Results 31 to 45 of 104
Thread: 60+
-
09-11-2011, 14:52 #31
μακαρι να με αποζημιωσουν μετα! δεν θα γκρινιαζω τοτε! σ ευχαριστω κουκουτσακι! εσυ ποσες φορες κολλησες??
redish σε ποια χωρα βρισκεσαι? παρασκευη φευγω κι εγω απο ελλαδα...στειλε μου u2u αν δεν θελεις να το γραψεις εδω!
- 09-11-2011, 15:09 #32
το ανεβάζω ζιπαρισμένο. ελπίζω να ανέβει.
επίσης, η αρίθμηση είναι αντιστροφη. δλδ το αρχειο w1 αντιστοιχει στα πιο πρόσφατα και το w8 στο βάρος μου τον πρώτο καιρό.
(εστειλα u2u, δεν ξέρω αν το πήρεςπρώτη φορά στέλνω)
χα! βλέπω ότι μερικά νουμερα δεν τα είδα ποτέ στη ζυγαριά. πχ από 77 στα 74 πηγα όσο έλειπα 6 βδομάδες σε μια άλλη χώρα για κάτι σαν πρακτική, και δεν είχα ζυγαριά. μετά πάλι βλέπω άλλα νούμερα τα είδα μόνο 1 ή 2 μέρες. και άλλα πάλι...όπως το 65 με όλα του τα δεκαδικά..ωωωω παναγιά μου! ένα μήνα σχεδόν το έβλεπα!
09-11-2011, 16:35 #33
το u2u δεν το πηρα! νομιζω πρεπει να εχει οπωσδηποτε τιτλο για να το παρω! θελεις να δοκιμασεις ξανα? η να σου στειλω εγω και να μου απαντησεις?
09-11-2011, 16:39 #34
το ζιπαρισμενο ανοιγει! ευχαριστω!! θα το μελετησω λιγο....χιχι!!!
εκανες καθολου γυμναστικη ολον αυτο τον καιρο? εγω εκει σκαλωνω...και λιγο στο αλκκολ, που ΤΟΥΛΧΙΣΤΟΝ 2 ποτα την εβδομαδα μου ειναι απαραιτητα....
09-11-2011, 17:36 #35
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by koritsaki
το u2u πρεπει να εχει οπωσδηποτε τιτλο για να το παρω!
09-11-2011, 18:26 #36
μπα. δεν έκανα κάτι οργανωμένα. Μόνο 10+10λεπτά ποδήλατο κάθε μέρα, γιόγκα 1 ώρα κάθε βδομάδα και μερικές φορές 1-2 φορές τη βδομάδα έπαιρνα το ποδήλατο και πήγαινα στο κέντρο και ξανά πίσω, οπότε έβγαινε συν μιαμιση-τρεις ώρες ποδήλατο.
Αλλά ποτέ μου δεν έχω πάει σε γυμναστήριο
και το να σηκωθώ το πρωί να πάω για τρέξιμο, μου φαίνεται τόοοοσο δύσκολο.
όσο για το αλκοόλ: μέχρι το καλοκαίρι, έπινα μια-δυο φορές τη βδομάδα ένα ποτό. Από το Σεπτέμβριο όμως άντε να έχω πιει 3 φορές. Σκέφτομαι ότι περισυ τέτοιο καιρό είχα κατάθλιψη και με τον καιρό, το σκοτάδι κλπ, έπινα πολύ. Οπότε φέτος το πήρα απόφαση να μην πίνω όσο μπορώ. Και για τη διατροφή μου αλλά και για να μην γίνει "εύκολη λύση" για συναισθηματική αποφόρτιση. Προτιμώ να μαγειρεύω για φίλους, να τους ταρτάρω κι έτσι να "ανεβαίνω". άντε να πιω μια γουλιά τσίπουρο ή ουίσκι για την παρέα. αλλά όχι ολόκληρο ποτηρι/ποτηράκι
10-11-2011, 15:38 #37
ΑΧ:starhit::starhit::starhit:
16-11-2011, 09:31 #38
Γεια σας κορίτσια!!!!
Πως πάμε;
Εγώ είχα τη γιορτή του γιου μου και έκανα τραπέζι, ε και έφαγα.... Για ένα βράδυ λοιπόν που κρεπάλιασα έβαλα 1 ωραιότατο κιλάκι! Δεν αλλάζω το τικεράκι όμως γιατί σκοπεύω να το χάσω άμεσα! Το είχα ανάγκη να φάω τελείως ελεύθερα μία μέρα και δεν το έχω πολυμετανοιώσει. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ευχαρίστηση που ένιωθα τρώγοντας (όχι μετά που ένιωθα σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει). Φοβάμαι πολύ όταν φτάσω στο στόχο μου μη τα ξαναπάρω γιατί τελικά δεν είναι μόνο η διατροφική διαταραχή... μου αρέσει το φαϊ...! Ας ελπίσουμε πως θα συγκρατηθώ και θα προσέχω.:grin:
Καλη συνέχεια να έχουμε!!!!
16-11-2011, 11:00 #39
Η ευχαρίστηση που προσφέρει το φαγητό δεν είναι για να τη φοβάται κανείς. Ίσα ίσα φόβο πρέπει να προκαλεί οποιασδήποτε μορφής απώλεια χαράς στη ζωή μας.
Με μία διαφορά: Υπάρχει η υγιής ευχαρίστηση, αυτό που βιώνουν όλοι οι γκουρμέ τύποι και η άρρωστη κατανάλωση σαβούρας.
17-11-2011, 21:02 #40
Ava μου εμένα με προβλημάτισε πως συνεχίζει να μου αρέσει η αλόγιστη κατανάλωση παχυντικών φαγητών και γλυκών... Δηλαδή το στομάχι μου, παρόλο που στη δίαιτα δεν πεινάω, δεν έχει κλείσει. Μπορώ ακόμα άνετα να φάω μεγάλη ποσότητα και την ώρα που το κάνω το ευχαριστιέμαι κιόλας. Αυτό με αγχώνει. Γιατι τώρα που είμαι σε ψυχολογία δίαιτας οκ έφαγα και κατευθείαν απο την επόμενη συνέχισα τη διατροφή μου κανονικά και μέχρι σήμερα έχασα ότι πήρα αλλα όταν θα έχω φτάσει στο στόχο και θα σαβουροφάω πάλι δεν ξέρω κατα πόσο θα είμαι σε κατάσταση να το περιορίσω... Μέχρι τότε όμως θα κάνω ότι μπορώ για να χωνέψω πως για να διατηρήσω το αποτέλεσμα θα πρέπει ουσιαστικά να είμαι σε ψυχολογία δίαιτας μια ζωή.
18-11-2011, 10:51 #41
Originally posted by melina_g
Μέχρι τότε όμως θα κάνω ότι μπορώ για να χωνέψω πως για να διατηρήσω το αποτέλεσμα θα πρέπει ουσιαστικά να είμαι σε ψυχολογία δίαιτας μια ζωή.
Εγώ την προηγούμενη Παρασκευή έφαγα το 1ο μου bonus μετά από την 1η Σεπτέμβρη που ξεκίνησα τελευταία φορά διατροφή. Είναι η πρώτη φορά που τηρώ τόσο καλά τη διατροφή μου και την άσκηση, που πραγματικά νιώθω τρισευτυχισμένη. Αλλά είναι πει πως ένα bonus το χρωστάω στον εαυτό μου. Έφαγα λοιπόν εκείνο το μεσημέρι τα πάντα όλα. Και ξέρεις τι; Τελικά δεν ήταν κάτι το τρομερό. Και να μην το είχα κάνει θα ήταν το ίδιο.
25-11-2011, 12:52 #42
Πως πάτε κοριτσάκια;
Εγώ επιτέλους έπεσα απο τα ρημαδο62! Βαρέθηκα να το βλέπω αυτο το νουμεράκι! 61.600 σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα! Επιτέλους!!! Αυτοί ο ρυθμός χελώνας που χάνω τους τελευταίους 2 μήνες με έχει κουράσει λιγάκι αλλα κάνω υπομονή. 6+ κιλάκια έμειναν για τον στόχο μου. Τι στο καλό! Κάποια στιγμή θα φύγουν! Με φοβίζουν βέβαια τα Χριστούγεννα λιγάκι αλλα θα το παλέψω. Σκέφτομαι φέτος να μην κάνω γλυκάκια. Θα στείλω τον γιο μου που του αρέσει η ετοιμασία των γλυκών στην αδερφή μου να τα κάνουν μαζί.
Θέλω να ελπίζω πως στα γενέθλιά μου τον Φεβρουάριο θα έχουν ξεκουμπιστεί!
Πείτε κι εσείς καλέ πως τα πάτε;
Καλή συνέχεια σε όλες μας!
25-11-2011, 15:56 #43
Εγώ όχι και τόσο καλά ακόμα 65!!
καλή συνέχεια καλή μου!!
25-11-2011, 17:35 #44
Μελίνα, κι εγώ θέλω να ελπίζω στα γενέθλιά μου το Μάρτη να έχω ξεμπερδέψει
Καλά τα πάω, αργά και σταθερά. Έφαγα 2 μέρες έξω μόνο και τα χάλασα λιγάκι, αλλά δεν το φοβάμαι, έγινε και πέρασε. Εγώ πάλι για τα Χριστούγεννα θα φτιάξω κουραμπιέδες, κι έχω πει πως θα φάω κ έναν, έτσι για να δω αν πέτυχε!!!
Ciderella, έχεις κολλήσει;
25-11-2011, 19:40 #45
Cinderella επειδή δεν έχω δει ποιός είναι ο στόχος σου; Όπως και να έχει. Αν έχει φάει κόλλημα η ζυγαριά θα ξεκολλήσει κάποια στιγμή. Υπομονή κι επιμονή!:yes:
Κουκουτσάκι μπράβο που τα πάς καλά!!!
Εγώ το δοκίμασα αυτό στη γιορτή του γιου μου. Να φτιάξω και να δοκιμάσω μόνο αλλα δεν πέτυχε. Έφαγα κανονικότατα οπότε γι' αυτό θα τα αποφύγω τα γλυκάκια!
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή