Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 34 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 502
    Senior Member
    Elaki, κάνω απλά το σταυρό μου να οφείλεται η κρισούλα στην επικείμενη επίσκεψη της έμμηνου ρήσεως και όχι σε πισωγυρίσματα στον παλιό κακό μου εαυτό! Αλλά ό,τι και να είναι , είμαι πανέτοιμη και εφοδιασμένη με διάθεση και κουράγιο να το πολεμήσω!
    Αν δεν κάνω λάθος, σήμερα έχεις συνάντηση με το διατροφολόγο σου, περιμένω νέα!!!!

Senior Member
    ααααααχ ναι και γιαυτό έχω ξυπνήσει προυνό προυνό να προλάβω να φάω πρωινό και μετά να μείνω νυστικιά και άκαπνη 3 ώρες για να κάνω και λιπομέτρηση γκρρρρρρ το δαιμονάκι του τσιγάρου μου έχει κατσικωθεί στην πλάτη:grind::grind:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Είμαι στο κατάλληλο τόπικ για να θέσω το ζήτημα ενός διαολάκου που μπήκε άξαφνα και απρόσκλητος τις τελευταίες μέρες στην καθημερινότητά μου.. Μετά την επέμβαση, είχε ατονήσει εντελώς το ενδιαφέρον μου για τα γλυκά και απλά τον τελευταίο καιρό είχα βάλει στη ζωή μου τη μαύρη σοκολάτα γιατί μου αρέσει να υπάρχουν όλα στη ζωή μου και να μην απαγορεύεται κάτι.. Όλα χρήσιμα, με μέτρο..Όμως νιώθω σαν να ξανάρχεται αυτή η μανία να φάω κάτι "απαγορευμένο" , για τα δεδομένα της σληβ, έχω τσακίσει τα σοκολατάκια υγείας, τα γκοφρετίνια υγείας, τις ελίτσες υγείας. Δεν τρώω άλλου τύπου γλυκά, με λιπαρά, βούτηρα, κρέμες γάλακτος κτλ αλλά το ζητούμενο είναι το ίδιο: Με έπιασε ξανά η μανία των σνακς? Απλά να θυμίσω στα κορίτσια μου που δεν έχουν διαβάσει παλιότερα ποστς, έχω περάσει την περισσότερη ζωή μου τρώγοντας σνακς και όχι φαγητό, εδώ και έξι μήνες τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος με πιάτο, πηρούνι, κτλ. Και δεν θέλω να το χάσω αυτό...

Γιατί άραγε;

Senior Member
    Ααααα, χαμός γίνεται στο "Καφέ Σπίτι"! Καλά που έχουμε την Πράκτορα, να μας ανοίγει τα μάτια!
    Να έρθω για μια επίσκεψη αβροφροσύνης? Θα είμαι καλό παιδί, το υπόσχομαι! Δεν θα φάω τα μπωλ και τα κεριά!

Senior Member
    axaxaxa, αμάν πια, και να θέλει να ξεφύγει κανείς από την καγκεμπε δεν μπορεί! Έχει αποδείξεις για όλα! Ε, ναι, το ομολογώ, προσφάτως μια ψυχή όσια και σεπτή σαν το τόπικ της, μου έφερε τα άνω λευκά φτερουγωτά αντικείμενα τα οποία και με έβαλαν στον πειρασμό να τα παραγεμίσω με καλούδια λογής λογής για να κολαστούν λίγο και ιδού τώρα τα αποτελέσματα πανω μου... τα βλέπω και ξερογλύφομαι...
    Αβάκι, πετάξου για βοήθεια!

Senior Member
    εγώ έφαγα μια χουφτα πακοτινια πριν μιαμιση ώρα και παιδιά το στομάχι μου δεν το πήρα πολύ καλα . τι τα ήθελα.... αι στο καλο. καλα να παθω και να σκασω!

Senior Member
    Γιώτα αυτά τα καλούδια είναι στο ζεστό σου σπιτικό;;;; Ντροπή!
    Ελπίζω να έχει μείνει τίποτα μέχρι να έρθουμε για καφέ! :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Γιώτα αυτά τα καλούδια είναι στο ζεστό σου σπιτικό;;;; Ντροπή!
    Ελπίζω να έχει μείνει τίποτα μέχρι να έρθουμε για καφέ! :lol::lol:
    ααα καλά , να μην ανησυχείς καθόλου! Αυτά και άλλα τόσα!
    Λες να συνεχιστεί η κρισάρα και να τα έχουν κατασπαράξει τα δοντάκια μου όλα μέχρι τότε?? Βοήθειααααααααααααα!!:spin:

Senior Member
    πφφφφφ ελπίζω να έχεις πολλούς αγαπημένους καλεσμένους και να προλάβουν να τα κατασπαράξουν αυτοί πριν προλάβεις εσύ! χεχεχε και καλύτερα πριν πατήσω εγώ το πόδι μου εκεί μέσα γιατί είμαι σε τριπάκι προσπάθειας

Senior Member
    Κοριτσάρες μου χαμός!!!!!!!!!!! Τι γίνεται εδώ μέσα? Από τη μια καρυδόπιτες από την άλλη σικολάαααααααααααααααατες !!!!!!!!!!!!

Με τόσους πειρασμούς εδώ μέσα δεν ξέρω εαν πλέον είναι το κατάλληλο τόπικ για να απαλλαχτούμε από τους δαίμονες του μυαλού :lol::lol:

monahiot το σπίτι σου όλα τα καλούδια έχει κ να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς!!!!!!!

Εγώ όταν έχω τέτοια τα τρώω όλα ρε κορίτσια δεν μπορώ να τα έχω στο σαλόνι μου, το μυαλό μου συνέχεια εκεί είναι

Υ.Γ monahiot τα bounty τα twix κ τα mars είναι μίνι σαν τα σοκοφρετίνια?

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    εγώ έφαγα μια χουφτα πακοτινια πριν μιαμιση ώρα και παιδιά το στομάχι μου δεν το πήρα πολύ καλα . τι τα ήθελα.... αι στο καλο. καλα να παθω και να σκασω!

Το στομαχάκι σου είναι παρθένο πλέον σ΄αυτά τα διαόλια :yes:

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by *Katie

Το στομαχάκι σου είναι παρθένο πλέον σ΄αυτά τα διαόλια :yes:
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Σήμερα τα σνακ μου είχαν παστέλι χειροποίητο μόνο με μέλι, σουσάμι και με φιστίκια αιγίνης μιαμ μιαμ

Senior Member
    Αχ Eli εχθές μας πήρε το βράδυ κ δεν πήγαμε στο κουκλομάγαζο!!!!!!!

Senior Member
    Ναιιιι το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες :smilegrin:

Senior Member
    Χθες δεν μπόρεσα να μην υποκύψω στους κάποτε καθημερινούς γλυκούς βραδινούς δαίμονες. Το ματάκι μου είχε γυαλίσει στην κυριολεξία, από το απόγευμα και μετά έκανα ασκήσεις ηρεμίας! Έφαγα το βραδυνό μου και μετά ήθελα να φάω και 2ο πιάτο στα καπάκια! Κρατήθηκα περίμενα το κλασσικό 20λεπτο. Πήγα να ξεχαστώ στον υπολογιστή, τίποτα. Πέρασε μία ώρα ήπια το κεφίρ μου με λίγους ξηρούς καρπούς. Πάλι για λίγο ηρέμησα. Πέρασε μία ώρα και οι δαίμονες εκεί, μα να μην ξεκουμπίζονται με τίποτα!!!! Τι είναι αυτό βρε παιδί μου που άμα σε πιάσει δεν σε αφήνει άμα δεν την κάνεις την στραβή;;; :grind::grind: Μετά από ακόμα μία ώρα εεεεεεε δεν άντεξα η γυναίκα! Έφαγα κέικ έφαγα σοκολάτα ήπια και το γάλα μου και έσκασα. Η πλάκα είναι ότι μετά από άλλη μία ώρα οι δαίμονες εκεί ήταν ακόμη να μου κ@λοτρίβονται!
    Ε εεεεεε ως εδώ είπα και δεν τους έθρεψα άλλο, όχι να μου γίνουνε και θεριά και να μην ξέρω κατά που να κάνω! Περαστικά μου

Page 19 of 34 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast