Δεν βρίσκω ρούχα στο νούμερο μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    κάποια από τα ρούχα που λανσάρουν είναι άθλια οκ! αν ψάξετε όμως σίγουρα θα βρείτε και κάποια πολύ ωραία.
    Δεν έχω πάρει ακόμα κάτι από αυτές τις σελίδες, είμαι στο ψάξιμο ακόμα. Έχω εντοπίσει ορισμένα όμως που θα ήθελα.

---> XLCLOSET
    ---> LADYXL
    ---> VERTICE
    ---> ANGEL FASHION
    ---> MEXX

αυτά προς το παρόν...

Junior Member
    Επαναφέρω το θέμα μιας και το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Έχω καταλήξει να ψωνίζω μόνο απο τα Mat fashion αλλά είναι πολύ ακριβά ρε γαμώτο....

Απο τα site που αναφέρετε έχετε ψωνίσει?

Senior Member
    Κορίτσια εσείς που αναφέρεστε στα νεανικά κοιταξτέ μια στα BSB έχει μπλουζάκια τέλεια στα 29 euro αλλά και γενικά σε όλα τα μαγαζιά πλέον εχεί πολύ ωραία μπλουζάκια γιατί στη μόδα φέτος είναι τα πολύ φαρδιά!!!και είναι και σε κάτι τέλεια φλου χρώματα...τα έχω ερωτευτεί

Senior Member
    σημερα εκανα ενα ξεσκαρταρισμα στα παλια μου ρουχα,ε ειπα σχεδον 8 κιλα εχασα,ολο και κατι απ τα παλια θα μου μπαινει!
    και οντως με μπηκαν,απλα θελει λιιιιγο ακομα.
    και αυτα τα ρουχα τα εχω χρονια,ειναι μαρκας ΜΑΤ κατα τη γνωμη μου τα καλυτερα -ποιοτικως αλλα και εμφανισης-ρουχα για παχουλες.
    εχω τοσα στη ντουλαπα μου και δε τα πεταω...
    βεβαια αν και οταν με το καλο αδυνατισω θα τα δωσω οπωσδηποτε.
    για την ωρα χαιρομαι που θα τα ξαναφορεσω!

Senior Member
    Ένα site από Αγγλία που έχει πολύ νεανικά ρούχα είναι το www.asos.com στην κατηγορία curve

Member
    Προτείνω το http://www.igigi.com/ όπου έχει ρούχα για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, ποικιλία και φυσικά μεγέθη! Επίσης έχει κι ένα τεστ για να βρεις το σωματότυπο σου και τα ιδανικά ρούχα για το σώμα σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12