Δεν βρίσκω ρούχα στο νούμερο μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Δεν βρίσκω ρούχα στο νούμερο μου

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς/καμμία άλλη αλλά έχω την εντύπωση πως τα ρούχα βγαίνουν όλο και μικρότερα κάθε χρόνο.Και δεν το λέω επειδή παχαίνω εγώ αφού στα 88-95 κιλά είμαι χρόνια τώρα και θυμάμαι πως παλιότερα έβρισκα να ψωνίσω.
    Χρησιμοποιώ και μαγαζί με μεγάλα μεγέθη με την διαφορά οτι εκεί τα ρούχα μου έρχονται πολύ ριχτά άσε που λογω της ηλικίας μου καμμιά φορά θέλω πιο νεανικές γραμμές.
    Για μαγαζιά τύπου Berska δεν το συζητάω που το xlarge τους αντιστοιχεί στα 70 κιλά.
    Πέρσι το χειμώνα(στα 87 κιλά) όργωσα το μισό Πειραιά δοκιμάζοντας xxxxlarge καμπαρντίνες χωρίς να βρω καμμία κι όταν έκανα το λάθος να πω σε μια πωλήτρια ότι οι φόρμες των ρούχων είναι πλεον πιο στενές αφού ήμουν τακτική πελάτισσα εκεί κι έβρισκα παλιότερα νούμερα με κοίταξε λες και ήμουν η υστερική χοντρή που τις φταίνε οι άλλοι για τα κιλά της.
    Δεν ξέρω μπορεί και να είμαι αλλά το γελοίο είναι πως στο μαγαζί με τα μεγάλα μεγεθη μου είπανε πως δεν φερνουνε τόσο μικρά νούμερα.Δηλαδη όταν πέφτω κάτω απο τα 95 κι αν δεν φτάσω τα 75 δεν έχω απο που να ψωνίσω:smirk:

Senior Member
    Εχεις δοκιμασει Marks and spencer? εκεί σίγουρα θα βρεις ρούχα, αφού έχει από το 8 μέχρι και το 24!!!

Επίσεις καταστήματα σαν το MAT βγάζουν μεγέθη extra small τα οποία προορίζονται για άτομα 75-85 κιλά περίπου. Και είναι και πολύ νεανικά τα ρούχα τους (κατά την δικιά μου άποψη.)

Αν δεις πχ την φώτο που ανέβασα σήμερα στο τόπικ μου, είναι mat τα ρούχα μου (και το μπλουζάκι, και το κολάν).

Junior Member
    Στα Ματ πήγαινα αλλά είναι αρκετά ακριβούτσικα οπότε δεν μπορώ να ψωνίζω αποκλειστικά απο εκεί εκτός αν έχω 2-3 ρούχα πλύνε-βάλε:starhit:
    Και στα marks έχω βρει κάποια κομμάτια κατά καιρούς αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι πως έχω δυσανολογη μέση-περιφέρεια έτσι τα περισσότερα ρούχα ή θα με τονίζουν πιο πολύ ή θα είναι αρκετά φαρδιά ώστε θα πέφτουν πάνω μου σαν σακιά.
    Πήγαινα και στα Λόλα (εκεί μου είπαν αυτό για τα νούμερα).
    Το χειμώνα έχω βολευτεί τα πουκάμισα.
    Αυτό που σκέφτομαι είναι φέτος να παραγγείλω απο το Laredoute,εχω δει ένα τέλειο μαντώ, αλλά φοβάμαι μήπως κλαίω τα λεφτά μου.
    Το έχει χρησιμοποιήσει καμμιά?

Junior Member
    Υ.γ. Το topic σου πιο είναι??
    Έλα μην με κάνεις να ψάχνω,στείλε ένα λινκ

Senior Member
    Το Laredoute δεν το έχω υπόψην μου, αλλά μια φθηνή λύση που βρήκα εγώ είναι το ebay!!!!

Senior Member
    Originally posted by fleria
    Υ.γ. Το topic σου πιο είναι??
    Έλα μην με κάνεις να ψάχνω,στείλε ένα λινκ
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=94#pid181692

Senior Member
    Originally posted by fleria
    Αυτό που σκέφτομαι είναι φέτος να παραγγείλω απο το Laredoute,εχω δει ένα τέλειο μαντώ, αλλά φοβάμαι μήπως κλαίω τα λεφτά μου.
    Το έχει χρησιμοποιήσει καμμιά?
    Εγω ψωνιζω συχνα απο κει(μεχρι και μαγιο πηρα), συγκεκριμενα τωρα περιμενω κατι πλεκτα να ρθουνε.Αν μετρηθεις σωστα θα πετυχεις το νουμερο, αλλιως το στελνεις πισω και σου στελνουν αλλο νουμερο.Ειμαι γενικα ευχαριστημενη και απο τη ποιοτητα και την εξυπηρετηση απο το τηλεφωνικο κεντρο.Τιμες θα βρεις διαφορες, και ακριβα κομματια αλλα και πολυ πιο νορμαλ τιμες.

Member
    εχω παραγγειλει απο littlewoods europe, Dorothy Perkins, Evans , New Look.
    ειναι ολα απο UK και οταν εφυγα ηξερα ηδη τα νουμερα μου, αλλα και οι μετρησεις που εχουν δεν ειναι πολυ off.
    κατα διαστηματα βγαζουν και πολυ καλες προσφορες.

Junior Member
    Τέλεια,χαίρομαι που καποια έχει δοκιμάσει τα Laredoute,θα περιμένω κάνα μήνα ακόμη για παραγγελία,μπας και μειωθούν κι άλλο οι διαστάσεις,κρίμα δεν είναι να τρέχω για στένεμα καινούργια ρούχα(ευσεβείς πόθοι).
    Αυτα που αναφέρεις engraved δεν τα έχω κοιτάξει αλλα θα κάνω μια βόλτα απο τα σαιτ τους.

Senior Member
    Είχα πάρει και εγώ παλιότερα απο τα laredoute αλλά είναι κάπως ακριβά.άν θέλω τέτοια τιμή πάω και στα vertice που έχει πολύ νεανικά και δεν περιμένω πότε θα μου τα φέρουν..
    Ένα πολύ καλό διαδικτιακό κατάστημα είναι το bon prix.έχει πολύ καλές τιμές και μεγάλα μεγέθη.Δηλαδή βρίσκει κάποιος απο 60 κιλά μέχρι και 130+
    Πήρα μαγιό το καλοκαίρι,μπλόυζες και εσώρουχα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Στην Λόλα και εγώ πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια έχουν "μαζέψει" τα νούμερά τους στο πιο στενό.
    Στα vertice έχει αρκετά νεανικά ρούχα και αν δεν κάνω λάθος κάνουν μεταποιήσεις αν χρειάζεται κάτι μάζεμα-στένεμα.(τουλάχιστον παλιότερα που έμενα Αθήνα και αγόραζα συχνά από εκεί τα έκανα όλα αυτά χωρίς χρέωση ) Στα marks spencer επίσης έβρισκα σχετικά εύκολα νούμερα.

Senior Member
    egw padws, opou kai na pigena (kai twra ennoeite!) vrskw mono kati xalia lame mplouzakia, kai kati xalia tzin pantelonia me stras kai mou thn dinoun sta neura!!! pios sou eipe oti dhladh egw 8elw soni kai kala strass sto mpouti mou? na to tonizei perissotero???
    genika prospa9w kai psonizw vintage clothes etc etc....kai tees me stampes apo bandes! eimai 22 kai 9a dinome san 50ara (pou kai gia tis 50ares amartia einai na dinintai etsi oi gunaikes!)???

Senior Member
    sorry gia ta greeklish, eimai sto uni kai den mporw an alla3w thn glwssa..

Senior Member
    Originally posted by Engraved
    εχω παραγγειλει απο littlewoods europe, Dorothy Perkins, Evans , New Look.
    ειναι ολα απο UK και οταν εφυγα ηξερα ηδη τα νουμερα μου, αλλα και οι μετρησεις που εχουν δεν ειναι πολυ off.
    κατα διαστηματα βγαζουν και πολυ καλες προσφορες.

Τα έψαξα λίγο σήμερα και τελικά είναι πολύ καλό το littllewoods.Μάλλον θα παραγγείλω αλλά απο ποιότητα πως είναι?

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    egw padws, opou kai na pigena (kai twra ennoeite!) vrskw mono kati xalia lame mplouzakia, kai kati xalia tzin pantelonia me stras kai mou thn dinoun sta neura!!! pios sou eipe oti dhladh egw 8elw soni kai kala strass sto mpouti mou? na to tonizei perissotero???
    genika prospa9w kai psonizw vintage clothes etc etc....kai tees me stampes apo bandes! eimai 22 kai 9a dinome san 50ara (pou kai gia tis 50ares amartia einai na dinintai etsi oi gunaikes!)???
    και εγώ έχω βρεί τέτοια ρούχα που περιγράφεις..με στράς παντου!!!αν και πιστεύω πως υπάρχουν μαγαζιά που αν τα χρυσοπληρώσεις βρίσκεις κάτι καλό..

Page 1 of 2 12 LastLast