Results 331 to 345 of 502
-
13-12-2011, 22:01 #331
χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
Το sculpting που σου πρότεινα έχει και αρκετούς άντρες εκτός από γυναίκες, είναι γυμναστική με βαράκια και λάστιχα... έτσι για να μην χάνεις το κουράγιο σου
- 13-12-2011, 22:06 #332
Originally posted by break
Originally posted by filipparas
Λέω να πας και να τ'αφήσεις τις ντροπές, κι εγώ όταν ξεκίνησα ξεχώριζα αλλά δε μ'έκανε κανείς να νιώσω άσχημα, ούτε έχω δει κάτι να συμβαίνει και πάντα όταν βλέπω παιδάκια με περιττά κιλά αρκετά πάντα προσέχω μη κάνει κάποιος καμιά αηδία για να επέμβω, μέχρι τώρα δε χρειάστηκε και δε νομίζω οτι θα γίνει.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μακάρι να σκεφτόταν όλοι σαν κ εσένα!!!!
13-12-2011, 22:48 #333
Originally posted by break
Λέω να πας και να τ'αφήσεις τις ντροπές, κι εγώ όταν ξεκίνησα ξεχώριζα αλλά δε μ'έκανε κανείς να νιώσω άσχημα, ούτε έχω δει κάτι να συμβαίνει και πάντα όταν βλέπω παιδάκια με περιττά κιλά αρκετά πάντα προσέχω μη κάνει κάποιος καμιά αηδία για να επέμβω, μέχρι τώρα δε χρειάστηκε και δε νομίζω οτι θα γίνει.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μακάρι να σκεφτόταν όλοι σαν κ εσένα!!!!
Μπα, πιστεύω πως είναι θέμα παιδείας!!!!!!!!!!!
13-12-2011, 22:50 #334
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol: Εμένα η πρώτη μου επαφή στο γυμναστήριο που πήγα τώρα ήταν η εξής:
Κάθομαι νωχελικά και λίγο ξινισμένα στην ρεσεψιόν και δίνω τα στοιχεία μου για την εγγραφή μου. Ο υπεύθυνος μας ενημερώνει παράλληλα για τις παροχές του γυμναστηρίου με μία χαρά και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Και ρωτάει η αδερφή μου πιο είναι το πρόγραμμα που θα ξεκινούσε εκείνη την ώρα στην αίθουσα αερόμπικ. Και μας λέει ο υπεύθυνος ότι το κάνει η Λίλιαν την οποία βέβαια όλοι μέσα στο γυμναστήριο την φωνάζουν JI Joe γιατί κάνει 8 ώρες προπόνηση κάθε μέρα... και εκεί που μας τα λέει σκάει μύτη η JI Joe με κολάν γυαλιστερό και μπουστάκι μινιμάλ τους κοιλιακούς ατσάλι, τον τουρλωτό ποπό και στήθη ναααα από την σιλικόνη με το συμπάθιο! Γουρλώσαμε τα μάτια και εγώ και η αφή και πήγαμε στον διάδρομο μας και στα βάρη μας να κάνουμε την δουλειά μας. Όχι που θα μας τρομάξει η σιλικονάτη JI Joe χα!:lol::lol::lol:
:yes::yes::yes::yes:
Έτσι έτσι κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!
13-12-2011, 22:52 #335
και επειδή με ξελογιάσατε κ αυτό το βράδυ :bisou::bisou::bisou:
Πάω για ύπνο μη πάω κατευθείαν στη δουλειά
13-12-2011, 23:13 #336
Όνειρα γλυκά και ανάλαφρα breakaki!
13-12-2011, 23:23 #337
διάβασα πολλά από τα μηνύματά σας σήμερα και σε όλα έβρισκα μικρά κομμάτια του εαυτού μου μέσα.
νομίζω ότι το φαγητό για τους περισσότερους από εμάς είναι τρόπος να "καταπίνουμε" τα συναισθήματά μας, τα άσχημα κυρίως.. στεναχώρια/μοναξιά/έλλειψη αυτοπεποίθησης ή οτιδήποτε μπορεί να έχει ο καθένας. γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και αυτό που λέμε "η ψυχή της παρέας", συνήθως όμως αυτά τα άτομα είναι τα πιο μοναχικά και εσωστρεφή και αφήνουν να φανεί μόνο μια πλευρά του εαυτού τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάν σε άσχετα πράγματα μετά (ένα από αυτά και το φαγητό). δεν έχω σχέση με ψυχοθεραπεία ή κάτι τέτοιο, απλώς σκέψεις λέω.. και μπορεί να είμαι λάθος, αλλά έτσι νιώθω.. έχω προσέξει πως όταν είμαι αληθινά ευτυχισμένη ξεχνάω να φάω. πραγματικά για μέρες δεν έχω καν το αίσθημα της πείνας.. αυτό βέβαια δεν συμβαίνει κ τόσο συχνά..
πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε.. είναι το πραγματικό μας "σπίτι".. κι όπως δε θα αφήναμε τον κάθε άγνωστο κ επικίνδυνο τύπο να περάσει την πόρτα μας, έτσι θα πρέπει να κάνουμε και με την υπερβολική κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών. κι εγώ που τα λέω είμαι λάτρης της γλυκών, μπορούσα να τρέφομαι μόνο με αυτά.. και αποφάσισα να τα κόψω τελείως.. μετά από μερικούς μήνες αποτοξίνωσης, πιστέψτε με, έτρωγαν οι κολλητές μου δίπλα μου τούρτα σοκολατίνα και ούτε καν μου τράβηξε την προσοχή. δεν το περίμενα από μένα κι όμως έγινεγια όλα είμαστε ικανοί, αρκεί να το πιστέψουμε!!! και αν δεν αντέχετε χωρίς μια μανία, σκεφτείτε πως μετά το τέλος της chocoholic εποχής, θα έρθει το shopping therapy!! ανυπομονώ να μπω σε μαγαζί με ρούχα και να μην σκέφτομαι καν τα νούμερα, απλώς να αγοράζω!! (μετά θα ψάξω για άλλο βοηθητικό φόρουμ, χαχα)!!
Αυτά τα πολλάάά (!) είχα να πω..! όποιος άντεξε να διαβάσει ως εδώ, συγχαρητήρια και συγνώμη αν σε ζάλισα! :P
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! :thumbup:
14-12-2011, 02:19 #338
Μπράβο mpumpuki χαίρομαι που έχεις ψάξει μέσα σου και έχεις ανακαλύψει τι σε οδηγεί στο να καταφεύγεις στην τροφή για παρηγοριά. Είναι σημαντικό ο καθένας μας να κάνει την αυτοκριτική του και να αναζητήσει βαθιά μέσα του και για τις απαντήσεις αλλά και για τις λύσεις. Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτή τη διαδικασία να την κάνουμε με αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό μας. Τι ωραία που το θέτεις: το σώμα μας είναι το "σπίτι μας" . Και το σπίτι μας πρέπει όντως να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε όπως του αξίζει και να του δίνουμε τα καλύτερα δομικά υλικά για να το χτίσουμε γερό και δυνατό για να αντέξει στον χρόνο και να μην πέσει και μας τσακίσει :smilegrin:
Φιλιά πολλά και καληνύχτα
14-12-2011, 11:20 #339
Originally posted by Eli
Τι ωραία που το θέτεις: το σώμα μας είναι το "σπίτι μας" . Και το σπίτι μας πρέπει όντως να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε όπως του αξίζει και να του δίνουμε τα καλύτερα δομικά υλικά για να το χτίσουμε γερό και δυνατό για να αντέξει στον χρόνο και να μην πέσει και μας τσακίσει :smilegrin:
:wink1:
14-12-2011, 11:36 #340
Δεν θελω αλλη διαιτα.
Βαρεθηκα.
Εχω εναν αποτυχημένο δακτυλιο και πολλά κιλά στην πλάτη μου.
Δεν θελω αλλο προγραμμα.
Αυτο που δειχνει να δουλειυει αυτο τον καιρο ειναι οτι δεν βαζω στοχο, κανω καθε μερα -οχι με ιδιαιτερη χαρά το ομολογώ...- 45 λεπτά περπάτημα και εχω κοψει τα γλυκά.
Εβαλα καθαρη πρωτεΐνη στην διατροφή μου και κανω πράξη πολλά απο αυτά που εχω μαθει τοοοοοοσα χρονια παχύσαρκη.
Φυσικά μπήκε στην ζωη μου η Τονια -ειναι εγγεγραμμένο μελλος του φορουμ- και σαυτην οφειλω οτι μου μιλάει καθημεριναααααα για την διατροφή και με τραβάει διαρκώς για το περπάτημα.
Τι να πω.Μαλλον βλεπω λιιιιιιιγο φως στο τουνελ αχνο ομως.!!!!
14-12-2011, 17:44 #341
marimari μου χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω έστω και κουρασμένη
συγχαρητήρια!
Όσο για τους στόχους καλά κάνεις και τους επαναπροσδιορίζεις. Καλό είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από τους στόχους βάρους και απώλειας και να θέσεις νέους πιο χειροπιαστούς και πιο άμεσους. Η καθημερινή άσκηση είναι ένας από αυτούς όπως και η αποχή από τα γλυκά :thumbup::thumbup:. Όσο για τους υδατάνθρακες θα σου πρότεινα να μην τους αφαιρείς από την καθημερινότητά σου αλλά να συνοδεύεις τα γεύματα σου και με αυτούς. Οι κακοί-επεξεργασμένοι υδατάνθρακες είναι αυτοί που κάνουν τη ζημιά, επέλεξε καλύτερα παξιμάδια κρίθινα αντί για ψωμί και προϊόντα ολικής άλεσης. Επίσης αν σου λείψουν τα ζυμαρικά κυκλοφορούν πλέον και αυτά της ολικής άλεσης που είναι πολύ καλά. Είναι σημαντικό σε όλα μας τα γεύματα για να είναι πλήρη και για να τρώμε μικρότερες ποσότητες εκτός από την σαλάτα και την πρωτεΐνη μας να περιλαμβάνουν και μία ποσότητα υδατάνθρακα, π.χ. 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένο ρύζι ή ζυμαρικό ή πατάτα ή δύο μικρά παξιμάδια κρίθινα. Πίστεψε με μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν τέτοιοι συνδυασμοί και θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις καλύτερα και τις υπογλυκαιμίες σου. Επίσης προσπάθησε να κάνεις συχνά γεύματα έτσι θα ελέγχεις καλύτερα την πείνα σου και θα τρως μικρότερες ποσότητες. Κατά τα άλλα εύχομαι να μην χάσεις το κουράγιο σου και να αρχίσεις κάποια στιγμή να απολαμβάνεις τις νέες σου συνήθειες
15-12-2011, 00:44 #342
Originally posted by mpumpuki
Ακριβώς..! και επειδή αρκετό καιρό το αφήσαμε να σκονίζεται, καιρός για μια γενική ανακαίνιση.. σπίτι από την αρχή!!
:wink1:
καλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε και ρημαδιό πριν το ξαναφτιάξουμε :lol: :lol:
Φέρνω την σκούπα και το ξεσκονόπανο να κάνουμε ένα καλό συγύρισμα
17-12-2011, 19:33 #343
Originally posted by Eli
marimari μου χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω έστω και κουρασμένησυγχαρητήρια!
Όσο για τους στόχους καλά κάνεις και τους επαναπροσδιορίζεις. Καλό είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από τους στόχους βάρους και απώλειας και να θέσεις νέους πιο χειροπιαστούς και πιο άμεσους. Η καθημερινή άσκηση είναι ένας από αυτούς όπως και η αποχή από τα γλυκά :thumbup::thumbup:. Όσο για τους υδατάνθρακες θα σου πρότεινα να μην τους αφαιρείς από την καθημερινότητά σου αλλά να συνοδεύεις τα γεύματα σου και με αυτούς. Οι κακοί-επεξεργασμένοι υδατάνθρακες είναι αυτοί που κάνουν τη ζημιά, επέλεξε καλύτερα παξιμάδια κρίθινα αντί για ψωμί και προϊόντα ολικής άλεσης. Επίσης αν σου λείψουν τα ζυμαρικά κυκλοφορούν πλέον και αυτά της ολικής άλεσης που είναι πολύ καλά. Είναι σημαντικό σε όλα μας τα γεύματα για να είναι πλήρη και για να τρώμε μικρότερες ποσότητες εκτός από την σαλάτα και την πρωτεΐνη μας να περιλαμβάνουν και μία ποσότητα υδατάνθρακα, π.χ. 1 φλιτζάνι του τσαγιού βρασμένο ρύζι ή ζυμαρικό ή πατάτα ή δύο μικρά παξιμάδια κρίθινα. Πίστεψε με μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν τέτοιοι συνδυασμοί και θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις καλύτερα και τις υπογλυκαιμίες σου. Επίσης προσπάθησε να κάνεις συχνά γεύματα έτσι θα ελέγχεις καλύτερα την πείνα σου και θα τρως μικρότερες ποσότητες. Κατά τα άλλα εύχομαι να μην χάσεις το κουράγιο σου και να αρχίσεις κάποια στιγμή να απολαμβάνεις τις νέες σου συνήθειες
Πολύ σωστά ολα αυτά που γράφεις αλλά γραμμαριο ακουνητη απο τα 114,5 και με καθημερινη γυμναστικη με την Τονια που με τραβαει διαρκως απο τα ποδια.Μαλλον πρεπει κατι ακομη να κοψω.Τι ομως;Θα το βρω...
17-12-2011, 21:11 #344
Originally posted by marimari
Δεν θελω αλλη διαιτα.
Βαρεθηκα.
Εχω εναν αποτυχημένο δακτυλιο και πολλά κιλά στην πλάτη μου.
Δεν θελω αλλο προγραμμα.
Αυτο που δειχνει να δουλειυει αυτο τον καιρο ειναι οτι δεν βαζω στοχο, κανω καθε μερα -οχι με ιδιαιτερη χαρά το ομολογώ...- 45 λεπτά περπάτημα και εχω κοψει τα γλυκά.
Εβαλα καθαρη πρωτεΐνη στην διατροφή μου και κανω πράξη πολλά απο αυτά που εχω μαθει τοοοοοοσα χρονια παχύσαρκη.
Φυσικά μπήκε στην ζωη μου η Τονια -ειναι εγγεγραμμένο μελλος του φορουμ- και σαυτην οφειλω οτι μου μιλάει καθημεριναααααα για την διατροφή και με τραβάει διαρκώς για το περπάτημα.
Τι να πω.Μαλλον βλεπω λιιιιιιιγο φως στο τουνελ αχνο ομως.!!!!
Αργά ή γρήγορα θα φανεί το φως στο τούνελ!!!
17-12-2011, 21:25 #345
Πάνω που έλεγα πως ευτυχώς έχω αρχίσει να απαλλάσσομαι από τους δαίμονες του μυαλού μου, τσούπ με επισκέφτηκαν ξανά!!!! :flaming::flaming::flaming:
Προχθές που ήμουνα στη δουλειά κάποιος είχε φέρει γλυκά κ πήρα ένα σκεπτόμενη πως οκ ένα γλυκό τη βδομάδα μπορώ να τρώω, επίσης σκέφτηκα πως εντάξει μωρέ το έχω,τόσες μέρες έχω καταφέρει να ελέγξω το μυαλό άρα έχω κάνει κάποια βήματα, εεεεεεεεε τι το ήθελα κ τα σκέφτηκα, με μάτιασα :bigsmile::bigsmile::bigsmile: κ μόλις έφυγα από τη δουλειά πήρα ένα σουβλάκι κ γλυκά :grind::grind::grind::grind: ένιωθα πάρα πολύ κουρασμένη κ βρήκα τρόπο να ξεκουραστώ :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Αμάν πιά
ποτέ θα καταφέρω να ελέγξω το μυαλό μου!!!!
Βαρέθηκα!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια