hello!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 162

Thread: hello!!!

Senior Member
    κοντεσακι οι απειλές τους κυμαίνονται στο να χωρίσεις για να μην προκαλέσεις προβλήματα στην οικογένειά σου; ή μήπως λενε αυτο το κλασσικό \"αυτος δεν κάνει για σένα\"; ο ειδικός θα σε βοηθήσει να δείς ποιο ξεκάθαρα τα θέλω σου, να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις, να αποβάλλεις το άγχος κ να δέχεσαι αυτά που θες. σίγουρα αν εσύ είσαι καλύτερα ο τρόπος που θα μιλήσεις στους γονείς σου θα είναι πιο σωστός απο την πίεση που δέχεσαι αυτη την στιγμή.
    να αντέξεις, να μην κάνεις κάμια τρέλα.. σκέψου ότι δεν θα τους κάνεις το χατίρι, γνωμη μου!

Member
    οι απειλεσ ειναι και για προβληματα στην οικογενεια.οτι αν παθουν κατι οι γονεισ μασ θα γινει χαμοσ και οτι τι θελω εγω με αυτον?μεγαλυτεροσ με παιδια?μια χαρα κοπελα μου λενε χαθηκαν οι ελευθεροι?δεν με νοιαζει αν χαθηκαν η\' αν θα χαθουν.για μενα αυτοσ υπαρχει.δεν εχω νιωσει ξανα ετσι.εχω κανει και αλλεσ σχεσεισ.θελω να μου κραταει για παντα το χερι αυτοσ.
    ξερεισ τι τουσ πειραζει παρισσοτερο?ο κοινωνικοσ περιγυροσ.τι θα πει ο κοσμοσ.που φωτια θα τον καψω τον κοσμο.μην πουν α η κορη του ταδε ειναι με εναν τετοιο ανθρωπο.τι επαθε ο καημενοσ.δεν θα ρωτησει κανεισ ομωσ τι ανθρωποσ ειναι αυτοσ?μονο τα αρνητικα θα δουν?(αρνητικα για αυτουσ)

Senior Member
    δυστηχώς έτσι είναι ο κόσμος.. ψάχνει τροφή για τα κουτσομπολιά του (θέλω να τα ξέρω όλα, οχι επειδη ειμαι κουτσομπολα, δεν το κάνω απο κακό, θελω να \'χω υλικό γιατι θέλω να τα ξέρω όλα... το θυμάσαι; τραγούδι δεν ήτανε.. κάτι μου θυμίζει.. αλλα δεν μπορώ να το βρώ) τελοσπάντων, τα αδέρφια σου.. λένε ότι θεωρούν σωστό, δηλαδή κοινωνικά αποδεκτό, το ίδιο μοτίβο με τα μυαλά των γονιών σου κ των γύρω, αν μάθουν που κάποια στιγμή θα μάθουν.. αυτή θα είναι η γνώμη τους. άρα τι κάνεις; την δέχεσαι επιφανειακά κ συνεχίζεις την δουλειά σου εσύ για να διατηρείς την φαινομενική ηρεμιά κ τάξη που θέλουνε. δεν θα τους νοιάξει ποτε τι άνθρωπος είναι αφου θα τον χαρακτηρίζει ο αποτυχημένος γάμος κ τα δυό του παιδιά, εσύ όμως βαθειά μέσα σου ξέρεις πολύ καλά τι είναι για σένα κ μόνο γι\'αυτο θα δώσεις την μάχη, για να κερδισεις τ\'ονειρό σου!

Member
    σε ευχαριστω κουκλα για τισ συμβουλεσ και για το χρονο που διαθετεισ να μιλαμε.δεν με νοιαζει αν θα θελουν να μαθουν τι ανθρωποσ ειναι. το θεμα μου ειναι πωσ να τουσ το πω?χωρισ να υπαρξουν απειλεσ οτι θα τον σκοτωσω και τετοια?εαν τον δεχτουν θα δουν τι ανθρωποσ ειναι στην πορεια.

Senior Member
    ξέρεις κάτι βρε κοντεσακι.. να σου μιλησω πολύ αληθινά όπως το σκέφτομαι, οι γονείς έχουν κάνει την ζωή τους, το μόνο που περιμένουν τώρα, όπως κ κάθε γονιος είναι να καμαρώσει τα παιδιά του όπως επιθυμεί. ελάχιστοι φαντάζομαι θα είναι οι γονείς που θα κοιτάξουν μόνο την ευτυχία του παιδιού τους κ όχι τις συνθήκες με τις οποίες προσπαθεί να φτιάξει την ζωή του, κάτι τέτοιο κ βέβαια θα τους κάνει έξαλλους, γιατί άλλα θα περίμεναν απο σενα, θα τους απογοητεύσει κ θα τους τσακίσει που το κοριτσάκι τους έτσι όπως το βλεπουν βάζει τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της. αυτη είναι η άποψη η οποια επικρατεί.
    για μένα δεν είναι έτσι.. δεν εχει σχεση η ηλικια, η ζωή που έζησε πριν απο σένα, έχει σημασία τι σου βγάζει κ πως νιώθεις εσύ μ\'αυτον τον άνθρωπο. επείδη έχω περάσει απο τέτοια σχέση κ ακόμα πιστεύω πως αυτος ήταν το ιδανικοτερο για μενα, αλλα η ζωή δεν μου τα φερε όπως θα ήθελα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί του(καμια φορά λένε, καθε εμπόδιο για καλο, ποτε δεν ξέρεις), μπροστά στην προσωπική μου ευτυχία κ σε αυτό που θα θελα για μένα, δεν θα άκουγα κανέναν. θα έκανα την κουβεντα με τους γονεις (να σημειώσω:στου κουφου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα), με το καιρό θα το συνηθίσουν, αλλά ποτέ δεν θα το δεχτουν, γιατι άλλα θα φαντάζονταν κ άλλα θα ήθελαν! γι\'αυτο κοντεσακι το τι θα αντιμετωπίσεις το γνωρίζεις κ συ η ίδια πολύ καλά.. απλά φρόντισε να μην βιαστείς, να είσαι έτοιμη να δώσεις την μάχη σου για τα θέλω σου κ σκέψου τον εαυτό σου μέσα απο όλα αυτά που θα ακολουθήσουν, να μπορείς να πατάς στα πόδια σου κ να \'χεις κάνει σωστές κινήσεις. επισκέψου κ ειδικό για να είσαι πιο σίγουρη για όσα αισθάνεσαι κ θέλεις, να πάρεις μια ακόμα γνωμη κ να δεις μέσα σου.

Member
    για σενα και για μενα αυτα εχουν σημασια τι νιωθουμε,για τουσ δικουσ μασ δεν νομιζω.θελουν μεσα απο αυτο να βγουμε ολοι οσο τον δυνατον γινεται ευχαριστημενοι.δεν θα ειναι και για μενα οτι καλυτερο να ειμαι καλα με τον ανθρωπο μου και οι γονεισ μου να μην μου μιλανε η να ειναι αρρωστοι.για μενα η ευχη να καμαρωσεισ οπωσ επιθυμεισ το παιδι σου δεν ισχυει.οπωσ επιθυμει αυτο.να σε ρωτησω κατι προσωπικο.πωσ το αντεχεισ να νιωθεισ οτι αυτοσ ηταν ο ανθρωποσ σου και να μην τον εχεισ?να ξερεισ οτι ηθελεσ να μοιραστεισ μαζι του την ζωη σου,να ονειρευεστε μαζι και να μην μπορεισ να το κανεισ?

Senior Member
    \"πωσ το αντεχεισ να νιωθεισ οτι αυτοσ ηταν ο ανθρωποσ σου και να μην τον εχεισ?να ξερεισ οτι ηθελεσ να μοιραστεισ μαζι του την ζωη σου,να ονειρευεστε μαζι και να μην μπορεισ να το κανεισ? \" ίσως είναι ένας ακόμη λόγος που έχω καταθλιψη
    συγνωμη, εχω την εντυπωσει οτι σε στεναχωρισα με το τελευταιο μου ποστ, αλλα δυστηχως τα πραγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε κ σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να βρείς αυτή τη λύση που θα είναι όλοι όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένοι. εξάλλου αυτό θέλουμε για να είμαστε κ εμεις καλά, να βλέπουμε τους γύρω μας καλα. αλλα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι κ να στεναχωριέσαι για το τι θα γίνει.. ότι είναι να γίνει θα γίνει.. πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να το αντιμετωπίσεις κ μην ξεχνάς ότι έχεις κ τον αγαπημένο σου κ μες την αγκαλιά του την κατανόηση που χρειάζεσαι.

Member
    κουκλα δεν με στεναχωρεισ,το αντιθετο εγω σε εχω ζαλισει με ολα αυτα.ειλικρινα σε ευχαριστω για ολα οσα μου λεσ.ξερω τι προβληματα εχω στο κεφαλι μου.ξερω οτι εχω να παλεψω με πανυψυλα κυματα.αγχωνομαι και στεναχωριεμαι παρα πολυ.ηδη καταλαβαινω οτι κλεινομαι στον εαυτο μου σιγα σιγα.φοβαμαι οτι θα παθω και εγω καταθλιψη.ευτυχωσ εχω τον καλο μου κοντα μου,να με στηριζει,να νιωθω την αγαπη του εντονα.ξερεισ τι θελω?να βγω στο δρομο και να φωναξω αυτον αγαπω,αυτον θελω δεν κανω εγκλημα.αγαπησα για σασ λαθοσ για μενα ευτυχια.........και να με ακουσουν ολοι.

Senior Member
    ελα κοντεσακι μου, πάρε τα πάνω σου! η αγάπη ενώνει, δεν χωρίζει, με λίγη προσπάθεια κ περισσότερη κατανόηση όλα θα πάνε καλα! κ βέβαια δεν κάνεις έγκλημα.. αυτο έλειπε, εγκληματούν αυτοί που δεν πιστεύουν πως η αγάπη δεν έχει όρια!
    ααα.. δεν με ζαλίζεις, ευχαριστιέμαι να μιλάω μαζί σου.. εεε εχω νιωσει.. εχω περάσει απο εκει που περνάς, γι\'αυτο κ ελπίζω κ στο καλύτερο αποτέλεσμα, εφοσον έχεις κ τα παιδιά του με το μέρος σου. να είσαι καλά βρε! πρέπει να φύγω τώρα κ μην στεναχωριέσαι, θα πιασω να φωναζω κ δεν γραφονται οι φωνές!!! χα, χα

Member
    οκ κουκλα....θα τα πουμε συντομα....

Banned
    κοντεσάκι, μία τέτοια σχέση είχα κι εγώ κάποτε, χωρισμένος με παιδιά με σημαντική διαφορά ηλικίας. Παρόλο που ήταν \'εκτός προδιαγραφών\' για σχέση μαζί μου, όχι από τους άλλους αλλά από εμένα την ίδια (δεν μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άντρες, πόσο μάλλον οι οικογενειακές του υποχρέωσεις που ήταν εντελώς ξένες στη δική μου καθημερινότητα), το δοκίμασα και προχώρησα αφού η μεταξύ μας επικοινωνία και χημεία ήταν πολύ καλή.

Φυσικά οι φίλοι δεν συμφωνούσαν, όσο για την οικογένεια, δεν αναμίχθηκε ποτέ επειδή δεν τους ενημέρωσα, καθώς όντας πλήρως ανεξάρτητη ποτέ δεν τους ενημέρωνα για την προσωπική μου ζωή. Η σχέση πήγαινε μια χαρά και ήταν ό,τι ακριβώς μου χρειαζόταν εκείνη την περίοδο, αλλά τέλειωσε εντελώς απρόβλεπτα (δεν θα ήθελα να επεκταθώ εδώ).

Κατόπιν εορτής διαπίστωσα πόσο πολλές ήταν τελικά οι διαφορές μας και πόσο μεγάλη σημασία έχουν για μια σχέση, ειδικά αν μιλάμε για σχέση ζωής. Μόνο όταν βγήκα \'έξω από το χορό\' και ξαναγύρισα στις σχέσεις με άντρες κοντινής ηλικίας που είχαν κάνει παρόμοιο κύκλο ζωής με το δικό μου, είδα τι μου έλειπε, τι με επηρέαζε αρνητικά χωρίς να το καταλαβαίνω, τι προβλήματα υπήρχαν.

Οπότε...το μόνο που μπορώ να πω είναι δώσε χρόνο στη σχέση σου και δοκίμασέ τη στην καθημερινότητα να δεις πώς θα πάει.

Member
    στην περιπτωση μου δεν ειμαι εντελωσ ανεξαρτητη οποτε οι γονεισ ακομα επεμβαινουν.δυστυχωσ σε εμενα υπαρχουν ανθρωποι κακοπροεραιτοι που τουσ ενημερωνουν με ασχημο τροπο τι γινεται.ξερω οτι τα προβληματα ειναι πολλα.εχω σκεφτει τα παντα.δεν σκεφτομαι μονο τα θετικα και οτι επειδη αγαπιομαστε η ζωη μασ θα ειναι ροδινη.εαν θελεισ μου απαντασ ποσο καιρο ησασταν μαζι?ποση διαφορα ειχατε?

Banned
    Καταλαβαίνω τη δυσκολία όταν ζεις στο ίδιο σπίτι με τους γονείς. Παρόλα αυτά προσπάθησε να κρατάς την προσωπική σου ζωή για εσένα (στο μέλλον, αφού τώρα ήδη γνωρίζουν), αν και να σου πω κάτι; Τώρα που πλησιάζω 40 βλέπω ότι τα περισσότερα από όσα μου είχαν πει οι γονείς μου για ανθρώπους που ήξεραν ότι είχαμε σχέση ή υποψιάζονταν (επειδή ναι μεν δεν μιλούσα αλλά οι \'κακοπροαίρετοι\' που λες υπάρχουν παντού!) ήταν σωστά. Βλέπεις από την πλευρά τους μιλούσαν εμπειρίες ζωής και συναναστροφής με ανθρώπους. Βέβαια ήταν λάθος που κάποιες φορές προσπαθούσαν να παρέμβουν στις αποφάσεις μου και δεν μετανιώνω που έκανα τις δικές μου επιλογές, ακριβώς γιατί μέσα από αυτές και απόλαυσα αυτό που ήθελα την κάθε στιγμή και έμαθα πολύ περισσότερα από όσα θα καταλάβαινα μέσα από συμβουλές.

Με τη σχέση αυτή ήμασταν περίπου 3 χρόνια μαζί και η διαφορά ήταν 17 χρόνια.

Member
    δεν ξερουν οτι υπαρχει σχεση απλα υποψιαζονται επειδη λενε οι κακοπροαιρετοι.εγω δεν τουσ επιβεβαιωνω βεβαια κατι.και μονο στην υποψια τρελενονται.να κανω τοσο λαθοσ?να μην βλεπω τιποτα?ολοι να εχουν δικαιο εκτοσ απο εμασ?δεν πιστευω οτι ειναι ετσι.δεν ειμαστε παιδακια.δεν ειμαστε ανωριμοι.ξερουμε τι εχουμε να αντιμετωπισουμε και ομωσ συνεχιζουμε να θελουμε να ειμαστε μαζι.να σκεφτομαστε το μελλον μαζι.

Banned
    Κοίτα, αν νιώθεις καλά μέσα σε μια σχέση δεν έχει \'λάθος\' και \'σωστό\'. Κάνε αυτό που νιώθεις και αποφάσιζε κάθε στιγμή αν θέλεις να το συνεχίζεις ή όχι. Είναι δικαίωμά σου να θέλεις να προχωρήσεις τη σχέση και να αντιμετωπίσεις τα όσα προκύψουν, να υπερασπιστείς την επιλογή σου.

Όσοι είναι ενάντια στη σχέση τι ακριβώς σου λένε; Σε τι πιστεύεις ότι δεν έχουν δίκιο και τι \'δεν πιστεύεις ότι είναι έτσι\';

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast