Αλλαγη καιρου???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Αλλαγη καιρου???

Ριξτε κανα μπινελικι να συνελθω!!
    Δεν ξερω απο την αλλαγη καιρου εχω παθει και θελω διαρκως γλυκο.... και οταν δεν εχω το ριχνω στο ψωμι...
    Ειμαι απο χτες και ολο αυτο σκεφτομαι.
    Εβρεχε και ολη μερα και ουτε στον κηπο δεν βγηκα να ξεχαστω.
    Θα παρω αυτα που εχασα και ειναι και λιγα!!!:sniffle:

Senior Member
    Originally posted by mitsimou
    Ριξτε κανα μπινελικι να συνελθω!!
    Δεν ξερω απο την αλλαγη καιρου εχω παθει και θελω διαρκως γλυκο.... και οταν δεν εχω το ριχνω στο ψωμι...
    Ειμαι απο χτες και ολο αυτο σκεφτομαι.
    Εβρεχε και ολη μερα και ουτε στον κηπο δεν βγηκα να ξεχαστω.
    Θα παρω αυτα που εχασα και ειναι και λιγα!!!:sniffle:
    και εγω το παθαινω αυτο, ενα κολπακι που κανω, ειναι κανω σουπα και τη αλεθω να γινει κρεμωδης και η υφη με ξεγελαει. Οταν θελω γλυκο δεν θελω τη τυπικη σοκολατα επειδη η υφη και το γεγονος οτι το δαγκωνω και τα σχετικα, δεν μου θυμιζει γλυκο καθολου. Ενω γλυκα σαν παστες η κατι που εχουν σαντιγη/κρεμα μια γλυκια σουπα με ξεγελαει.

Αυτη που κανω πολυ, ειναι σουπα γλυκοκολοκυθα. Εχει χαμηλες θερμιδες και ειναι και ζεστη, οτι πρεπει για τα κρυα. Δοκιμασε το αν θες και πες μου :spin:

Member
    κανενα γιαουρτακι με μελακι? λουκουμακι? παστελακι? μπαρα δημητριακων?
    αυτα ειναι τα tops για μενα οταν θελω κατι γλυκο, ισως λιγο πιο τσιμπημενα θερμιδικα καποια απο αυτα, αλλα αρκετα θρεπτικα

Senior Member
    καντε μια κρεμα κακαο με απαχο γαλα ,κορν φλαουρ ,ζαχαρινη και κακαο.Πιο light ειναι νομιζω.

Senior Member
    Εγω φτιαχνω ροφημα σοκολατας η γιαουρτι με κακαο.
    Αλλα απο χτες θελω σοκολατα.... ονειρευομαι παστες.
    Και να εχω τον αντρα μου να λεει
    "Να παω να σου παρω??"
    Οχι δεν θελω να μου φερεις να με συνεφερεις θελω....

Κριση ειναι θα περασει...

Senior Member
    Επισης

ζελεδακι 0% φραουλα με κακαο, 0% γιαουρτι και ζαχαρινη. Ο ζελες ειναι για να πηξει κυριος το εδεσμα και η φραουλα ταιριαζει με τη σοκολατα. Εκτος κι αν βαλεις ζελατινη. Σαν βαση, να το κανεις τουρτοειδες, μπορεις να κοπανισεις τις φρυγανιες τις σκανδιναβικες που εχουν 12 θερμιδες η μια φετα. η συσκευασια λεει 22 αλλα επειδη ειναι φυτικες ινες, δεν αποροφουνται οποτε δεν πιανουν.

Senior Member
    μαλακια ειπα, μη τα κοπανισεις, στρωστα οπως ειναι.

Senior Member
    Μη το ριχνεις τα ψωμωιδη ειναι ο,τι χειροτερο μπορεις να κανεις.Φτιαξε γλυκα μονη σου με ζαχαρινη,ωστε να μην επηρεασεις τη γλυκοζη στο αιμα.Υπαρχουν πολλες συνταγες που φτιαχνω εγω αλλα επειδη κανω ατκινς και μετραω υδατ. δε ξερω αν θα σου κανουν.Π.χ. φτιαχνω μους με μορφατ, κρεμα γαλακτος, ζαχαρινη και νες καφε και βαζω απο πανω σιροπι σοκολατας sweet and balance στο τελος και γινεται σαν παστουλα.

Member
    εμένα πάντως μια φορά που με έπιασε τρέλα για γλυκό δοκίμασα για πρώτη φορά μήλο με κανέλα κ απο τότε έγινε το αγαπημένο μου γλυκό-φρούτο. δεν θέλεις να δοκιμάσεις;

Senior Member
    Φτιάξε ένα ζελέ light στη γεύση που σου αρέσει και το ένα ποτήρι νερό που θα ρίξεις επιπλέον για το ζελέ το αντικαθιστάς με το γιαούρτι. Ανακάτεψέ το καλά, ρίξε μέσα και κάνα φρούτο που σου αρέσει. Ρίχτο στο ψυγείο να πήξει -βγαίνει ένα τεράστιο μπολ- και έπειτα τσάκισέ το ή λίγο λίγο ή ΟΛΟ, ανάλογα την όρεξη!

Senior Member
    για 1 πανευκολο γλυκο φτιαξε κρεμα γιωτης (ανθος αραβοσιτου ) βανιλια ή σοκολατα με ζαχαρινη ή φρουκτόζη, κ βαλε σε ποτηρια του κρασιου 1 στρωση κρεμα 1 σπασμενα μπισκοτα νταιτζεστιβ και 1 (λεπτη) στρωση μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, και παλι κρεμα, μετα μπισκοτο και μαρμελαδα.. βγαινει πολυ ωραιο οπτικα κ θυμιζει ελαφρια τουρτα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εμένα πάντως βρε παιδιά τα ζελέ ποτέ δεν μου θύμιζαν γλυκό,πάντα μπλιάχ μου φαίνονται και πριν λίγο καιρό που ξανα-έφτιαξα τα έφαγαν τα σκουπίδια τελικα!

Senior Member
    Οταν νοιωθεις εντονα την επιθυμια για γλυκο φαε μια κουταλια μελι. Εμενα με καλυπτει και δεν κανω καταχρηση οπως θα εκανα με την σοκολατα ή με αλλα γλυκα..

Senior Member
    Αφου κρατηθηκα κρατηθηκα ειχα και μια παρεμφερη συζητηση με μια φιλη μου που ηθελε και αυτη σοκολατα κολασμενα..... πηγα χτες σουπερ και εφτιαξα κατι σαν κορμο με μπισκοτα ολικης , μαυρη ζαχαρη και κουβερτουρα.
    Δεν ξερω απο θερμιδες αλλα εγινε κολαση...

Senior Member
    δωσε συνταγη!

Page 1 of 2 12 LastLast