ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 33 ΜΕΡΕΣ (για να μπω στο φόρεμα τα Χριστούγεννα) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    ποτε έφθασε μέσα νοέμβρη σχεδόν, κ σε κανα μηνα χριστουγεννα :ο

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:
    καλημερα!!!! πολυ όμορφη διατροφουλα! εγω προσπαθησα απο αλλο τοπικ να μπω σε κλιμα διαιτας με παταγωδη αποτυχια!!!!! σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!
    αληθεια ποσα κιλα χανεις κατα μεσο ορο?
    :kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Ωραία φαίνετε.... Αυριο πάει για εκτύπωση και για επικόλληση στο ψυγείο μου.

Απωρία νούμερο 1) ενδιάμεσα δεν έχει?
    Απωρία νούμερο 2) οι συνδιασμοί μέσα στην μέρα μπορούν να γίνουν ανάλογα με τις επιθυμίες μας φτάνει να είναι από την ίδια ομάδα ημερών?
    Δεν έχει ενδιάμεσα Πωλινάκι αλλά όταν πχ το πρωινό σου λέει γάλα με δημητριακά και ένα φρούτο, εγώ το φρούτο το τρώω σαν ενδιάμεσο μετά το πρωινό...
    Οι συνδυασμοί μπορούν να γίνουν και ανακατεμένοι όπως θέλεις εσύ να τους ταιριάξεις αρκεί να είναι πάντα κάτι από το πρωινό, από το μεσημεριανό και από το βραδυνό, όχι πχ δύο επιλογές από το μεσημεριανό.

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Ωραία φαίνετε.... Αυριο πάει για εκτύπωση και για επικόλληση στο ψυγείο μου.

Απωρία νούμερο 1) ενδιάμεσα δεν έχει?
    Απωρία νούμερο 2) οι συνδιασμοί μέσα στην μέρα μπορούν να γίνουν ανάλογα με τις επιθυμίες μας φτάνει να είναι από την ίδια ομάδα ημερών?
    Δεν έχει ενδιάμεσα Πωλινάκι αλλά όταν πχ το πρωινό σου λέει γάλα με δημητριακά και ένα φρούτο, εγώ το φρούτο το τρώω σαν ενδιάμεσο μετά το πρωινό...
    Οι συνδυασμοί μπορούν να γίνουν και ανακατεμένοι όπως θέλεις εσύ να τους ταιριάξεις αρκεί να είναι πάντα κάτι από το πρωινό, από το μεσημεριανό και από το βραδυνό, όχι πχ δύο επιλογές από το μεσημεριανό.
    Κατάλαβα!!!!!! Την εκτυπώνω, και θα δούμε τί θα μπορέσω να κάνω από αυτήν!!! Πάντος την δικιά μου την βαρέθηκα για να είμαι ειληκρινής!!!

Πρέπει να μετράμε το φαγητό μας ή στο περίπου?

Senior Member
    Και ακόμα κάτι, ο χυμός ο στυφτός είναι 1 ποτήρι? και ότι φρούτα θέλουμε? δεν θα είναι πολλά όμως τα φρούτα σε 1 μέρα?

Senior Member
    Ότι φρούτα θέλουμε και ο στιφτός χυμός ένα ποτήρι Πωλινάκι!
    Δεν είναι πολλά τα φρούτα άλλωστε δεν τα έχει και κάθε μέρα...

Senior Member
    Επίσεις όταν λέει "ψητό" δεν εννοεί μόνο στον φούρνο/σχάρα έτσι???? Επειδή δεν μπορώ να τα φάω. Εγώ συνήθως ψήνω στο τηγάνι χωρίς λάδι, και σβήνω με λεμόνι, ή στον φούρνο αλλά μαριναρισμένο το κρέας μου πχ σε γιαούρτι.

Senior Member
    Επίσεις όταν λέει "ψητό" δεν εννοεί μόνο στον φούρνο/σχάρα έτσι???? Επειδή δεν μπορώ να τα φάω. Εγώ συνήθως ψήνω στο τηγάνι χωρίς λάδι, και σβήνω με λεμόνι, ή στον φούρνο αλλά μαριναρισμένο το κρέας μου πχ σε γιαούρτι.
    Εννοείται, όπως θέλεις εσύ να το κάνεις!

Senior Member
    ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Αυριο ζύγισμα και ξεκινάω!!!!!

Senior Member
    ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ :smilegrin::smilegrin: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ?

Senior Member
    :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing:

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ :smilegrin::smilegrin: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ?
    Κοίτα αυτό είναι λίγο σχετικό. Την έχω κάνει στα πολύ χοντρά μου και έχασα περίπου 6 και την έκανα στα πιο αδύνατά μου και έχασα 4,5. Πιστεύω ότι μέσο όρο 5 κιλά στο μήνα. Θα δείξει και με μας αν αντέξουμε και την κρατήσουμε!

Senior Member
    κοριτσαρες!
    ζυγιστηκα! 80,5! με την προηγουμενη λινταλοδιατροφη εχασα 1,1 κιλο σε μια βδομαδα!
    δεν το λες κι ασχημα:bouncy::bouncy::bouncy:

οπως ειπα, θα την κρατησω αλλη μια βδομαδα και μετα ερχομαι σε αυτην!!!!
    λιντα δεν μου ειπες τη γνωμη σου, πιστευεις θα με βολεψει για την αγγλια??

σημερα δεν προλαβα να μαγειρεψω γιατι ημοτν ολο το πρωι αγορα! πηρα κατι τελιεα παπυτσια κοριτσια!!!
    ετσι εφαγα

πρωι:τοστ με μιλνερ και μαυρο ψωμι
    μεσημερι! κουνουπιδι και μια φετα σταρενιο ψωμι
    ενδιαμεσο σταφυλια και καφες
    βραδυ τοστ και λιγο κουνουπιδι και μια ντοματα
    το λαθος μου: μισο ποτηρι κοκα κολα κανονικη

οι υπολοιπες, τι φαγατε σημερα??

Junior Member
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: κΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΥΕ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 3-5 ΚΙΛΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΗΞΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΜΟ : ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΓΛΥΚΑ, ΧΑΛΑΡΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ .. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΣ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΠΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ Ο,ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ!!

Junior Member
    :-)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast