Results 31 to 39 of 39
Thread: ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΠΙΑ
-
04-09-2008, 15:50 #31
maus, η ανησυχία μου όντως έχει αξασθενήσει, απλώς νοιώθω μερικές φορές έντονη νευρικότητα που διαρκεί για μισάωρα και μετά φεύγει. Αν είναι από τα φάρμακα τότε είμαι ήσυχη, τουλάχιτον δεν είναι οργανικό.... Τώρα παίρνω πια μόνο Invega και Topamac και μάλλον το Invega μου προκαλεί μια μικρή νευρικότητα, εκτός αν είναι το χάπι του θυροειδή, που δυστυχώς θα πρέπει να το παίρνω μία ζωή. Αλλά το Invega δεν το\'χει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν έχει αυτήν την ανησυχία ή όχι....
Το Qicklet ούτε και εμένα με ενθουσιάζει να μεριμένω να λιώσει στο στόμα. Αλλά θα το συζητήσω και με το γιατρό μου...
- 05-09-2008, 14:02 #32
λιωνει πολυ γρηγορα ειναι θεμα λιγων δευτερολεπτων. ειναι σαν μια καραμελιτσα που λιωνει στο στομα.
το θεμα μονο ειναι οτι ειναι πιο ακριβο απο το παλιο Risperdal. αλλα αμα σε καλυπτει το ταμειο σου αυτο δεν ειναι προβλημα.
επισης ειναι πιο ηπιο απο το παλιο Risperdal οποτε δε ξερω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος...
05-09-2008, 16:44 #33
ναι, με καλύπτει το ταμείο μου, ευτυχώς, μόνο που δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τις συνταγές στα φαρμακεία, κάτι λέγανε στις τηλεοράσεις... Απλώς, έχει αντικαταστήσει ο γιατρός μου το Risperdal με το Invega πρόσφατα και δεν ξέρω κατά πόσο κάνει να αλλάζω τόσο συχνά φάρμακα, αλλά θα το συζητήσω και με το γιατρό μου. Ευχαριστώ πολύ πάντως....
19-09-2008, 14:37 #34
Έχω πρόβλημα κατάθλιψης που προκλήθηκε από τον φεβρουάριο.Δεν το ξεπέρασα με ψυχολόγο ετοιμα΄ζομαι να πάρω χάπια
19-09-2008, 14:45 #35
Originally posted by lizard
maus, η ανησυχία μου όντως έχει αξασθενήσει, απλώς νοιώθω μερικές φορές έντονη νευρικότητα που διαρκεί για μισάωρα και μετά φεύγει. Αν είναι από τα φάρμακα τότε είμαι ήσυχη, τουλάχιτον δεν είναι οργανικό.... Τώρα παίρνω πια μόνο Invega και Topamac και μάλλον το Invega μου προκαλεί μια μικρή νευρικότητα, εκτός αν είναι το χάπι του θυροειδή, που δυστυχώς θα πρέπει να το παίρνω μία ζωή. Αλλά το Invega δεν το\'χει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν έχει αυτήν την ανησυχία ή όχι....
Το Qicklet ούτε και εμένα με ενθουσιάζει να μεριμένω να λιώσει στο στόμα. Αλλά θα το συζητήσω και με το γιατρό μου...
νευρικοτητα ενιο8α και γω με το σεροξατ και η γιατρος απλα μ μηωσε την δοση.
19-09-2008, 17:32 #36
Εμένα με τη νευρικότητα μου αύξησε τη δόση....πιστεύει οτι είναι σύμπτωμα της ψύχωσης! Τρεις μέρες τώρα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την νευρικότητα, μου είπε να πάρω επιπλέον μισή δόση παραπάνω!..... Άντε βρες άκρη!....
04-12-2008, 14:29 #37
καλημερα απο εμενα
το ινβεγκα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το εξελιγμενο ρεσπενταλ το οποιο κατα τους γιατρους ετσι οπως μου ειπε οδικος μου τουλαχιστον εχει λιγοτερες παρενεργειες σε σχεση με το ρισπενταλ.εγω επερνα ρισπενταλ και τα νευρα μου ηταν τσαταλια, δεν μπορουσα να καθισω σε μια μερια, ετσι το εκοψα και περνω σολιαν το οποιο δεν μου εχει παρενεργειες σε εμενα τουλαχιστον. ετσι πιστευω πως ειναι παρενεργεια αυτο που εχεις
04-12-2008, 14:51 #38
και εγώ πιστευω πως ειναι παρενεργεια του φαρμακου, αλλα ο γιατρος μου, οταν με πιανει εντονη νευρικοτητα, πιστευει οτι ειναι συμπτωμα της ψυχωσης και μου αυξανει τη δοση!!!.....του το\'χω εξηγησει και ειναι αμεταπειστος......εν τω μεταξυ, εχω ηρεμησει και εγω λιγο εδω και ενα μηνα περιπου με αυτη την νευρικοτητα......
04-12-2008, 21:12 #39
κοιτα εγω το πιο εντονο σημαδι ηταν οτι κουναγα το ποδι περαδωθε οταν καθομουν σταυροποδι ασταματητα.επισης καπου διαβασα οτι οι γιατροι περδευουν τα συμπτωματα της ψυχωσης με τις παρενεργειες δεν ειναι και αυτοι σιγουροι πειραματιζονται.εγω απο χαπια εχω τραβηξη τον αλιμονο, απο παρενεργειες; μην σου πω καλυτερα, φρικη καλυτερη η ψυχωση παρα οι παρενεργειες που ειχα τροπος που λεγειν δηλαδη.ελπιζω να πανε ολα καλα για σενα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....