Results 31 to 45 of 55
-
11-11-2011, 07:38 #31
Originally posted by nantioula
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: κΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΥΕ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 3-5 ΚΙΛΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΗΞΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΜΟ : ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΓΛΥΚΑ, ΧΑΛΑΡΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ .. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΣ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΠΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ Ο,ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ!!
- 11-11-2011, 07:40 #32
Originally posted by lidal
Originally posted by Maria Hope
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ :smilegrin::smilegrin: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ?
θα δω μπας και κανω και εγω τιποτα, εστω καποιες μερες!!!!:sniffle:
11-11-2011, 08:05 #33
παντως ανυπομονω να διαβασω τα αποτελεσματα σας μην τυχον και ζηλεψω και ακολουθησω!!!!!!!! :P:P:P:P
ειμαι εδω και 3 εβδομαδες κολλημενη στα 71 και δεν λεει να κατεβει!!!!!!!!!!!:grind::grind:
11-11-2011, 08:45 #34
Μπήκα να πω μια καλημέρα,να προσθέσω και το κατιτίς μου και μου ρίχνει τα στολίδια από το δέντρο η Μαρία της Ελπίδας!
Πετάξτε τις ζυγαριές σας κορίτσια!Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κόλλημα όταν έχουμε σε λίγους μήνες χάσει 40 κιλά!
Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα της αλλαγής δεκάδας,που πλησιάζει καθώς και το ότι καλόμαθε η γριά στα σύκα,αλλά
ας σεβαστούμε το δόλιο μας κορμάκι,που κάνει τον αγώνα δρόμου του και ιδρώνει από λίπος να μας ικανοποιήσει!
Ειδικά εσύ,που έγινες άλλος άνθρωπος κι είσαι και τόσο όμορφη και λαμπερή,αν υποψιαστώ πως δε χαίρεσαι
και μου χαζοφέρεις με δίαιτες,θα πεθάααανωωω(με τη φωνή της Λαζοπουλομάνας).Και ξέρεις ποιά θα τ'ακούσει
περισσότερο!Η φλογερή ξεσηκώστρα,που εκκίνησε την αντίστροφη μέτρηση και διαβάζω γι'αγχωμένες προσπάθειες.
Επίσης κακομοίρες μου,έτσι και κάνετε τώρα υπερβολές ν'αδυνατίσετε και μετά πλακωθείτε στα γιορτινά εδέσματα
και με το που θα σβήσουν τα φώτα τα γιορτινά πέσει κι η καλή σας διάθεση επειδή θα έχει ανέβει πάλι η ζυγαριά,
που σφύριξε Χριστούγεννα και χαλαρώσατε και μετά έχουμε ριγμένες αυτοπεποιθήσεις και πάλι από την αρχή,ΑΛΙΜΟΝΟ σας!
Και πάλι ξέρετε ποιά θα τ'ακούσει!Ανακεφαλαίωση:Αν η έλευση των γιορτών σας γεμίζει με ανανεωτική διάθεση κι ενέργεια
να κάνετε στροφή στην ποιότητα για τον καλύτερο εαυτό σας,πρώτη θα χειροκροτήσω ανεξαρτήτου απώλειας!
Αν το σκεπτικό είναι μια επανάληψη,λες και τόσα χρόνια τόσες δίαιτες είστε ανεπίδεκτες,θα σας αφήσω μετεξεταστέες!
11-11-2011, 09:04 #35
Καλημέρα κορίτσια!!!!! Λοιπόν σήμερα ζυγίστηκα, 92,600. Από τις 20 του μήνα που ήμουνα 92,700, και ένα σκαμπανεύασμα που έκανε η ζυγαριά, επιτέλους επέστρεψα στα ίδια, και τώρα συνεχίζουμε!!!! Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω όσο μπορώ την άνωθεν διατροφή, αλλά με τα δικά μου όρια και ποσότητες!!!! Και ότι γίνει, δεν ανχώνομαι καθόλου, απλά είπα να αλλάξω λίγο διατροφή. Καλή μας αρχή λοιπόν!!!
11-11-2011, 11:25 #36
Originally posted by NADINE
Και ξέρεις ποιά θα τ'ακούσει
περισσότερο!Η φλογερή ξεσηκώστρα,που εκκίνησε την αντίστροφη μέτρηση και διαβάζω γι'αγχωμένες προσπάθειες.
Επίσης κακομοίρες μου,έτσι και κάνετε τώρα υπερβολές ν'αδυνατίσετε και μετά πλακωθείτε στα γιορτινά εδέσματα
και με το που θα σβήσουν τα φώτα τα γιορτινά πέσει κι η καλή σας διάθεση επειδή θα έχει ανέβει πάλι η ζυγαριά,
που σφύριξε Χριστούγεννα και χαλαρώσατε και μετά έχουμε ριγμένες αυτοπεποιθήσεις και πάλι από την αρχή,ΑΛΙΜΟΝΟ σας!
Και πάλι ξέρετε ποιά θα τ'ακούσει!
Αυτή είναι η δική μου λογική!
11-11-2011, 11:28 #37
Originally posted by koritsaki
κοριτσαρες!
ζυγιστηκα! 80,5! με την προηγουμενη λινταλοδιατροφη εχασα 1,1 κιλο σε μια βδομαδα!
δεν το λες κι ασχημα:bouncy::bouncy::bouncy:
οπως ειπα, θα την κρατησω αλλη μια βδομαδα και μετα ερχομαι σε αυτην!!!!
λιντα δεν μου ειπες τη γνωμη σου, πιστευεις θα με βολεψει για την αγγλια??
Όσο για την Αγγλία που με ρωτάς, δεν ξέρω ειλικρινά να σου απαντήσω. Είναι απλό το πρόγραμμα, δεν απαιτεί ιδιαίτερα φαγητά, αλλά και πάλι δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία για να ξέρω τι από αυτά που θα τρώμε μπορείς να μην βρεις εκεί!
Αλλά οπωσδήποτε δεν θα έχουν δημητριακά, γιαούρτια, τυρί, κοτόπουλο?? Θα μαγειρεύεις ή θα τρως έξω?
Να αυτά δεν ξέρω και δεν μπορώ να σου απαντήσω!
Αλλά μακάρι να πήγαινα και γω ένα ταξιδάκι κι ας παιδευόμουν με την δίαιτα! Μια χαρά θα τα πας, θα τα προσαρμόσεις και λίγο στα μέτρα σου, μην αγχώνεσαι καθόλου!
11-11-2011, 11:31 #38
Παρεπιπτόντως σας ενημερώνω ότι δεν ξεκίνησα εγώ ακόμα.
Κάνω την αρχή την Δευτέρα (γιατί έχω πολλά σούρτα φέρτα το ΣΚ και δεν θα είμαι συνεπής).
Μπορεί η κάθεμιά να ζυγίζεται όποτε κρίνει και να ενημερώνει για τα αποτελέσματα. Στο τέλος θα ενημερώσουμε όλες για το τελικό μας αποτέλεσμα!
11-11-2011, 11:32 #39
Μπήκα να πω μια καλημέρα,να προσθέσω και το κατιτίς μου και μου ρίχνει τα στολίδια από το δέντρο η Μαρία της Ελπίδας!
11-11-2011, 12:15 #40
Πετάξτε τις ζυγαριές σας κορίτσια!Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κόλλημα όταν έχουμε σε λίγους μήνες χάσει 40 κιλά!
Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα της αλλαγής δεκάδας,που πλησιάζει καθώς και το ότι καλόμαθε η γριά στα σύκα,αλλά
ας σεβαστούμε το δόλιο μας κορμάκι,που κάνει τον αγώνα δρόμου του και ιδρώνει από λίπος να μας ικανοποιήσει!
Ειδικά εσύ,που έγινες άλλος άνθρωπος κι είσαι και τόσο όμορφη και λαμπερή,αν υποψιαστώ πως δε χαίρεσαι
και μου χαζοφέρεις με δίαιτες,θα πεθάααανωωω(με τη φωνή της Λαζοπουλομάνας).Και ξέρεις ποιά θα τ'ακούσει
Και πάλι ξέρετε ποιά θα τ'ακούσει!Ανακεφαλαίωση:Αν η έλευση των γιορτών σας γεμίζει με ανανεωτική διάθεση κι ενέργεια
να κάνετε στροφή στην ποιότητα για τον καλύτερο εαυτό σας,πρώτη θα χειροκροτήσω ανεξαρτήτου απώλειας!
Αν το σκεπτικό είναι μια επανάληψη,λες και τόσα χρόνια τόσες δίαιτες είστε ανεπίδεκτες,θα σας αφήσω μετεξεταστέες!:yes:
:yes:
:yes::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit: :starhit::starhit::starhit:
11-11-2011, 12:16 #41
Originally posted by lidal
11-11-2011, 19:59 #42
ειμαι κι εγω εδω!
ανω κατω η δδιατροφη σημερα γιατι ειχα πολλες δουλειες και δεν προλαβαινα!
εφαγα
πρωι τοστ με τυρι μιλνερ και μαυρο ψωμι
μεσημερι 1 μικρο ροδι
απογευμα τοστ με τυρι και παριζα και κουνουπιδι
βραδυ λεω να φαω φρουτακια, αχλαδι και ισως μηλο!
εχω να πιω απο τη δευτερα
οποτε το σ/κ θα το πιω το τσιπουρακι μου!!
11-11-2011, 23:46 #43
Γεια σας κοριτσια!!!Αποφασισα να κανω και εγω αυτην την διτροφη για αυτες τις 30 ημερες!Θα σας ενημερωνω και τι τρωω και τι χανω τελικα!Παντως φαινεται πολυ καλη και ευκολη στην εφαρμογη! Αντε καλη επιτυχια σε ολες μας!και 4 και 5 κιλακια σαυτον τον μηνα μια χαρα ειναι...!εγω ειδικα που θελω γυρω στα 15 για να παρω μια πρωτη ανασα πριν τον τελικο στοχο μου 2-3 μηνες ειναι οτι πρεπει αμα υπαρχει αυτη η απωλεια των 4-5 κιλων σταθερα..
11-11-2011, 23:57 #44
Σημερα εφαγα ενα χυμο απο 2 πορτοκαλια,1 τοστ με μιλνερ και γαλοπουλα το πρωι και το μεσημερι,ενα νες με γαλα και 1 ζαχαρη, και το βραδυ εφαγα μια τονοσαλατα και μια μπανανα.. Δεν πεινασα σχεδον καθολου ουτε ενιωσα ασχημα...Παμε για την δευτερη μερα!!ΑΑ και σημερα ζυγιζα 78,5¨
12-11-2011, 12:58 #45
Μπράβο καρώ πουκαμισάκι!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εγώ θα ξεκινήσω την Δευτέρα.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή