Results 16 to 20 of 20
Thread: Καλησπερα και απο μενα
-
18-10-2011, 09:28 #16
Κοριτσια ευχαριστω για το καλοσορισμα.
Θα σας γράψω καποια μερα την ιστορια μου που με θελει απο παιδί να παλεύω με τα κιλά.
Παντως πραγματικά χαιρομια που σας βρηκα γιατι μεχρι τωρα εχω παρει πολλλλλλλυυυυυυυ μεγλαη βοηθηα απο σας και ας εχω διαβασει μονο μερικά posts.
Θα τα λεμε καθημερινα
Καλημερααααααααααααααα!!!!!! !!!!!!!
- 19-10-2011, 08:14 #17
καλως μας ηρθες μαργαριτα και ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα!!!συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου....εισαι παραδειγμα προσ μιμηση!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
29-01-2013, 23:42 #18
Originally posted by Engraved
Καλησπερα σε ολους, Ονομαζομαι Μαργαριτα και ειμαι 27 ετων.
Εδω και κανα μηνα εχω ανακαλυψει το φορουμ και το βρισκω πολυ ενδιαφερων και ειπα να συστηθω και γω.
Να σας πω οτι πηρα τα κιλα ξαφνικα και δεν καταλαβαινα τι γινοταν, θα πω και ψεματα. Απο 10 χρονων ημουν πολυ συνηδιτοποιημενη για τα κιλα μου που μονο αυξανονταν μεχρι και περσυ.
Εδω και ενα χρονο, για την ακριβεια ακριβως ενα χρονο, εχω ξεκινησει την αλλαγη στη διατροφη μου και τα αποτελεσματα με κανουν να θελω να προσπαθω καθε μερα περισσοτερο. εχω χασει μεχρι τωρα 45kg με ισσοροπημενη διατροφη και γυμναστκη. ( οχι κοπανιεμαι γυμναστικη, απλα μενω δραστηρια).
Τωρα βεβαια που τα κιλα μειωθηκαν κατα πολυ αρχιζει το καπως πιο αργο χασιμο, αλλα και τι πειραζει, ουτως η αλλως ειχα αποφασισει να αλλαξω τροπο ζωης και οχι να κανω "διαιτα".
αυτα προς το παρων απο μενα και επιζω να μου δοθει η ευκαιρια να γνωρισω καποιους απο σας στο ταξιδι για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης.
υγ. δεν γραφω σχεδον ποτε με ελληνικους χαρακτηρες στον υπολογιστη οποτε συγχωρεστε τα οποια λαθη κανω, και θα κανω αρκετα , λολ
30-01-2013, 09:45 #19
Καλημερα.
Συγκινηθηκα που ειδα ενα απο τα πρωτα μου μηνύματα!!!!!Εναμιση χρονο μετα και ειμαι ακομη εδω στα ιδια κιλα...κριμα μου:barfy::barfy::barfy::barfy:
31-01-2013, 01:09 #20
Εκανες προσπαθεια ενδιαμεσα και δεν εχασες?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....