Results 16 to 30 of 35
Thread: Δίλημμα και φοβοι περί δακτυλίου
-
11-10-2011, 15:07 #16
Οντως, η αραβική κουζίνα δεν παίζετε με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλωστε γι αυτό και ο στόχος!! χαχαχαχαχα
Ο άντρας μου είναι Κούρδος από Συρία, τί ωραίοι συνδιασμοί ε?
Να φανταστώ εσύ έχεις αυτό το υπέροχο δέρμα, τα ωραία σκούρα μαλιά και το λαμπερό βλέμμα?
- 11-10-2011, 15:14 #17
τι να σου πωλινακι μου........ετσι μου λενε............τουλαχιστον απο προσωπο κατι κανουμε !!!!!!!!
τα μαλλια μου ομως τα εχω μελι........
μολις ειδα φωτογραφιες σου........δεν εχω λογια..κουκλα !!!!!!!!
11-10-2011, 15:16 #18
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου, νομίζεις τυχαία τα παράτησε όλα ο άντρας μου και με επέλεξε για γυναίκα του? χαχαχαχαχα
11-10-2011, 22:26 #19
Ελίζα, έλα, μη μου στενοχωριέσαι! Πλησιάζει η μεγάλη σου μέρα και σε θέλω χαρούμενη και θετική! Όταν πλησίαζε η δική μου αγνοούσα την ύπαρξη του φόρουμ. Μακάρι να είχα κι εγώ ανθρώπους να μου πουν δυο λόγια τότε. Καλά, κακά, δεν έχει σημασία.
Τα παιδιά προφανώς αναφέρονται στο μετά. Οι άλλες επεμβάσεις εξασφαλίζουν, αν και όχι απόλυτα, ότι δεν θα ξαναπάρεις βάρος. Εγώ σκοπεύω να μείνω παρέα με το φιλαράκι μου πολλά χρόνια ακόμη, όσα μου επιτραπούν. Στο μεταξύ θα έχει τροποποιηθεί το διατροφικό μου προφίλ, ιδίως αν έχω να κάνω με ένα όμορφο σώμα. Ήμουν 100 κιλά, είμαι 70 και το απολαμβάνω όσο τίποτα! Θα γίνω 60, το ξέρω ότι θα γίνω και τότε δεν θα υπολογίζω ούτε τις πάστες, ούτε τις λιχουδιές, τίποτα! Θα υπολογίζω μόνο την κορμάρα μου και το τι θα φορέσω. Δεν είχα καμία παρενέργεια από αυτές που τρόμαξαν τις κοπέλες μας, μάλλον είναι και θέμα οργανισμού. Αντιδρώ θετικά και μάλιστα είμαι πολλές φορές υπερβολική (έχω περιοδικές κρίσεις υπερφαγίας), αλλά χωρίς να το πληρώνω μετά. Δεν παχαίνω, αλλά και δεν αδυνατίζω. Μικρό το κόστος.
Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Κάθε περίπτωση μοναδική. Όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για μας και το προσπαθούμε όπως μπορεί και θέλει ο καθένας, με διατροφή, με δακτύλιο, με μανίκι, με μπαι πας, με, με.. Σημασία έχει το να έχουμε αποτέλεσμα και λυτρωθούμε από τα κιλά μας.
Πριν το χειρουργείο είχα κάνει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να αδυνατίσω. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος κάνει διατροφή θα αποτύχει. Εγώ απέτυχα. Με το δακτύλιο είπα ότι αυτό είναι το τελευταίο μου όπλο και καλά θα κάνω να το αξιοποιήσω ως εργαλείο όσο μπορώ. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω. Γιατί όχι κι εσύ? :yes:
12-10-2011, 00:42 #20
Originally posted by elizaasian
θα κανω την επεμβαση στο ιασω, με τον 2ο ιατρο της nadine.....εκει με πηγε μια φιλη μου η οποια εχει το δακτυλιο αρκετα χρονια και ειναι σουπερ !!!!
γενικα εχω ακουσει τ ακαλυτερα για τον συγκεκριμενο....
Από τους πέντε βαρίατρους που με χειρούργησαν είναι ο καλύτερος με διαφορά!
Ο μόνος που εμπιστεύομαι,ο μόνος που κατέχει πραγματικά το άλθημα.
Κι όλη του η ομάδα(ο Γιάννης,η Αλεξάνδρα,το Κατερινάκι-στα δικά μου τουλάχιστον χρόνια)
είναι εξαιρετικοί!Οι μόνοι από τους οποίους εισέπραξα ενδιαφέρον και στην πορεία της παρακολούθησης.
Είναι βέβαια ο πιο ακριβός,αλλά πραγματικά έχει 35 κάπου χρόνια εμπειρίας στον δακτύλιο
με θητεία και στην Αμερική(τα ξέρεις,τι να σου λέω τώρα...)Αν θυμάμαι καλά είναι και ΑΕΚ;ʼσχετο...
Είμαι σίγουρη πως αν είχα την τύχη να μου βάλει εκείνος τον πρώτο δακτύλιο όλα θα είχαν πάει και για μένα μια χαρά.
Αλλά με κατέστρεψαν οι πρώτοι κι ακόμα το πληρώνω...Μη σε κουράζω.Αν ο δακτύλιος ως μέθοδος έχει ελπίδες επιτυχίας
πραγματικά στα χέρια του υπάρχουν οι μέγιστες!Να τους δώσεις,αν θέλεις,τα φιλιά μου και τη γλυκειά μου σκέψη.
Αν πεις Ναταλία και κροκίδωση στάνταρ θα με θυμηθούν!Είμαι-ευτυχώς-μοναδικό περιστατικό στην καριέρα του.
Κι η νάρκωση ένας γλυκός βαθύς ύπνος είναι.Τίποτα δε θα καταλάβεις!Για πότε θα ανοίξεις μάτια στο κρεβατάκι σου...
Απλά να έχεις υπόψιν σου πως ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ο αυστηρότερος κι ο πιο συντηρητικός στη μετεγχειρητική πορεία.
Θέλει μετά από κάθε ρύθμιση μία εβδομάδα υγρά και μία αλεσμένα,κάτι που όταν αναρρώσεις θα είναι λιγάκι δύσκολο
να εφαρμόσεις.Θα θέλεις κάτι να μασήσεις.Θα φεύγουν όμως μια χαρά έτσι πειθαρχημένα τα κιλάκια,θα δεις!Μη μασάς καθόλου,
Ελιζάκι μου!Όλα θα πάνε μια χαρά!Θα είσαι στη σκέψη μου τη σημαντική σου μέρα για το καλύτερο!Μίλα μας μόλις συνέλθεις οκ;
12-10-2011, 10:04 #21
nadine καλημερα,
μαλλον επρεπε απο την αρχη να σου γραψω σ εποιον ιατρο θα παω.....για να μιλας ετσι εσυ που τραβηξες και τοσα...φαντασου !!!!!
μου επιβεβαιωνεις την επιλογη μου κα σευχαριστω πολυ..οντως η κατερινα και η αλεξανδρα ειναι καταπληκτικες !!!!
αν δεν φοβομουνα και τοσο θα ημουν πολυ πιο χαρουμενη σημερα...το καλο ειναι οτι πρωτα ο θεος με εχουν βαλει πρωι πρωι...7 και 30 θα μπω !!! οποτε λογικα αυριο τετοια ωρα θα εχω τελειωσει !!!!!!!!
με ενθαρυνες αρκετα ομολογω.....να εισαι καλα !!!
θα σας ενημερωσω το συντομοτερο....:blush:
15-10-2011, 12:41 #22
Χαίρομαι πολύ που πήρες έστω και λίγη δύναμη από τα λόγια μου πριν ξαπλώσεις στο χειρουργικό τραπέζι,Ελιζάκι!
Όλα τα δύσκολα έχουν σήμερα περάσει και θ'αναρρώνεις,κάθε μέρα όλο και πιο δυνατή!Περιμένουμε νέα σου!Φιλάκιααααα
15-10-2011, 14:18 #23
nadine μου σευχαριτω παρα παρα πολυ.....
εχω γυρισει σπιτι...αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...ποναω πολυ σε ωμους και θωρακα !!!
λες και με δερνανε μερες..δεν μπορω να κοιμηθω !!!
κατα τα αλλα προσπαθω να προσαρμοστω .......
θα σας ενημερωνω σχετικα !!!!
15-10-2011, 14:24 #24
Κοριτσάρα μου!! Καλώς μας ήλθες!!
Είδες που δεν ήταν τίποτε η νάρκωση τελικά?
Πονάς από τον αέρα που χρησιμοποιούν για τη λαπαροσκόπηση.
Περαστικά σου και καλή κατηφόρα από δω και μπρος!
Αν δε μπορείς, μη γράφεις τίποτε, θα μας τα πεις όλα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μόλις νιώσεις καλύτερα.
Να ακολουθήσεις ευλαβικά τις οδηγίες του γιατρού. Να ξεκουραστείς. Να οραματίζεσαι διαρκώς το νέο σου σώμα. Πολλά, πολλά φιλιά!
15-10-2011, 18:37 #25
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Ελίζα περαστικά σου και σιδερένια,εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να έχεις τα αποτελέσματα που ποθείς
15-10-2011, 20:27 #26
κοριτσια μου,σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια !!!!!!
νιωθω καπως καλυτερα, θα σας ενηρωσω συντομα !!!
πολλα πολλα φιλια !!!:bouncy:
15-10-2011, 20:49 #27
Ελίζα μου περαστικά κούκλα μου!!! Τα δύσκολα τελείωσαν τώρα, τώρα ξεκινάει το όνειρο να γίνετε πραγματικότητα!!!!! Περιμένω νέα σου μόλις γίνεις καλύτερα!
16-10-2011, 13:15 #28
Περαστικά και ό,τι καλύτερο στην προσπάθειά σου!
17-10-2011, 23:05 #29
καλησπερα κοριτσια μου,
αισαθνομαι αρκετα καλυτερα αλλα αυτος ο αερας δεν λεει να με αποχαιρετησει !!!! εχω και το αυχενικο μου και δεν ειναι και οτι καλυτερο...ολο πιασμενη ξυπναω και ποναω και ναααααααααα τα κλαματα....
με το δαχτυλιδακι μου ομως τα παω μια χαρα δοξα το θεο !!!! δεν εχω καμια ενοχληση..σαν να μην το εχω..
τεταρτη τελειωνω και με τα υγρα παμε στα αλασμενα !!!! μεγαλη προοδος σας λεω..χι χι αντε μηπως φυγουν και οι ζαλαδες (αν και νομιζω οτι ειναι και απ τον αυχενα μου)...
αυτα προς το παρων απο εμενα,ευχομαι να ειστε ολες καλα !!!!
θα τα ξαναπουμε συντομα !!
17-10-2011, 23:12 #30
Ο ώμος δεν πονάει? Αυτός θα συνεχίσει και στο μέλλον να πονάει κάθε φορά που θα υπερβάλλεις στο φαγητό σου. Τώρα με τα νεροζούμια δε μπορείς ίσως να το πιστέψεις, αλλά αργότερα έχει να γίνει χαμός! Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και το νοητικό φρένο, εκτός από το δαχτυλίδι, γιατί το έχασες το παιχνίδι..
Εσύ να είσαι καλά! Καλή ανάρρωση!! Καλές κατηφόρες!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση