60+
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 104

Thread: 60+

Senior Member

60+

Έχουν περάσει 4 ημέρες από τότε που κατέβηκα στο 60+ και προσπαθώντας να το συνειδητοποιήσω αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το topic για τα κορίτσια που με κόπο απαλλάχτηκαν από το παλιοεφτάρι της ζυγαριάς!!!
    Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν πως πρέπει να το σιγουρέψω και να σταθεροποιηθώ πρώτα...αλλά όχι, δεν χρειάζεται χρόνος.
    Είμαι στο 60+ και δεν σκοπεύω να ξαναγυρίσω στο 70!!! Θα φύγω από αυτή την ομάδα ΜΟΝΟ όταν καταφέρω να πάω στην πιο κάτω.

Λοιπόν, όσες φύγατε από το 70+ ελάτε εδώ να μοιραστούμε τη χαρά μας
    :tumble::spin::tumble::spin::tumble::spin:

Junior Member
    Γεια σου koukoutsi :grin:

Μπράβο σου που κατάφερες να χάσεις τόσα πολλά κιλα!

Και γω ήμουν στα 70 και σε 3 μήνες κατέβηκα στα 60,9 σήμερα..
    Ανυπομονω να δώ το 5 μπροστά αλλά μια και ακόμα ειμαι στο 6.. είπα να δώσω το παρόν μου:saint2:

Και εις κατώτερα λοιπόν!!!!

Senior Member
    \Μπράβο και σ'εσένα. Ελπίζω κι εγώ σε 3 μήνες περίπου να δω σιγά σιγά και το 5
    Καλή συνέχεια!!!

Senior Member
    γεια σας κοριτσια!!!
    κουκουτσακι συγχαρητηρια!!!:thumbup::thumbup: ξερω πολυ καλα τι σημαινει να αλλαζεις δεκαδα :tumble::tumble: περασα κι εγω απο αρκετες...αντε με το καλο και στο 5αρακι σας ευχομαι !!! λοιπον να σας πω γλυκαθηκα κι εγω και θα ηθελα να παω λιγο παρακατω ακομα... ας πουμε 65:smirk:
    σημερινο ζυγισμα 67.4 για να δουμε θα το καταφερω ενα μισοκιλακι στην εβδομαδα? με πολυ επιφυλαξη...

Junior Member
    γεια σου Λόρα!

Συνχαρητήρια για τα κιλα που εχασες.. Να πανε και να χαθουν μια για παντα!!!

Αν και ειμαι νεα στο φορουμ διάβασα πολλα απο τα ποστ σου και ξερω ότι με dukan έχασες τα κιλα.

Εγώ έχασα 5 κιλα μονη μου μετρώντας θερμίδες και έχασα και άλλα 5 με dukan.

Αυτό όμως που με φοβήζει και που διαβάζοντας κατα καιρούς ειναι ότι τελειώνοντας υπάρχουν πάααααρα πολλες πιθανοτητες να τα παρουμε πίσω:thumbdown:

Θα προσέχουμε εννοείτε αλλά και πάλι ειναι εφικτό? οσο και να προσεχουμε δεν θα ειμαστε με τη ζυγαρια παραμασχαλα και με φοβήζει πολυ το μετα...

Εσυ πως βλεπεις το μετα?

Senior Member
    γεια σου ηλιαχτιδα! μπραβο και σε σενα για την απωλια!
    εχω ξαναπει οτι ο πρωτος λογος που με τραβηξε στην dukan ηταν η συντηρηση που εχει. να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα τολμησω να μπω στην 4η φαση. Η τριτη φαση μεχρι τωρα τουλαχιστον δουλεψε και με το παραπανω! Εχασα κι αλλα δυο!
    Αλλα ανεξαρτητα απο τον τροπο που χανουμε τα κιλα ο φοβος παντα υπαρχει αν δεν ειμαστε σε επιφυλακη. Στο παρελθον εχασα αλλες 2 φορες τοσα περιπου κιλα κι η 1 μαλιστα με διαιτολογο. Κι ομως με τον ιδιο ρυθμο τα ξαναπηρα!Ολα! Ειναι πρωτη φορα που κανω οργανωμενη συντηρηση. Και ειναι η πρωτη φορα που νιωθω λιγο πιο ασφαλης και σιγουρη.Ομως γνωριζοντας τον εαυτο μου καταλαβα πια οτι για να μην ξεφυγω θα πρεπει απο δω και περα να ειμαι με την ζυγαρια παραμασχαλα. Αλλα με τις νεες συνταγες που εχω μαθει για γλυκα και αλμυρα χωρις λιπαρα ή ζαχαρη το φρουτο το ψωμι και τυρι πλεων καθημερινα και επιπλεων 2 αμυλουχα και 2 ελευθερα γευματα την εβδομαδα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα ετσι? Αφου μεχρι τωρα δεν ειμουν σε θεση να βρω το μετρο μονη μου επιτελους το βρηκε καποιος αλλος για μενα και νιωθω οτι θα δουλεψει...

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ:bouncy:

Με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σου μιας και κανεις την ιδια διαιτα καιρό.
    Μάλλον και γω δεν θα τολμησω να πάω στη 4η φάση. Ακόμα στη 2η ειμαι φυσικά γιατι θέλω να χασω ακομα 3 και μετα να παω στην 3η φαση και θα μείνω μάλλον σε αυτή για πολύυυυυ καιρο.
    Δεν το ρισκάρω.

Να σε καλα και σου ευχομαι να φτάσεις στο 65 συντομα. Εγω ειμαι κοντουλα 1.59 και τα 57 θα ειναι ότι πρεπει για μενα.

Καλη συνέχεια:bouncy:

Ααα και ζηλευω τα γλυκα σου:smirk:
    Οσες φορες τολμησα μου βγηκαν ..αστο καλυτερα:crazy:

Την βρωμη μου την τρωω με γιαουρτακι ζαχαρινη και κανελα:fake sniffle: αλλα δεν πειραζει συνηθησα και δεν με ενοχλει πλεον.

Senior Member
    εδώ κι εγώ! κολλημένη βέβαια στα 65 (θα ήθελα να φτάσω στα 60 μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά βλέπω ότι είναι δύσκολα πλέον). ιδανικός στόχος θα ήταν τα 57, ώστε το bmi να ειναι 21.7, αλλά δεν προβλέπω να το πετύχω φέτος αυτό το νούμερο. Οπότε...εδώ κι εγώ στην παρέα για αρκετό καιρό ακόμα

Sygxarhththria koukoustsi kai sola ta koritsia!!!!Egw den anhkw akoma sta 60+ alla xarhka polu pou blepw oti telika einai efikto kai to kanoun tosa atoma!!!Makari kata ta xristougenna na kanw eimai mia apo sas ...)))

Ωχ συγγνωμη για τα greeklish... Ξεχάστηκα :/

Senior Member
    Συγχαρητήρια σε όλες, σε όσες είναι εδώ και σε όσες θα έρθουν σε λίγο καιρό.
    Διάβασα τη συζήτησή σας για τη συντήρηση. Δεν ξέρω για τη dukan, μιας και δεν την έχω κάνει ποτέ. Πάντως κι εγώ έχασα στο παρελθόν άλλες 2 φορές τα κιλά μου και τα ξαναπήρα.
    Και τώρα πια κατάλαβα κάτι που δεν είχα καταλάβει τόσα χρόνια, και τολμώ να πω ότι είμαι πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ.
    Παλιότερα, όταν έκανα διατροφή για να χάσω τα κιλά μου σκεφτόμουν "ʼντε να την κάνω, να τα χάσω, να γίνω αδύνατη, να μπορώ να τρώω ό,τι και όσο θέλω"
    Και εκέι ακριβώς την πάτησα και τα ξαναπήρα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος.
    Τώρα ξέρω πως σε όλη μου τη ζωή θα πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου και να τρώω ό,τι τρώω και τώρα που είμαι σε "δίαιτα", θα μπορώ να τρώω λίγο παραπάνω και να ξεφεύγω 1-2 ημέρες την εβδομάδα.

Senior Member
    Μπράβοοοοοο, αυτά είναι!!!

Senior Member
    συγχαρητηρια σε ολες και όλους σας....ελπίζω να σας έρθω και εγω συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup:

Member
    Ωωωωω φτιάξαμε ομαδούλα!!!:bouncing: Με το καλό όσες θέλουμε να φτιάξουμε και 50+!!!!!!!
    Καλή συνέχεια σε όλες μας και να έρθουν γρήγορα γρήγορα κι άλλα κοριτσάκια στην ομάδα 60+!!!!!

Junior Member
    Γεια σας και από μένα!
    Είναι η πρώτη φορά που γράφω
    αλλά σας παρακολουθώ και παίρνω
    δύναμη εδώ και καιρό!!
    τώρα είμαι 65 κιλά ο τελικός στόχος
    είναι τα 55 ως αρχές Απριλίου! :starhit:
    για αυτό το μήνα είναι τα 63!!
    ελπίζω όλοι μαζί να τα καταφέρουμε
    και να δούμε το 5 με το νέο χρόνο!!
    Α! ξέχασα να γράψω ότι άρχισα τον
    Ιούλιο από 82 κιλά!:smirk: