Results 226 to 240 of 502
-
06-12-2011, 15:42 #226
Κοριτσάρες μου λίγο έλειψα κ έγινε χαμός, ωραίος χαμός:bigsmile::bigsmile:
Ava μου θα σε μαλώσω :bigsmile::bigsmile: εμείς εδώ ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να τιθασεύσουμε τους δαίμονες κ εσύ μας λές για πίτες :crazy::crazy::crazy: μας τους ξυπνάααααςunk:
unk:
unk:
Αλλά εμείς κυρίες είδες η katie μας τη πέταξε τη καριόκα
Τα κορμιά απαιτούν θυσίες :yes: όχι σαν εμένα που θέλω να τρώω αμαρτίες κ να είμαι κ κορμάρα χαχαχαχα:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Κ εσύ όμως στη μία πίτα έμεινες :thumbup::thumbup::thumbup: αχ το άτιμο το μυαλό.
- 06-12-2011, 16:00 #227
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά ακόμα γελάω με αυτά που γράψατε, ακούς εκεί χασικλού, φτάνει που τους έκανες τζίρο σχολιάζανε κιόλας, αχ αυτά πόσο μου τη σπάνε:flaming:
Κ εγώ είχα λάβει τα μέτρα, για να αποφύγω αυτούς τους σχολιασμούςποτέ από το ίδιο μαγαζί, άλλες φορές έστελνα τη μικρότερη αδελφή μου να μου τα παίρνει, ε είχε κ εκείνη τα τυχερά της :bigsmile::bigsmile::bigsmile: καμιά σοκολατίτσα κανένα πατατάκι γιατί εκείνη δεν έτρωγε κ πολύ, ήρωας απορώ πως άντεχε με εμένα να τα τρώω μες τη μούρη της χαχαχα
Πλάκα είχε η μάνα μου που όταν περνούσαμε έξω από τα μαγαζιά κ οι μαγαζάτωρες με χαιρετούσαν εγκάρδια μου έλεγε όλο υπονοούμενα "ααααααααααα όλοι σε ξέρουν"
06-12-2011, 17:42 #228
Τελικά έχουμε όλες μία αμαρτωλή ιστορία να διηγηθούμε!
Φαντάζεστε να ανοίξουμε τόπικ " Ο ψιλικατζής της γειτονιάς μου και εγώ ... μία αμαρτωλή ιστορία!" :lol::lol::lol::lol::lol:!
Καλωσόρισες Break μας άντε γιατί έλειψες από την παρέα! Πάω και εγώ να φάω γιατί έχω καθυστερήσει απίστευτα το μεσημεριανό μου και δαγκώνω τοίχους! ʼσε που σε λίγο θα φάω το μεσημεριανό μαζί με το απογευματινό κοντεύει 18.00! Φιλιάααααα
06-12-2011, 17:46 #229
Τελικά οι δαίμονες με τιμώρησαν. Έφαγα την κοτόπιτα, αλλά τρώγοντάς την βρήκα μέσα έναν χόνδρο, αναγούλιασα και έκανα εμετό. Σκέφτηκα ότι αυτές οι πίτες δεν είναι σπιτικές και ποιος ξέρει τι βάζουν μέσα. Φαντάστηκα τα μέρη του κοτόπουλου, ωμά και αλεσμένα και έτρεξα στο μπάνιο. Για να αποζημιωθώ έφαγα το μπριος. Αυτό μάλιστα! Από αύριο κομμένες οι κρεατόπιτες. Θα τρώω μόνο της μαμάς μου. Τώρα πια νομίζω πως θα δεχτεί να κάνει μία, αν την παρακαλέσω πολύ... Αφήστε που μου το έχει τάξει. Δέχτηκε να μου μαγειρέψει όλα τα αγαπημένα μου φαγητά και υποσχέθηκε πως δεν θα κάνει καμία παρατήρηση για την ποσότητα. Τα Χριστούγεννα θα γίνει χαμός. Θα ζητήσω κοτόπιτα, στιφάδο, κανελόνια, μελομακάρονα και θα κάτσω να τα φάω όλα! Βέβαια η μανούλα μου είναι πονηρή, ξέρει ότι δε μπορώ να φάω πολύ. Τουλάχιστον, όμως, θα φάω νόστιμα. Τώρα τελευταία παρατήρησα ότι έχασα το ταλέντο μου και ό,τι μαγειρεύω καταλήγει στα σκυλιά της γειτονιάς. Μάλλον παίζει ρόλο και η ψυχολογία ή ότι μαγειρεύω βράδυ και βαριεστημένα, να ξεμπερδεύω ένα πράγμα, δεν ξέρω.
Και τώρα ένα τραγουδάκι, αφιερωμένο σε όσους τρώνε πατατάκια, γαριδάκια, γκοφρέτες και σοκολάτες:
http://www.youtube.com/watch?v=GZ1U8f9GJM8
ʼιντα λα φουμέντο, και μαστουριόρε.....
Πάντως παρατηρώ ότι όλες είχατε λάβει τα μέτρα σας, εκτός από μένα. Με μαεστρία και πονηριά αλλάζατε καταστήματα, στέλνατε τρίτα πρόσωπα, μόνον εγώ ήμουν ξεδιάντροπη και την πάτησα. Όσο για τους μαγαζάτορες, τι να πω, κι εγώ φίρμα ήμουν!
06-12-2011, 18:25 #230
Αν ήμασταν και χασικλούδες Ava μου θα είχαμε καταστραφεί εντελώς!!!! Δεν θα μας χωρούσαν οι πόρτες! :lol::lol::lol::lol:
Ωραία η αφιέρωση άντε και στην υγεία μας που λένε και οι χασικλίδες χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:
Εσύ πάντως βρε Ava μου ντιπ ξεδιάντροπη να μην προσπαθείς να κρυφτείς λίγο;;; Όλα στα φανερά πάρτε κόσμε να χετε να λέτε!
Καλά θα κάνεις να χαρείς όλες τις λιχουδιές της μανούλας σου γιατί όπως και να το κάνουμε στις γιορτές είναι ωραίο να είμαστε και λίγο πιο χαλαρές, προσοχή μην γκουρλωθείς πάλι όμως! Πάντως εγώ από τότε που βελτίωσα τον τρόπο μαγειρικής μου και ψάχτηκα αρκετά με την κουζίνα μου και κάνω πιο νόστιμα και πιο υγιεινά φαγητά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να τρώω πιο σωστά και κυρίως πιο ψύχραιμα. Επειδή θέλουμε να χάσουμε κιλά το λέω και θα το λέω συνεχώς και ας μαλλιάσει η γλώσσα μου, δεν σημαίνει ότι δεν θα τρώμε νόστιμα και απολαυστικά πράγματα! Λίγη διάθεσή θέλει και δημιουργικότητα και μπορούμε να κάνουμε εξαίσια γεύματα ακόμη και σε λίγα λεπτά! Οπότε Avaki μου γλυκό και ταμαχιάρικο ελπίζω να βρεις την διάθεση και κυρίως λίγο χρόνο για να αφιερώσεις στην κουζίνα σου και να σταματήσεις να ταίζεις τα σκυλιά γιατί τα βλέπω να πάνε και αυτά για δίαιτα μετά :lol::lol:
Παρεμπιπτόντως αυτό που σας έλεγα χθες το πείραμα με τις μη επεξεργασμένες τροφές, κλείνει βδομάδα σήμερα και μαντέψτε!!!!!!!!!!!!!!
Ταρα τα ταμ τα ταμ!!!! Μπήκα στο παλιό μου τζιν!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι
Προς το παρόν δουλεύει άριστα και σε θέμα ελέγχου όρεξης και κυρίως όντως αδυνατίζει, στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα να μου είναι λίγο άνετο γιατί ε είναι τσίτα προς το παρόν :tumble:
06-12-2011, 18:32 #231
Aβα αφου εκανες μπαχαλο το Ναταλ βγηκες στη γυρα να διαλυσεις κ τα αλλα?Τωρα σχετικα με την προηγουμενη κουβεντα,εγω ειχα σχεση με το φουρναρη που ειναι διπλα απο το κρεοπωλειο μας.Επερνα για πρωινο 1 τυροπιττα,1 σπανακοπιττα,1 μπουγατσα,1 λαλαγκι κ αφου τα ετρωγα πηγαινα μετα κ επερνα κουλουρια κ οτι αλλο....Ασε που ,ντρεπομαι αλλα θα το πω,την εποχη του μεγαλου φαγοποτιου,25 κιλα σε 35 μερες,πηγαινα σουπερ μαρκετ ετρωγα σοκοφρετα η σοκολατα πεταγα το χαρτι κ πηγαινα με την αλλη στο ταμειο να μην δουν οτι θα φαω δυο.Κ στο μαγαζι εκρυβ α στο συρταρι οτι ετρωγα γαριδακια,πατατακια,ξηρους καρπους κ για να μη με βλεπουν οτι τρωω αλλα κ για να μη δωσω κ φαω λιγοτερο!Μπραβο κοριτσακι μου που δεν τα εφαγες!Παντως αν θες παστιτσιο να σου δωσω.Δεν ειχε δουλεια σημερα κ εμεινε.
Κατερινα κ Ελλη το οτι ειστε πολυ αγαπημενες αδελφες φανηκε κ απο το λιγο που σας ειδα.Παντα ετσι να ειστε!
06-12-2011, 18:41 #232
Με τσακώσατε κοριτσάρες!
Θα πάω γυμναστήριο τώρα, φεύγω και μετά θα δείτε τι θα πάθετε!
Ματς, μουτς!! :love: :love: :love: :love: :love:
ΜΠΡΑΒΟ για το τζην! Γιούπι! Έλα να αδυνατίζουμε εμείς και ας αφήσουμε τα σκυλάκια στη δίαιτα!
Χαρά μου, μου φαίνεται ότι θα σε χρήσω ιδιοκτήτη του τεκέ! Μάκια!!
06-12-2011, 18:41 #233
Eli αλήθεια έγινε αισθητή η απουσία μου?
Με συγκινήτε :grin::grin::grin:!!!!!!!!!!
Είχα δύο δύσκολες μέρες κ ναι Ava μου έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες παραπάνω πως οι δαίμονες μας επισκέπτονται όταν δεν είμαστε καλά ψυχολογικά.............................: sniffle::sniffle:
όπως καταλάβατε...............υπέκυψαμετά απο μια στεναχώρια!!!!!!!!
όμως πάντα θα έχουμε στεναχώριες στη ζωή , θα πρέπει εγώ να πνίγω το πόνο με σοκολάτες? :grind::grind::grind:
Γιατί κάποιοι όταν στεναχωριούνται τους κόβεται η όρεξη?
κ ξέρετε τι γίνεται στη περίπτωση μου αργώ, αργώ πολύ να σηκωθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
06-12-2011, 18:44 #234
Κοριτσια κ δεν σας ειπα για τη σημερινη κρεπαλη!!1 βουτημα με σοκολατα,1κομματι γιγας σπαννακοπιττα,3 μπιφτεκια.2 πατατες φουρνου,μια γωνια ψωμι με λιγη φετα.Κ σαν να μη φταναν ολα αυτα κ αφου δεν εφτιαξα γλυκο για το γιο μου για να μη το φαω,ερχομαι στο μαγαζι κ βρισκω να του εχουν φερει ενα ταψι καρυδοπιττα μια θεια κ μια τουρτα σοκολατα οι νονοι του κ μου εκλειναν το ματι!Ε δε γινοταν να τα αγνοησω .εφαγα ενα κομματι τουρτα κ 2 καρυδοπιττα κ τωρα νιωθω οτι θελω να φαω τα παντα!Μαλλον πρεπει να αρχισω το στολισμα κ σε αυτο το μαγαζι μηπως κ ξεχαστω......κ τα φαω αργοτερα.....
06-12-2011, 18:45 #235
Χαχαχαχα πέστα Γλαύκη μου πέστα θα μας χαλάσει όλους με τις πίτες και τα πιτάκια μου μας ξεφουρνίζει εδώ μέσα! :lol::lol::lol:
Μιλάμε όμως για δαίμονες οπότε είμαστε εντός τόπικ, το ότι βέβαια αντι να τους διώξουμε πάμε να τους αγκαλίασουμε κιόλας χμμμμ μάλλον λάθος κατεύθυνση πήραμε :lol::lol:, ας το πάρουμε αλλιώς και πάλι από την αρχή που λένε!
Αχ Γλαύκη όλες έχουμε κρύψει πατατάκια και σοκολάτες στα συρτάρια μας για να μην τα δουν άλλοι είτε από ντροπή είτε επειδή δεν θέλαμε να τα μοιραστούμε! Καθόλου φυσιολογικό και όμως ήταν μία καθημερινότητα! Μάλιστα εγώ ακόμη και όταν τα έτρωγα τα έκρυβα και περίτεχνα ακόμη και στα σκουπίδια για να μην τα βλέπω ούτε εγώ αλλά κυρίως κάποιος άλλος! Η αδερφή μου δε πιο χαϊβάνι τα στούμπωνε όλα μέσα στα συρτάρια του γραφείου της θυμάμαι και μετά όταν καθάριζε η μάνα μου πάθαινε το εγκεφαλικό, χούφτες χούφτες τα έβγαζε τα χαρτάκια και τα άδεια σακουλάκια από το δωμάτιο της! Τόσο κωμικά και όμως τραγικά συνάμα!
06-12-2011, 18:51 #236
Originally posted by break
Eli αλήθεια έγινε αισθητή η απουσία μου?
Με συγκινήτε :grin::grin::grin:!!!!!!!!!!
Είχα δύο δύσκολες μέρες κ ναι Ava μου έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες παραπάνω πως οι δαίμονες μας επισκέπτονται όταν δεν είμαστε καλά ψυχολογικά.............................: sniffle::sniffle:
όπως καταλάβατε...............υπέκυψαμετά απο μια στεναχώρια!!!!!!!!
όμως πάντα θα έχουμε στεναχώριες στη ζωή , θα πρέπει εγώ να πνίγω το πόνο με σοκολάτες? :grind::grind::grind:
Γιατί κάποιοι όταν στεναχωριούνται τους κόβεται η όρεξη?
κ ξέρετε τι γίνεται στη περίπτωση μου αργώ, αργώ πολύ να σηκωθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην κολλάς πιάσε το χέρι μου
06-12-2011, 18:51 #237
Αβουλινι εγω θα στο κοψω το τσιγαρο!
Break κ εγω οταν στενοχωριεμαι κ οταν αγχωνομαι,οπως τωρα,ουτε ξερω τι κατεβαζω....κ μετα με πιανουν κ οι τυψεις μου κ ουτε βγαινω ουτε καλοκοιμαμαι.Ομως αυριο ειναι μια αλλη μερα κ ολα θα ειναι καλυτερα κ εσυ θα συνεχισεις απο εκει που σταματησες κ δεν τρεχει κ τιποτα!
06-12-2011, 18:54 #238
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσια κ δεν σας ειπα για τη σημερινη κρεπαλη!!1 βουτημα με σοκολατα,1κομματι γιγας σπαννακοπιττα,3 μπιφτεκια.2 πατατες φουρνου,μια γωνια ψωμι με λιγη φετα.Κ σαν να μη φταναν ολα αυτα κ αφου δεν εφτιαξα γλυκο για το γιο μου για να μη το φαω,ερχομαι στο μαγαζι κ βρισκω να του εχουν φερει ενα ταψι καρυδοπιττα μια θεια κ μια τουρτα σοκολατα οι νονοι του κ μου εκλειναν το ματι!Ε δε γινοταν να τα αγνοησω .εφαγα ενα κομματι τουρτα κ 2 καρυδοπιττα κ τωρα νιωθω οτι θελω να φαω τα παντα!Μαλλον πρεπει να αρχισω το στολισμα κ σε αυτο το μαγαζι μηπως κ ξεχαστω......κ τα φαω αργοτερα.....
Πήγες να μαζέψεις την Ava και μετά το έχε@@@@ς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με τις υγείες σου καρδιά μου και καλό στόλισμα!
06-12-2011, 19:06 #239
Ava ωραία στο γυμναστήριο θα τα κάψεις ότι έφαγες σήμερα!!!!!!
Εμείς τι κάνουμε!!!!
Γλαύκη γιορτάζει ο γιός σου?
Εli τη μαεστρία να ξεφεύγω από τη μάνα μου την είχα κ εγώ!!!!!!!!! Ποτέ μα ποτέ δεν με είχε πιάσει στα πράσσα ενώ το κακόμοιρο το αδελφάκι μου πάντα το έπιανε!!!!!!
06-12-2011, 19:07 #240
Ευχαριστω να εισαι καλα!Να σας κερασω?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση