kanena noima
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: kanena noima

Member

kanena noima

den exw filous
    niwthw xalia
    vriskomai se katathlipsi
    den perasa sto panepistimio

ta simptomata tis katathlipsis exoun arxisei idi na fenontai.
    evala 10 kila mesa se 1 mina
    niwthw synexws se athlia katastasi
    koimamai elaxista

kapoio noima?

Senior Member
    Το νοημα ολου αυτου που περνας?
    Αυτο θα το βρεις εσυ.
    Ποσο καιρο εχει που βασανιζεσαι? Τι ηλικια εχεις?
    Θελεις να ανοιχτεις λιγο πιο πολυ, εδω μεσα μπορουμε να σε ακουσουμε, και να βοηθησουμε, οσο μας αφηνεις
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Member
    eimai 18 xronwn...den kserw pws einai dynaton se mia tetoia ilikia na eimai se tetoia katastasi..ola ksekinisan edw kai peripou 1.5 xrono.Logw kapoion sxesewn mou +asximwn stigmwn stin oikogeneia, arxisa na niwthw oti \'\'peftw\'\' psixologika.Den ekana tin paramikri prospathia gia na perasw sto panepistimio oxi epeidi den ithela alla epeidi den borousa na elenksw ton eafto mou.kathimerina pernaw asximes stigmes kai niwthw oti kanenas den borei na me voithisei.oute \'\'filoi\'\' oute oikogeneia.kanenas.eimai monos mou kai to exw apofasisei....ton telefteo mina evala 10 kila kai arxisa na ypopsiazomai oti den paei allo...gia na eimai eilikrinis skeftomai diafora themata pou aforoun ton thanato kai sygekrimena ti tha ginotan an pethena.arketes fores exei perasei apto myalo mou kai i aftoktonia..
    den yparxei pleon noima se afto pou zw..apla den antexw.niwthw oti exw pagideftei mesa sto myalo mou.kati san enas efialtis...pragmatika den perimenw oti boreite na me voithisete.alla isws thelete na me akousete.kai se efxaristw weird..den kserw poso akoma tha adeksw alla den nomizw oti pigenoun kala ta pragmata.

Senior Member
    Εχεις σκεφτεί να επισκεφτείς καποιον ειδικό?
    Κι εγώ πέρασα πάρα πολύ άσχημη εφηβεία, τα όσα περιγράφεις μου φαίνονται οικεία, μια σκέτη κόλαση!
    Ενας ειδικός θα σε βοηθήσει να βγεις πιο γρήγορα απο τον βούρκο,έτσι πιστεύω.

Member
    den kserw file mou...exw milisei idi me eidiko alla den eniwsa oti voithithika...
    elpizw pragmatika oti kapoia stigmi tha ginei ena thavma kai tha vgw apto adieksodo...
    alla den exw dynameis pleon.pragmatika oso apistefto kai an sas akougetai, den exw tin dynami...

Senior Member
    Μπορεί να μην ήταν ο κατάλληλος! Κι εγω στην εφηβεία μου έιχα απορρίψει εναν δυο ειδικούς.
    Δοκίμασε με άλλον.
    Εχεις μιλήσει στους γονείς σου?
    Δεν είσαι μονος σου, κι εγω και σίγουρα πολλοί άλλοι περάσαν ανάλογα σκοτάδια εκείνη την εποχή.
    Σ εσενα ωστόσο υπήρξαν αφορμές.
    Αναφέρεσαι σε δυσκολίες στην οικογένεια, θελεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Ισως σε βοηθησει να ανοιχτεις πανω στις καταστάσεις που σε οδηγησαν στη μαυρίλα.
    Ειμαι φιλη όχι φίλος

Senior Member
    Φιλαράκο
    πρέπει να φύγω.
    Κάνε κουράγιο, είναι μια δύσκολη εποχή η ηλικία σου, ειδικά για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ζορίζουν το μυαλουδάκι τους λίγο παραπάνω κι έχουν μια ευαίσθητη ψυχή.
    Θα βρεθεί ή λύση, μην απελπίζεσαι!
    Καλο βράδυ,
    εδω είμαστε να τα λέμε.

Member
    okei fili mou
    exw milisei kai stous goneis mou kai genika exw prospathisei na erthw se epafi mazi tous wste na me voithisoun..den boresan, oute nomizw oti tha boresoun pote...
    gia na eimai eilikrinis ola ksekinisan apo tote pou stamatisa na kanw parea me mia kopela tin opoia ithela, thelw kai den kserw pote tha kseperasw.me opoia kai na piga apo tote, den katafera na tin vgalw apto myalo mou.gnwrizomaste 6 xronia kai tote eimastan sto \'\'apokoryfwma\'\' tis pareas mas, mono pou egw pote den tin evlepa san fili..paw stoixima oti apo ena diastima kai epeita, oute afti..apo tote ola allaksan kai apomonothika, kleistika ston eafto mou...gia peripou ena diastima 3 minwn.apo tote allaksa kai epaniltha.egina o eaftos mou...syxna omws erxomoun se kontra me tous goneis mou, giati genika den imoun ipakoos.agnoousa tis entoles tous kai panta ithela na ksefevgw apo to spiti mou.evgena synexeia, epestrefa ksimerwmata...pernousa wwres ateleiwtes me filous se poly omorfa meri, kai einai stigmes pou den tha allaza me tipota...fetos genika perasa mia poly omofri xronia...parolafta enw eniwsa oti exw arxisei na ksepernaw oti exei apomeinei, apetyxa stis panelladikes..to gegonos afto me erikse para poly...katastrafika psixologika.oi goneis mou eginan pio afstiroi...to kalokairi afto, piga se elaxista meri me filous.eixa kanonisei ta triplasia, alla i elipsi diathesis me odigise sto na min kanw afta pou ithela...afti ti stigmi dianiw mia poly zoriki katastasi me tin piesi synexeia epanw mou...ftaiei isws oti o pateras mou einai kathigitis panepistimiou kai eixe polles prosdokies apo emena..niwthw ena tipota brosta tou kai prospathw na ton apofygw synexeia...den kserw kata poso borw na kseperasw oles tis dyskolies kai me tin nea xronia na kataferw tous stoxous mou...apla thelw na ksefygw apo oola afta kai na odigithw se kati kainourgio.na zisw omorfes stigmes..

Senior Member
    καλησπέρα someone.. είνα δύσκολο να κατανοήσεις κ εσύ ο ίδιος την φάση στην οποία βρίσκεσαι, πόσο μάλλον οι γύρω. με αυτή την \"φίλη\" σου δεν βρισκεσαι πλεον; έχεις απομονωθεί απ\'ολους κ όλα κ με τους γονείς σου έρχεσαι συνεχώς σε κόντρα; δεν νομίζεις ότι πρέπει να δείς τι πραγματικά θέλεις εσυ για να είσαι κάλα; γιατι συνήθως κλεινόμαστε στον ευατο μας όταν τιποτα γυρω δεν ειναι οπως θα θελαμε κ καταπιεζόμαστε σε καταστασεις που δεν είναι αυτο που ζηταμε. εχεις μιλησει με ειδικο; καποιον που θα μπορουσε να σε κανει να δεις τα πραγματα πιο ξεκαθαρα;

Υ.Γ.:μηπως μπορεις να γραψεις σε ελληνικα γιατι δυσκολευει πολυ..

Member
    Το στάδιο που είχα κλειστεί στον εαυτό μου έχω πλέον περάσει...εδώ και 1.5 χρόνο...η σχέση μου με τους γονείς μου είναι ακόμα σε κακή κατάσταση...με την φίλη αυτή μιλάμε σπάνια πλέον...μαθαίνω κάποια άσχημα πράγματα γι\'αυτήν και προτιμώ να μην ασχολούμαι...μου έκανε εντύπωση όμως ότι στα γενέθλια μου πριν από 2 εβδομάδες περίπου, ήταν η πρώτη που μου τηλεφώνησε (00:02)...ότι και να γίνει πάντως θα χαθούμε οριστικά...αλλάζει πόλη και εγώ μάλλον φεύγω στο εξωτερικό..

Junior Member
    Αν δεν θέλεις και δεν θέλει κι εκείνη να χαθείτε, δεν θα χαθείτε. Υπάρχουν τηλέφωνα, Internet, mail... στην εποχή της επικοινωνίας ζούμε.

Το ότι σου τηλεφώνησε στις 0:02 σημαίνει ότι τα γενέθλιά σου τα σκεφτόταν από ώρες πριν ή μέρες και ανυπομονούσε να σου μιλήσει. Δες το λίγο θετικά.

Η αποτυχία στις πανελλαδικές είναι κάτι που συμβαίνει. Κι εγώ είχα αποτύχει κι η αλήθεια είναι ότι με είχε πάρει λίγο από κάτω στην αρχή 1-2 βδομάδες αλλά μου πέρασε σύντομα. Στη ζωή υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες.

Απλά μερικές φορές μια αποτυχία ή αναποδιά μας ρίχνει τόσο πολύ που μας κάνει να πιστεύουμε πως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μας πάει επίσης ανάποδα. Π.χ. μια επαγγελματική αποτυχία μπορεί να μας κάνει να νομίζουμε ότι δεν πάει τίποτα καλά ούτε στις προσωπικές μας σχέσεις και στα οικονομικά μας.

Οι δυσκολίες μας δίνουν εμπειρίες κι οι εμπειρίες είναι η ίδια η ζωή.

Μην αφήσεις τις πανελλαδικές να σε επηρεάσουν και να σε απομακρύνουν από τους φίλους. Ήταν μια δυσκολία από αυτές που όλοι περνάμε... δες τι γίνεται από εδώ και πέρα. Τι εναλλακτικές υπάρχουν, αν θα ξαναδώσεις κλπ.

Senior Member
    someone απλα δεν βρίσκεις νόημα για να συνεχίσεις την ζωή σου όπως θέλουν οι άλλοι κ σε ρίχνει που δεν είσαι αυτο που θελουν, αυτος είναι ο λόγος που σε στεναχώρησε η αποτυχία σου στις πανελλαδικές. αφου μπορεις να ξαναδώσεις, να κανεις μια προσπαθεια για τον εαυτό σου κ για κανέναν άλλον. με την φίλη σου μοιαζει να έχεις πάρει αποφαση οτι δεν θα ειστε μαζι. να σε ρωτήσω κάτι; φίλους έχεις απο οτι καταλαβα, αφου έχεις περάσει κ όμορφες στιγμές, τι γινεται, δεν σε εκφράζει πλεον αυτη η παρέα γιατι δεν μπορούν να σε καταλάβουν; γιατι δεν κανεις μια προσπάθεια να δείς κάποιον ειδικό, να σε κάνει να κατανοήσεις καλύτερα τα θέλω σου; αλήθεια πως θα φανταζόσουν εσυ την ζωή σου για να ησουν ευτυχισμένος; αυτες οι φάσεις που δεν βρίσκουμε νόημα κ όλα μοιάζουν απαίσια τριγύρω, είναι πραγματικά δύσκολες, αλλά πρέπει να κάνεις κουράγιο κ να έχεις υπομονή, γιατι κάποια στιγμή θα αλλάξει, βγες ένα περίπατο κάνε κάτι για σένα που θα σε ευχαριστεί, μην απομονώνεσαι κ προσπάθησε να δεχτείς την κατάσταση ως έχει κ να κάνεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ ότι χρειάζεται για να νιώσεις καλα.

Member
    Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση...είναι αλήθεια ότι η αποτυχία μου στις Πανελλαδικές με έριξε ιδιαίτερα...Το γεγονός αυτό ήρθε να συμπληρωθεί...Όσο για τις παρέες μου δεν είναι ότι δεν με εκφράζουν ή ότι δεν είναι σε θέση να με βοηθήσουν...αρχίζω να καταλαβαίνω ότι εγώ νιώθω έτσι...χωρίς να ξέρω αν αληθεύει...μετά απο την εμπειρία με αυτή τη φίλη μου, χωρίς να έχω κατανοήσει ακριβώς τους λόγους όλης αυτής της κατάπτοσης, νιώθω ότι κανένας δεν είναι σε θέση να με κατανοήσει...αδυνατώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους έχω έρθει στην εν λόγω θέση...παρόλαυτα δεν παύω να προσπαθώ μέσα μου να βγάλω άκρη...ίσως η λύση είναι να πάρω δικές μου αποφάσεις και να το ξεπεράσω μόνος μου..Αλλά δεν νιώθω σε θέση ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.Είναι κάτι περίεργο, το οποίο παράλληλα δεν μπορώ να ερμηνεύσω.

Senior Member
    Δύο είναι λοιπόν τα καίρια σημεία.
    Η σχέση που είχες με τη φίλη σου. Τι ακριβώς συνέβαινε μέσα σου? Πως το χειρίστηκες μετά? Πως ερμήνευσες τα πράγματα?
    Η μη επιτυχία σου( συμφωνα με τα στάνταρ του μπαμπά να φανταστώ) στις εξετάσεις. Γιατί αυτό το αρνητικό γεγονός ανακινεί την προηγούμενη κακή εμπειρία με την κοπέλα? Μήπως κάτι εκκρεμεί ακόμα μέσα σου?
    Πως ερμηνεύεις το οτι δεν πέτυχες εκεί που ήθελες, πόσο σε αγχώνει το να έχεις και το βάρος της κρίσης των γονιών?Τι στόχους είσαι σε θεση να βαλεις απο εδώ και πέρα? Θέλεις να φύγεις εξωτερικό?
    Το τρίτο και διάχυτο θέμα είναι η σχέση με τους γονείς. Ποιο είναι το είδος της σχέσης αυτής? Πως επιδρά πανω σου η πίεση και πως την αντιμετωπίζεις? Παθητικά ή με φαινομενικά ξεσπάσματα? Υπάρχουν καποια πράγματα που θα ηθελες να τους πεις και δεν το έχεις κανει? Υπαρχουν συναισθήματα φόβου, ενοχής και ανεπάρκειας απέναντί τους?
    Κι ένα ακόμα θέμα είναι το είδος των φιλικών σου σχέσεων. Όλα εμοιαζαν μια χαρά αλλα όταν βρέθηκες σε λύπη γιατι ενιωσες ξαφνικά πως δεν εχεις κανέναν? Ειναι το δικό σου κλείσιμο ή το επίπεδο της επικοινωνίας? ¨Η και τα δύο?
    Ολα αυτα φυσικα δεν σου τα αναφέρω ζητώντας σου απάντηση.
    Ειναι θέματα που μπορείς να δουλέψεις με εναν ειδικό και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα ευεργετικα.

Member
    Η σχέση μου με την φίλη μου ήταν κάτι πολύ περίεργο..Εγώ την είχα τοποθετήσει πάνω από όλα και από όλους.Από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου αρέσει..και μάλιστα πολύ.Αφού μαλώσαμε δεν μπόρεσα να κάνω κάτι για να τα ξαναβρούμε...Προσπάθησα αλλά στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω πίσω...
    Όσο για τις εξετάσεις η αποτυχία μου με στεναχώρησε..Παρόλαυτα ξεκινάω ήδη ετοιμασίες για να φύγω στη Γερμανία, ώπου θέλω να σπουδάσω.
    Οι σχέσεις μου με τους φίλους με προβληματίζουν ώρες-ώρες.Νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνουν και ότι ίσως δεν μπορώ να τους καταλάβω..Θεωρώ ότι αυτό οφείλεται κυρίως στο εσωτερικό μου κλείσιμο, το οποίο επηρεάζει οτιδήποτε με αφορά..

Page 1 of 2 12 LastLast