι δεν σε ρώτησε γιατί το έκανες αυτό, αλλά γιατί επέλεξες αυτή την συγκεκριμένη μέθοδο.
    :thumbup:

νομίζω πως τα 50 κιλά είναι πολλά για να τα καλύψει το μπαλονάκι.....πάντως σου εύχομαι ότι καλύτερο

Senior Member
    Επελεξα την συγκεκριμενη μεθοδο γιατι δεν ηθελα να κανω χειρουργειο. Μονο γι αυτο το λογο.

Senior Member
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο καλή μου. Ενημέρωνέ μας για την πορία σου! Πολύ θα χαρούμε να βλέπουμε το αποτέλεσμα των κόπων σου!

καλησπέρα κατέ ,

σου ευχομαι καθε επιτυχια στην προσπαθεια σου !!
    ηθελα να σε ρωτησω κατι, διαβασα πιο πανω που λες <με ξυπνησανε>...στο μπαλονακι ολικη ναρκωση κανουν?
    εχω θα κανω τον επομενο μηνα γαστρικο δακτυλιο αλλα τρεμω και μονο στην ιδεα της ναρκωσης !!!!

συγνωμη εκανα λαθος.....
    δεν γραφεις με ξυνησανε ....γραφεις οταν συνηλθα απο την ναρκωση..........

Senior Member
    μπραβο σε ολους με κανετε χαρουμενη...καλη συνεχεια

Senior Member
    Originally posted by elizaasian
    συγνωμη εκανα λαθος.....
    δεν γραφεις με ξυνησανε ....γραφεις οταν συνηλθα απο την ναρκωση..........
    δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν μου εκαναν καν ναρκωση, μια απλη μεθη μου εκαναν.

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.
    Σημερα ειμαι παρα πολυ καλυτερα, εχω πολυ πολυ αραιες κραμπες και νομιζω και λιγο πεινα.
    Φτιαχνω τον πουρε μου, λιγο παραπανω αραιωμενο και ελπιζω να τον δεχτει καλα το στομαχι μου.

Senior Member
    Συγχαρητήρια για την απόφαση, αν και τα 50 επιπλέον κιλά σίγουρα υποδηλώνουν νοσογόνο παχυσαρκία και το μπαλονάκι δεν αρκεί για να το αναστρέψει. Μακάρι να γίνει η αρχή, αν και αυτή η μέθοδος έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια - απορώ πώς βρήκες γιατρό να στην κάνει! Θα περάσεις αρκετές βδομάδες ταλαιπωρίας, και μακάρι να αντέξει το μπαλονάκι σου όλο το εξάμηνο και να προλάβουν να φύγουν τουλάχιστον 15-20 κιλά - δεν μπορώ να πιστέψω σε μεγαλύτερη απώλεια. Θα είμαστε μαζί σου να παρακολουθούμε την προσπάθειά σου.

Senior Member
    Originally posted by wannabeskinny
    μπραβο σε ολους με κανετε χαρουμενη...καλη συνεχεια
    εγώ τώρα δεν κατάλαβα που κολάει αυτό....

Page 1 of 3 123 LastLast