ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Αν η Σολωμου δεν ηταν αδυνατη κ ειχε παραπανω κιλα θα το ελεγε ποτε;Εδω σας θελω!!!!!

Και εγώ που έχω πολλά παραπάνω κιλά την χρησιμοποιώ αυτή την φράση...δεν νομίζω πως ήταν κάτι ρατσιστικό.
    Και δεν το λέω επειδή είμαι θαυμάστρια της Σολωμού.Μου αρέσει ο τύπος της αλλά μέχρι εκεί,δεν τρελένομαι και δεν συμφωνώ πάντα μαζί της αντίθετα με εκνευρίζει και κάποιες φορές..

Senior Member
    Yπάρχει μια παροιμία που λέει πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.Υπάρχουν άνθρωποι χοντροί,κοντοί,ψηλοί κτλ.Θα είχαν κάποιοι την ίδια αγανάκτιση αν ήταν ψηλοί και τους φώναζαν ψηλέ;

Όλα είναι θέμα κόμπλεξ.

Senior Member
    Κλεάνθη και γω για την ίδια μύγα μίλησα πιο πάνω!

Senior Member
    ωπα, παιδια, να παρεμβω...
    επειδη τυγχανει να εχω γνωρισει τη λεσσινγκ, για το συγκεκριμενο κ μονο ατομο πιστευω ακραδαντα οτι δεν ειναι θεμα κομπλεξ αλλα ευαισθησιας!!!
    θατην ενοχλουσε εξισου αν η ιδια ειχε τις τελειες αναλογιες, ειμαι απολυτως σιγουρη γι αυτο

απλα, στη συγκεκριμενη τουλαχιστον ευαισθησια δε συμφωνω μαζι της

:love:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Οχι.Συνεχιζω να τη θεωρω ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ κ αυτην κ την φραση κ επαναλαμβανω οτι σαφως αν ειχε η ιδια παραπανω κιλα ουτε θα τολμουσε να την χρησιμοποιησει!!!
    ελα μωρε λεσινγκ... το "χοντρη" ειναι οσο προσβλητικο ειναι το "κοκκαλω". Και γενικοτερα, χοντρη-κουμπι κανει ομοιοκαταλληξια. Τι να ελεγε; "παταω ενα κουμπι και βγαινει μια πολυ-υπεροχη-γυναικα-με-πλουσιο-εσωτερικο-κοσμο-ανεξαρτητη-με ευαισθησιες-και παραπανω κιλα-γιατι-ειναι-αληθινη-γυναικα ?

Δεν μπορουμε να αναπηδαμε σε καθε λεξη που λεει καποιος. Ετσι ειναι οι μυγιαγγιχτοι. Εγω προσωπικα αποθω τη λεξη "μανταμ".
    Με πειραζει απιστευτα. Μερικοι τη λενε τη λεξη ομως. Αλλοι οχι. Ελευθερια εκφρασης ειναι και λογου, και εφοσον οταν ειπε "μια χοντρη" και δεν απευθυνοταν σε καποιον συγκεκριμενο και το ειπε μεσα σε "σχημα λογου", δεν μπορεις να πεις οτι το ειπε για προσβολη.

Αν ελεγε "παταω ενα κουμπι και βγαινουν ΟΙ χοντροι", εκει στοχευει σε συγεκριμμενη ομαδα ατομων, και αναλογα με το περιεχομενο της φρασης, μπορει να ειναι λιγο η πολυ προσβλητικη.

Αλλα δεν ειναι τοσο πολυπλοκα τα πραγματα, η κοπελα απλα ειπε σε σχημα λογου κατι που εκανε ομοιοκαταλληξια και απο οτι διαβασα, αναφορα σε παλαια εκφραση.

Δεν εχει σχεση με σενα, η με μενα, η με τον υπερβαρο πλυθησμο, η με διαιτα, η ο,τι αλλο.

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.

Αυτός που έχει θέμα με τους παχουλούς είναι ο Λαζόπουλος. Το ότι συχνά πυκνά μας ξεφτιλίζει στο τσαντίρι του, δεν βγήκε κάποιος να το κάνει θέμα όμως! :smug b:
    Συμφωνώ, είναι πολύ προσβλητικός.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by Μαρία.

Αυτός που έχει θέμα με τους παχουλούς είναι ο Λαζόπουλος. Το ότι συχνά πυκνά μας ξεφτιλίζει στο τσαντίρι του, δεν βγήκε κάποιος να το κάνει θέμα όμως! :smug b:
    Συμφωνώ, είναι πολύ προσβλητικός.
    οντως

Senior Member
    Originally posted by smart
    ωπα, παιδια, να παρεμβω...
    επειδη τυγχανει να εχω γνωρισει τη λεσσινγκ, για το συγκεκριμενο κ μονο ατομο πιστευω ακραδαντα οτι δεν ειναι θεμα κομπλεξ αλλα ευαισθησιας!!!
    θατην ενοχλουσε εξισου αν η ιδια ειχε τις τελειες αναλογιες, ειμαι απολυτως σιγουρη γι αυτο

απλα, στη συγκεκριμενη τουλαχιστον ευαισθησια δε συμφωνω μαζι της

:love:
    +1

Η Σολωμού προσωπικά μου είναι αντιπαθης αλλά δε νομίζω οτι έκανε κάποιο φάουλ εν προκειμένω.

Senior Member
    --->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ : ΑΔΩΝΙΣ

Πάμε στον ʼδωνι για καφέ
    που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά
    και αράζουνε και αθλητές
    και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά
    Κυριακή να της φύγει το στρες.

Όταν είχα θέμα με την εικόνα μου,είχα απορρίψει όλο το τραγούδι για τον συγκεκριμένο στίχο.Μ'εκνεύριζε αφάνταστα!
    Ακόμα κι αν ψιλοτραγουδούσα το υπόλοιπο,ποτέ δε συνυπόγραφα τη σειρά με τη νευρικιά χοντρή.Εκεί σιωπούσα.

Ο Κράου που το έγραψε καθώς κι η Σπείρα(η μισή Σπείρα-Σπείρα),που του δίνει και καταλαβαίνει τα'χουν τα κυβικάκια τους.

Όταν είσαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου,ξεπερνάς λέξεις κι υποψίες προσβολών.Δεν έχεις αχίλλειο πτέρνα!Απίστευτη ελευθερία!

Κι όλα μοιάζουν ένα τίποτα
    και κυκλοφορούν ανύποπτα...

Senior Member
    τα πραγματα ειναι απλα.
    1ον η σολωμου κανει βιζιτες και για να ναι τοσο αδυνατη ετρωγε αγγουρι κ τονο ολη μερα.ετσι πιστευει οτι αφου ειναι αδυνατη μπορει να λεει ανετα την λεξη "χοντρος"
    δεν περιμενω κ τιποτα περισσοτερο απο μια βιζιτα.πολυ ομορφη ,skinny με αντρικη κοιλια-λεκανη και σιλικονη.βγαζει τα κομπλεξ της ,εκφραζοντας ετσι τις αποψεις της.
    2ον
    κ ο λαζοπουλος εχει θεμα κ ο κραουνακης,μισογυνηδες ομοφυλοφιλοι ....ΑΙΣΧΟΣ ειλικρινα απορω μ αυτα τ ατομα που εκφραζονται ετσι.ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by wannabeskinny
    τα πραγματα ειναι απλα.
    1ον η σολωμου κανει βιζιτες και για να ναι τοσο αδυνατη ετρωγε αγγουρι κ τονο ολη μερα.ετσι πιστευει οτι αφου ειναι αδυνατη μπορει να λεει ανετα την λεξη "χοντρος"
    δεν περιμενω κ τιποτα περισσοτερο απο μια βιζιτα.πολυ ομορφη ,skinny με αντρικη κοιλια-λεκανη και σιλικονη.βγαζει τα κομπλεξ της ,εκφραζοντας ετσι τις αποψεις της.
    2ον
    κ ο λαζοπουλος εχει θεμα κ ο κραουνακης,μισογυνηδες ομοφυλοφιλοι ....ΑΙΣΧΟΣ ειλικρινα απορω μ αυτα τ ατομα που εκφραζονται ετσι.ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumb down: θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο σου!!αν η Σολωμού κάνει αυτό που λες με γειά της και χαρά της!Αν ο Κραουνάκης και ο λαζόπουλος είναι γκέι επίσης με γεια τους και χαρά τους,δεν κατάλαβα που είδες τον μισογυνισμό??γιατί εγώ δεν βλέπω να καταφέρονται αποκλειστικά κατά των χοντρών γυναικών μόνο!!!!

Senior Member
    Οτι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη δεν μας αφορα ουτε το τοπικ αφορουν.Αν η Σολωμου κ οποια αλλη καταφερνει κ τρωει μονο αγγουρι μπραβο της κ παλι μπραβο της!το προβλημα το εχουμε εμεις που δεν μπορουμε να το ραψουμε κ ριχνουμε οτι σαβουρα βρουμε μεσα μας.Ο Κραουνακης δε ειναι υπερβολικα παχυσαρκος,με φοβερα προβληματα υγειας απο αυτο κ μονο για ρατσιστικη συμπεριφορα δεν θα μπορουσες να τον κατηγορησει κανεις.Να εξαφανισουμε τη λεξη χοντρος απο το ελληνικο λεξιλογιο?Ειναι αλλο να το λες γενικα η σε ενα τραγουδι κ αλλο να δειχνεις μια συγκεκριμμενη χοντρη με ειρωνεια.η να σατυριζεις ,να ξευτιλιζεις καλυτερα οπως κανει ο Λαζοπουλος η η Πανια.

Senior Member
    Απο που ξεκινησε το θεμα - που πιστευω οτι δεν ηταν καν για θεμα - και που εφτασε ..:thumbdown:
    Γιατι δινετε τοσο σημασια για μια κλασσικη φραση απο παιδικο τραγουδακι και εφτασε η τριχα να γινετε τροιχια?
    Ρε παιδια αν θελετε να βρειτε καποιον να κατηγορησετε για ελλειψη σεβασμου προς τους υπερβαρους ,υπαρχουν ενα σωρο αλλοι και πολυ χειροτεροι ανθρωποι στην τηλεοραση που το κανουν συστημα και δουλεια τους αυτη τη τακτικη του ξεφτιλισματος εις βαρος υπερβαρων η αλλων κοινωνικων ομαδων.
    Ας μην υπερβαλλουμε.

Senior Member
    τα πραγματα ειναι απλα.
    2ον
    :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumb down:
    ΑΙΣΧΟΣ που εκφραζεσαι και συ ετσι.

Senior Member
    τα πραγματα ειναι απλα.
    2ον

αν θεωρεις ''κακό'' τον τρόπο που μίλησε η Σολωμου αυτά που έγραψες εσύ πως μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε?ως μία στιγμή καλοσύνης?μην γινόμαστε τόσο σκληροί..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast