Λιπομετρηση-Αλκοολ Απορια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Λιπομετρηση-Αλκοολ Απορια!

Γεια σε ολους παιδια!Ελπιζω να ειστε ολοι καλα,οσο μπορουμε δηλδη μετα τις ασχημες εξελιξεις οπως παντα για τη χωρα μας.Θελω να μου απαντησετε εαν γνωριζετε σε μια ερωτηση μου.Πως η καταναλωση αλκοολ την προηγουμενη μερα της λιπομετρησης επηρεαζει το αποτελεσμα??Δηλαδη ας πουμε αντι να σου βγαλει το πραγματικο ποσοστο λιπους στο σωμα σου,σου βγαζει περισοοτερο ή λιγοτερο?Μια προσωπικη μου παρατηρηση ειναι οτι οταν το προηγουμενο βραδυ πιω αλκοολ(βοτκες πινω) και ζυγιστω το πρωι με δειχνει μεχρι και εναμισι κιλο λιγοτερο καποιες φορες.

επισης θελω να σας πω οτι ειμαι 66 κιλα αλλα δε ξερω πως να αλλαξω το τικερακι!Αλλα 10 κιλα!!!

Τοσα ατομα και κανεις δεν εκανε τον κοπο να μου απαντησει?

Senior Member
    Το αλκοόλ δεσμεύει το νερό του σώματος.Η διαφορά που βλέπεις είναι σε υγρά και πλασματική.

Senior Member
    ειναι απο τη αφυδατωση. το αλκοολ αφυδατωνει, και εγω το παθαινω.

Senior Member
    Το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση, γνωστό αυτό. Ξέρω οτι επηρεάζει και τη λιπομέτρηση αλλά πως δε ξέρω...

Ευχαριστω παιδια!Αρα η παρατηρηση μου ειναι σωστη.Απλα δε χανεις λιπος.Σου ΄τραβαει΄τα υγρα το αλκοολ γι αυτο και βλεπουμε διαφορά στη ζυγαρια.Εγω η χαζη μετα απο νυχτα που επινα ποτα το πρωι πηγα κ εκανα λιπομετρηση και χαζο χαιρομουν πως εχασα πολυ αυτη την εβδομαδα.Αντε να δω πως θα τα μπαλωσω την επομενη φορα