Results 31 to 33 of 33
Thread: ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
-
12-10-2011, 13:10 #31
παιδια sorry αλλα μαρεσει η ωμη αληθεια οσο πικρη κι αν ειναι....δεν μπορω τον κλασσικο ελληνα που δεν κοιταει την καμπουρα του κ μιλαει για τους αλλους....ποσο μαλλον οι συγκεκριμενοι ανθρωποι....δεν γινεται π.χ να καθεται μια γυναικα με παραπανισια κιλα κ να κοροιδευει ο λαζοπουλος και να κανει κ κοντινο η καμερα.αν ειναι δυνατον....εξοργιζομαι...οσο για την σολωμου εχει πει απειρες μ@$()#*$() ακομα και για παιδια...οποτε ξερω τι λεω προφανως.
- 17-10-2011, 09:28 #32
καλα η σολομου πεταει κατι βλακειες γενικα γιαυτο δεν τις δινω καμια σημασια!!!
αυτος που δεν αντεχει να βλεπει ουτε ενα γραμμαριο παραπανω σε καποιον και με ολους μιλαει για τα κιλα του ενα και του αλλου, ειναι ο πετρος κωστοπουλος!!! ελεος δηλαδη! η μια ειναι χοντρη η αλλη ειναι χοντρη η αλλη ειναι τεραστια και ειναι συνεχεια με ατακες σε φαση μα πως εφτασες σε αυτο το σημειο, κανε κατι επιτελους με τα κιλα σου!!
ποσο μου την σπανε κατι τετοιοι ανθρωποι!!! θα πηγαινω και εγω λοιπον στους καραφλους και θα τους λεω μα πως εφτασες σε αυτο το σημειο, που ειναι τα μαλλια σου, μα κανε κατι για αυτοοο!!!! τραγικο!
17-10-2011, 09:37 #33
καλα αυτο με το τραμ υπαρχει σε πολλες παραλλαγες? εγω μικρη ηξερα το,
ταμ ταμ ταμ, σταματαει το τραμ
και μπαινει μια χοντρη
και σπαει η μηχανη!
ελα εδω κυρα χοντρη πληρωσε την μηχανη!
no, no, no δεν πληρωνω εγω!
yes, yes, yes θα φας και σκαρπαζιες!
και ο οδηγος που οδηγουσε τα μουστακια του τραβουσε!!!!!
και ξαναλεω, το ελεγα μικρη! και οποτε εμπαινα στο τραμ και εμπαινε κανεις με πιο πολλα κιλα νομιζα οτι θα γινει το σκηνικο οπως στο τραγουδι!
η σολομου τωρα τι να πω,, εχει και παιδι! μην το κανει ανορεξικο οπως την ιδια! ουτε παχυσαρκο βεβαια!! μετρον αριστον! και πολυ ασχολιθηκαμε βασικα με τις βλακειες που πεταει!! απλα οταν βγαινεις στην τιβι, προσεχε τι λες! δηλαδη αυτος ο ρατσισμος δεν υπαρχι πραγματικα!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία