Results 151 to 165 of 502
-
02-12-2011, 23:30 #151
Avaki, αυτό το δέντρο σου το ονειρεύομαι συχνά , να μας το ποστάρεις! Καλό σ/κ σε όλες κοριτσάκια μου!
- 02-12-2011, 23:31 #152
Κορίτσια όπως λέει κ η αδελφή μου: "Ούτε στον παράδεισο μόνη"
:crazy::crazy::crazy::crazy:
Γι' αυτό λοιπόν όλες μαζί πάμε γερά!!!!!!!!:yes::yes::yes::yes:
Ava μου άσε το διαολάκι στο ντιβάνι του!!!!!!!! (επειδή διάβασα το θέμα στο τόπικ αλλά δεν απάντησα γιατί έχω τόσα στο μυαλό μου που θέλω να πω αλλά δεν μπορώ να τα εκφράσω με το γραπτό λόγο :flaming::flaming
Εγώ ένα έχω να πω- ʼββυσος η ψυχή του ανθρώπου.............. Εσύ να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κ τη συνείδησή σου!!!
Κάτι ανάλογο μου είχε τύχει κ εμένα όταν είχα αδυνατίσει με μια φίλη- φίδι!!!!!
Με κοίταζε περίεργα κ ποτέ στο πρόσωπο, ξαφνικά σταματήσαμε να βγαίνουμε κ τώρα που ξαναπάχυνα τσούπ ξανά στη ζωή μου!!!!!!!!!
Όχι κυρία μου τελείωσες για εμένα κ σε κάτι τέτοια είμαι απόλυτη, δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία γιατί ο αληθινός φίλος κ άνθρωπος με τη χαρά σου χαίρετε!!!!!!!!!!
02-12-2011, 23:36 #153
Ναι ava μου μόνο με διατροφή, το έχω ξανακάνει να χάσω όλα τα κιλά που με βαραίνουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα διατηρήσω, αυτή τη φορά όμως θα είναι και η τελευταία!!! Γι'αυτό θα μου πάρει και πολύ χρόνο για να είμαι σίγουρη ότι όταν φτάσω πλέον στα κιλά που θέλω θα έχω κάνει κτήμα μου και όλες τις συνήθειες εκείνες που θα με βοηθήσουν να παραμείνω για πάντα σταθερή
.
02-12-2011, 23:41 #154
Ααααχ κοριτσάρες μου πολύ έχω χαρεί που σας έχω γνωρίσει :love::love::love:
Καλό Σκ λοιπόν σε όλες μας είτε με βόλτες είτε στο σπίτι χαλαρά με μουσικούλα και καμιά ταινιούλα και πολλά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!!!
02-12-2011, 23:47 #155
ειναι πολυ σκληρο κ πικρο να διαπιστωνεις οτι ησουν το σκαλι που πατουσε ο αλλος για ν ανεβει!!!
απο τη μια οποιαδηποτε αλλαγη επιφερει ανατροπες κ αλλαγη ισσοροπιων κ σκεφτεσαι οτι ισως χρειαζεται λιγο χρονος..
απο την αλλη.....αποτους φιλους περιμενουμε να χαρουν με τη χαρα μας κ να μας σταθουν στη λυπη μας...
κ αν τα δικα τους δαιμονια αφηνουν καποιες στιγμες να υπερισχυσει ο κακος τους εαυτος, τουλαχιστον μετα -οχι πολυ μετα ομως!!!- νατο επεξργαστουν....
02-12-2011, 23:48 #156
Originally posted by Eli
Ναι ava μου μόνο με διατροφή, το έχω ξανακάνει να χάσω όλα τα κιλά που με βαραίνουν αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα διατηρήσω, αυτή τη φορά όμως θα είναι και η τελευταία!!! Γι'αυτό θα μου πάρει και πολύ χρόνο για να είμαι σίγουρη ότι όταν φτάσω πλέον στα κιλά που θέλω θα έχω κάνει κτήμα μου και όλες τις συνήθειες εκείνες που θα με βοηθήσουν να παραμείνω για πάντα σταθερή.
Έτσι Eli αποφασιστική σε θέλω!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Κορίτσια ακούστε τι έγινε το απόγευμα που πήγα στο super market, ήμουνα στο διάδρομο με τα μπισκότα-σοκολάτες κ ήτανε μια μαμά με τη κόρη της, η μαμά ήθελα να πάρει σοκοφρέτες κ η κόρη τη φώναζε κ της έλεγε τώρα θα έχουμε μελομακάρονα δεν θα πάρεις, δεν θα με αναγκάζεις να τρώω βλακείες, ευτυχώς δεν είχα πάει με τη μάνα μου γιατί στη δική μας περίπτωση γίνεται το αντίστροφο :spin::spin::spin:
κ σκέφτηκα ρε γ@μ#$$ γιατί να μη σκέφτομαι κ εγώ το ίδιο?:starhit:
02-12-2011, 23:51 #157
ασε break τα παιδια ειναι μεταλλαγμενα!!!!
εχουν απιστευτη καταναλωτικη κ διατροφικη συνειδηση!!!
03-12-2011, 00:00 #158
Γιώτα μου, επειδή δεν έχω τα μέσα και τις γνώσεις να το ποστάρω, θα σου το περιγράψω: Είναι τεχνητό, πράσινο, γύρω στα δύο μέτρα, έχει χρυσές σαγρέ μπάλες, κόκκινα φιογκάκια, κρυστάλλους διαφανείς, χρυσή και κόκκινη γιρλάντα γύρω γύρω, σε μπιλάκια, λευκά φωτάκια, κάτι μπαστουνάκια αμερικάνικα, άσπρα και κόκκινα, γλυφειτζούρια ουσιαστικά, (όπου ένιωσα άθλια όταν έφαγα ένα από αυτά και είπα ότι κατήντησα να τρώω το δέντρο μου), κόκκινους βελούδινους φιόγκους, το μπλουζάκι του Αι Βασίλη (σε κόκκινο), τον ίδιο τον ʼι Βασίλη (σε πλεκτή φιγούρα), επίσης έχει μπάλες γυάλινες με πράσινα γκυ πάνω. Με δυο λόγια είναι πράσινο, κόκκινο και χρυσό, με την ʼρτα και τα Γιάννενα! Α! Το αστέρι στην κορυφή είναι χρυσό, αν είχες απορία..
Break μου, αυτό το άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, νομίζω ότι δικαιώνει πολλούς κακοήθεις. Το λέω για τις φίλες φίδια, αν είναι δυνατό να επιστρέψει τώρα στο ζωή σου. Να την κάνεις τι? Θέλω να πιστεύω ότι η δική μου δεν υπάγεται σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν θα ξαφνιαστώ ό,τι και αν συμβεί στο μέλλον. Θα το μάθετε.
Eli μου, σου εύχομαι να διατηρήσεις αυτή την αισιοδοξία για όλη σου τη ζωή! Δεν ξέρεις τι απόκτημα είναι! Αυτή θα σε οδηγήσει σε όσα επιθυμείς και σε ακόμη περισσότερα!
03-12-2011, 00:03 #159
Ωστε εδω μου εχετε μαζευτει ολες!Εli,Γιωτα,Αβα,Break....Μου λετε κ εμενα τι να κανω που ολο να τρωω θελω αυτες τις μερες κ να μην κανω τιποτε αλλο?Ποια διαβολακια κοριτσια?Εδω εχει ερθει κ χορευει ο βελζεβουλ αυτοπροσωπως!
03-12-2011, 00:10 #160
ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να φοβηθούμε τώρα?
03-12-2011, 00:12 #161
Eσυ λιγο!Οι υπολοιπες οχι!
03-12-2011, 00:18 #162
χαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
πεθαίνωωωω κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια! Ava δεν παίζεται η περιγραφή σου για το δέντρο!!! Ειδικά με τα γλυφιτζούρια λύθηκα!!! Εντομεταξύ για να πάρετε κουράγιο σήμερα δέχομαι μπράβο παρήγγειλα για τον άντρα μου μπριζολάκια και καλaμάκια με πατατούλες και πιτούλες αλλά εγώ εδώ σταθερή δεν θα λυγίσω μόνο 2 τηγανιτές πατάτες τσίμπησα στο όρθιο (εεεε δεν είμαι και Αγία) και τον έχω δίπλα μου να μασουλάει και εγώ πίνω το κεφίρ μου :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Γλαύκη δεν παίζεσαι!!! Έρχομαι με τα λιβάνια μου ΤΩΡΑ!!! :saint:
03-12-2011, 00:18 #163
Α, καλά τότε, ησύχασα!! :saint:
03-12-2011, 00:22 #164
Όσο για τις φιλενάδες φίδια και αυτές μακριά όπως και οι δαίμονες δεν έχουν χώρο στην ζωή μας! Καλύτερα λίγες και καλές! Δεν μπορώ αρκετά έχω καεί στο παρελθόν τώρα έχω βάλει μυαλό σε όποιον αρέσω για τους άλλους απλά δεν θα μπορέσω :thumbup:. Έχουμε που έχουμε τα ζόρια μας αμά δεν έχουμε κατανόηση και από τους φίλους μας ε τότε τι να τους κάνουμε;
03-12-2011, 00:22 #165
Ava το δέντρο σου πρέπει να είναι πολύ ωραίο!!!!!!!!! κ πολύ μεγάλο!!!!!!!
Γλαύκη ευχέλαιο στο μυαλό να κάνουμε!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία