Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 34 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 502
    Junior Member
    Οι δαίμονες με τρώνε χρόνια τώρα.Αν είχα κάνει όσα αποφασίζω κάποιες στιγμές τώρα θα ήμουνα η Αντριάνα Λίμα.Όχι σττο τόσο ωραίο βέβαια :smilegrin:
    Το θέμα είναι ότι όσες αποφάσεις και να πάρω που με γεμίζουν χαρά,αισιοδοξία,δυναμικότη τα φτάνει μια στιγμή αδυναμίας,μελαγχολίας,άγχο υς να τις μηδενίσει και να αφεθώ.

Senior Member
    Καλωσόρισες στην παρέα μας smelly_cat και εμείς βετεράνοι στο είδος είμαστε και είμαι σίγουρη ότι σε νιώθουμε όλες. Μην σε παίρνει από κάτω και έλα να φτιάξεις λίγο κέφι μαζί μας :bigsmile:. Οι δαίμονες είναι άτιμο πράμα και δεν φεύγουν έτσι εύκολα θέλουν διπλό χτύπημα σε επίπεδο διατροφικό και ψυχολογικό. Ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ για παρεούλα και συμπαράσταση :wink1:

Senior Member
    Γιωτάκι πόσο χαίρομαι για σένα!!!! Έτσι σε θέλω χαρούμενη και ανεβασμένη! Εξάλλου το αξίζεις αυτό το δώρο να το δώσεις στον εαυτό σου! Να περάσεις υπέροχα απόψε και να χαρείς τα υπέροχα νέα σου ρουχαλάκια! Είμαι σίγουρη ότι θα σου πάνε πολύ! Φιλιά!:bouncy:

Senior Member
    smelly_cat ολες αν ειχαμε μεινει στις αρχικες υποσχεσεις που διναμε στον εαυτο μας τωρα θα ημασταν μοντελα.Ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που ενδιδει στις αδυναμιες της.Αλλα φτανει καποια στιγμη που μαλλον ειναι η καταλληλη και δεν εχει πισωγυρισματα.

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα μας :bigsmile:

Λοιπόν έκανα ένα πείραμα αυτές τις μέρες μετά από προτροπή του διαιτολόγου μου και αφού διάβασα κάνα δυο πραγματάκια και βλέπω ότι έχει αποτέλεσμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας . Προσπάθησα να φάω όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες τροφές για να δω πως θα λειτουργήσει στο σώμα μου και να μειώσω βέβαια και την καθημερινή πρόσληψη ζάχαρης. Αντικατέστησα π.χ. το ψωμί με κρίθινα παξιμάδια κριτικά και τα σνακ μου είναι 1 φρούτο που συνοδεύω είτε με 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς ανάλατους άψητους κατά προτίμηση μουλιασμένους είτε με 1 μπισκότο βρώμης από τα γνωστά πλέον. Χυμούς πίνω μόνο φρεσκοστιμμένους. Το αποτέλεσμα ... μπορώ να ελέγξω καλύτερα την διατροφή μου, μείωσα για πρώτη φορά επί συνεχόμενες μέρες την ποσότητα του βραδινού μου και γενικά η όρεξή μου έχει μειωθεί αρκετά. Δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια ή απλά έχω μία αναλαμπή αλλά προς το παρόν δουλεύει και μάλιστα ακόμα και μέσα στο Σκ που πάντα όπως και να έχει βγαίνουμε λίγο από το πρόγραμμα μας . Θα σας πω πως θα πάει και αυτή η βδομάδα και αν όντως συνεχίσει αυτή η ευχάριστη εξέλιξη :bigsmile:
    την Πέμπτη έχω ζύγισμα και έχω πολύ βάσιμες ενδείξεις ότι θα έχω χάσει και κάποιους πόντους για να δούμε....

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Γεια σας κοριτσάρες!
    Σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενη & ανεβασμένη, φιλοξένησα μια καλή μου φίλη αυτό το σ/κ και ξεπατωθήκαμε στη βόλτα, αγόρασα ένα καλσοκολάν που το φόρεσα με μπλουζοφόρεμα και δεν με πίστευα, γενικά διάγω από τις από ανεβαστικές περιόδους γιατί τα χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου αλλά ταυτόχρονα νιώθω όλο και πιο καλά με μένα και ο συνδυασμός με ανεβάζει στο συννεφάκι μου από το οποίο είχα κατακρημνιστεί τα τελευταία χρόνια...
    Απόψε θα δω μια ταινία στο σινεμά "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" και , όπως καταλαβαίνετε, δεν βάζω ούτε και σήμερα τον πωπό μου κάτω!
    Φιλιάααααααααααααα

:thumbup: :thumbup:
    να περάσεις υπέροχα!και να μας πείς και την γνώμη σου για την ταινία..γιατί θελώ και εγώ να την δώ πολύ!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα μας :bigsmile:

Λοιπόν έκανα ένα πείραμα αυτές τις μέρες μετά από προτροπή του διαιτολόγου μου και αφού διάβασα κάνα δυο πραγματάκια και βλέπω ότι έχει αποτέλεσμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας . Προσπάθησα να φάω όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες τροφές για να δω πως θα λειτουργήσει στο σώμα μου και να μειώσω βέβαια και την καθημερινή πρόσληψη ζάχαρης. Αντικατέστησα π.χ. το ψωμί με κρίθινα παξιμάδια κριτικά και τα σνακ μου είναι 1 φρούτο που συνοδεύω είτε με 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς ανάλατους άψητους κατά προτίμηση μουλιασμένους είτε με 1 μπισκότο βρώμης από τα γνωστά πλέον. Χυμούς πίνω μόνο φρεσκοστιμμένους. Το αποτέλεσμα ... μπορώ να ελέγξω καλύτερα την διατροφή μου, μείωσα για πρώτη φορά επί συνεχόμενες μέρες την ποσότητα του βραδινού μου και γενικά η όρεξή μου έχει μειωθεί αρκετά. Δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια ή απλά έχω μία αναλαμπή αλλά προς το παρόν δουλεύει και μάλιστα ακόμα και μέσα στο Σκ που πάντα όπως και να έχει βγαίνουμε λίγο από το πρόγραμμα μας . Θα σας πω πως θα πάει και αυτή η βδομάδα και αν όντως συνεχίσει αυτή η ευχάριστη εξέλιξη :bigsmile:
    την Πέμπτη έχω ζύγισμα και έχω πολύ βάσιμες ενδείξεις ότι θα έχω χάσει και κάποιους πόντους για να δούμε....
    Μπράβο Eli!!! :thumbup: :thumbup:
    περιμένουμε την Πέμπτη τα καλά σου νεά!!

Senior Member
    Καλημέρα ελαφίνα μου!
    Σε ευχαριστώ και πραγματικά περιμένω πως και πως και ελπίζω να έχω να σας πω πολύ καλά νέα :bouncing:!
    Προς το παρόν πάω να ετοιμαστώ να πάρω και το ποδήλατό μου και να πάω για καφέ με την αδερφή μου :bigsmile:. Θα ετοιμάσω και ένα ωραίο σάντουιτς για να μοιραστούμε στον καφέ μας με ένα φρουτάκι , έτσι για να μην αφήσουμε τα δαιμονάκια μας να μας χαλάσουν την μέρα.
    Φιλιά πολλά θα τα πούμε το απογευματάκι :love::love::love:

Senior Member
    Καλά να περάσετε, οι αδελφούλες!
    Να έχετε ένα όμορφο, διατροφικά ισορροπημένο και χαρούμενο απόγευμα!

Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    Originally posted by monahoiot

Απόψε θα δω μια ταινία στο σινεμά "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" και , όπως καταλαβαίνετε, δεν βάζω ούτε και σήμερα τον πωπό μου κάτω!
    Φιλιάααααααααααααα

:thumbup: :thumbup:
    να περάσεις υπέροχα!και να μας πείς και την γνώμη σου για την ταινία..γιατί θελώ και εγώ να την δώ πολύ!!!
    H ταινία μου άρεσε πολύ και την προτείνω! έχει πολύ ωραία φωτογραφία, μουσική, ατμόσφαιρα και ερμηνείες! Δεν είναι αριστούργημα αλλά βλέπεται με μια διάθεση ρομαντική και ζεστή..

Senior Member
    Ο καφές μας ήταν πολύ όμορφος και η αδερφή μου αγόρασε ακόμη ένα καταπληκτικό φόρεμα για τα Χριστούγεννα το οποίο της πήγαινε τόοοσο πολύ που δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και υποκύψαμε παρέα . Στην επιστροφή έκανα την ποδηλατάδα μου στον πεζόδρομο έξω από το ΟΑΚΑ και αγνάντευα ένα ακόμη όμορφο ηλιοβασίλεμα με απίστευτα χρώματα, ροζ, μοβ, πορτοκαλί , μπλε,γαλάζιο και σύννεφα αφράτα που έπερναν και αυτά τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Ήταν τόσο όμορφα παρά το κρύο...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αχ Έλη μου σας ζηλεύω που είστε τόσο αγαπημένες!Και φυσικά ζηλεύω και το θανατηφόρο κορμί της Kατερίνας πάντα μου άρεσε να βγάζω φωτογραφίες τα ηλιοβασιλέματα του χειμώνα,συνήθως τα σύννεφα σε συνδυασμό με τον ήλιο δίνουν καταπληκτικά χρώματα!

Senior Member
    Αχ ναι Αγγελουδάκι μου και εγώ τα λατρεύω τα ηλιοβασιλέματα μου βγάζουν μία γαλήνη και ένα γλυκό συναίσθημα τόσο όμορφο και δόξα το Θεό ο Αττικός ουρανός έχει υπέροχα ηλιοβασιλέματα αρκεί να είσαι στο κατάλληλο σημείο για να τα θαυμάσεις . Και τώρα στο wallpaper μου ένα τέτοιο ηλιοβασίλεμα έχω . Ναι η αδερφή μου έχει κάνει κορμί θανατηφόρο πράγματι χεχεχε, και κάθε φορά που βγαίνουμε στην αγορά χτυπιόμαστε που δεν έχουμε τα λεφτά να σηκώσουμε τα μαγαζιά! Νιώθω τόσο την λαχτάρα της, γιατί έχω βρεθεί στην θέση της και ευτυχώς είχα τότε την άνεση να το χαρώ αρκετά. Τώρα βέβαια που δεν μπορώ να φορέσω τα παλιά μου ρούχα, αφού δε μου κάνουν, της τα έχω δώσει όλα για να χαρεί το θανατηφόρο κορμί της! Χαίρομαι πολύ που ζει επιτέλους το όνειρο της, ένα όνειρο που δεν πίστεψε ποτέ ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Είμαστε πράγματι πολύ τυχερές που έχουμε η μία την άλλη :bigsmile:

Senior Member
    Σαν τη Γιώτα κι εγώ, περιμένω τα Χριστούγεννα, να ρίξουν τη μαγική τους σκόνη και να αλλάξουν όσα δεν μου αρέσουν. Ήδη κάνω όνειρα. Θα είμαι σε ζεστό σπιτάκι, με την οικογένεια, χωρίς τις αιώνιες διαμάχες μας περί κιλών, θα σέρνομαι στις πολυθρόνες, χαζεύοντας τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, θα βγαίνω κάθε μέρα. Μερικές φορές πρωί και βράδυ. Από κει που δε βγαίνω σχεδόν καθόλου, θα κουράζομαι από τις πολλές εξόδους. Μετά, θα ελπίζω οι ευχές που θα κάνω να αρχίσουν να πραγματοποιούνται μία μία. Το βασικότερο όλων είναι ότι θα νιώσω ξανά παιδί, κι αυτό όχι λόγω Χριστουγέννων, αλλά λόγω οικογένειας. Παιδιά παύουμε να είμαστε μόνον όταν χάσουμε τους γονείς μας. Μέχρι τότε είμαστε τα παιδιά κάποιων και αυτό το εκμεταλλεύομαι στο έπακρο. Χαιδεύομαι, απολαμβάνω οικονομική ασφάλεια, έλλειψη σκοτούρας, θαλπωρή. Το αγαπημένο μου είναι όταν είναι πρωί και πάει κανένας να μιλήσει δυνατά και ακούγεται "σσσσ, θα ξυπνήσεις το παιδί"! Εκεί χαμογελάω, αλλάζω πλευρό και σε λίγο σηκώνομαι να ανακατευτώ με τους υπόλοιπους. Το πρόβλημα είναι ότι το πιστεύω ότι είμαι παιδί και δυσκολεύομαι μετά να αναλάβω ξανά τις συνηθισμένες μου ευθύνες...

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το βασικότερο όλων είναι ότι θα νιώσω ξανά παιδί, κι αυτό όχι λόγω Χριστουγέννων, αλλά λόγω οικογένειας. Παιδιά παύουμε να είμαστε μόνον όταν χάσουμε τους γονείς μας. Μέχρι τότε είμαστε τα παιδιά κάποιων και αυτό το εκμεταλλεύομαι στο έπακρο. Χαιδεύομαι, απολαμβάνω οικονομική ασφάλεια, έλλειψη σκοτούρας, θαλπωρή. Το αγαπημένο μου είναι όταν είναι πρωί και πάει κανένας να μιλήσει δυνατά και ακούγεται "σσσσ, θα ξυπνήσεις το παιδί"! Εκεί χαμογελάω, αλλάζω πλευρό και σε λίγο σηκώνομαι να ανακατευτώ με τους υπόλοιπους. Το πρόβλημα είναι ότι το πιστεύω ότι είμαι παιδί και δυσκολεύομαι μετά να αναλάβω ξανά τις συνηθισμένες μου ευθύνες...
    Αβάκι, μεγάλη κουβέντα άνοιξες.. η σχέση μου με τους γονείς υπήρξε ένα από τα δικά μου δαιμονάκια.. Ξέρω ότι υπάρχουν αντίστοιχα τόπικ, αλλά μια και το έθιξες , ας καταθέσω ότι είμαι ο μεγαλύτερος μαμάκιας που υπάρχει σε αυτην την κοινωνία, έχω τόση εξάρτηση και αγάπη στη μάνα μου που για πολλά χρόνια -που δεν το διαχειριζόμουν σωστά- ό,τι κι αν έκανα έσερνα το βάρος της μαζί μου. Έβγαινα από το σπίτι και σκεφτόμουν που εκείνη έμεινε πίσω, περνούσα κάπου καλά και σκεφτόμουν που εκείνη έχει βασανιστεί στη ζωή της κτλ. Τώρα πια είμαι στη σωστή κατεύθυνση και πιο ορθολογίστρια και διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου καλύτερα.. Δεν παύω βέβαια να είμαι αυτό που περιγράφεις, το απόλυτο παιδί που έχει ανάγκη ακόμη να της τρίβεται σαν τη γάτα και να αναζητά το χάδι και την αγκαλιά.. Ίσως γιατί δεν έχω κάνει δική μου ακόμη οικογένεια να διοχετεύσω εκεί το πλεονάζον συναίσθημα...

Page 14 of 34 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast