hello!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 162

Thread: hello!!!

Member
    στεναχωριεμαι γιατι δεν θελω να μου παθουν κακο και να απογοητευτουν απο μενα.θελω να δουν τα πραγματα με ηρεμια.να μιλησουμε ηρεμα και λογικα.να με ακουσουν και να καταλαβουν οτι αυτο που κανω δεν ειναι ανωριμο.το εχω σκεφτει καλα και με κανει απιστευτα ευτυχισμενη.δεν ξερω τι μπορει να συμβει σε 5,10,20 χρονια.ποτε δεν το ξερεισ αυτο και για κανεναν, ουτε υπογραφεισ συμβολαιο για το τι θα συμβει στην ζωη μασ.το μονο που ξερω ειναι οτι θελω να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο,να ζησω μαζι του για μια ζωη,η εστω για οσο θελει ο θεοσ να ειμαστε μαζι........

Senior Member
    σε καταλαβαίνω κοντεσακι, όλοι λίγο πολύ στεναχωριόμαστε με τους δικούς μας κ φυσικά δεν θέλουμε να πάθουν κακό, ούτε να τους απογοητεύσουμε. όμως πρέπει να κατανοούν κ εκείνοι τα θέλω μας, γιατί όπως κ να το κάνεις, προσπαθούν να μας προστατεύσουν απ\'όλους κ όλα κ φτάνει μια στιγμή, που καταπιέζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό κ χάνουμε πράγματα στην ζωή μας. δεν λέω, σαν γονιός κ εσυ κ εγω, αύριο μεθαύριο, θα έχουμε το ίδιο στυλάκι, αλλά ας κατανοούμε τι κάνουμε κ τι θέλουμε πραγματικά στη ζωή μας.

Member
    θα καταλαβουν οτι ειναι τα θελω μασ ολα αυτα?η θα το ριξουν παλι στο οτι δεν εχουμε εμπειρια ζωησ,οτι λειτουργουμε ανωριμα χωρισ να βαζουμε την λογικη.και κοιταμε μονο το πωσ θα περασουμε καλα χωρισ να λογαριαζουμε τουσ ανθρωπουσ που ειναι διπλα μασ.πρεπει να το παρω μια αποφαση.η θα μιλησω και οτι βρεξει ασ κατεβασει.η δεν θα κανω τιποτα και θα μετανιωνω για ολη μου την ζωη γιατι δεν εκανα και εγω ενα βημα.και να σκεφτομαι πωσ θα ηταν τα πραγματα εαν εκανα αυτο το βημα.

Senior Member
    χα, χα.. πρέπει να καταργήσουν αυτές τις καραμέλες.. όλοι οι γονείς τις ίδιες τρώνε.. χα, χα
    γιατί μιλάμε τόση ώρα;;; καλύτερα να μετανιώσεις μια φορά για κάτι που έκανες κ ήταν λάθος, παρα χίλιες για κάτι που δεν εκανες κ θα το έχεις απωθημενο για όλη την υπόλοιπη ζωή σου. το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην βιαστείς, μείνε όσο αντέχεις χωρίς να τους το πείς, άλλον 1,5 χρόνο αν μπορείς κ αν βλέπεις ότι δεν πάει άλλο.. ρίξε την βόμβα, κάθε τόσο προετοίμαζέ τους όμως κ με μια χειροβομβιδα.. μην ανησυχείς, με τον καιρό κ ότι λέει η καρδιά σου

Member
    γεια σας παιδια!!!τι κανετε?εγω χαθηκα παλι.....ξερετε στα γνωστα μου προβληματα.πεφτω,ξανασηκων ομαι και παλι απο την αρχη.μεχρι να ερθει η ωρα που θα σηκωθω οριστικα η΄ θα πεσω για παντα.δεν ξερω τι να πω αλλο.εχω κουραστει.εχω αναγκη να φυγω μονη μου διακοπες.να κλεισω κινητα και να μην επικοινωνω με κανεναν.ειμαι απελπισμενη.....

Senior Member
    Originally posted by κοντεσακι
    γεια σας παιδια!!!τι κανετε?εγω χαθηκα παλι.....ξερετε στα γνωστα μου προβληματα.πεφτω,ξανασηκων ομαι και παλι απο την αρχη.μεχρι να ερθει η ωρα που θα σηκωθω οριστικα η΄ θα πεσω για παντα.δεν ξερω τι να πω αλλο.εχω κουραστει.εχω αναγκη να φυγω μονη μου διακοπες.να κλεισω κινητα και να μην επικοινωνω με κανεναν.ειμαι απελπισμενη.....
    Είσαι λίγο ακραία η νομίζω , και σαν πολύ γρήγορα δεν κουράστηκες ; Έτσι νομίζεις κερδίζονται οι αγώνες με το να φύγεις διακοπές ...

Member
    δεν ειμαι ακραια απλα ερχονται στιγμεσ που απελπιζεσαι.που θεσ να ηρεμησεισ.μην μου πεισ οτι δεν το εχεισ νιωσει ποτε εσυ αυτο?παντα δυνατοσ εισαι,δεν λυγιζεισ?αν ναι μπραβο σου......

Senior Member
    Έχεις διαβάσει καθόλου άλλα θέματα εδώ μεσα να δεις τι γίνεται , αντιλαμβάνεσαι τι αγώνες δίνου πολλά παιδιά εδώ μέσα ...;
    Εγώ νιώθω ανθρωπάκι μπροστά τους ...

Είσαι υγιέστατη έχεις μια όμορφη σχέση όπως λες , είσαι ερωτευμένη και περνάς καλά με τον δικό σου, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ότι σου υπαγόρευση η ψυχούλα σου , και εάν κάτι δεν σου αρέσει να το ξανά αλλάξεις . Ε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να απελπίζεσαι για όλα αυτά που έχεις … προσωπική άποψη εκφράζω

Member
    νομιζω οτι με εχεισ παρεξηγησει.προσ θεου δεν ειπα οτι το προβλημα μου ειναι τρομερο η\' το πιο σημαντικο.εχω διαβασει πολλα μηνυματα και εχω διαπιστωσει ποσα προβληματα εχουν οι ανθρωποι και οτι ισωσ το δικο μου ειναι αστειο μπροστα στα δικα τουσ.απλα εκφραζω πωσ αισθανομαι,τιποτα παραπανω...ειπα οτι υπαρχουν στιγμεσ που απελπιζομαι και απογοητευομαι....λογικο ειναι,στον καθενα μασ συμβαινει........

Senior Member
    τι έγινες κοντεσακι; πως είσαι; πως το παλεύεις;

Member
    γεια σου κουκλα....καλα ειμαι προσ στιγμην..ειχα φυγει για τετραημερο γι\'αυτο σας εχασα.εχω αφησει λιγο τα πραγματα να κυλανε μονα τους.καλο η΄κακο αυτο δεν ξερω.απλα ημουν πολυ φορτισμενη και δεν ηταν οτι καλυτερο.οποτε τα αφησα λιγο για να ηρεμησω.εσυ τι κανεισ?
    χρονια πολλα και για την γιορτη σου αν δεν κανω λαθοσ.λιγο καθυστερημενα βεβαια.να εισαι παντα ευτυχισμενη και να εχεισ ανθρωπουσ γυρω σου που σε αγαπανε και αγαπασ.....

Senior Member
    σε ευχαριστώ κοντεσάκι, καλούτσικα θα έλεγα σήμερα...
    αχ να \'χα κ γω αυτή την ευκαιρία να φύγω μερικές μέρες, να μην μ απασχολεί τίποτα.. την καλύτερη δουλειά έκανες.. εεε γιατί να τα σπρώχνεις εφοσον κυλάνε απο μόνα τους.. άστα να δούμε κ που θα καταλήξουν.. χαλαρά!

Member
    ψυχολογικα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.αλλο τι δειχνω στουσ αλλουσ.εχω πολυ πιεση απο τα αδερφια μου που ξερουν.δεν μπορεισ να φανταστεισ τι ακουω καθε μερα.και ολο αυτο με ριχνει παρα πολυ.φοβαμαι και δεν το καταλαβαινει κανεισ.φοβαμαι μην γινει κατι κακο.τι να κανω?πωσ να το αντιμετωπισω ολο αυτο?εαν πηγαινα σε ενα ψυχολογο λεσ να βοηθουσε σε κατι?μαλλον η μοναδικη λυση ειμαι εγω και δεν λεω να το καταλαβω.
    μαρακι σε ευχαριστω για την επικοινωνια.νιωθω οτι με καταλαβαινεισ απολυτα..........

Senior Member
    νομίζω ότι αν νιώθεις την αναγκη τότε να επισκεφθείς έναν ειδικό για να μπορέσεις να κουβεντιάσεις τους φόβους κ τις ανησυχίες σου. δυστηχώς στη ζωή μας είμαστε τόσο εγκλωβισμένοι που αν πούμε, αν κάνουμε, αν δείξουμε τι αισθανόμαστε.. μοιάζουν λες κ έχουμε κατέβει απο άλλη διάσταση, γι\'αυτο όλα μου μοιάζουν ανουσια κ προτιμώ κλεισμένη σε μένα, να χώνομαι στο βούρκο μου πιο βαθειά. η ψυχοθεραπεια βοηθάει στο να βγάλεις αυτό που νιώθεις μέσα σου κ σε πνιγει, με απόλυτη εμπιστοσύνη κ ανακαλύπτεις κομμάτια του εαυτού σου κ βλέπεις με άλλη ματιά τα γύρω σου. αυτή η μάσκα κ η υποκρισια που πρέπει να φορέσουμε για να δείξουμε πως όλα είναι μια χαρά κατατρώει το μέσα μας, αρα καλό θα ήταν πριν κανεις κακο σε σένα να είχες μια επαφή με κάποιον ειδικό κ να καθησύχαζες λίγο το είναι σου. τ\'αδέρφια σου είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα κ πως γνωρίζουν, εχεις μιλήσει ή σε \'χουν δει; καταλαβαίνω ότι η πίεση που θα δέχεσαι δεν θα \'ναι κ ότι καλύτερο, παρά μόνο ένας λόγος παραπάνω για να σου χαλάει η διάθεση.

Member
    νιωθω οτι αν γινει κατι δεν θα αντεξω και θα κανω καμια τρελα η\' θα τρελαθω.δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχισω να ζω φυσιολογικα.ειμαστε εγκλωβισμενοι στο να πουμε τι νιωθουμε.φοβαμαστε να αγαπησουμε γιατι υπαρχρουν τα πρεπει.ο ειδικοσ θα με βοηθησει στο πωσ να χειριστω την ολη κατασταση?πωσ να μιλησω στουσ δικουσ μου?ειναι μεγαλυτερα τα αδερφια μου.τουσ μιλησα εγω πριν 2 μηνεσ περιπου.ειπα σιγα σιγα να το ανακοινωνω αφου αποφασισαμε να ειμαστε μαζι με αυτον τον ανθρωπο.αλλα μαυρα τα πραγματα. το μονο που ξερουν να μου λενε ειναι απειλεσ.αν με χασουν να δω τι θα κανουν μετα.....

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast