το ημερολογιο διατροφης μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Originally posted by pagratios2
    Victoria19 μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ??? γυμνάζεσαι καθόλου και αν όχι έχεις σκεφτεί να εντάξεις στον τρόπο ζωής σου την γυμναστική ??? νομίζω πως με μια ήπιας μορφής άσκηση όπως το περπάτημα για 45-60 λεπτά την ημέρα ή την αερόβια γυμναστική σε κάποιο διάδρομο ή ελλειπτικό μηχάνημα (το αγαπημένο μου) θα σε βοηθήσει και να φτάσεις τους στόχους σου αλλά κυρίως θα αισθάνεσαι ανεβασμένη ψυχολογικά... καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
    ευχαριστω για τις προτασεις. ναι, πλεον γυμναζομαι πως συνηθιζα και στο παρελθον. δυστυχως ειχα εγκαταλειψει την γυμναστικη απο τον Ιουνιο και ετσι αυξηθηκαν τα κιλα μου. ωστοσο πλεον περπαταω πολυ και βρισκομαι διαρκως σε κινηση. και εχεις τοσο δικιο λεγοντας οτι θα με ανεβασει ψυχολογικα. καθε φορα που περπαταω, που κανω βολτες αισθανομαι ικανοποιημενη, οτι εχω τον ελεγχο του σωματος μου. και αλλωστε δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαριστηση απο το να περπατας στην εξοχη (εχ βρει ενα αλσυλιο το οποιο το εχω τιμησει :P). ευχαριστω παντως.

Senior Member
    σημερινο ζυγισμα (ζυγιζομαι περιστασιακα πλεον):

55.3 κιλα. χαλαρααα. θα κατεβουν. εγω προς το παρον προσπαθω να επανακτησω τις υγιεινες συνηθειες που καποτε ειχα. ^^

Senior Member
    Victoria19 γεια σου. Χαίρομαι που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις μία πιο ισσοροπημένη σχέση με το φαγητό και εγώ το ίδιο παλεύω εδώ και ένα χρόνο και αυτό που με βοήθησε πιο πολύ από όλα για να σταματήσω να κάνω υπερφαγικά επεισόδια είναι τα συχνά και μικρά γεύματα ανά 3 ώρες. Δική μου συμβουλή κάνε 5 γεύματα την ημέρα όχι λιγότερα και θα δεις πόσο θα βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου με αυτό. ʼσε που δεν θα υποφέρεις από επικίνδυνες λιγούρες και θα μπορείς να αντισταθείς πολύ πιο εύκολα στην αγαπημένη μας σοκολάτα ;-).

Page 2 of 2 FirstFirst 12