Results 31 to 43 of 43
Thread: δακτύλιος
-
04-11-2011, 16:20 #31
Μπράβο.Καλη επιλογη τελικά.Η καλυτερη.Λιγο να προσεξεις και σιγσ-σιγά, θα τα καταφερεις.
- 06-11-2011, 17:18 #32
Το ελπίζω .... πραγματικά νιώθω οτι δεν έχω δύναμη
τουλάχιστον προσπαθώ να τρώω καθε 2-3 ώρες και οχι μετα τις 9 ... είναι και αυτο ενα βήμα μικρό βέβαια αλλα απο το τίποτα ....
25-11-2011, 15:42 #33
Λοιπόν το αποφάσισα !!!! απο την Κυριακή έχω αρχίσει διατροφή πάω πολύ καλά το βράδυ έχω κάποια προβλήματα γιατι τότε πεινάω ζυγίστηκα την Τρίτη και είχα χάσει 1 κιλό !!! Η αλήθεια είναι οτι πάντα γρήγορα έχανα αλλα το ίδιο γρήγορα τα έπαιρνα !
συνεχίζω δυνατή !!!!
25-11-2011, 22:02 #34
μπράβο σου, e.pap, είμαστε μαζί σου στην προσπάθειά σου! :thumbup:
08-12-2011, 21:07 #35
Σας ευχαριστώ
09-12-2011, 01:50 #36
Originally posted by e.pap
αποφάσισα να ξεκινήσω διατροφή και περπάτημα
φοβάμαι πολύ για μια εγχείρηση ... αν δεν πετύχει και αυτη θα το ξανα σκεφτώ
δεν μπορώ να αποχωριστώ τα γλυκά... οπότε ο δακτύλιος δεν νομίζω να είναι καλή λύση ..
Χαίρομαι που δε θα κάνεις δακτύλιο!Πολύ καλή σου,επιτυχία,τεστ Παπ!Ήρεμα και ψύχραιμα και όλα θα πάνε μια χαρά!
Παρατήρησε εντωμεταξύ και τον εαυτό σου.Πότε νιώθεις να χρειάζεσαι συναισθηματικά την τροφή...Για ποιόν θεωρείς λόγο...
Δούλεψε συνάμα όσο μπορείς κι αυτό σου το κομμάτι!Είμαστε δίπλα σου!Όπως τόσοι άλλοι,έτσι μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ!
10-12-2011, 01:44 #37
Η αλήθεια είναι οτι τρώω επειδή το απολαμβάνω με νοιάζει η απόλαυση αρκεί να το γευτώ
Για'το το λόγο δεν τρώω μεγάλες μερίδες δεν τρώω επειδή πεινάω ...
πιστεύω όμως οτι αυτο αλλάζει !!
31-05-2012, 00:52 #38
Καλημέρα !!
Μετά απο 7 μήνες γύρισα ,,,,
Η αλήθεια είναι οτι δεν πολύ "αγαπώ " το φορουμ όχι φυσικά γιατί έχει κάτι αλλά επειδή μου θυμίζει το πρόβλημα μου.....
Είχα ξεκινήσει διατροφή και απο 101 πήγα 93 και τωρα ξανα 100 !!!!!!
Η ιδέα του δακτυλίου έφυγε !!
ήρθε η ιδέα όμως για ένα άλλο χειρουργείο ... για μανίκι...
Αλλά φοβάμαι !! φοβάμαι πολύ ! Φοβάμαι μην το μετανιώσω και μετα ο δρομος που θα έχω επιλέξει δεν έχει επιστροφή .
Δεν ξερω τι να κανω που να ψάξω τι να ρωτήσω και πιο πολύ με ανησυχεί η ζωή μετα ...
Απλά θα πεινάω και δεν θα μπορώ να φαω ?
θα τρώω μια ζωη με φόβο και απαγορεύσεις ?
Τα κιλά που θα χάσω θα τα ξαναπάρω ;;
όλο ερωτηματικά έχω στο κεφάλι μου !!
Το οικονομικό το άφησα για το τέλος ... άλλο πρόβλημα και αυτο!
Ο πόνος είναι μεγάλος ... ??
01-06-2012, 11:41 #39
Παπ!!! Καλως ηρθες και παλι! Δεν θα σου πω να μην φοβασαι η να μην εχεις 200 ερωτησεις στο μυαλο σου.. Πιστευω οτι ο φοβος σου ισως ειναι και τοσο μεγαλος γιατι δεν βρηκες ακομα τον γιατρο για ΕΣΕΝΑ που θα σου κανει το κλικ και θα εμπιστυτεις την χωη αου σε αυτον! Μου θυμιζεις τον εαυτο μου που εγραφα εδω καθε μερα τις ερωτησεις μου και τα παιδια, να ειναι καλα, μου τις ελυναν καθε φορα, ας ηταν και οι ιδιες μερικες φορες!
Εγω (συγνωμη που αμθα το πω ετσι ωμα!) χαζομουνα πανω μου μονο στην ιδεα οτι θα μπω χειρουργειο! Ειχα δει 5 γιατρους μεχρι που δεν αντεχα αλλο και πιστευα οτι ποτε δεν θα χασω τα κιλα μου και ποτε δεν θα βρω τον ΔΙΚΟ μου γιατρο που θα με βοηθησει!
Την επεμβαση την εκανα 2 μηνες πριν, τον γιατρο τον πηρα τηλεφωνο και μιλησα μαζι του 1 μηνα πριν την επεμβαση. Το ειδα για πρωτη φορα 9 ημερες πριν την επεμβαση και εκει που ειχα αγανακτησει πια (ολοι οι γιατροι μου ελεγαν οτι θα με βαλουν συντομα στο χειρουργειο και τελικα δεν εκανα τιποτα για 1,5 χρονο-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ γιατι ειμαι πολυ χαρουμενη που τελικα περιμενα τοοοοσο καιρο αλλα εκανα την πιο σωστη επιλογη τελικα! Αφεθηκα σε αυτον που εμπιστευτηκα αμεσως!) και ομως μετα απο 9 ημερες στις 28 Μαρτιου με πηρε τηλ και μου λεει αυριο εχουμε εισαγωγη! Ουτε στην Disneyland να πηγαινα!!!
Ημουν χαλαρη, δεν φοβηθηκα ουτε για μια στιγμη, με το χαμογελο στα χειλει και ολοι μου ελεγαν παιδακι μου για επεμβαση πας και εσυ δεν σταματας να χαμογελας! Δεν μπορω να πω, θραυση εκανα στο Ιπποκρατειο!
Οσον αφορα το οικονομικο.. Γιατι να πληρωσεις;; Του Ικα δεν εισαι; Η ασφαλεια σπυ καλυπτει 100% την επεμβαση! Και εγω πρωτα εψαχνα για ιδιωτικο αλλα καταλαβα ενα πραγμα! Το οτι επειδη πληρωνεις μετρητα σμδεν σημαινει οτι δεν θα υπαρχουν επιπλωκες και δεν επιβαιβεωνει οτι θα υπαρχει 100% επιτυχια επειδη τα εβαλες απο την τσεπη σου! Αχ χτυπα ξυλο παθεις κατι, θα σε τρεχουν απο το ιδιωτικο σε δημοσιο νοσοκομειο για να σε κανουν καλα! Επιπλεον αλλη εμπιρεια εχει ενας γιατρος που χειρουργει 500 ασθενεις το χρονο και αλλη ενας που χειρουργει μονο 30!
Ψαξε και σε δημοσια νοσοκομεια, υπαρχουν εξερετηκοι γιατροι και μαλιστα πολλοι που δεν σε κοιτανε μονο σαν $$$$!!!!
ενα που μου αρεσε στον γιατρο μου, εκτος του οτι δεν με εκανε να νιωσω σαν ζωο που παει για σφαγη, ηταν το οτι δεν ενιωσα καμια πιεση ως προς τον οικονομικο τομεα!
Ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις και να αγαπησεις το φορουμ και να μην βλεπεις το προβλημα σου σε αυτο! Αν χρειαστεις καμια βοηθεια εδω ειμαι και ευχομαι πραγματικα να βρεις αυτο που ζητας!
Συγνωμη καη για το μεγαλο ποστ!
05-06-2012, 16:14 #40
Σε ευχαριστώ για το μεγάλο ποστ
δημόσιο ταμείο έχω όχι του ικα αλλά όταν το είχα ψάξει τα μισά λεφτά έβαζε το ταμείο και τα άλλα μισά εσύ .
Αλλά εχω θυρεοειδή και νομόζω οτι και αυτο είναι ενα πρόβλημα ....
Το άγχος μου τώρα είναι όχι μονο να χάσω αλλά τουλάχιστον να μην πάρω !!
05-06-2012, 16:56 #41
Χμμμ.. Αν εχεις ιδιωτικη ασφαλιση δεν ξερω τι γινεται... Παντως απο οσο γνωριζω του δημοσιου, ικα, ογα κτλ πληρωνουν ολο το ποσο και εσυ τιποτα! Υπαρχει μονο μια αποκλειση αναλογος το ταμειο στο τι θα πληρωσεις για την διαμονη στο νοσοκομειο [εγω για παραδειγμα δεν πληρωσα τιποτα και ειμαι στου δημοσιου, Α' κατηγοριας ομως (ναι ναι εχουν και κατηγοριες! Ο.ο)] ενω απο οσο ξερω του ικα για παραδειγμα πληρωνουν 35 την βραδυα σε 3κλινο αν δεν κανω λαθος... Εγω σου ευχομαι πραγματικα να μπορεσεις να μεινεις στα κιλα σου και να τα χασεις κι ολας! Γιατι και εγω σκεφτομουν οχι να παραμεινω αλλα να τα χασω απο μονη μου αλλα στην πορεια καταλαβα οτι αν και ΟΝΤΩΣ μπορω να τα χασω μονη μου, χρειαζομαι ενα μικρο σπρωξιμο και αυτο το βρηκα στην επεμβαση! Κανω κανονικοτατη διαιτα/διατροφη αλλα πολυ μικρη σε ποσοτητα και χωρις να πειναω λογο της επεμβασης! Ευχομαι πραγματικα να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα και να μην σε σταματησει τιποτα! Γιατι και την επεμβαση να μην κανεις αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις απο μονη σου! Και οσοι λενε οτι ειτε ειναι πολυ δυσκολο η οτι τα ξαναπαιρνεις τα κιλα πισω, μην ακους κανεναν! Υπαρχουν ζωντανα παραδειγματα και στο φορουμ αλλα και εκει εξω που αποδεικνυουν το αντιθετο! Και να θυμασαι οτι πριν τις επεμβασεις αυτες, ο κοσμος εχανε τα κιλα του με διατροφη και εξασκηση!! Αρα παμε γερα και να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου γιατι αν το θελεις, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Φιλακια πολλα πολλα!!!! :yes:
05-06-2012, 22:25 #42
e.pap εφόσον ο θυρεοειδής σου είναι ρυθμισμένος με φάρμακα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το κυριότερο είναι να συζητήσεις σοβαρά με τον εαυτό σου και να πάρεις την απόφασή σου
Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις τελικά.
09-06-2012, 00:16 #43
Κάτι άλλο που δεν είχα σκεφτεί είναι οτι δεν τρώω κρέας....
ʼρα δεν μπορώ να σκεφτώ για καμία επέμβαση !
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....