hello!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 162

Thread: hello!!!

Senior Member
    Originally posted by κοντεσακι
    ειμαι χαλια.επαθα κριση πανικου.δεν ειχα ποτε ξανα τοσο εντονη.ταχυκαρδια και συστολεσ.ενιωθα οτι χανεται ο κοσμοσ μου.
    Κοντεσίνα πως ξέρεις ότι είναι κρίση πανικού ; Συμβουλευτικές ψυχολόγο η ψυχίατρο ;

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Θέσαλο....αυτές τις χιλιωειπωμένες καραμέλες άσε να τις λένε οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας...το θεωρώ τραγικό να θίγεις τη διαφορά ηλικίας.
    Κάποτε οι άντρες διαλέγανε γυναίκες 15 και 20 χρόνια μικρότερες ενώ τελευταία οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας όλο και λιγοστεύουν … αναρωτήθηκες μήπως το γιατί πολυαγαπημένη μου Φάνη;

CARRIE:
    Εσύ έδωσες νούμερα και ποσοστά και εσύ οφείλεις να υποστηρίξεις με επιχειρήματα τα λεγόμενα σου. Έχω το δικαίωμα να αμφισβητήσω κάθετη πρόχειρο και αυθαίρετα βγαλμένο . Γιατί να μην δεχτούμε άλλωστε ότι εσύ δεν έκανες σωστές επιλογές για να γνωρίσεις τους σωστούς άντρες μα πρέπει να δεχτώ ότι το 90% των άντρων κάτω των 35 είναι ανώριμοι ;
    25 χρονια ζω σε αυτο τον κοσμο, και εχω γνωρισει δεκαδεσ γυναικεσ και ανδρεσ, ακομα και οι ανδρεσ που ξερω, περα απο τισ γυναικεσ, συμφωνουνε απο μονοι τους οτι αυτοι ειναι πιο ανωριμοι.
    ...αυτά είναι επιχειρήματα δηλαδή ;

Οσο για το τι κοινα εχουν μια 25αρα με εναν 45αρη, αυτη ειναι πολυ στενομυαλη ερωτηση,… ειναι σαν να με ρωτασ εμενα γιατι εγω εχω δυο κολλητεσ 37 και 43 χρονων; γιατι τα βρισκω μαζι τουσ. τωρα γιατι τα βρισκω μαζι τουσ, πως ειναι δυνατον, τι κοινα εχω? ε αφου τα βρισκω!
    Ξέρεις όντος πολύ στενόμυαλο είμαι δεν διαφωνώ καθόλου , απλά έχω καλλιεργήσει μια ικανότητα , αντί να μίλα με τα βρίσκω τα χάνω, χημεία …μαθηματικά … τα περνώ … μου τη δίνω… με φτιάχνει …με χαλάσει … έχω μάθει να μίλα συγκεκριμένα και να λέω με ακρίβεια το συναίσθημα που βιώνω . Και ξέρεις συνενώουμε καλυτέρα και ευκολότερα...

έχεις κοινά λες γιατί τα βρίσκεις , στον ερωτικό τομέα ας πουμε εε :Ρ ήσουν σαφείς

Senior Member
    Κοντεσίνα σορρυ , αλλά γλυκιά μου επειδή έτυχε και να ερωτευτώ και να χάσω το μυαλό αρκετές φορές στη ζωή μου λόγο έρωτα, ξέρεις το μόνο που ήθελα να σου μεταφέρω είναι ότι αυτό που βιώνεις τώρα , κάποια στιγμή θα σταματήσει και ακριβώς τότε θα συνειδητοποιήσεις το τι έχεις κάνει…

Υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφικές προσεγγίσεις στο θέμα σου π.χ. μια θα ήταν ας πούμε να ζήσεις ότι είναι να ζήσεις και έχει ο θεός . ( η πιο κομψά διατυπωμένο , ακολούθα την καρδία σου)
    … μια άλλη είναι να προσέχεις για να έχεις , (μέτρα 7 φορές και κόψε μια φορά )
    … μια άλλη θα μπορούσε να είναι αυτό που λένε όλα είναι θέμα πεπρωμένου όποτε άσε τη ζωή να σε κατευθύνει
    … εγώ είμαι της άποψης ότι η ζωή είναι επιλογές, και αυτά που κατέχει το κούτελο μας θα καθορίσουν στο μεγαλύτερο ποσοστό το τι και που θα φτάσουμε στη ζωή μας

… δεν έχω ιδέα πια είναι η καλύτερη επιλογή για σένα καθώς δεν έχω καταλάβει καν το βάθος και το πλάτος της σχέσης σας , ξέρω όμως ένα πράγμα , όσο αγαπάνε οι γονείς το παΐδι τους κανένας μα κανένας ερωτικός σύντροφος όσο ερωτευμένος και αν είναι δεν μας αγαπάει . Θα το διαπιστώσεις εάν δεν το έχεις ήδη διαπιστώσει .
    Εδώ σταματώ και δεν θα ξαναγράψω!

Member
    δεν διαφωνω για τουσ γονεισ μασ οτι μασ αγαπανε οσο κανεισ αλλοσ στον κοσμο.γιατι παντα πρεπει να ειναι αρνητικη μια τετοια σχεση και παντα να καταληγει σε χωρισμο?δεν ειναι παντα ετσι.πωσ εισαι τοσο σιγουροσ οτι αυτο που νιωθω τωρα θα σταματησει? και θα δω τι εχω κανει?εγκλημα θα εχω κανει?
    ασχετο αλλα ποσο χρονων εισαι?εκτοσ φυσικα το οτι εισαι στενομυαλοσ δειχνεισ στον αλλον οτι ξερεισ τα παντα και οτι αυτο που λεσ ειναι το σωστο.

Senior Member
    καλημέρα κοντεσακι!ελπίζω να είσαι καλύτερα!
    θες να μιλήσεις για την κρίση πανικού; τι σου την προκάλεσε;

Member
    οι σκεψεισ μου.σκεφτομουν τα παντα.τι θα κανω,τι θα πω,πωσ ισωσ αντιδρασουν.ενιωθα οτι πνιγομαι.ειχα ταχυκαρδια,ζαλιζομουν,δεν μπορουσα να αναπνευσω.οι σφυγμοι μου ειχαν παρει ανηφορο.ξερει ο συντροφοσ μου για τισ κρισεισ ζουσε με αυτεσ μετα το χωρισμο του,οποτε δεν βγαζω απο το μυαλο μου οτι θελω

Senior Member
    μηπως περνάς κρίσεις άγχους.. να το πούμε καλύτερα; σε αγχώνει η σκέψη ότι φτάνει η στιγμή που θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με την οικογένειά σου, με τους ανθρώπους που νοιάζεσαι κ δεν θες να τους δυσαρεστήσεις; ο πανικός είναι πολύ πιο έντονος κ έχει πολύ χειρότερα συμπτώματα, παλι δεν γνωρίζω τι ακριβώς ένιωσες, αλλά δύσκολα κοντρολάρετε απο τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου.. δεν ειπα βρε καλο μου ότι το βγάζεις απ\'το μυαλό σου, είμαι αντιθετη της αποψης να πω κατι για καποιον που δεν ξερω πως βιώνει την πραγματικότητά του.
    παντως ηρέμησε, θες να κάνεις το άλλο; πάρε ένα χαρτί.. σημείωσε τα υπερ κ τα κατα της σχέσης σου, δες το αποτέλεσμα.. κατέγραψε βάσιμες προτάσεις που θα έχεις ως επιχειρήματα για να δώσεις στους γονείς να καταλάβουν τι σημαινει αυτός ο άνθρωπος για σένα, σκέψου πιθανές απαντήσεις, για να είσαι προετοιμασμένη να κινηθείς ανάλογα.. θα έχεις δηλ μπροστα σου μια πιθανη φόρμα, ένα σχέδιο, μια τακτική που θα ταίριαζε να ακολουθήσεις κ να εισαι σιγουρη οτι θα νιωσεις καλύτερα κ ότι πατάς στα πόδια σου κ περνάς την γνώμη σου. πιστεύω εφοσον εχεις μια καλή σχέση με τους γονείς σου, θα μπορέσουν να σε νιώσουν, όσο κ αν τους κακοφανεί στην αρχή.

Member
    δεν ξερω εγω πανικοβληθηκα εκεινη την στιγμη.δεν ηξερα τι να κανω.ετρεμα,τρομαξα.ενιωθα οτι χανομαι.δεν εχω ξανανιωσει ετσι.ολοι ρωτανε ποσο σιγουρη εισαι οτι θεσ να περασεισ την ζωη σου με αυτον τον ανθρωπο?εγω εχω αλλη απορια ξερεισ ποτε οτι με εναν ανθρωπο θα εισαι σιγουρα μαζι του για παντα?μπορει να ημουν και με εναν 30αρη και να χωριζαμε μετα απο καποια χρονια.η διαφορα ηλικιασ το καθοριζει αυτο.θεωρω οτι ποτε δεν εισαι σιγουροσ για την εξελιξη των πραγματων.ξεκινασ την ζωη σου παντα με την προοπτικη οτι θα εισαι με αυτον τον ανθρωπο για μια ζωη,εφοσον τον γαπασ, τον νοιαζεσαι,τον θελεισ.ολοι οι αλλοι το βλεπουν λαθοσ και εγω μονο σωστο?

Senior Member
    Originally posted by κοντεσακι
    δεν ξερω εγω πανικοβληθηκα εκεινη την στιγμη.δεν ηξερα τι να κανω.ετρεμα,τρομαξα.ενιωθα οτι χανομαι.δεν εχω ξανανιωσει ετσι.ολοι ρωτανε ποσο σιγουρη εισαι οτι θεσ να περασεισ την ζωη σου με αυτον τον ανθρωπο?εγω εχω αλλη απορια ξερεισ ποτε οτι με εναν ανθρωπο θα εισαι σιγουρα μαζι του για παντα?μπορει να ημουν και με εναν 30αρη και να χωριζαμε μετα απο καποια χρονια.η διαφορα ηλικιασ το καθοριζει αυτο.θεωρω οτι ποτε δεν εισαι σιγουροσ για την εξελιξη των πραγματων.ξεκινασ την ζωη σου παντα με την προοπτικη οτι θα εισαι με αυτον τον ανθρωπο για μια ζωη,εφοσον τον γαπασ, τον νοιαζεσαι,τον θελεισ.ολοι οι αλλοι το βλεπουν λαθοσ και εγω μονο σωστο?
    κοντεσακι...... είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει αυτό που γράφεις, δεν μπορεί κανείς να καταδικάσει μια σχέση απο πριν, γιατί πολύ απλά κανείς δεν ξέρει.
    τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι κολλήματα των μυαλών!
    χαλάρωσε κ σκεψου την αλήθεια μέσα σου, ότι κ να γίνει, εσύ θα είσαι μαζί του.. ας το πάρουν απόφαση κ οι υπόλοιποι..
    χα, χα.. μια ζωή την έχουμε.. ποιος είναι αυτός που θα μας στερήσει να κάνουμε αυτό που θέλουμε κ αισθανόμαστε.. ψηλά το κεφάλι, η ζωή είναι δική σου!

Member
    αχ μαρακι μου εγω τα λεω αλλα ποιοσ με ακουει...οταν το λεω αυτο κανεισ δεν το παραδεχεται.μονο οτι σκεφτομαι επιπολλεα.λειπει για διακοπεσ με τ παιδια του (και φυσικα δεν μπορουσα να παω λογω των δικων μου.οχι των παιδιων του)και νιωθω χαλια.πηγαινω σπιτι του και ξαπλωνω στο κρεβατι μασ νιωθοντασ οτι θα ερθει να με παρει αγκαλια.νιωθω μιση.οπου και εαν παω οτι και αν κανω τον σκεφτομαι.με την σκεψη του ξυπναω και κοιμαμαι...

Member
    μαρακι μου διαβαζω παλι τα μηνυματα που μου εστειλεσ.ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σου.νομιζω οτι με καταλαβαινεισ απολυτα και με κανεισ να αισθανομαι λιγο καλυτερα γιατι εχω πιασει πατο ψυχολογικα.ελπιζω να συνελθω και να βρω λυσεισ.
    σε ευχαριστω.....να εισαι καλα......

Senior Member
    Originally posted by κοντεσακι ασχετο αλλα ποσο χρονων εισαι?εκτοσ φυσικα το οτι εισαι στενομυαλοσ δειχνεισ στον αλλον οτι ξερεισ τα παντα και οτι αυτο που λεσ ειναι το σωστο.
    Ανήκω στην ομάδα των ανώριμων κάτω των 35 : ) δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις από αυτά που γράφω, δεν προσπαθώ να επιβληθώ ούτε να σε κατευθύνω απλά καταθέτω την άποψη μου, και σου έκανα μερικές ερωτήσεις ώστε εγώ να συνειδητοποιήσω μάρκα πράγματα.

Η ηλικία από μόνη της δεν λέει τίποτα, αλλά είναι ένα κριτήριο ένα από τα πολλά που δείχνουν ότι ένας άνθρωπος πιθανότατα να έχει ζήσει κάποιες καταστάσεις … και τα βιώματα καθορίζον και τις ανάγκες που έχουμε … για να σκεφτεί ο καθένας προσωπικά τις ίδιες ανάγκες είχαμε μια 10-ετια πριν με της σημερινές , και της ίδιες θα έχουμε μετά από 5 η δέκα χρόνια;

Ο έρωτας από μόνο του δεν σε διασφαλίζει ότι θα κάνεις μια πτυχωμένη η ευτυχισμένη μακρόχρονη σχέση ( αρνιόμουνα για χρόνια και χρόνια να το αποδεχτώ …αλλά τελικά γαμω το είχαν δίκαιο αυτοί που μου το είχαν πει… αλλά δεν ξέρω δεν περνούμε από λόγια , μάλλον για να μάθεις πρέπει να πάθεις … άλλωστε η διαδικασία του σωστού - λάθος είναι η αρχαιότερη εκπαιδευτική μέθοδος, το πρώτο σχολείο του ανθρώπου )

Member
    σιγουρα δεν φτανει ο ερωτασ απο μονοσ του.μπορει να ειμαι μικροτερη σου και ισωσ να μην εχω τοσεσ εμπειριεσ αλλα αυτο το εχω συνηδητοποιησει απο καιρο.καποια στιγμη ο ερωτασ ο τρελοσ θα περασει.εαν υπαρχει αγαπη ομωσ αλλαζουν θεωρω τα πραγματα.αυτο ισωσ σου διασφαλισει την επιτυχημενη σχεση.αλλα οπωσ ειπα και σε αλλο μηνυμα ολα σχετικα ειναι.ποτε δεν εισαι σιγουροσ για τιποτα.αυτο μπορει να σου τυχει και με εναν μικροτερο, ναα σου περαασει ο ερωτασ και να διαλυθουνε ολα.

Senior Member
    \"ολοι ρωτανε ποσο σιγουρη εισαι οτι θεσ να περασεισ την ζωη σου με αυτον τον ανθρωπο?εγω εχω αλλη απορια ξερεισ ποτε οτι με εναν ανθρωπο θα εισαι σιγουρα μαζι του για παντα?μπορει να ημουν και με εναν 30αρη και να χωριζαμε μετα απο καποια χρονια.η διαφορα ηλικιασ το καθοριζει αυτο.θεωρω οτι ποτε δεν εισαι σιγουροσ για την εξελιξη των πραγματων.ξεκινασ την ζωη σου παντα με την προοπτικη οτι θα εισαι με αυτον τον ανθρωπο για μια ζωη,εφοσον τον γαπασ, τον νοιαζεσαι,τον θελεισ.ολοι οι αλλοι το βλεπουν λαθοσ και εγω μονο σωστο? \"

εχεις απολυτο δικιο κατα τη γνωμη μου κοντεσακι, σε καταλαβαινω και συμφωνω μαζι σου. Καποιος ειχε πει οτι μετραμε την ηλικια στον ανθρωπο μονο οταν δεν εχουμε τιποτα αλλο να του μετρησουμε. Παντως ειλικρινα πιστευω οτι εχεισ δωσει δικαιωμα στουσ γονεισ σου να επεμβαινουν πολυ στη ζωη σου. Απο την αλλη πρεπει να πω οτι σε βρισκω πολυ ερωτευμενη/εξαρτημενη/παθιασμενη δεν μπορω να το εκφρασω ακριβως γιατι ειμαι χαζη και ανωριμη, και πιστευω οτι σε εναν μεγαλο ποσοστο μπορει να εχει φουντωσει τοσο πολυ αυτο μεσα σου επειδη εχεισ συναντησει εμποδια. συνηθως εξιδανικευουμε τον ερωτα που συναντα εμποδια, τον ατυχο ερωτα κτλ. πρεπει κατα τη γνωμη μου, για να ξεκαθαρισεισ τι πραγματικα θες και οχι τι μπορει να βγαινει ως αντιδραση στο κοινωνικο περιγυρο, να αποστασιοποιηθεισ λιγακι απο τον συντροφο σου, με την εννοια να δεισ την κατασταση της σχσεσης οπως πραγματικα ειναι, χωρις τους γονεισ σου στο σκηνικο, και να προσπαθησεισ να δεις την εξελιξη της μετα απο χρονια. θα αντεξει? θα τον θελεις? εχει βασεις γερες? δεν θα το μετανιωσεις? αν ναι, και σε κωλυουν μονο οι δικοι σου, υπαρχουν τεσσερις επιλογες:

1. κανεις ο,τι θελουν αυτοι, που ξερεις, μπορει και να σου βρουν κανα καλο παλληκαρι, η και εσυ να γνωρισεισ και ποιον καλο ανθρωπο, δεν μπορει αν μη τι αλλο ο φιλος σου να ειναι ο τελευταιος σε αυτο τον πλανητη (αμα ειναι ομως ο πιο ταιριαστοσ για σενα αυτο δεν το ξερω και παλι και ισως ουτε εσυ μπορεις να το ξερεις)
    2. τους περνας το μηνυμα οτι αυτον θα παντρευτεις και ετσι μονο θα εισα ευτυχισμενη. ο τροπος ειναι ευκολος. τους κανεις τη δηλωση οτι αυτον θες, τους τον γνωριζεις (υπαρχει πιθανοτητα να τον συμπαθησουν, δεν πιστευω να ειναι τιποτα κρητικοι και να τον παρουν μπροστα με τα καλαζνικοφ, τον παντρευεσαι ειτε ερθουν στο γαμο ειτε οχι (αμα αντεχεισ να μην ερθουν) και δεχεσαι ο,τι συνεπειες εχει. να παθουν εγκεφαλικο δυσκολο, να τον σκοτωσουν δυσκολοτερο, να σας διαλυσουν τα νευρα και το γαμο ευκολο, να βρεις μια διπλωματικη λυση μονο εσυ μπορεις (εγω δεν μπορω να στη δωσω, αλλα αμα τη βρεις εσυ πρωτη δωστη μου γιατι κι εγω αυτην ψαχνω, αν και μπορει να ειναι διαφορετικη για καθε περισταση). Αν πραγματικα το θες και το κανεις μπορει να ερθει μονη της η λυση μπορει και οχι, ισως με το πρωτο εγγονακι
    3. πας μαζι του κανεις τη ζωη σου ειτε τον παντρευεσαι ειτε οχι και τους εχεις γραμμενους (εδω τα εγκεφαλικα ειναι πιο πιθανα και τα μαχαιρωματα)
    4.κανεις την παπια, συνεχιζεις να ζεις \"διπλη ζωη\" χωρις να το ξερουν, κανεις υπομονη να περασουν καμια δεκαρια χρονια χωρις να μπορεισ να τον παντρευτεις η να κανεις παιδι μαζι του και καποτε το παιρνουν αποφαση οτι θα εισαι με αυτο τον ανθρωπο

Member
    με ρωτασ αν θα αντεξει η σχεση,αν δεν θα το μετανιωσω και αν θα τον θελω υστερα απο 10 χρονια.οπωσ σου ειπα και συμφωνησεσ οτι αυτο ποτε δεν το ξερεισ.εχω σκεφτει την ζω μου με αυτον.να παντρευομαστε,να φτιαχνουμε το δικο μασ σπιτι,να εχουμε την ζωη μασ,να μοιραζομαστε πραγματα,να τσακωνομαστε,τα παντα γιατι αποκλειεται να μην υπαρξουν και προβληματα στην διαρκεια τησ ζωησ μασ.
    να σου απαντησω στισ επιλογεσ που μου εδωσεσ.
    1.και ν μου βρουν καποιον αλλο εγω θεωρω οτι θα εχω παντα στο μυαλο μου αυτον.θα σκεφτομαι πωσ θα ημουν αν ημουν μαζι του,και αν τυχει και τον συναντησω μπορει να καταστρεψω την ζωη του παλικαριου κι δεν θα φταιει σε τιποτα.
    2.αχ μου τα λεσ πολυ απλα.το λεω τον γνωριζουν και ζουμε ολοι υπεροχα.εαν ηταν ετσι θα το ειχα κανει ηδη.κρητικοι δεν ειναι απλα ειναι ανθρωποι τησ ηθικησ και δεν θα ηθελα το κοριτσακι τουσ να εχει πλεξει.αμαν με κατι ηλιθια κολληματα που εχουν οι γονεισ μασ ωρεσ ωρεσ.ελα που φοβαμι ειτε το εγκεφαλικο ειτε τον σκοτωμο...αχ παναγια μου.
    3.ακυρη!!!ειπαμε να ζησουμε ολοι οχι να πεθανουμε.......
    4.επισησ ακυρη γιατι υπαρχουν πολλοι καλοθελητεσ που θα το σφυριξουν,αυτο εχουν κανει ηδη........

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast