Κέντρο διατροφής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Κέντρο διατροφής

Να ανοίξεις προφίλ για να ποστάρεις διαφήμιση, καθόλου διακριτικότητα! Ακόμη και να είναι όντως καλή η πρόταση, ο τρόπος προώθησης με ενοχλεί αφάνταστα!!!

Senior Member
    γεια σου μπακλαβαδακι μπορεισ να μου στειλεισ link να διαβασω για αυτο??

Junior Member
    Δεν υπάρχει κάποιο λινκ δυστυχώς, είναι κάτι το καινούριο, αν θέλεις τη διεύθυνση να στη στείλω σε πμ, γιατί εδώ απαγορεύεται.

Senior Member
    Μπορείς να τα σβήσεις μόνη σου, κάντο σε παρακαλώ και ζήτα και κανά συγνώμη, λίγη τσίπα δε βλάπτει. Μπήκες για να κάνεις διαφήμιση και ζητάς και τα ρέστα...

Senior Member
    Φαίνεται οτι μπήκες για να βοηθήσεις από τα γραφόμενα σου...

Junior Member
    Τα έσβησα όλα κόψτε το λαιμό σας να αδυνατίσετε μόνοι σας

Senior Member
    Originally posted by mpaklavadaki

Εφόσον δεν το έχεις δοκιμάσει πως είσαι τόσο σίγουρη ότι είναι τόσο καλό, ώστε να πορώνεσαι κ να βρίζεις? :smirk:

Senior Member
    Originally posted by mpaklavadaki
    Και να φανταστείς πως μπήκε για να διαφημίσει το κέντρο της! Γιατί πάμε και ακουμπάμε τα λεφτάκια μας σε άτομα που έχουν τέτοια γνώμη για μας; Τόσο χαμηλής νοημοσύνης πιστεύουν ότι είμαστε; Ίσως να τους δικαιώνουμε με το να τσιμπάμε σε μαγικές κρέμες, χαπάκια, βελονισμούς κλπ...

Senior Member
    Όχι Anna δεν τους δικαιώνουμε αλλά εμπορεύονται την ελπίδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλέ ποιό κέντρο μου τι λέτε πάτε καλά; Ότι να ναι είναι εδώ μέσα! Έγραψα, ότι ΑΝ γίνονται αυτά που υπόσχονται, εγώ πάντως άμα δεν είχα μια πολύ καλή δίαιτα που έχω, θα έδινα 30 ευρώ για να το δοκιμάσω!!!!!!!!!! Γιατί δεν έχω να χάσω τίποτα άλλο μπροστά σε αυτά που λέει ότι προσφέρει! Και στην τελική όποιος θέλει πάει μόνο για δωρεάν μέτρηση! ʼντε πια! Ολόκληρο θέμα το κάνατε!

Junior Member
    μπακλαβαδακι εκτιμητεο αυτο που εκανες κ ισως βρεθηκαν καποιοι που να βοηθηθηκαν χαρη σε σενα κ θα εκτιμησουν τη κινηση σου. εστιασε μονο εκει κ μη ασχολεισαι με οτι δε αξιζει να ασχοληθεις.
    :grin:

Junior Member
    Σ'ευχαριστώ erzsebet_bathory, βέβαια το λέω με κάθε επιφύλαξη για το κέντρο, διαβάστε το όλοι αυτό, γιατί δεν έχω πάει ακόμα εκεί. Απλά ενθουσιάστηκα με αυτά που μου λέγανε, και θα πάω σε 3 μήνες αν δω ότι είναι καλό!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    κ κακως που το εσβησες. ξαναβαλτο. με το να το σβησεις.... στερεις απο καποιους που θελουν να βοηθηθουν να αδυνατισουν αυτη τη ευκαιρια που μπορει να τους αποβει σωτηρια.
    μη αφηνεις τη κακια καποιων να στερει αυτη τη δυνατοτητα απο καποιους ανθρωπους. ξαναβαλτο κ μην ασχολεισαι.

Junior Member
    Δεν αξίζει να με υποβιβάζουν εδώ μέσα για να βοηθήσω κάποιους. Όποιος θέλει να αδυνατίσει και το χει πάρει απόφαση, να μου στείλει ένα πμ

Senior Member
    τι να σου πω ρε φιλε,
    μπαινεις με το ονομα "μπακλαβαδακι" να προμοταρεις αδυνατισμα και γυρνας και λες "κοψτε τον λαιμο σας να αδυνατισετε μονοι σας".

σοβαρα; και ξαφνιαζεσαι οταν σου επιτιθονται;

οποιος το'χει παρει αποφαση να αδυνατισει, μπορει και μονος του/της. Τοσοι εδω το εχουν αποδειξει οτι μπορουν.

Page 1 of 2 12 LastLast