Μια ιδέα,μια δίαιτα,πολλές συνταγές....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    13

    Μια ιδέα,μια δίαιτα,πολλές συνταγές....

    Καλησπέρα σε όλους,είμαι νέο μέλος κι η ιστορία μου πολύ συνηθισμένη,είμαι 30 χρονών,ύψος 1,67 και 93 κιλά.Επί 5 χρόνια παλεύω με ό,τι μέθοδο δίαιτας μπορείτε να φανταστείτε-ʼτκινς,διαιτολόγο,weight watchers,taste n diet,ασιτία μέχρι λιμοκτονίας και δεν συμμαζεύεται.Βάζω και χάνω τα ίδια 10 κιλά κι έχω σπαταλήσει άπειρο χρόνο,χρήμα και κυρίως ψυχολογικά αποθέματα.Φαντάζομαι πως αυτή η ιστορία είναι λίγο πολυ γνώριμη σε όλους σας.
    Ξέρω πολύ καλά τι λάθος κάνω,δεν έχω σκοπό να αλλάξω την διατροφή μου,κάνω μια δίαιτα ενώ ταυτόχρονα σκέφτομαι πότε θα τελειώσει για να ξαναπλακωθώ σε όλα αυτά που μου αρέσουν(για γυμναστική ούτε λόγος).
    Απο αρχές Σεπτέμβρη,συγκεκριμένα μόλις είδα τις φώτο των διακοπών,έχω πεισμώσει.Αποφάσισα να ξεκινήσω θερμιδική δίαιτα,αρχικά μειώνοντας κατά πολύ τις μερίδες των φαγητών και στην πορεία τροποποιώντας τις συνταγές.Ψάχνοντας λοιπόν για συνταγές στο ίντερνετ έπεσα και στη σελίδα σας.Ανοίγω αυτό το τόπικ με σκοπό να ανταλλάξουμε παραλλαγές συνταγών με χαμηλές θερμίδες σε αγαπημένα φαγητά(γιατί για μενα η μπριζόλα με 3 κίλα λάχανο δεν είναι φαγητό καλύτερα να μείνω νηστική).
    Αν το θέμα ήδη υπάρχει μπορείτε να το συγχωνεύσετε,αν όχι θα προσπαθώ να ανεβάζω μια-δύο συνταγές την εβδομάδα.
    Δεν διαφημίζω κάτι ούτε εκπροσωπώ τίποτα,απλά θέλω να μοιραστώ τις ιδέες μου και να βοηθηθώ απο τις δικές σας.Δεν ξέρω πως σας ακούγεται όμως με αυτόν το τρόπο έχω χάσει ήδη 5μιση κιλά σε κάτι που μπορώ να ακολουθήσω μακροπρόθεσμα.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    725
    φλερια καλωσηρθες... ευχομαι υπομονη κ καλη συνεχεια. υπαρχει παρομοιο θεμα εδω: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=4492&page=1 απο εκει κ επειτα οτι αλλο θες, εδω ειμαστε ολοι. ελπιζουμε να τα λεμε συχνα

  3. #3
    Καλωσήρθες! θέλει κουράγιο, υπομονή και πάνω απο όλα επιμονή για να χάσεις πολλά κιλά.. ξέρω γιατί έχασα πολλά και μόνο με τη θέληση θα πετύχεις κάτι.. το θέμα δέν είναι τί τρώς αλλά σε τί ποσότητα, τι ώρα και πόσο συχνά το τρώς.. Έχω βάλει στο πρόγραμμά μου τα πάντα.. απλώς τα "παχυντικά" επιτρέπω στον εαυτό μου να τα τρώει 1 φορά τη βδομάδα και σε μικρή ποσότητα.. πχ μια φορά τη βδομάδα 1 πιτόγυρο - σκέτο γύρο κοτόπουλο ή 2 κομμάτια πίτσα(χωρίς σαλάμια-μόνο γαλοπούλα) την υπόλοιπη εβδομάδα τρώω ψητά, σαλάτες, παξιμαδάκια με κότατζ, γιαουρτάκι, βρώμη με γάλα, κτλ. αλλά τρώω κάτι έστω και λίγο κάθε φορά που πεινάω.. κι ας είναι και 7 φορές! Εχω βάλει στο πρόγραμμα και προσπαθώ να το τηρώ καθημερινά 30 λεπτά αεροβική με το PS3 μου με το My fitness coach club έχει και το Wii ανάλογα προγράμματα.. αν δεν έχεις κάτι παρόμοια προτείνω τζόκινγκ χαλαρό! Βοηθάει πολύ! Αυτή τη στιγμή είμαι -35 κιλά και νιώθω τέλεια! Καλή τύχη και αν θές να με ρωτήσεις κάτι, ελεύθερα!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    13
    Eυχαριστώ και τις δύο για το καλωσόρισμα.Χαίρομαι που υπάρχει το θέμα και μπορώ να πάρω ιδεες και να δώσω απο εκεί.Kitty cat το -35 μου έδωσε πολύ κουράγιο,ειλικρινά μπράβο σου,αυτό με την γυμναστική δεν το χω αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις χάσω λίγα κιλά ακόμα θα πάρω τα πάνω μου και θα χω διάθεση ακόμη και να γυμναστώ:starhit:

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,131
    απο συνταγες ο,τι θες. Επειδη δεν τα εχω στο μυαλο μου σε σειρα. Αν εχεις κατι που θες να φας/φτιαξεις, παιζει να ξερω διαιτικη εκδοχη η να σου πω τι να αλλαξεις με τι :bouncy: Κανε ποστ και σου λεω/βρισκω.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    13
    Φχαριστώ και σένα,έριξα μια ματιά και στο παλιο θέμα εχει αρκετά,θα ποστάρω εκεί ο,τι θέλω ή ψάχνω.Είμαι πιο πολύ του φαγητού της ταβέρνας(ξέρεις σάλτσες,μαγειρευτά και τέτοια) οπότε εχω κάνει τρελή αναζήτηση στο ίντερνετ τι μπορώ να κόψω κι απο που.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •