Results 91 to 105 of 162
Thread: hello!!!
-
08-08-2008, 18:54 #91
Νομίζω ότι τελικά το \"πρόβλημα\" που πρέπει να συζητήσουμε, είναι το πως η κοπέλα θα καταφέρει να ισοροπήσει ανάμεσα στους γονείς και τη σχέση της. Σωστό η λάθος, μιλάμε γι αυτό που ΘΕΛΕΙ τώρα. Δεν κάνουμε με κανέναν συμβόλαιο στη ζωή μας ότι θα μείνουμε για πάντα μαζί του.
Μπορεί να είχε βρει, (νομίζω το είπε και η κάρι παραπάνω), τον τελειότερο, (κατά τα συνήθη δεδομένα), άντρα στον κόσμο και πολύ απλά να μη ταίριαζε μαζί του.
Το θέμα δεν είναι για τη φίλη μας αν είναι ο κατάλληλος, (πιστεύω πως είμαστε πολύ λίγοι αν προσπαθήσουμε να την πείσουμε για το αντίθετο μιας που ούτε καν τους ξέρουμε τους ανθρώπους), αλλά να τη βοηθήσουμε να βρει μια πραγματική λύση....
Εγω θα σου ΞΑΝΑ-πω ότι πρέπει να κατευνάσεις τα πνεύματα στο σπίτι, (ακόμη και λέγοντας ψέμματα), και σιγά-σιγά να ανεξαρτητοποιηθείς και να πας να μείνεις μόνη σου.
Κάποια στιγμή θέλουν δε θέλουν θα το καταλάβουν, όταν μετά από μερικά χρόνια τους πεις πως είσαι ακόμη με αυτό τον άνθρωπο.
Έτσι και αλλιώς είσαι πολύ μικρή για να παντρευτείς από τώρα....
- 08-08-2008, 18:59 #92
μπορει να μην ξερουμε τι θα συμβει ουτε το επομενο λεπτο, αλλα μια προαισθηση μπορουμε να την εχουμε, εκτος και αν εχουμε σαλπαρει με τα φτερα του ερωτα και δε μπορουμε να σκεφτουμε λογικα. αμα ξερεις τον εαυτο σου και τον αλλον, μπορεις να πεις π.χ. 1. εγω μαζι του δεν κανω, 2. μεχρι εδω καλα αλλα δε θελω να το παμε σοβαρα, 3. με αυτο τον ανθρωπο θα μπορουσα να περασω το υπολοιπο της ζωης μου κ.ά. πολλες φορες βεβαια, ειδικα οταν ειμαστε νεοι, μπορει αλλα να νομιζουμε και αλλα να ισχυουν. τελοσπαντων, αν θεωρησουμε ντε φακτο για να μας διευκολυνει στο συλλογισμο οτι εναν ανθρωπο για τον οποιο θα ειχες αμφιβολιες, ή δισταγμους και δευτερες σκεψεις δεν θα σκεφτοσουν να ανακατεψεις για χαρη της σχεσης σας ολη την οικογενεια, ουτε θα σκεφτοσουν να ζησετε μαζι και να κανετε οικογενεια, σου αντιστοιχει η απαντηση 3.
Απο οτι καταλαβα, απο τις 4 επιλογες που εξεθεσα πριν παιζουν η 1 και η 2. Η 1 φαινεται πιο απλη, οποτε ας πιασουμε τη 2. η μονη λυση για να εχεις την επιλογη 2, ειναι περα απο το να γινει ενα θαυμα, να το κανεις εσυ το θαυμα. Και τα θαυματα αρχιζουν με πιστη, και θεληση.
Και γυρναω στο πρωτο ποστ που σου εκανα που το περασεσ στα ψιλα μαλλον:
κοιτα εκει που θεσ να πασ για να μην πασ εκει που κοιτασ. Μην κοιτας τον πανικο, τα εγκεφαλικα, το χωρισμο. Με λιγα λογια κοιτα που θεσ ν απαει η σχεση σου, πως θεσ να ειναι, κοιτα να εισαι ευτυχισμενη και να υπαρχει αρμονια στη ζωη σου. Να αστραφτεις απο χαρα, θα τη μεταδωσεις και στουσ δικους σου να εισαι σιγουρη, η ευτυχια μεταδιδεται, και εσυ μπορεις να αστρψεισ αφου εισαι ερωτευμενη. Δεν υπαρχει αλλος καλυτεροσ τροποσ να δειξεισ και να επιβαλλεισ την αποψη σου στους αλλους. Αμα καταφερεισ να εισαι ευτυχισμενη και ηρεμη και να φαινεται, θα ειναι το πιο ισχυρο επιχειρημα που θα εχεισ στουσ γονεισ σου ακομα και αν ειναι αντιθετοι με τη σχεση σου, γιατι οι γονεισ το καλο μασ θελουν, αλλα δεν ειναι δυνατον να το ξερουν παντα, ειδικα οταν εχουμε μεγαλωσει πια, καθως αυτοι δεν ειναι εμεισ. Οταν λοιπον σε βλεπουν χαλια, να μη μπορεισ να κοιμηθεισ, να εργαστεισ, να φασ, ειναι φυσικο να θεωρουν οι δικοι σου οτι αυτη η σχεση σου κανει κακο, οτι δεν εισαι καλα, οτι δεν πας καλα, γιατι δε σκεφτονται οτι αυτο το αγχοσ σου το προξενει η σκεψη του πως θα αντιδρασουν αυτοι, αλλα θεωρουν οτι φταιει ο γαμπροσ! Και ειναι δυσκολο να εξηγησεισ στουσ γονεισ και στο περιβαλλον, οτι δικο μου ειναι το κεφαλι, αμα το φαω προβλημα μου, ο ανθρωποσ ειναι προγραμματισμενοσ να κανει και λαθη και να μαθαινει απο αυτα. καλυτερα να κανω αυτο που θελω εγω, παρα αυτο που θελετε εσεισ και να εχω μετα απωθημενα και να σασ κατηγορω.
Ενασ μεγαλοσ ανθρωποσ ειπε το εξης: \"Εμποδια, ειναι αυτα τα τρομερα πραγματα που βλεπει κανεισ, οταν παρει τα ματια του απο το στοχο\".
Αμα θες αυτη τη σχεση, πρεπει να παλεψεις. Αν θεσ κατι πολυ, ολο το συμπαν συνωμοτει. μην ψαχνεισ απντησεισ απο δω κι απο κει, συγκεντρωσου σε αυτο που εχεις. Εγω σου δινω τις καλυτερες ευχες.
08-08-2008, 19:05 #93
δεν νομιζω οτι θα βοηθησει το να μεινω μονη μου.πρωτον δεν μπορω να το κνω οικονομικα.δεν φτανουν τα χρηματα για να συντηρουμε μονη μου.αλλα και παλι δεν θα αλλαξει την κατασταση.
φοβαμαι οτι λεγοντασ παλι ψεματα οτι δεν τρεχει κατι θα το κανω χειροτερο εαν καποια στιγμη αποκαλυφθει η αληθεια.θα θεωρουν οτι τουσ κοροιδευα.
08-08-2008, 19:09 #94
κι εγω ειμαι κατα των ψεματων, δεν χρειαζεται να πεις κανενα ψεμα, απλα μπορεις να μη λες την αληθεια, τουλαχιστον ολη την αληθεια, ουτωσ η αλλωσ η προσωπικη σου ζωη σου ανηκει και δεν εχεισ να τουσ δινεισ λοφγαριασμο τι κανεισ στο κρεβατι σου και ποτε και που. εγω αυτο κανω. κι αμα δε μπορεισ να μεινεισ μονη σου, σκεψου τι θα ηταν καλο να γινει, τι θα εκανε την κατασταση ευκολοτερη, κανε πλανο, και καντο. κανε σχεδια, κανε υπομονη.
08-08-2008, 19:23 #95
καρι να εισαι καλα κοπελα μου. μου εφτιαξεσ την διαθεση.επιτελουσ μετα απο μια βδομαδα θλιψησ χαμογελαω ξανα και τραγουδαω.παιδια ΤΟΝ ΘΕΛΩ........δεν ξερω αν ειναι λαθοσ η σωστο,αν ειμαι μικρη να παντρευτω η οχι,ποτε δεν εισαι σιγουροσ για τιποτα.εγω απλα τον θελω στην ζωη μου......
τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν οι γονεισ αυτο?παντα θεωρουν οτι αυτοι εχουν δικαιο.ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ......
08-08-2008, 19:55 #96
Originally posted by κοντεσακι
τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν οι γονεισ αυτο?
καποτε θα καταλαβεις οτι για να κανεις ομελετα πρεπει να σπασεις αυγα.
Αλλιως θα μεινεις πεινασμενη.
08-08-2008, 22:42 #97
μπραβο κοριτσι μου, μακαρι να σου πανε ολα καλα.πιστεψε με, εισαι λιγοτερο μπλεγμενη απο οσο μπορει να ειναι αλλοι, λιγοτερο ισως και απο μενα..θα σε βγαλει ο δρομος σου εκει που ειναι το καλο για σενα. αντε και σε μενα!
11-08-2008, 09:31 #98
hello παιδια.....εφυγα για σαββατοκ.αφησα πισω τισ σκεψεισ μου,τα προβληματα και εμεινα λιγο να σκεφτομαι για μενα και να περασω εγω καλα.σε ενα ποσοστο τα καταφερα...και βλεπω τα πραγματα λιγο πιο θετικα.....
11-08-2008, 10:57 #99
καλημερα κοντεσακι.. ωραία δεν είναι να σκέφτεσαι κ λίγο τον εαυτό σου κ να δίνεις μια θετική νότα στα πράγματα γύρω σου?
11-08-2008, 11:15 #100
καλημερα........καποια στιγμη πρεπει να σκεφτομαστε και τον εαυτο μασ.τον εχω αφησει με ολα αυτα και πρεπει να του δωσω μια ευκαιρια.να παρει μια ανασα.παραδοξωσ νιωθω δυνατη,απιστευτα ευτυχισμενη, οτι ελαμψε και για μενα ο ηλιοσ σημερα.ελπιζω να μην με γκρεμισουν παλι....
11-08-2008, 11:50 #101
όλα στο πρόγραμμα είναι κοντεσακι, όπως ανεβαίνει η διάθεση, έτσι πέφτει κιόλας, αρκεί να μην το βάζουμε κάτω κ να συνεχίζουμε....... δεν είμαι στα καλύτερά μου, αλλά υπήρξα κ χειρότερα.... ε κ τι να κάνεις πια;
ήθελα να σε ρωτήσω; οι γονείς γνωρίζουν πως έχεις σχέση, αλλά δεν γνωρίζουν πόσο χρονών είναι; γιατί πιστεύεις ότι θα είναι αρνητικοί απέναντί του; λόγο της ηλικίας του ή ότι έχει δύο παιδιά κ είναι χωρισμένος? ή μήπως κ τα δύο θα τους έκαναν έξαλλους κ πόσο σίγουρη είσαι πως θα είναι αντίθετη σε όλο αυτό? έχεις προσπαθήσει να φέρεις μια γενική κουβέντα για να δείς την γνώμη τους?
11-08-2008, 12:03 #102
στισ δυσκολεσ στιγμεσ πρεπει να φαινομαστε και να ειμαστε δυνατοι αλλα δυστυχωσ λυγιζουμε.δεν γνωριζουν για την σχεση απλα καποιοσ καλοθελητησ τουσ εχει πει διαφορα.και για τα δυο θα ειναι αρνητικοι.οι γονεισ σκεφτονται παντα παραμυθενια τα πραγματα για τα παιδια τουσ.σκεφτονται διαφορετικα.οι αντιδρασεισ τουσ στα λογια των καλοθελητων ειναι αρνητικεσ,πιστευουν οτι εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο και οτι αν ισχυει θα γινει χαμοσ.
11-08-2008, 12:40 #103
μάλιστα κοντεσακι.. αχ αυτοι οι κακοθελητες.. που να τους κοπει η μιλιά, γίνεται? μα με τι ασχολείται ο κόσμος γαμω την κοινωνία μου κ αυτοί που συνήθως τα κάνουν αυτά, έχουν κάνει χειρότερα κ καλύπτουν τα δικά τους συζητώντας των άλλων! έπρεπε να υπήρχε 11η εντολή ου κουτσομπολέψεις! θα γλιτώναμε απο μερικές θεούσες, αλλά αυτό είνα αρρώστια!
μην στεναχωριέσαι πάντως κοντεσακι μου, ότι κ να γίνει πάντα θα υπάρχει μια γωνιά που θα γίνει η φωλίτσα σου κ η νέα σου οικογένεια ότι κ να γίνει θα σε στηρίξει.. έτσι φαντάζομαι.. ακόμα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω το πρωί κ θα θελα ενα φιλί για καλημέρα απο εκείνον για να νιώσω δυνατη κ να προχωρήσω έχοντας την αγάπη κ την ζεστή αγκαλιά κάποιου που με νιώθει κ με στηρίζει απόλυτα! για να πάω μπροστά κ να νιώσω ότι κάνω το θέλω μου πραγματικότητα! πόσα θέλω αφήνουμε στην ζωή μας να περάσουν χωρίς να τα κυνηγήσουμε, χωρίς να αγγίξουμε το όνειρο που περά απο δίπλα μας κ μένουμε να μετράμε πράγματα που θέλαμε αλλλα δεν κάναμε!
11-08-2008, 13:05 #104
βλεπω οτι υπαρχει πολλη κακια.χωρισ να εχεισ πειραξει ποτε κανεναν σου κανουν κακο.με πνιγει αυτο και θελω να βρω αυτον που το κανει αυτο και να τον πνιξω εγω αντιστοιχα.ποσο σε νιωθω και σε καταλαβαινω μαρια μου.δεν υπαρχει πιο ομορφο ξεκινημα απο την αγκαλια του,ενα φιλι και να σου λεει οτι και εαν γινει δεν θα σε αφησω ποτε.νιωθεισ οτι μπορεισ να κατακτησεισ τον κοσμο.να νικησεισ τα παντα.δεν θελω να χασω αυτεσ τισ στιγμεσ και δεν θελω να χασω αυτεσ που θα συμβουν.
οτι και αν γινει παιδι τουσ ειμαι,τι θα κανουν?θα με απαρνηθουν?θα με σκοτωσουν?η θα τον σκοτωσουν?η αγαπη τουσ για μενα θα σβησει ετσι απλα?
11-08-2008, 19:45 #105
ότι κ να γίνει, παιδί τους είσαι κοντεσάκι, θα το πάρουν με τον καιρό απόφαση..
να μην στεναχωριέσαι, να μην βιαστείς κ πάνω απ\'όλα να είσαι ευτυχισμένη με ότι κ αν κάνεις στην ζωή σου
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία