Results 16 to 19 of 19
Thread: ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
-
15-10-2011, 12:31 #16
Δεν το είχα υπόψιν μου.Απέχω από τα ΜΜΕ τελευταία πολύ...Μπράβο της για την νέα στάση ζωής!
Originally posted by Μαρία.
Μπράβο στην Έλντα... πίσω απ'τα κιλά της κρυβόταν μια κούκλα! Ας ακολουθήσουμε κι εμείς το παραδειγμά της!
Το μήνυμα δε που η ίδια δείχνει να θέλει να περάσει δεν είναι πως μέσα μας κρύβουμε μια όμορφη γυναίκα και να εστιάσουμε
στα αποκαλυπτήρια του λίπους,αλλά ν'αποδεχτούμε και ν'αγαπήσουμε τον εαυτό μας όπως κι αν είναι η εικόνα μας!Συμφιλίωση!
Για την περίπτωση δε που θέλουμε να την αλλάξουμε,ν'αλλάξουμε πρώτα συνήθειες και να δώσουμε χρόνο στην μεταμόρφωση αυτή.
- 15-10-2011, 12:33 #17
Έτσι είναι. Και η ίδια στην εκπομπή είπε ότι στους μαθητές της στην σχολή αυτό που προσπαθεί να τους μάθει είναι ότι αν εστιάζουν μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση, πρέπει να το ξεχάσουν και το θέατρο και την καριέρα και όλα...
17-10-2011, 13:27 #18
Έψαξα και κατέβασα την εκπομπή για να την δω απο περιέργεια.Μην γελάσετε αλλά συγκινήθηκα:sniffle:Όχι με αυτά που λέγανε αλλά με την προσπάθεια της,μόνο κάποιος που παλεύει χρόνια με τα κιλά μπορεί να νοιώσει πόσο σημαντικό είναι να ανεβαίνεις επιτελους στη ζυγαριά ή να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη χωρίς να φοβάσαι τι θα δεις.Δεν μπορώ να διανοηθώ τον αγώνα και το πείσμα της γιατί εγώ 3χρονιά σερί προσπάθεια δεν έχω κρατήσει.
Όσο αφορά την προσωπικότητα,ας μην γελιόμαστε,ένας άνθρωπος που ζει με +30,40,50 κιλά ξέρει πολύ καλά πως δεν θα κερδίσει τον άλλον με την εμφάνιση ή τα σέξι ρούχα του(εμένα πάντως τα δικά μου πιο πολύ κελεμπίες θυμίζουν) κι έτσι ποντάρει κι αναπτύσσει άλλα χαρίσματα του.Κι αυτά μαζί με τα κιλά δεν φεύγουν,οπότε μένει ένας αδύνατος άνθρωπος με χιούμορ και καλλιέργεια.
Όσο για τις κακές γλώσσες που την έφαγαν και επεμβαση να είχε κάνει ή οποια μέθοδο κι αν ακολουθούσε πάλι είναι μαγκια της που έχασε τόσα.
18-10-2011, 11:37 #19
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!:thumbup:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία