Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 34 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 502
    Senior Member
    τι διαβάζω Θεε μου ?? Εγώ θανατηφόρο κορμί? Δεν το νομίζω αλλά ευχαριστώ για το κομπλιμέντο κορίτσια. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ να ακούσω στην ζωή μου , μια ζωη για την μουρη μου ελεγαν και συμπλήρωναν "ε εε αν χάσεις και λιγα κιλά τότε..." όχι για το κορμι.

Και μιας και είμαι στα δαιμονάκια... πείτε τι κάνω σήμερα που είμαι δουλειά και γιορτάζει το μισό γραφείο και έχω κάτω από την μυτη μου όλων των ειδών γλυκά και αλμυρά εδέσματα?? Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ όλοι γύρω μου τρώνε γλυκα ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, Κατερίνα μου, ΑΕΡΑΑΑΑ!!!!
    Τι τα θέλω τα τηλέφωνα, πεινασμένη γυναίκα? Μίλησα πριν από λίγο με τη Γλαύκη και πιάσαμε τη συζήτηση για φαγητά. Κάνει παστίτσιο, είπε, και τρέξαν τα σάλια μου. Μου ήρθε να μπω μέσα στο ακουστικό και μέσω καλωδίου να προσγειωθώ στην ταψάρα της! :crazy: Μετά αρχίσαμε να μιλάμε για πίτες, φαγητά με πράσα, είμαι και ξύπνια από το μαύρο χάραμα, αυτό ήταν! Αποτρελάθηκα! :dork:
    Αποτέλεσμα: Πήγα στο φούρνο. Συμβουλή της ημέρας: Μην ψωνίζετε ποτέ πεινασμένες. Ακούστε τι πήρα: Μία πρασόπιτα, μία κρεμμυδόπιτα, μία κοτόπιτα, δύο κουλούρια και ένα μπριος με κρέμα ζαχαροπλαστικής! Εννοείται ότι έφαγα μόνο μισό κουλουράκι, γιατί η κοιλιά χορταίνει, το μάτι είναι αχόσταγο. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    τι διαβάζω Θεε μου ?? Εγώ θανατηφόρο κορμί? Δεν το νομίζω αλλά ευχαριστώ για το κομπλιμέντο κορίτσια. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ να ακούσω στην ζωή μου , μια ζωη για την μουρη μου ελεγαν και συμπλήρωναν "ε εε αν χάσεις και λιγα κιλά τότε..." όχι για το κορμι.

Και μιας και είμαι στα δαιμονάκια... πείτε τι κάνω σήμερα που είμαι δουλειά και γιορτάζει το μισό γραφείο και έχω κάτω από την μυτη μου όλων των ειδών γλυκά και αλμυρά εδέσματα?? Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ όλοι γύρω μου τρώνε γλυκα ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    Να διαλέξεις το πιο νόστιμο το πιο όμορφο γλυκάκι και να το πάρεις, να το μασουλίσεις αργά αργά και να το απολαύσεις! Φάε μόνο μία μπουκιά πρώτα φρούτο για να μην κάνει η γλυκοζη σου σάλτο απότομο προς τα πάνω

ʼσε με που δεν θα φας και ένα γλυκό! Αν και τέτοια ώρα που τα γράφω ελπίζω να το έχεις κάνει ήδη γιατί σε βλέπω να κοιτάς τα κουτιά άδεια :smilegrin:

Senior Member
    Αβουλίνι είσαι ΘΕΑ!!! Ψωνισες για όλη την γειτονιά να σε δω τι θα τα κάνεις τώρα που θα σε κοιτούν και θα τα κοιτάς.

Απολογισμός: εφαγα το δεκατιανό μου και μετά πήρα μια μινι καργιόκα , έφαγα μια μικρή δαγκωνίτσα και ικανοποήθηκα. Το υπόλοιπο κοιτεται δίπλα μου χωρίς να με συγκινεί. Παλέυω να κάνω κίνηση να το πετάξω στον σκουπιδοτενεκε.... δεν τα έχω καταφέρει ακόμη. Η δύναμη του μυαλου.... είναι πολύ περίεργο πράγμα. Δεν το θέλω αλλά λυπάμαι να το πετάξω.. είμαι ανώμαλη τελικά.

Senior Member
    Avaki μου δεν παίζεσαι με τίποτα θα μας χαλάσεις την πιάτσα και το τόπικ :lol::lol::lol::lol: τι άκούω για παστίτσια και πρασόπιτες, κρεμμυδόπιτες, κοτόπιτες, κουλούρια ΠΑΝΑΓΕΙΑ ΜΟΥ!!! Ψυχραιμία κοπελιά!!! :lol::lol::lol::lol: Εεεεε ψιτ αν θέλεις βοήθεια με τις πιτούλες φώναξε μας για ένα καφέ ....
    Σοβαρά όμως τώρα γιατί βρε μανάρι μου αφήνεις τον εαυτό σου να πεινάσει τόοοοσο πολύ και μετά σε πιάνουν λιγούρες για τα πάντα! Κάτι μου θυμίζει αυτό, ποιον, ποιον??? Ααααααα εμένα! :tumble: ναι ναι τις ίδιες μα@@@κίες έκανα και εγώ αν και πιο κυρία γιατί ήμουν και στο γραφείο και έπρεπε να δείξω κόσμια συμπεριφορά τρομάρα μου! Και μετά δώστου οι καούρες και οι ξινίλες. Ωχ αχ, ευτυχώς γλύτωσα από τον συγκεκριμένο δαίμονα των πιτακίων, έχω βέβαια και μερικούς ακόμη που ακόμη δεν έχουν φύγει π.χ. τον δαίμονα της σοκολάτας, των πατατακίων, των burger με πατάτες :lol::lol::lol: φιλαράκια κολλητά! Που να τους διώξω έτσι εύκολα δεν γίνεται... ήμασταν πολλά χρόνια φιλαράκια! Τώρα βέβαια έχουμε μαλώσει. Ναι ναι ναι δεν είμαστε όπως πρώτα , περιμένουν όμως και νομίζουν ότι θα τους συγχωρήσω και θα τους ξαναβάλλω στην ζωή μου και θα είμαστε όπως παλιά, άσε που με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα :lol::lol::lol::lol:
    Δύσκολο Ava μου δύσκολο σε νιώθω! :wink1:

Senior Member
    Κορίτσια, κερνάω καφέ!
    Ελάτε, έχω και πίτες, φτιαγμένες από τα χεράκια μου!!
    Τώρα θα τα τρώω τις επόμενες τρεις μέρες, για πρωινό... Μπορεί να φάω μία πίτα σήμερα, μπας και γλιτώσω από την προχθεσινή φακή..

Όχι, Κατερίνα μου, μηηηηη!! Μην πετάξεις την καριόκα, κρίμα είναι.. Κράτα την στην τσάντα σου για μετά. Μάλλον είμαι πιο ανώμαλη από σένα.. :lol: :lol:

Eli μου, χθες ήμουν καλό παιδί. Γύρισα από το γυμναστήριο, έστιψα ένα χυμό πορτοκάλι, καθάρισα ένα μήλο και έριξα από πάνω μέλι και κανέλα και έκανα πάρτυ! Μετά πείνασα, αλλά έφαγα μόνο τρία κριτσίνια. Αυτά πληρώνω τώρα. Έχω ένα θεματάκι με την αφθονία των αγαθών. Θέλω να υπάρχουν τα πάντα γύρω μου και μάλιστα μπόλικα. Ψώνισα και φρούτα σήμερα. Ήταν ανάγκη να σηκώσω όλο τον πάγκο?
    Γι' αυτό είμαι καταδικασμένη να τρώω μπαγιάτικα πράγματα, γιατί τα παίρνω άφθονα και μετά μένουν. Πετάω μόνο φρούτα και λαχανικά, γιατί σιχαίνομαι τα μαραμένα και μπαγιάτικα. Τα θέλω ολόφρεσκα.
    Το σοκολατο-δαίμονα, τον μπεργκερο-δαίμονα και τον πατατακιο-δαίμονα, δε μπορούμε να τους διώξουμε εύκολα.. Αν, όμως τα κάναμε και αυτά δαιμονάκια? :eureka: Πρέπει, για μας! Δε μπορεί να μας κυβερνά μία σακούλα πατατάκια, μία πίτα... Αίσχος! Ας παραδειγματιστούμε από την Κατερίνα, που έφαγε μόνο μια μπουκιά καριόκα! Μου αρέσει που έφαγε, αλλά λίγο, γιατί και το καθόλου το θεωρώ υπερβολή. Μέτρο, κορίτσια, μέτρο!!

Senior Member
    Αχ Ava μου ένα χρόνο το παλεύω με διατροφή και άσκηση και με τον διατροφολόγο μου ενίοτε και με ψυχολόγο. Όοοοοχι δεν είναι εύκολο αλλά αν αφιερώσεις χρόνο, ενέργεια και θέληση στον σκοπό όλα γίνονται! Ειδικά όταν έχεις και ανθρώπους να σου δείχνουν τον δρόμο που έχεις να διαβείς και να σου προσφέρουν και εργαλεία που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη.
    Ναι τους έχω κάνει δαιμονάκια σε σχέση με πέρυσι που ήταν δαιμονάρες και τους διαχειρίζομαι με μεγαλύτερη ευκολία και μαεστρία . Παρόλα αυτά έχω περάσει τόσα πολλά μαζί τους που ακόμη και αν για καιρό δεν φανούν ξέρω ότι μπορεί να με περιμένουν στην επόμενη γωνία και να μου βάλουν την τρικλοποδιά. Δε βαριέσαι όμως πλέον ρίχνω ένα σιχτίρισμα σηκώνομαι και συνεχίζω, καταστρώνω το επόμενο σχέδιο, μαθαίνω από τα λάθη μου, τα αναλύω καλύτερα και έτσι φροντίζω να μην τα ξανακάνω ή τουλάχιστον να είμαι πιο υποψιασμένη...

Senior Member
    Να προσθέσω και θετική διάθεση? Γιατί τότε εμένα με βρίσκουν πρόχειρη οι δαίμονες και με εξουσιάζουν, όταν μου λείπει η θετική διάθεση.
    Όταν την έχουμε, μπορεί να τρώμε την τρικλοποδιά, αλλά ρίχνουμε και το σιχτίρισμα και ξανασηκωνόμαστε, δεν ξαπλωνόμαστε φαρδιές πλατιές κάτω!
    Κάποτε οι δαίμονες με είχαν κατακυριεύσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε καθημερινά έπαιρνα από το ίδιο μέρος γαριδοπατατάκια, σοκολάτες, γκοφρέτες, κλπ. Για να σταματήσω και να τους ξορκίσω, χρειάστηκε να κινδυνεύσει η υπόληψή μου. Πήρε το αυτί μου ένα κουτσομπολιό, ότι τάχα είμαι χασικλού και γι' αυτό καταναλώνω τέτοιες τροφές! Ε, αυτό ήταν! Οι δαίμονες εξαφανίστηκαν! Τώρα έρχονται δειλά δειλά, αλλά φροντίζω να μην τους δέχομαι όλους μαζί (ένας ένας παιδιά, όλοι θα πάρετε) και φροντίζω η επίσκεψη να είναι σύντομη (τέλος οι αρμένικες βίζιτες)!

Senior Member
    Αχ ρε Ava να σαι καλά κοριτσάρα μου πάλι με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου! :lol::lol::lol:
    Ώστε χασικλού εεεε; Και θεριακλού και χασικλού! Σου βγήκε το όνομα κοπελιά!
    Ναι ναι τις θυμάμαι και εγώ εκείνες τις αρμένικες βίζιτες χεχεχε αφού είχα εναλλακτικά ψιλικατζίδικα και περίπτερα, τρία τον αριθμό, για να πάω μία στον έναν και μία στον άλλον! Έτσι για να μην δημιουργώ υποψίες ότι τρώω πολύ :lol::lol: και επειδή ντρεπόμουν να με βλέπει ο ίδιος άνθρωπος κάθε μέρα να φορτώνομαι δυο παγωτά, σακούλες με πατατάκια και γκοφρετούλες. Που ξέρεις μπορεί και εμένα να μου είχαν βγάλει το όνομα και να μην το ήξερα. Από τα ίδια έχω περάσει και εγώ Avaki μου!

Senior Member
    Δε νομίζω ότι σου βγήκε το όνομα τότε.. Γιατί ήσουν έξυπνη, Eli μου! Δεν ψώνιζες από ένα μέρος! Πού να το φανταστώ, εγώ το ντουβάρι? Δεν πειράζει, όμως, σε καλό μου βγήκε τελικά.. :bouncing:

Senior Member
    τι μακακες που ήταν αντί να χαρούν τον τζίρο τους κάθονταν και κουτσομπόλευαν τςτςτςτς. Τώρα .... κλαίνε γιατί παπαλα οι δαιμονάρες, τώρα μικρά σουλουπωμένα δαιμονάκια μονο. Θυμάσαι Ελι στην Θεσσ/νικη τα όργια που κάναμε? Ψιλικατζίδικα να θες και μετά από πάνω πίτσες , σουβλάκια, μπυγάτσες κλπ

υγ η καριοκα πήγε τελικά στον σκουπιδοτενεκε δεν την ήθελα, γιατι να την κρατήσω, στο σπίτι θα φάω το ωραίο το φαι μου!!

Senior Member
    Ναι ναι ʼβα μου από την ντροπή μου είχα βάλει όλη μου την πανουργία για να παίζω κρυφτούλι με τους ψιλικατζίδες! :lol::lol:

Κατερίνα ναι πράγματι η Θεσσαλονίκη και εμένα μου είχε έρθει στο μυαλό! Είχαμε κάνει απίστευτες κρεπάλες τότε και αφού έφυγες Αγγλία είχα συνεχίσει μόνη μου! Θυμάσαι εκείνη την πιτσαρία μας είχε μάθει πλέον μα τα μικρά μας ονόματα είχαμε γίνει επίτιμα μέλη! Πω πω μόνο που τα θυμάμαι....

Senior Member
    Αμάν, βρε Eli μου, πέθανα στο γέλιο με την περιγραφή! :lol: :lol: :lol: :lol:
    Κρυφτούλι με τους ψιλικατζήδες!! Τσα! :smug: Τσα! Κουκου! :smug:

Senior Member
    Πάω για καφέ τα λέμε μετά κουκου τσαααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Πάω για φαί και δεν κρατιέμαι!
    Τρέχω, γιατί μπορεί να φάω και τον υπολογιστή...
    Τα λέμε μετά, φιλάκια και.... τσα! :duh:

Page 15 of 34 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast