Results 1 to 8 of 8
-
01-10-2011, 14:57 #1
please!οι εμπειρες να δωσουν τα φωτα τους
καλησπερα...ειμαι 1.70 και 75 κιλα μετα απο πολλα υπερφαγικα επεισοδια (εμετο δεν εκανα ποτε,το εχω προσπαθησει αλλα ειναι αδυνατον ευτυχως ή δυστυχως...)μετα απο dukan που ακολουθησα ,ποτε ολοκληρωμενη ...προεκυψαν χαλια εξετασεις αιματος και πολυκυστικες .....η ψυχολογια ειναι τοσο χαλια σε σημεια να σκεφτομαι παλι την αυτοκτονια...λεφτα για εξοδους δεν υπαρχουν αλλα και να υπηρχαν δεν κουνιεμαι ρουπι ετσι οπως εχω γινει....το σοκ ειναι τεραστιο αφου ειχα φτασει τα 61 κιλα μεσα στο καλοκαιρι και μεσα σε 1 μηνα εφτασα τοσα κιλα παλι.....δεν ζω κι αυτο ειναι ο μεγαλος μου καημος....θελω να φτασω τα 59 (και με τα 65 θα πεταγα στην κατασταση μου.....) τα μαλλια μου ηταν παρομοια με λιονταριου και ξαφνικα βλεπω τρομερα λεπτη την τριχα με ελαφριες αραιωσεις,η ακμη καθημερινα σε προσωπο ,στερνο και πλατη ,ενω η τριχοφυια με αποτελειωνει (αν και ειναι το λιγοτερο αυτο).....δεν χωραω στα ρουχα μου ,καθομαι μεσα και περιμενω να αδυνατισω ....ο θεος ξερεις πως.... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ................... ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.......ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Κ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΔΙΚΟ......ΕΧΩ ΑΠΕΠΛΙΣΤΕΙ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ....ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ....δεν εχω λεφτα ουτε για διαιτολογο ,ουτε για ψυχιατρο.......ειναι σοβαρο ,ζηταω την κατανοηση σας μονο κ συμβουλες.... ξαναλεω οτι δεν μαπασχολει να ξαναπαρω τα κιλα αρκει να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερα κιλα σε 2 βδομαδες.....ειμαι πολυ σοβαρο το ζητημα....
- 01-10-2011, 15:14 #2
wannabeskinny,
λυπάμαι αν σε στεναχωρήσω, πραγματικά δεν το θέλω γιατί καταλαβαίνω ότι είσαι σε μια πολύ εύθραυστη ψυχολογία, όμως δεν μπορώ να μην σου πω πως ό,τι ραντεβού και αν είναι αυτό που αναφέρεις ως σημαντικό, δεν είναι πιο σημαντικό από την ίδια σου την υγεία. Πως είναι δυνατόν να θέλεις να χάσεις 10 κιλά σε 2 βδομάδες και να είσαι και καλά? Και λες ότι δεν σε νοιάζει να τα ξαναπάρεις. Νομίζω ότι κανένας δεν αξίζει να θυσιάσεις τόσο ουσιώδη πράγματα για σένα και αν κάποιος περιμένει από εσένα να είσαι 10 κιλά λιγότερο για να σε αποδεχτεί, τότε, συγγνώμη, αλλά δεν αξίζδει μια.
Πιστεύω ότι έχεις χάσει λίγο τον προσανατολισμό σου , απλά μπαίνεις πιο βαθιά στην απόγνωση. Ζητάς βοήθεια αλλά τι ειδους? Εξπρές μαγικές δίαιτες? Κατανοώ απόλυτα την απελπισία σου γιατί έχω ζήσει χρόνια με αυτή αλλά αρνούμαι να μπω στο τριπάκι ότι κάτι αξίζει πιο πολύ από τη σωματική και ψυχική σου υγεία.
φιλικά.
01-10-2011, 15:23 #3
σε καταλαβαινω απολυτα κ σευχαριστω για την απαντηση σου....εχω στερεψει απο δακρυα ειλικρινα σου μιλαω....δεν αντεχω πια ολο αυτο τον φαυλο κυκλο.....ξυπναω κ κοιμαμαι με αυτο...ΚΙΛΑ,ΔΙΑΙΤΕΣ,ΚΙΛΑ ,ΔΙΑΙΤΕΣ ....αν ειχε φτιαξει καπως η ψυχολογια μου το καλοκαιρι λογω αυτοπεποιθησης τωρα σιγουρα θα γινω βαρια καταθλιπτικη οπως παλια....γιατι ειμαι απ τους ανθρωπους που δυστυχως συνδεουν την εξωτερικη εικονα με την ζωη ....κι αυτο το κανω μονο σε μενα....λατρευω κ θαυμαζω γυναικες που δεν ειναι εμφανισιμες αλλα ειναι ευτυχισμενες και ζουν πραγματικα τουλαχιστον....εγω οταν βλεπω τον δεικτη πανω απο το 65 κλειδωνομαι σπιτι κ ολοι με ψαχνουν.....δεν εχω κανεναν να μιλησω....εχω μεινει μονη....εντελως ομως....μπαινω σ αυτο το site για λιγη υποστηριξη κ βοηθεια.....εννοειται οτι αυτο που ζηταω ειναι κακο αλλα ειναι sos....σας ρωταω τι εχετε κανει σε περιοδους που επρεπε να χασετε βαρος γρηγορα για ενα γαμο ή μια εγχειρηση....ειναι σιγουρο οτι θα συνεχισω μεσογειακη διατροφη αφου μονο αυτη μου ταιριαζει κ μου κανει καλο.....
01-10-2011, 15:44 #4
εγω μετα απο πολλα πειραματα, διαιτες, συσκευασματα, "ελπιδες σε ενα κουτι", και ολα τα συναφη, βρηκα οτι για μενα δουλευει τελεια τα απλα παρακατω :
- οχι επεξεργασμενα προιοντα, δηλαδη τιποτα που να εχει χημειο η να χρειαζεται διαδικασια αφυσικη για να βγει αυτο το αποτελεσμα.
παραδειγμα :
βουτηρο, οχι μαργαρινη
Φυστικοβουτηρο μαρκα Whole Earth, οχι skippy/calvin κτλ (το πρωτο εχει ζαχαρη και το δευτερο transfat)
Γαλα αγελαδας/κατσικας/προβατου, οχι αμυγδαλο/ρυζι/σογια
Ψωμι απο φουρνο, οχι απο σουπερ μαρκετ,
Ψησιμο κρεας και κοψιμο σε φετες, οχι συσκευασμενο ζαμπον/γαλοπουλα κτλ (τα συσκευασμενα εχουν δεξτροζη)
κ.ο.κ
Αν δεις στο "τι εφαγα σημερα" οταν ημουν στα 47-48 ετρωγα εναν ολοκληρο κοκορα τη ημερα, και μου φωναζαν ολοι οτι ειμαι υποβαρη και δεν τους πιστευα γιατι εγω ηξερα τι ποσοτητες ετρωγα, και ηταν απιστευτες. Απλα ηταν ολα καθαρα και το σωμα μου μπορουσε να μεταβολισει τα παντα (ειναι και μια μερα που εφαγα με καπου ενα κιλο μελο ωμο και μετρα πηρα με τα ποδια ολη τη πολη 2-3 φορες... ) και δεν επαιρνα βαρος.
Σταματησα τη διαιτα του "προσεχω υδατανθρακες"
ηρθε το καλοκαιρι, εφαγα αρκετα γλυκα, πολυ φαγητο, και συσκευασμενα, και σοκολατες, και.. και.. και... πηγα 53 κιλα, εκανα ενα μηνα διαιτα, χωρις να το γυρισω παλι στα καθαρα
εχασα με ΠΟΛΥ κοπο 3 κιλα, και ετρωγα "ειδικα προιοντα" για χαμηλους υδατανθρακες. Τοσο κοπο δεν ειχα ριξει σε ολη μου τη διαιτα...
πηγα στη μανα μου, βρεθηκα με τη παλια μου παρεα, να σου παλι εξω φαγητο, starbucks, κρουασαν, παστες, σοκολατες, δειπνα σε σπιτια, μιλκσεικ κτλ κτλ...
56 κιλα.
και η ειρωνια ειναι οτι ΟΟΟΛΑ αυτα, δεν πλησιαζουν καν τις θερμιδες που ετρωγα σε κρεας, αυγα, λιναροσπορο.
Μην πλακωθεις στο φαι σαφως, απλα γυρισε το σε καθαρο φαγητο, και θα δεις διαφορα.
01-10-2011, 15:59 #5
μεσα σε 2 βδομαδες ομως;θελω να στεγνωσω καπως κ απο το προσωπο φυσικα......εχετε ακουσει για την scarsdale;
σε 14 μερες 10 κιλα λεει....πφφφφφφφφφφφφφ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ
01-10-2011, 18:17 #6
για να ξεφορτωθεις κατακρατηση νερου και "απομειναρια" στα εσω σου,
1. με το που ξυπνας, πιες ενα μπουκαλι νερο. Οχι μονοκοπανιας, μεσ στη πρωτη ωρα.
2. ελαφρυ πρωινο, πχ ομελετα με ασπραδια αυγου και μανιταρια (μη το παρακανεις με τα μανιταρια).
3. περπατημα, περπατημα, περπατημα, και προσπαθησε να ιδρωσεις τουλαχιστον για 20 λεπτα. Χορεψε μεσα στο σπιτι αν χρειαστει.
4. τα γευματα σου να'ναι κυριως πρωτεινουχα, με λιγα πρασσινα λαχανικα. Και παλι με μετρο γιατι διαιτα-ξεδιαιτα τα λαχανικα φουσκωνουν και πρηζουν.
5. Φαε ΑΡΓΑ. Προσπαθησε να σου παρει περιπου 30-40 λεπτα να τελειωσεις το γευμα σου.
6. Βαλε κανονες στον εαυτο σου. Π.χ εγω δεν τρωω πουθενα αλλου, εκτος απο το τραπεζι του φαγητου στη κουζινα. Ουτε στον καναπε, ουτε στον υπολογιστη, ουτε στο αυτοκινητο και ουτε οταν ειμαι εξω και περπαταω. Εστω και για τσιμπιμα. Και δεν τρωω ποτε οταν βλεπω ταινια (πλεον). Ετσι δεν ξεφευγεις και απο θερμιδες και απολαμβανεις το φαγητο σου γιατι συγκεντρωνεσαι στο τι τρως.
Μαζι με τα προηγουμενα που ειπα, θα χασεις βαρος σιγουρα.
Τωρα εχεις 2 επιλογες,
η κανεις ακριβως αυτα που συνεστησα, χωρις να χρειαζεσαι ειδικα μηχανηματα/συμπληρωματα/ειδικες τροφες και γενικοτερα να σπαταλησεις χρονο και χρημα
η ψαχνεσαι για 2 ακομα βδομαδες και παραπανω, αρχιζοντας και σταματωντας διαιτες, χανοντας μυς, χαμηλωνοντας τον μεταβολισμο σου, πολυ πιθανων να παρεις βαρος αντι να χασεις, και να εχεις χασει απλα τον χρονο σου.
Ξερω πως ακουγεται πολυ μαυρο-ασπρο, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. Η κανεις, η δε κανεις. Και αυτο που λενε οτι οποιος βιαζεται σκονταφτει, δικιο εχουν.
Τωρα που επισκευτηκα τη μανα μου, περασα και απο τη παλια μου σπιτονοικοκυρα. Προτου φυγω απο το νοικι της, ειχαμε αρχιζει και η 2 τη διαιτα. Οχι μαζι, η καθε μια εκανε τα δικα της. Μου εδειχνε διαιτες, σκευασματα (απο αυτη πηρα τη ιδεα να αγορασω απο το φαρμακειο βοηθηματα, μεχρι τοτε ουτε ασπιρινη δεν επαιρνα) και ο,τι μπορεις να φανταστεις. Κοντα 2 χρονια μετα, αυτη εχει χασει 7 κιλα, και εγω στα χαμηλοτερα μου εχασα πανω απο 60.
Κοιτα να βρεις τον χρονο να τα κανεις σωστα, ειδαλλως βρες τον χρονο να τα κανεις ξανα, και ξανα, και ξανα....
και κανε αυτο που χρειαζεται, οχι αυτο που θες, γιατι κανοντας αυτο που θες εισαι σε θεση που δε θες να εισαι.
01-10-2011, 18:20 #7
Ελπιζω να μη νομιζεις οτι σου κανω επιθεση, μαλλον ακουγομαι καπως κακιασμενη. Σου μιλαω ετσι γιατι οταν ημουν παχυα, θα προτειμουσα να μου μιλαγε καποιος σταρατα, παρα να με χαιδευουν. Δεν θελαν βεβαια το κακο μου, αλλα ετσι φερομαστε σε καποιον που κανει διαιτα, ειδαλλως ειναι "αγενες".
01-10-2011, 19:50 #8
εννοειται δεν το παιρνω σαν επιθεση...ισα ισα χαιρομαι που μου αφιερωνεις χρονο κ συμβουλες....εχεις δικιο σε ολα....ο αγωνας ειναι μεγαλος κ δυσκολος κ ο δρομος μακρυς....εισαι θηριο παντως...σου αξιζουν τα καλυτερα...να σαι καλα!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία