Results 46 to 60 of 162
Thread: hello!!!
-
06-08-2008, 20:57 #46
μπαρδον κιολας που ρωταω,
αλλα ο φαινομενικα ωριμος φιλος σου,
τι σε συμβουλευει για ολα αυτα???
Εννοω τι κατευθυνσεις σου δινει ετσι ωστε να καταφερετε τελικα να ειστε μαζι ???
- 06-08-2008, 21:05 #47
Λοιπόν δεν ξέρω αλλά διαφωνώ .
Έχω ένα αρνητικό συναίσθημα, μπορεί να είναι και λάθος αλλά έτσι νιώθω διαβάζοντας σε ... δηλαδή στα 40 σου ο φίλος σου θα είναι μόλις 60-ρεις , εσύ θα είσαι στην πιο δημιουργική δεκαετία της ζωής σου και το ‘’παλικάρι’’ θα μετράει τα ένσημα για την σύνταξη του. Οκ θα μου πεις η αγάπη δεν βλέπει ηλικίες , αλλά όπως έχω γράψει και σε άλλα θέματα από μόνη της η αγάπη και το ότι περνάμε καλά δεν φτάνουν για να δημιουργήσεις μια όμορφη, λειτουργική και μακρόχρονη σχέση .
Ξέρω σου μιλάω λογικά και εσύ λειτουργείς συναισθηματικά, δεν θα με ακούσεις καν , καθώς εκπέμπουμε σε διαφορετικές
συχνότητες, αλλά όπου ακλούθησα μόνο το συναίσθημα και παρέβλεπα την λογική πάντα έφαγα τα μούτρα μου, εύχομαι να είσαι η εξαίρεση μα δεν θα είσαι δυστυχώς .
Λοιπόν πρακτικά προτείνω , να μην πάρεις καμιά απόφαση και να δώσεις χρόνο στη σχέση , έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.
Δώσε προτεραιότητα στην αυτοβελτίωση και στην επαγγελματική αποκατάσταση .
Αποκτείσαι πνευματική και οικονομική ανεξαρτησία , αλλά ανεξαρτησία από όλους ακόμα και από τον φίλο σου .
Κάνε παρέες και με παιδιά της ηλικίας σου , βγες , ζήσε τις χαρές της ηλικίας σου , και από το πανικό που σε διακατέχεις καθρεφτίζεις ότι δεν είσαι ούτε αρκετά ώριμη ούτε αρκετά δυνατή να κάνεις κινήσεις τέτοιας βαρύτητας . Μην τρελαίνεσαι και μην ξεχνάς ότι αυτό που ζεις εν μέρη είναι πραγματικότητα και εν μέρη είναι απλά φαντασίωση .
Ο έρωτας σε κάνει να τα βλέπεις όλα υπέροχα και εφικτά , μα σαν αρχίζει και αραιώνει γιατί πάντα έτσι συμβαίνει , τότε θα ανακάλυψης την πραγματικότητα και τότε μόνο θα ξέρεις.
Με σεβασμό σε όσα νιώθεις .
06-08-2008, 21:06 #48
πρωτα απο ολα να ηρεμησουμε ολοι και να μιλησω στουσ δικουσ.να προετοιμασω το εδαφοσ για να μπορεσει να τουσ μιλησει και αυτοσ μετα.να εχουν μια ιδεα.ξερει να αναλαμβανει τισ ευθυνεσ του πιστεψε με.οπωσ ειπατε και εσεισ να τουσ δωσω να καταλαβουν οτι πρεπει να κατευθυνω μονη μου την ζωη μου.φυσικα δεν θελει με τιποτα να υπαρξει προβλημα.δηλαδη να καταστρεψουμε τισ ζωεσ των αλλων για να ειμαστε εμεισ ευτυχισμενοι.οσο το δυνατον να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι με την εξελιξη των πραγματων.
06-08-2008, 21:18 #49
τα εχω σκεφτει ολα και την διαφορα ηλικιασ και ολα.τοσο καιρο εκανα παρεα και με παιδια τησ ηλικια μου και εβγαινα και διασκεδαζα και ολα.δυστυχωσ ολα ανουσια.δεν με χωρουσε ο τοποσ.εγω ταξιδευα αλλου.δυστυχωσ αυτο δεν το ξερει ουτε οταν ερωτευτεισ καποιον στην ηλικια σου.ποτε δεν ξερεισ πότε ο ερωτασ σου περναει.δεν ειναι θεμα ηλικιασ.αυτο που με κολλαει δεν ειναι αν ειμαι ωριμη η\' δυνατη.με κολλαει μην γινει κατι κακο.μονο αυτο με τρομαζει.παντα στην ζωη μου ημουν ωριμη σσε οτι και εαν εκανα.δεν υπαρχει σωστο η λαθοσ.υπαρχει δικαιο και αδικο για μενα στην ζωη.
06-08-2008, 22:59 #50
* Μήπως μπορείς να μου πεις τι κοινά έχει μια 25-χονη με έναν 45-χρονο ;
* Τι είναι αυτό που εκτιμάς περισσότερο σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορείς να το βρεις σε έναν συνομήλικο σου;
* Πες μου λίγο για τη σχέση σου, για πιο πράγμα είσαι περήφανη τι την κάνει μοναδική΄;
* Απαρίθμησε μου μερικά χαρακτηρίστηκα της σχέσης σας με σειρά σπουδαιότητας.
* Πως περνάτε τον χρόνο μαζί, τι κάνετε, τι συζητάτε , ποια θέματα σας απασχολούν, κάποιες δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει από κοινού , κάθε πότε βλέπεστε , και με τι ασχολιέται ο φίλο σου;
* Πως καταλαβαίνεις ότι ο φίλος σου σε αγαπά πραγματικά, και ότι νοιάζεται για σένα ;
* Α και θέλω να μου δώσεις τον ορισμό της αγάπης οπως το καταλαβενεις εσυ, τι είναι σχέση , και τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου .
Απάντησε σε όλα σε παρακαλώ και ξαναμιλάμε !
06-08-2008, 23:48 #51
Originally posted by κοντεσακι...τοσο καιρο εκανα παρεα και με παιδια τησ ηλικια μου και εβγαινα και διασκεδαζα και ολα.δυστυχωσ ολα ανουσια.δεν με χωρουσε ο τοποσ.εγω ταξιδευα αλλου.
...ποτε δεν ξερεισ πότε ο ερωτασ σου περναει.
παντα στην ζωη μου ημουν ωριμη σε οτι και εαν εκανα
δεν υπαρχει σωστο η λαθος.υπαρχει δικαιο και αδικο για μενα στην ζωη.
07-08-2008, 00:07 #52
Thessalo, τι σχεση εχει η διαφορα τησ ηλικιασ? σε λιγο θα μασ πεισ οτι εχει σχεση και η εθνικοτητα. κανεισ δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον. δεν κανει κανεισ συμβολαιο οτι θα ζησει 80 χρονια. πως μπορει να ξερει κανεισ ποιοσ θα φυγει πρωτοσ τη σημερον ημερα? υπαρχουν ενα σωρο δεινα, αρρωστιεσ ατυχηματα. θα πεισ δεν θα ειμαι με αυτον γιατι οταν θα ειμαι σαραντα θα ειναι εξηντα και μετα απο δυο χρονια μπορει να παθεισ κατι και να πεθανεισ. και? θα εχεισ χασει δυο χρονια απο τη ζωη σου με τον ανθρωπο που αγαπουσεσ, επειδη νομισεσ οτι ξερεισ πως θα ειναι τα πραγματα. κανεισ δεν ξερει πως θα ειναι η ζωη του, και μπορει η πιθανοτητα να γερασεισ να ειναι μεγαλη, αλλα υπαρχει πιθανοτητα μεγαλη να μην υπαρχεισ την αλλη μερα, ωρα, χρονο, δεκαετια. οποτε δε μπορει να ειναι αυτο αιτια για να μη ζησεισ τον ερωτα σου με εναν ανθρωπο. υπαρχουν πιθανοτητεσ, συνεπειεσ, ευθυνεσ, και πρεπει να τισ αναλαβεις.
07-08-2008, 00:09 #53
Και ναι οι αντρεσ των 34-35 και κατω δεν ειναι για σοβαρη σχεση σε ποσοστο 90% αν η κοπελα θελει κατι σοβαρα. εχουμε και μια διαφορα νοητικησ ηλικασ τι να κανουμε, ωριμαζουμε γρηγοροτερα.
07-08-2008, 00:29 #54
Καταρχάς εάν διάβαζες προσέχτηκα αυτά που γραφώ δεν θα μου έκανες ερωτήσεις του τύπου πόσο θα ζήσει... , μιλώ για όσο χρόνια θα ζήσουν τι κοινά θα έχουν ένας άνθρωπος που είναι 25 χρονών που δίψα για να μάθει για να γνωρίσει για να πειραματιστεί για να κάνει λάθει και να τα διορθώσει με έναν 45 ο όποιος έχει κλίσει αυτόν τον κύκλο και έχει άλλα ενδιαφέροντα ;
Βεβαίως και η διαφορετική εθνικότητα επηρεάζει μια σχέση, τα διαφορετικά βιώματα η διαφορετική κουλτούρα , διαφορετικές επιρροές και ενδιαφέροντα όλα επηρεάζουν, και εδώ έρχεται η παιδιά, η ωριμότητα η πείρα να γεφυρώσει αυτά τα χάσματα ,η απλά να τα αποδεχτούν και να τα σεβαστούν , όπως υπάρχουν και άλλοι που αναγνωρίζουν το δύσκολο εγχείρημα και αποκλείουν εκ των προτέρων τέτοιες γνωριμίες… άλλα όταν κάποια σου γράφει δεν υπάρχει σωστό και λάθος μονό δίκαιο και άδικο δεν ξέρω άλλα εγώ δυσκολεύομαι να ανακαλύψω την ολοκλήρωση και την εκ γενετής ωριμότητα …
Originally posted by carrie
Και ναι οι αντρεσ των 34-35 και κατω δεν ειναι για σοβαρη σχεση σε ποσοστο 90% αν η κοπελα θελει κατι σοβαρα. εχουμε και μια διαφορα νοητικησ ηλικασ τι να κανουμε, ωριμαζουμε γρηγοροτερα.
Όσο αυτό που γραφείς είναι επιπολαιότητες και χαζομάρες ....
07-08-2008, 02:21 #55
Θέσαλο....αυτές τις χιλιωειπωμένες καραμέλες άσε να τις λένε οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας...το θεωρώ τραγικό να θίγεις τη διαφορά ηλικίας.
Εκείνη ξέρει τι βρίσκει μαζί του και αν δεν της κάνει μετά από δέκα χρόνια δεν θα την έχει΄δέσει χειροπόδαρα για να μη φύγει.
Η κοπέλα έχει τελείως διαφορετικό πρόβλημα από το δικό σου......φοκους..........
07-08-2008, 09:15 #56
Πρωτον, να ξερεισ, οτι συνηθωσ οποιοσ λεει κατι ασχημο για τον αλλο, πρεπει να ψαξει να τα βρει αυτα τα χαρακτηριστικα στον εαυτο του. Επισης, εσυ πως λεσ οτι γραφω ανωριμοτητεσ και χαζομαρεσ; το συμπεράσμα προέρχεται από έρευνες ; Θα θελα να ξέρω από πιο επιστημονικό κέντρο διεξήχθησαν ; δεν ακουσα ουτες ενα επιχειρημα. Τριτον, απο ποτε εχουμε λογοκρισια, και σε αυτο το site ειδικα, και δε μπορει να εκφρασει καποιοσ την αποψη του, αλλα τον κατηγορουνε κι απο πανω. ειναι χουντικο το καθεστως? Τεταρτον, απο ποτε θεωρειται καλο να μπηγει κανεισ τα νυχια τουσ στα φτερα οποιουδηποτε, ποσο μαλλον του ερωτα, βαζοντασ κατω τη λογικη και τα στερεοτυπα και θεωρωντασ τα συναισθηματα και την εκπληρωση των επιθυμιων αναξια να δικαιολογησουν την υπαρξη του ερωτα; Πεπμπτον, μπορει να ημουν υπερβολικη στο ποσοστο, αλλα ναι υπαρχουν δεδομενα που δειχνουν οτι αργειτε να μεγαλωσετε σε σχεση με εμασ, το εκανα μαθημα στο Πανεπιστημιο, εξελικτικη ψυχολογια λεγεται, αν δεν το χεισ παρει χαμπαρι αυτο ακομα κοιτωντασ γυρω σου. Και μονο οτι οι γυναικεσ παντρευονται σχεδον παντα μεγαλυτερουσ αντρεσ ειναι μια μικρη αποδειξη. Αμα θεσ αλλα δεδομενα ψαξε να τα βρεισ.
25 χρονια ζω σε αυτο τον κοσμο, και εχω γνωρισει δεκαδεσ γυναικεσ και ανδρεσ, ακομα και οι ανδρεσ που ξερω, περα απο τισ γυναικεσ, συμφωνουνε απο μονοι τους οτι αυτοι ειναι πιο ανωριμοι. θα σε γραψω εσενα στουσ εχοντεσ διαφορετικη γνωμη, μονο που δεν το στηριξεσ αυτο με κανενα επιχειρημα, αλλα προσπαθησεσ να επιβληθεισ υπονομευοντας τη δικη μου προσωπικοτητα λεγοντασ οτι γραφω χαζομαρες. ετσι γινονται οι διαλογοι?
Οσο για το τι κοινα εχουν μια 25αρα με εναν 45αρη, αυτη ειναι πολυ στενομυαλη ερωτηση, γιατι καθε ανθρωποσ εχει διαφορετικο επιπεδο ωριμοτητας. ειναι σαν να με ρωτασ εμενα γιατι εγω εχω δυο κολλητεσ 37 και 43 χρονων.γιατι τα βρισκω μαζι τουσ. τωρα γιατι τα βρισκω μαζι τουσ, πως ειναι δυνατον, τι κοινα εχω?ε αφου τα βρισκω!αμα δεν ειχα κοινα τι στο καλο θα εκανα, δε θα ειχα σηκωθει να φυγω?ετσι και η κοντεσσα με τη σχεση της. Νιωθω σαν να εξηγω σε μεγαλο ανθρωπο τι ειναι τι ειναι το παστιτσιο.δεν ειναι δυνατον να μην ξερεισ, απλα κανεισ το δικηγορο του διαβολου
07-08-2008, 09:37 #57
για να ειμαι μαζι του σημαινει οτι εχω βρει κοινα πραγματα.πραγματα που δεν μπορεσα να βρω σε αλλεσ σχεσεισ.εκτιμω την προσωπικοτητα του, την ωριμοτητα του που δεν βρισκεισ σε συνομιληκουσ.υπαρχουν θεματα και να συζητησεισ και πραγματα να κανεισ μαζι και κοινα ενδιαφεροντα.ξερεισ δεν ηρθε απο αλλο πλανητη απλα ειναι μεγαλυτεροσ μου.
07-08-2008, 09:47 #58
κοντεσακι, βαθιά μέσα σου γνωρίζεις, πως πρέπει να χειριστείς την κατάσταση με τους γονείς σου, εξάλλου εσύ τους ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. όσο κ να μην τους αρέσει, κάποια στιγμή θα το δεχτούν, νομίζω πως όσο μεγάλα σχέδια κ να έχουν οι γονείς για τα παιδιά τους, όσο κ αν θέλουν να καμαρώσουν στα παιδία τους αυτα που δεν έκαναν εκείνοι, πάνω απ\'όλα θέλουν να είναι ευτυχισμένα, αυτό είναι το όπλο σου προς την νίκη. αντιρρήσεις κ βέβαια θα υπάρξουν, γιατί πάντα θα σκέφτονται το άσχημο τέλος μιας σχέσεις κ ότι το παιδάκι τους θα πληγωθεί, μην ξεχνάς γι αυτους πάντα θα είσαι παιδάκι.
ακολούθα τον δρόμο της καρδιάς σου, ζήσε αυτά που ονειρεύεσαι κ αν κάποια στιγμή γκρεμιστεί το όνειρο που υπάρχει στα μάτια σου, να είσαι ευχαριστημένη γιατί έζησες με τα δικά σου θέλω. η ζωή καμιά φορά δεν μας τα φέρνει όπως τα θέλουμε, αλλα τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει απο το να τα ζήσουμε.
να είσαι καλά!
07-08-2008, 10:08 #59
ειλικρινα τα λογια σου και ο τροποσ σου με συγκινησε.ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει mmaria........
07-08-2008, 10:24 #60
άποψή μου.. δεν πάει να πεί ότι είναι σωστή, μπορεί κ να με κράξουν τα παιδιά, αλλά επειδή από προσωπική εμπειρία, έμπλεξα με κάποιον που είχε τα διπλά μου χρόνια, ξέρω πολύ καλά μέσα μου, ότι δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή, γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πραγματικά κ αναμνήσεις όσα έζησα μαζί του, κρυφό μυστικό φυλαγμένο μέσα μου, να γεμίζει της ώρες που τον αναπολώ.. όλα τ\'αλλα είναι περιττά.. ζήσε αυτά που αισθάνεσαι έχοντας στην άκρη την γνώμη των άλλων, γιατί καμιά φορά, κανείς δεν μπορεί να μπεί στην θέση σου κ να νιώσεις όπως εσύ αισθάνεσαι.. μόνο στο πίσω μέρος του μυαλού σου.. έχε την αρνητική γνώμη των γύρω κ μην τους δώσεις την ευχαρίστηση να πούν \"τα λεγα εγω\", αν όντως είναι όλα όσα αισθάνεσαι αυτός ο άνθρωπος κ η καρδιά σου σε πάει σωστά.. ζηστο!
από μένα.. ότι καλύτερο! πρόσεχε όμως, γιατί όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή.. έτσι για να είμαστε κ λίγο επιφυλακτικοί..
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή