Απελευθερωση και τρελλα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by maria...
    να κατσεις κ να μιλισεις στους γονεις σου και να πεις τι πυστευεις ομορφα κια ωραια χωρις μουτρακια και καυγαδες.και μονο που δουλευεις στα ματια μου εισαι πολυ αξιο μελος.εγω απο τον αλλο μηνα 8α ψαχτω για δουλεια αλλα φοβαμαι.αραγε θα μου εχουν εμπιστοσινη 8α μπορω να δουλευω οπως ολποι οι ανθρωποι?κΚαι η γνωμη μου ειναι να πας στον ψυχιατρο σου εστω παρετον ενα τηλεφωνο.τον φοβασε?η εστω πηγενε σε κανεναν δημοσιο γιατι υπαρχουν ψυχιατροι που ειναι χειροτετοι στο μιαλο απο αυτους που περνουν φαρμακα κλπ.
    Μαρια
    γιατι να μη σου εχουν εμπιστοσυνη εκει που θα δουλευεις?
    δεν προκειται να τους πεις για το θεμα των πανικων με το καλημερα, αυτο ειναι ενα πολυ προσωπικο σου θεμα που δεν τους αφορα κι ουτε εχουν ολοι οι ανθρωποι την ενημερωση να ξερουν τι ακριβως ειναι ωστε να μην επηρρεαστουν για να σε προσλαβουν.
    ολα θα πανε καλα, ακολουθωντας τις οδηγιες του γιατρου σου. τοσα ατομα ζουν μια χαρα και εργαζονται κανονικα με πολυ πιο σοβαρα προβληματα, μπορεις κι εσυ.

Αν και διαφωνισαμε ρεμεντη και φαγαμε τα μουστακια μας σευχαρηστω πολυ για την στιριξη σου.Ναι δεν ειναι αναγκη να το μαθει κανεις και δεν το ξερει κ κανεις περα απο τους γονεις μου π με στηριζουν παρα πολυ.Τους λατρευω και δεν πυστευω κανενας γονιος να θελει το κακο των παιδιων του.Απλα ειμαι στα 29 κ ακομα δεν εχω δουλεψει μηνα γιατι μικρη παντρευτικα και χωρισα σιντομα με μωρο στην αγκαλια και μετα μιας κ δεν ειχα μοιρα στον ηλιο προσπα8ησα με δυσκολιες να βγαλω το λυκειο και μαλιστα περασα κ στην αστυνομια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παω(γιατι για 3 χρονια θα μενω μεσα στην εστια εκπεδευσης),με ολα αυτα δεν μπορεσα να βρω δουλεια με απολητιριο γυμνασιου κιολας και ομως οι γονεις μ με σροξανε να βγαλω το λυκειο πρωινο κιολας και να βγαλω και το ECDL πτυχιο υπολογιστων, και να παρω το lower και μας κοιταγαν αυτοι οι αν8ρωποι δεν μας ελειψε τπτ .Τωρα ειμαι ετημη να ανοιξω τα φτερα μ και φοβαμαι καπως.θελω να δουλεψω να στα8ω στα ποδια μ να γινω ανεξαρτητη και να μεγαλοσω μονη το παιδι μου.

Senior Member
    ας ανοιξουμε ενα νεο θεμα για σενα να μη κανουμε παρασιτα στο θεμα του κιπ

Senior Member
    οχι ενταξη δεν χριαζεται τα περισσοτερα προβληματα μου λυ8ηκαν με το που πηρα το απολητιρο.συγνωμη βρε κιπακο που σου χαλασα λιγο το τοπικ.εισαι καλυτερα?

Senior Member
    keep δεν τους έχεις μιλήσει καθόλου τους γονείς σου για τις υποψίες σου?Sorry αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι,αφού έτσι κι αλλιώς παίρνεις φάρμακα,δεν είσαι δηλαδή αρνητικός στο να κάνεις αγωγή,ποια θα ήταν η διαφορά αν σου έλεγαν φανερά ότι πρέπει να πάρεις κάποιο χάπι επιπλέον?Δεν μπορώ δηλαδή να καταλάβω με ποια λογική θα έκαναν κάτι τέτοιο.
    Και τώρα που λες ότι τρως έξω εκείνοι πώς αντιδρούν?Σου λένε δηλαδή να πας σπίτι να φας κλπ?

Πάντως αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο σίγουρα είναι πολύ άσχημο και έχεις κάθε λόγο να είσαι νευριασμένος.Ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ να μου έκαναν εμένα κάτι τέτοιο οι γονείς μου.Θα είχα πάθει υστερία και θα είχα διαλύσει όλο το σπίτι.
    Μακάρι να έχεις πέσει έξω και να μην ισχύουν αυτά που πιστεύεις.

Senior Member
    dalia δεν χριαζεται αν εσπαγε ολο το σπιτι καποιος.το σπιτι που μεγαλωσε θα ηταν καλυτερα να μιλισει ομορφα εμ τους γονεις του και αν δεν καταλαβενουν να μιλισει με καποιον ειδικο,.αλλα ο κιπ δεν θελει με κανεναν να μιλισει γιατι ειναι τοσο αρνητικος τι σου συμβενει κιπ?

Banned
    keep μπορειςνα επισκευτεσαι ενα δημοσιο γιατρο που ειναι τσαμπα.Μερικες φορες οι δημοσιοι γιατροι ειναι καλυτεροι απο τους διωτικους επειδη οι ιδιωτες ψαχνουν να σου φαν τα λεφτα.ΟΛοι εμεις με τα προβληματα χρειαομαστε καποιον να μας βοηθαει ητε στα χαπια ητε στο να αναδιπλωσουμε σε σωστες βασεις την ζωη μας.Βεβεα δεν λεω πως ειναι αγιοι οι ψυχιατροι ή οι ψυχολογοι,αλλα μπορουν να βοηθησουν σημαντικα.

Senior Member
    οντως εχω ακουσει για εντελως ηλιθιους ψυχιατρους αλλα σε μενα ευτιχως επεσε καλη.μαλιστα η επισκεψη ηταν 70 ευρο και ειχα 65 και μου ειπε να κρατησω τα 15 μηπως χριαστω τπτ με το παιδι μ στον δρομο.κιπ στα δημοσια νοσοκομεια αν ρωτησεις που ειναι η ψυχιατρικη πτεριγα εχει κατι κουβουκλια εξω απο τα νοσοκομεια με ψυχιατρους και κλινεις ραντευου μεσο τηλεφωνου.το ραντευου ειναι παρα πολυ σιντομο μεσα σε 2-3 μερες το πολυ και μπορει να σου τυχει καποιος καλος.δεν ειν αι ολοι μαλακες πυστευω.και τσαμπα κιολας.εψαξα κ εμα8α τελικα πηγα σε ιδιοτηκο ομως γιατι δεν μαρεσε η φατσα της μια ψυχιατρου εκει εμιαζε σαν να το σκασε απο τρελλοκομειο.μην το γελατε λολ.εσυ αποφασιζεις ποιος 8α σε παρακολου8ει.αρκει να το ψαξεις κ να μην το αφησεις ετσι το 8εμα.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    dalia δεν χριαζεται αν εσπαγε ολο το σπιτι καποιος.το σπιτι που μεγαλωσε θα ηταν καλυτερα να μιλισει ομορφα εμ τους γονεις του και αν δεν καταλαβενουν να μιλισει με καποιον ειδικο,.αλλα ο κιπ δεν θελει με κανεναν να μιλισει γιατι ειναι τοσο αρνητικος τι σου συμβενει κιπ?
    Δίκιο έχεις Μαρία.Δεν το είπα αυτό ότι είναι σωστό και να το κάνει.Είπα ότι αν μου συνέβαινε εμένα θα αντιδρούσα έτσι γιατί θα με έπιανε πανικός και νεύρα και δεν θα μπορούσα να κρατηθώ.Και μπράβο του που κρατάει την ψυχραιμία του.Συμφωνώ ότι το καλύτερο θα είναι να το συζητήσει μαζί τους.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    1)Ειμαι 100% σιγουρος οτι κατι επεφτε στο φαγητο μου.
    2)Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν και δεν με νοιαζει.
    3)Δεν παω σε ψυχιατρο,ψυχολογο πουθενα χρειαζομαι ολα τα χρηματα μου.
    4)Ακομα και στην περιπτωση που τρελλαθω ας ερθει...δεν μου καιγεται καρφι...ακομα και αν μπω σε ψυχιατρειο...που δεν νομιζω να γινει ποτε.
    5)Δεν εμπιστευομαι κανεναν , εγω θα κινησω τα νηματα της ζωης μου.

Σας ευχαριστω για την ανταποκριση,τουλαχιστον εχω εσας και μιλαω,και να ξερετε οτι ειμαι καλα.
    Κeep, είσαι απογοητευμένος και οργισμένος είσαι με αυτή την κατάσταση...
    Γιατί όμως θα πρέπει να δράσεις με τρόπο αυτοκαταστροφικό;

Γιατί δεν πρόκειται να επισκεφθείς ξανά ειδικό; Επειδή κάποιος σε προδωσε θεωρείς ότι όλοι θα το κάνουν;

Τα χρήματα είναι η αφορμή. Μάλλον θεωρείς τον ειδικό πεταμένα λεφτά. Τα χρόνια της ζωης σου που πας σε ειδικό και παίρνεις τη φαρμακευτική αγωγή τα θεωρείς πεταμένα λεφτά;

Τι πάει να πει ας τρελαθείς; Το θέλεις; Με το να μη ξαναπάς σε ειδικό το αποτρέπεις;

Καταλαβαίνω γιατί λες ότι δεν εμπιστεύεσαι κανέναν. Έχεις πληγωθεί με βάση αυτά που πιστεύεις. Όμως επειδή κάηκαν κάποια δένδρα σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε και το δάσος να πάρει φωτιά; Σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης;
    Και φυσικά είσαι υπεύθυνος για τη ζωή σου και θες να την κουμαντάρεις εσύ. Το ότι θες να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξαναεμπιστευτείς κανέναν;

Και για να είσαι σε θέση να το κάνεις αυτό δε θα πρέπει να έχεις εξασφαλισμένη την ψυχική σου υγεία; Πως θα το πετύχεις αυτό;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Κeep,
    ξαναδιάβασα αυτό που είχε πει το μέλος skiaxtro (ότι ίσως να είναι ένα σύμπτωμα) και δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω αν αυτό το θέμα
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3251&page=1
    σε έχει επηρρεάσει.
    O Petran επίσης γράφει κάποια πολύ σωστά (όπως τα βλέπω εγώ από έξω χωρίς να ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει) πράγματα στην πρώτη σελίδα αυτού εδώ του θέματος που γράφουμε τώρα.
    Θέλεις να μας γράψεις κάτι πάνω σε αυτά που έλεγε ο Petran?
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Keep, αν ρίχναν κάτι στο φαγητό σου, λογικό να έχεις θυμώσει και να αισθάνεσαι ότι έχασες την εμπιστοσύνη σου. Αν έχει συμβεί αυτό δηλαδή και σου έριχναν κάτι.
    Μην αφήσεις το μυαλό σου να θολώσει από το θυμό, αυτό είναι πιο άσχημο από οποιοδήποτε φάρμακο. Ψύχραιμα δες τι θα κάνεις από \'δω και πέρα. Πάρε μια απόσταση από τα πράγματα να δεις καθαρά.
    Ίσως και να μην το καταλαβαίνεις τώρα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σ\' αγαπάνε. Αν έχεις τη ψυχραιμία κι είσαι έτοιμος (αυτό εσύ το ξέρεις) ρώτησε τους τι έγινε.
    Είναι σημαντικό να ξέρεις τι διοχετεύονταν στον οργανισμό σου. Για να κάνεις εσύ τα κουμάντα σου.
    Μην χτυπάς τον εαυτό σου γι\' αυτο που έγινε. Αν έγινε. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να έγινε αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς, ένα δρόμο έχεις ν\' ακολουθήσεις που θα εξυπηρετήσει εσένα και όσους αγαπάς. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μάθεις τι έπαιξε και τι μπορείς να κάνεις.
    Αν όχι στους γονείς σου, μίλησε σ\' αυτόν που νομίζεις ότι τους είπε να το κάνουνε. Αν όχι και σ\' αυτόν, μίλησε σε έναν άλλο ειδικό.

Senior Member
    Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν βγάζει νόημα. Τι εννοώ και πες μου αν κάνω λάθος.

Για ποιό λόγο να σου έβαζαν κάτι, ο,τιδήποτε στο φαγητό σου από τη στιγμή που εσύ ήδη παίρνεις μία φαρμακευτική αγωγή;
    Να το έκαναν (ίσως να το έκαναν) εάν εσύ ήσουν εναντίον κάθε είδους φαρμάκου.
    Αφού είσαι, και πολύ ορθά, σύμφωνος ποιός ο λόγος;

Senior Member
    διαβασα σχετικα με τον φωτη και ειδα την αντιδραση του κιπ και καταλαβα ποσο τον πειραηε και εχει δικιο ο κιπ να τσατιζετε ,αλλα πυστευω οτι μαλλον επιρεαστικε απο τον φωτη π δινατε κριφα 10 χρονια φαρμακα στν αδερφο τους.αλλα μπορει κ να μην επιρεαστικε.κιπ παντος αν σου κανανε κ σενα κατι τετιο και εισουν καλα ομως τοσο καιρο δεν το κανανε για το κακο σου αλλα δεν ηταν σωστο κιολας να μην σε ρωτησουν λες και δεν εμτραει η γνωμη σου.μην αφισεις αυτη την ιστορια να σε διαλισει γιατι φενεσε αξιολογος ανθρωπος ισως εκεινος να ειναι πολυ πιο βαρια απο σενα .μιλισε μαζι τους κιπακο μιλα κ σε μας εμεις σαγαπαμε ειμαστε εδω για σενα ελα εδω και πες και καμια μαλακια να ξεπσασεις.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Keep_Walking,

Φίλε παρακολουθώ τα post από τότε που γράφτηκα και θα ήθελα να σου πω ότι είσαι παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά για όλους ανεξαιρέτως. Τα ποστ σου διακατέχονται από ορθολογισμό, δυναμισμό και θετικότητα και μπορείς επίσημα να με θεωρήσεις fan σου!

Μου φαίνεται όμως ότι μετά το θέμα που είχες ανοίξει με τον τίτλο «άλλαξα», άρχισε σταδιακά να αλλάζει και ο τρόπος έκφρασής σου. Στο θέμα που είχες ανοίξει με τίτλο «άλλαξα» εμφανιζόταν ένας keep γεμάτος αισιοδοξία που ήθελε να συνεχίσει την ζωή του προς το καλύτερο. Ήταν ο τυπικός keep που πάντα θαύμαζα, ο keep που γεμάτος δύναμη βοηθούσε τους άλλους και έσπερνε την ελπίδα σε ανθρώπους που φαινομενικά την είχαν χάσει, και που φυσικά με την ίδια δύναμη προσπαθούσε να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον εαυτό του.

Όμως στα επόμενα threads ο τόνος και ο τρόπος γραφής άρχισε να αλλάζει σταδιακά. Ξαφνικές και απότομες πτώσεις διάθεσης, συνεχείς περίεργοι στοχασμοί που φαίνονταν να μην οδηγούν πουθενά, μπερδεμένη σκέψη με κάποια διαστήματα χωρίς ειρμό και νόημα, ακατάσχετος τρόπος γραφής και προτάσεις που συνεχώς διαχωρίζονται από τις τρεις τελείες. Αυτό το thread φαίνεται να είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγα τίποτα, όμως τώρα βλέπω έναν άλλο Keep_Walking αρκετά διαφορετικό από αυτόν που είχα «γνωρίσει». Δεν λέω, μπορεί απλά να περνάς κάποια περίεργη φάση στην ζωή σου, όμως λέω μήπως-και μόνο μήπως (και δεν θέλω να βγάζω γνωματεύσεις στο internet-έλεος λολ)-μείωσες αρκετά τα φάρμακα? (σε βαθμό που να γύρισαν κάποια συμπτώματα?). Το λέω γιατί στο θέμα με τον τίτλο «άλλαξα» έλεγες ότι θα τα μειώσεις. Τα μείωσες πράγματι? Και αν ναι σε ποιο βαθμό? Βέβαια λες ότι πήρες την maximum δόση των 30 mg. (που πράγματι είναι) ‘όμως ίσως κάποια προηγούμενη μείωση να είχε κάποιο effect που βγαίνει τώρα? Τι να πω. Φίλε Keep θέλω να σκεφτείς λίγο αυτά που σου έχω γράψει και να επισκεφτείς τον ψυχίατρό σου. Αν γίνεται κάτι τέτοιο μην αφήσεις τα συμπτώματα να πάρουν τον έλεγχο φίλε. Σε κάθε περίπτωση γερά με τσαμπουκά!
    Κιπακο μου!!

ξερεισ πωσ εισαι η αδυναμια μου εδω μεσα...ημαστε φιλοι τοσο καιρο... θα συμφωνησω ομωσ απολυτα με τον , κατι συνεβει...και κατι αλαξε..ποτε πηγεσ τελευταια στον ψυχιατρο ματια μου?
    Πρεπει να εμπιστευεσαι καποιον..αφου το ξερεισ πωσ αυτοσ ο μεγαλοσ τρομοσ του να εμπιστευτεισ καποιον ειναι συμπτωμα...την αρρωστιασ..

καλε μου...ειμαι σιγουρη πωσ περνεισ κανονικα τα φαρμακα σου..αλλα ξερεισ πωσ ειναι αυτα..κατα καιρουσ ολα αλαζουν και χρειαζεται να τα ξανα δουμε...με τον γιατρο...

ολα θα πανε καλα... δεν μπορουμε να ξερουμε αν σου φενετε η αν ειναι αληθεια... οπωσ κι αν ειναι ομωσ..ζητα εξηγησεισ...και οποσδηποτε πηγαινε στον γιατρο σου...παντα σε βοηθουσε κοιτα που τα τελευται 2 χρονια ησουν υπεροχα...ολα θα πανε καλα παλι..

περιμενουμε με ανυπομονησια να μασ πεισ τι ειπε ο γιατροσ..

σε φιλω γλυκα..μην ανυσηχεισ..ολα θα στρωσουν παλι..

σ αγαπαμε πολυ!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    περιμενουμε να σε ακουσουμε ξανα χαρουμενο και να μας γραφεις ομορφα ποστ εδω να απολαμβανουμε να τα διαβαζουμε γιατι εισαι τελειος .

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast