Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 34 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 502
    Senior Member
    Originally posted by *Katie

Αισχος κυριες αντε τζους πισω στον Ναταλοκοσμο που το κανατε εδω μεσα Αμερικαν μπαρ!!
    Ορίστε;Τι είναι ο Ναταλόκοσμος δηλαδή και μου τις στέλνεις πακέτο;
    Αμέρικαν μπαρ;Το Γαλλικό μπιστρό μας Αμέρικαν Μπαρ;:flaming:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα δαιμονισμένες μου!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλησπέρα eli μου από όσο είδα χτες ξεσαλώσατε με γλυκά και λοιπά να σας στείλω ένα τσουρεκάκι τερκενλής που μου βρίσκεται γεμιστό με σοκολάτα??λείπει και ο άνδρας μου γμτ να το εξαφανίσει μέσα σε ένα απόγευμα!Και ως δια μαγείας η αδελφή μου που το λατρεύει ακόμα δεν έχει έρθει να το τιμήσει και η μαμά μου που τρώει τα πάντα όλα,μου είπε πως δεν θέλει :shocked2:

Senior Member
    Πω πω μεγάλη ζημιά έπαθες aggeloudaki μου! Είναι ΚΟΛΑΣΗ αυτά τα τσουρέκια και έχω ζήσει Θεσσαλονίκη χρόνια οπότε τα ξέρω από πρώτο χέρι τα άτιμα! Ξέρεις τι είναι να περνάς από τον Τερκενλή της Αριστοτέλους και να σου έρχονται οι μυρωδιές στα μούτρα; Και είναι και άτιμοι γιατί έχουν ειδικό εξαερισμό να σου φυσάει στα μούτρα καθώς περνάς για σε παίρνουν οι μυρωδιές και να μπαίνεις μέσα σαν υπνωτισμένος!
    Τι να σου πω γλυκιά μου ότι και να κάνεις θα σε αθωώσουμε στο κάτω κάτω άνθρωπος είσαι και αυτό το τσουρέκι είναι απλά Θεϊκό σε στέλνει στα ουράνια και στην κόλαση μαζί... οπότε το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι να το απολαύσεις!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    καλα είπανε οι μπρεικ και οι υπολοιποι να ανοιξουν ένα τοπικ να βοηθηθουν να διώξουν τα δαιμονια και καποιες καποιες βαζουν φωτογραφιες με εδεσματα , μιλανε για οργιο ψιλικατζιδικου κλπ και οδηγουν τον κοσμο στην καταστροφη .

Πες τα katie γιατί κ να θέλουμε να αγιάσουμε δεν μπορούμε!!!!!!
    Εξορκισμό σε λίγο θα κάνουμε!!!!!:saint::saint::saint::saint:

Senior Member
    aggeloydaki στείλε κ απο εγώ κανα ψίχουλο!!!!!!!!

Senior Member
    Ούτε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος με 100 παπάδες δεν μας σώνει Break με αυτές τις κολασμένες που μπλέξαμε! Αλήθεια που είναι οι κυρίες και δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής σήμερα; Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτές τις τούρτες και τις καριδόπιτες που μας κοτσάρανε, χαλάνε την αξιοπιστία του τόπικ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by break

Κι αμέσως μετά στείλε κι από εσύ μερικά!

Senior Member
    Εσύ μην μιλάς στα πόδια σου τα έχεις και μάλιστα φρέσκα φρέσκα, ευκαιρία για καφέ στην Αριστοτέλους

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by break

Κι αμέσως μετά στείλε κι από εσύ μερικά!

χαχαχαχαχα μη χάσεις κούκλα αμέσως να με κοροϊδέψεις!!!!!!

Senior Member
    Ναι,καλά!Λες κι εσείς δεν έχετε από δω κι από κεί!Ως και η πλατεία Συντάγματος Τερκενλιάζεται!
    Την Αριστοτέλους τη σιχαίνομαι για καφέ!Είναι σαν τα δικά σας μέρη εκεί στην Ερμού αριστερά προς Μητρόπολη
    που με πήγε η αδερφή σου με τις άλλες...Ευτυχώς είχε ενδαφέρον club και τον ξεγελάσαμε κάπως τον μουστερή!

Senior Member
    Eli εσύ που τα λες ωραία :smirk:

πες μας τα σημερινά νέα σου.....................:bisou:

Senior Member
    Θα τα γράψω στον Ναταλόκοσμο για να ενημερωθούν όλες οι κυρίες
    Αν και περίμενα την κυρία Katie να πάρει το βήμα απόψε καθότι χθες μου έκανε παράπονα ότι προλαβαίνω εγώ και τα ξερνάω όλα πριν προλάβει να αρθρώσει μιλιά :lol::lol:
    Προσεχώς στον Ναταλόκοσμο λοιπόν τα νέα τις ημέρας!!!

Senior Member
    Είμαι στο κατάλληλο τόπικ για να θέσω το ζήτημα ενός διαολάκου που μπήκε άξαφνα και απρόσκλητος τις τελευταίες μέρες στην καθημερινότητά μου.. Μετά την επέμβαση, είχε ατονήσει εντελώς το ενδιαφέρον μου για τα γλυκά και απλά τον τελευταίο καιρό είχα βάλει στη ζωή μου τη μαύρη σοκολάτα γιατί μου αρέσει να υπάρχουν όλα στη ζωή μου και να μην απαγορεύεται κάτι.. Όλα χρήσιμα, με μέτρο..Όμως νιώθω σαν να ξανάρχεται αυτή η μανία να φάω κάτι "απαγορευμένο" , για τα δεδομένα της σληβ, έχω τσακίσει τα σοκολατάκια υγείας, τα γκοφρετίνια υγείας, τις ελίτσες υγείας. Δεν τρώω άλλου τύπου γλυκά, με λιπαρά, βούτηρα, κρέμες γάλακτος κτλ αλλά το ζητούμενο είναι το ίδιο: Με έπιασε ξανά η μανία των σνακς? Απλά να θυμίσω στα κορίτσια μου που δεν έχουν διαβάσει παλιότερα ποστς, έχω περάσει την περισσότερη ζωή μου τρώγοντας σνακς και όχι φαγητό, εδώ και έξι μήνες τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος με πιάτο, πηρούνι, κτλ. Και δεν θέλω να το χάσω αυτό...

Senior Member
    Καλημέρα Γιωτάκι μου γλυκό! Γλυκό όνομα και πράμα :lol::lol:
    Μήπως επειδή είσαι χαρούμενη και είσαι όλο στην γύρα και χαίρεσαι το πνεύμα το γιορτινό έχεις μία ανεπιθύμητη χαρά για γλυκάκι; Ή μπορεί να σου λείπει κάποιο θρεπτικό συστατικό και να σε τραβάει τόσο πολύ. Πρόταση μου επικεντρώσου όσο μπορείς στην διατροφή σου κάνε τα συχνά σου γεύματα και όσο πιο πλήρη γίνεται. Μία συμβουλή που μου δίνει ο διατροφολόγος μου είναι να τρώω πάντα το γλυκό μετά το γεύμα μου ή το σνακ μου. Ακόμη και αν δεν το κάνω αυτό τουλάχιστον να έχω φάει μία μπουκιά φρούτο πριν ξεκινήσω να τρώω το γλυκό. Ξέρεις τα γλυκά σε βάζουν σε έναν φαύλο κύκλο τρελού σκαμπανεβάσματος της γλυκόζης στο αίμα. Τρως γλυκό ανεβαίνει κατακόρυφα, περνάει η ώρα πέφτει κατακόρυφα (ειδικά αν δεν έχεις φάει και κάτι για ώρες) και μετά σε βάζει σε φαύλο κύκλο. Σπάσε τον φαύλο κύκλο με την μπουκιά του φρούτου πριν το γλυκό και τα συχνά γεύματα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και δες αν σου κάνει διαφορά. Λογικά θα σε βοηθήσει πολύ

Page 18 of 34 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast