Δίλημμα και φοβοι περί δακτυλίου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    Kαλώς το Ελιζάκι μας!(Τελικά αυτό το τόπικ μετατρέπεται σε δικό σου!)
    Είναι ακόμα πρώτες μέρες.Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.Ακόμα είσαι σε ανάρρωση
    και προσαρμογή σε νέα δεδομένα.Στ'αλεσμένα ανοίγονται πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές.
    Από αύριο δηλαδή!Το αυχενικό είναι μανίκι κι όντως δεν αποκλείεται οι ζαλάδες να οφείλονται εκεί.
    Κλαις από κούραση και παράπονο ή πραγματικά υποφέρεις τόσο πολύ;Σε παρακολουθεί γιατρός γι'αυτό;

καλησπερα κοριτσια,

ava μου εννοειται οτι ποναει ο ωμος μου !!! και πολυ μαλιστα αλλα πιστεψεμε ο αυχενας δεν παλευεται με τιποτα !!!
    nadine μου, γενικα ειμαι γκρινιαρα και αρκετα φοβιτσιαρα..οποτε καταληγω σε κλαματα...η ευκολη λυση...!!!
    σημερα οομολογω οτι με ενοχλει λιγο η βαλβιδα..κατι σαν τραβιγμα νιωθω,μπορει να ειναι και απο τα ραματα...δεν ξερω...ειναι ομως αρκετα ενοχλητικο γιατι την εχω μπροστα οχι στο πλαι....ευχομαι να περασει !!!!
    nadine εχεις πολλα πολλα φιλια απο την κατερινα...σε χασανε λεει !!!!!!!!

μετα απο ενα μηνα σχεδον.....επεστρεψα !!!
    να πω μια γλυκια καλημερα σε ολα τα κοριτσια........
    λοιπον ο πρωτος μηνας με τον δακτυλιο πηγε αρκετα καλα ........γιατι κατα τα αλλα ημουνα χαλια......μετα το χειρουργειο (περιπου μια εβδομαδα μετα) περασα πολυ δυσκολα..βασικα πηγαινα για πνευμονια και την γλιτωσα στο τσακ..εκανα μια φλεγμονη στον πνευμονα η οποια εφυγε με πολλααααααααα φαρμακα...ανα μια ωρα και ενα χαπι.. α πα πα δεν το ευχομαι σε κανεναν ανθρωπο....τωρα προσπαθω να αφησω πισω μου αυτο το σιχαμερο διαστημα και να κοιταξω μπροστα !!! εκλεισα μηνα στις 13/11 και τα πραγματα πανε αρκετα καλα...εχω ηδη χασει 12 κιλα και συνεχιζω !! το μονο προβλημα ειναι κατι μυικοι πονοι..λιγο αυχενας, λιγο ωμος, λιγο τα πλευρα....ευχομαι με το καιρο να περασουν !!!
    αυτα απο εμενα.......σας φιλω ολες και περιμενω νεα σας !!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ελίζα εύχομαι να μην σου ξανατύχει κάτι άλλο!!!Μπράβο για την μέχρι τώρα απώλειά σου.Οι πόνοι στον ώμο είναι πολύ συνιθισμένο φαινόμενο,εγώ ακόμα και τώρα μετά από τόσους μήνες μία στο τόσο πονάω στον ώμο για λίγο αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολύ

Senior Member
    Εύχομαι τα καλύτερα!:love::love:

Page 3 of 3 FirstFirst 123