Results 361 to 375 of 502
-
18-12-2011, 17:58 #361
Originally posted by Eli
Ωστόσο αυτά τα δαιμόνια τα καταραμένα δεν λένε να ξεκουμπιστούν.... ακόμη....
Είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη έτσι Dora;;
Ναι είναι μακρυς ο δρόμοςγια την Ιθάκη , αλλα αξίζει να τον κάνουμε σε όλη τη διαδρομή του .
- 18-12-2011, 18:00 #362
Κοίτα ποιος μιλάει;;;
Επειδή είχα την τιμή να γνωρίσω την κυρία Break από κοντά να σας πω ότι αν και πολύ ντροπαλή στο φόρουμ είναι ένας άνθρωπος που όταν σου χαμογελάει φωτίζει όλο τον χώρο! Και ναι ευτυχώς παρά τα ζόρια που έχει τραβήξει δεν έχει ξεχάσει να συνεχίζει να χαμογελάει! Και όταν λέω χαμογελάει εννοώ όχι μόνο με το στόμα αλλά και με τα μάτια και με την ψυχή της ολάκερη
Το χαίρομαι πολύ αυτό σε εσένα break μου και χαίρομαι που σε βρήκα συνοδοιπόρο σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που έχουμε επιλέξει.
18-12-2011, 18:19 #363
Βρείτε μου τοιχο να χτυπήσω το κεφάλι μου.Ποσο πρέπει να μισω το σωμα μου και την ψυχη μου για να το φορτώνω τοοοοοσο πολλά λιπαρά και ζάχαρες;
Γιατι; Ποτέ η Κυριακη δεν ηταν η καλύτερη μου μέρα.Απο τα παιδικά μου χρόνια δεν γουσταρα της Κυριακής το απογευμα.Ισως επειδή ξημέρωνε μερα σχολείου σε μερικές ωρες...
Ψυχολογία στα δαπεδα.Ενα στομαχι που μολις δεχτηκε υπερφαγική επιθεση...και μεγάλη κιλολας...
Αλήθεια...Ποτε εχει τελος αυτο το πράγμα;;;:thumbdown::thumbdown::thumbdown::barfy::barfy::barfy:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
18-12-2011, 18:19 #364
Originally posted by dora_th
Eli τα δαιμόνια είναι οι λαιστρυγόνες και οι κύκλωπες και ο άγριος Ποσειδώνας που συνανταμε στο δόμο για την Ιθάκη .Ομως δεντους φοβόμαστε γιατί δεν τους κουβαλάμε στην ψυχή μας . Μας κατσικώνονται στο σβέρκο , αλλά που θα πάνε θα τους διώξουμε .
Ναι είναι μακρυς ο δρόμοςγια την Ιθάκη , αλλα αξίζει να τον κάνουμε σε όλη τη διαδρομή του .
"Πόσο μακριά είναι ακόμη Μπάρμπα Στρουμφ????" :lol: :lol: :lol:
Πέραν της πλάκας το λέω και το ξαναλέω στον εαυτό μου όσο πιο μακρύς ο δρόμος τόσο πιο σταθερά τα αποτελέσματα και τόσο μεγαλύτερη η σοφία που κερδίζουμε
Με χαμόγελο συνεχίζω.... :thumbup:
18-12-2011, 18:21 #365
Originally posted by marimari
Βρείτε μου τοιχο να χτυπήσω το κεφάλι μου.Ποσο πρέπει να μισω το σωμα μου και την ψυχη μου για να το φορτώνω τοοοοοσο πολλά λιπαρά και ζάχαρες;
Γιατι; Ποτέ η Κυριακη δεν ηταν η καλύτερη μου μέρα.Απο τα παιδικά μου χρόνια δεν γουσταρα της Κυριακής το απογευμα.Ισως επειδή ξημέρωνε μερα σχολείου σε μερικές ωρες...
Ψυχολογία στα δαπεδα.Ενα στομαχι που μολις δεχτηκε υπερφαγική επιθεση...και μεγάλη κιλολας...
Αλήθεια...Ποτε εχει τελος αυτο το πράγμα;;;:thumbdown::thumbdown::thumbdown::barfy::barfy::barfy:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα
18-12-2011, 18:22 #366
Καλησπερα σας!!! Αλλη μια δαιμονισμενη στην παρεα
σας παρακολουθω κρυφα πολυ καιρο, εχω παρει πολυ δυναμη απο σας κι ευχαριστω γι αυτο, και σας συγχαιρω για τον τροπο που αντιμετωπιζετε τις αδυναμιες και σηκωνετε ξανα το κεφαλι αμεσα και συνεχιζετε την προσπαθεια...
σε λιγες μερες εχω τα πρωτα γεννεθλεια της τελευταιας μου προσπαθειας. τον τελευταιο χρονο καταφερα πολλα. καταφερα να ξεφορτωθω 3 ολοκληρες δεκαδες κιλων, και κυριως καταφερα να ριξω σε βαθυ υπνο τους δικους μου δαιμονες μεχρι που για αρκετο καιρο πιστευα οτι τους ειχα εξορκισει. δυστυχως ομως καπου επαναπαυτηκα και με τρομο διαπιστωσα οτι ακομα υπαρχουν και τον τελευταιο μηνα εχουν κανει κατι παραπανω απο αισθητη την παρουσια τους. τελικα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζα. το λαθος μου μαλλον ηταν οτι υποτιμησα τον εχθρο . οποτε το μονο που μου μενει ειναι να ανασυγκροτηθω εγκαιρως και να ξαναρχισω να τους μαχομαι...
18-12-2011, 18:23 #367
Originally posted by Eli
Επειδή είχα την τιμή να γνωρίσω την κυρία Break από κοντά να σας πω ότι αν και πολύ ντροπαλή στο φόρουμ είναι ένας άνθρωπος που όταν σου χαμογελάει φωτίζει όλο τον χώρο! Και ναι ευτυχώς παρά τα ζόρια που έχει τραβήξει δεν έχει ξεχάσει να συνεχίζει να χαμογελάει! Και όταν λέω χαμογελάει εννοώ όχι μόνο με το στόμα αλλά και με τα μάτια και με την ψυχή της ολάκερη
:shocked2: Για εμένα μιλάς?
Τα παραλές, τα παραλές!!!
:starhit:
18-12-2011, 18:29 #368
ΛΟΡΑ καλωσόρισες!
πόσο χαίρομαι όταν μεγαλώνει η παρέα μας :bigsmile:
Συγχαρητήρια που το κατάλαβες νωρίς και δεν το βάζεις κάτω! Δυστυχώς εγώ πολλές φορές δεν το αντιμετώπισα έγκαιρα με αποτέλεσμα να ακυρώνω τις τεράστιες προσπάθειες που είχα κάνει στο παρελθόν :flaming:
Βάζω μυαλό όμως και προχωράω μπροστά :bigsmile:
Εύχομαι να καταφέρεις να τους κατατροπώσεις τους ατίθασους δαίμονες σου και σύντομα να τους ξαναβάλεις στο συρτάρι, καλή επιτυχία!
18-12-2011, 19:00 #369
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα,
ισως τελικα να μην υπαρχει οριστικη λυση αλλα τουλαχιστον οσο αντιδραμε γρηγορα δεν δινουμε τον χρονο να θεριεψει το κακο.
αυτο μου πηρε και μενα πολυ χρονο αλλα πιστευω το χω πια εμπεδωσει...
marimari αμοιβαια τα συναισθηματα για την κυριακη καθως και τα υπολοιπα... ομως ειναι ενα μονο περιστατικο ετσι? εστω αλλο ενα! προσπαθησε να ηρεμησεις να αποστασιοποιηθεις και υποσχεσου στον εαυτο σου οτι αυτο το συμβαν ειναι απλα η εξαιρεση και οχι ο κανονας.
18-12-2011, 19:54 #370
marimari ούτε κ εγώ γούσταρα της Κυριακής το απόγευμα!!!!!!
Πάντα με έπιανε μελαγχολία!!!!!
Ναι έχει τέλος.......... κ όλες μαζί από εδώ θα το παλέψουμε!!!!
Θεωρώ πως πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας κ να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας!
Τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να δω την υγιεινή διατροφή ως μια διαδικασία φροντίδας απέναντι στον εαυτό μου!!!! Μια πράξη αγάπης για εμένα γιατί εάν δεν είμαι εγώ καλά τότε κανένας από τους γύρω μου δεν θα είναι καλά εξαιτίας των νεύρων μου, της κυκλοθυμίας μου,της μελαγχολίας μου κ ότι άλλο προκαλεί στον ψυχισμό μου αυτή η κατάσταση!!!!!
Επίσης έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου, που το είχε γράψει ο filipparas πως θέλει πολύ δουλειά με τον εαυτό μας ή κάπως έτσι :yes:
Έτσι είναι!!!!!!!!!!! Ο διαιτολόγος κ ο ψυχολόγος θα μας δείξουν τον τρόπο!!!!!!!
όπως λέει κ η Eli θα μας δείξουν τα κλειδιά!!!! :wink1:
18-12-2011, 21:21 #371
Λόρα καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας κ συγχαρητήρια για την απώλεια των κιλών σου!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup:
Σίγουρα δεν υπάρχει οριστική λύση εφόσον εάν τρώμε βλακείες παχαίνουμε!!!:regan:
Ότι κ κάνουμε ακόμα κ επέμβαση εαν δεν βγάλουμε τα αμαρτωλά απο τη ζωή μας ή έστω να τα καταναλώνουμε μια στο τόσο δεν γίνεται τίποτα :grind::grind::grind:
Έχω παράδειγμα κ μέσα στο σπίτι μου εφόσον η αδελφή μου πρίν κάποια χρόνια είχε φθάσει 90 κιλά κ μόνη της προσπάθησε κ έχασε 33 ολόκληρα κιλά κ να έχει κ εμένα να τρώω μπροστά της :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: ή να πηγαίνει κ να μου τα αγοράζει γιατί εγώ ντρεπόμουν, όταν κ αυτή επαναπαύτηκε άρχισε κ πάλι να βάζει κιλά!!!!
ʼρα δυο επιλογές έχουμε όπως είπε κ η γλυκιά μας dora (εαν δεν κάνω λάθος), ή τρώμε κ έχουμε παραπάνω κιλά ή προσέχουμε τον εαυτό μας κ έχουμε φυσιολογικό βάρος!
Υ.Γ: Για να μη παρεξηγηθώ, τα λέω για να τα ακούω κ εγώ :lol::lol::lol::lol:
18-12-2011, 21:56 #372
Originally posted by break
Υ.Γ: Για να μη παρεξηγηθώ, τα λέω για να τα ακούω κ εγώ :lol::lol::lol::lol:. Αλλά είναι ωραίο όταν μαθαίνουμε κάτι σωστό και βλέπουμε ότι μας βοηθάει να το μοιραζόμαστε και με όλους τους άλλους.
Και να πω και κάτι που μου ήρθε σήμερα με αφορμή την εξομολόγηση των παραστρατημάτων μας. Πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο να παραθέτουμε τα πιστεύω μας και τον τρόπο που το παλεύουμε καθώς και τις επιτυχίες μας και τις χαρές μας. Είναι όμως εξίσου καλό και όμορφο να λέμε και τις αποτυχίες μας και τα λάθη μας. Έχει κάτι το λυτρωτικό το να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου και προσωπικά με το κουράγιο που μου δίνετε με βοηθάτε να επανέρχομαι πιο γρήγορα και να επικεντρώνομαι και πάλι στους στόχους μου. Κάθε νόμισμα που λένε έχει δύο πλευρές έτσι και εμείς έχουμε και τις επιτυχίες μας και τις αποτυχίες μας .
Σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνετε και σας φιλώ γλυκά :love:
18-12-2011, 22:10 #373
Όταν άνοιξα αυτό το post ήμουνα ψυχολογικά πολύ χαλιά κ ο λόγος που το έκανα ήτανε γιατί ήθελα να ακούσω κ από άλλα άτομα τη δική τους εμπειρία κ με ποιο τρόπο το παλεύουν!!! :kiss::kiss:
18-12-2011, 22:35 #374
Κοριτσια...ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!
Βγηκα και εκανα ξεσπασμα.Εννω πηγα επισκεψη και ηπια ενα χαμολι, μετά επαθα και 2 υπερφαφικο μεσα σε 2 ωρες.
Το θεμα δεν ειναι αυτο.Το θεμα ειναι οτι εκανα τον πρωτο μου προκαλούμενο εμετό.
Δε ξερω αλλά μετά το ξεσπασα του φαγητου με εποιασε μισος και το εκανα.Ειναι αληθεια οτι μαζι με τον εμετο εφυγαν και οι μισες μου τυψεις.
Το θεμα ειναι οτι δεν νιωθω ασχημα που το εκανα.Αλλά δεν ειμαι και πατο ψυχολογικά...Γιατι;;;;
18-12-2011, 23:10 #375
marimari πρόσεχε γλυκιά μου γιατί το μονοπάτι που βαδίζεις είναι επικίνδυνο ψυχολογικά και σωματικά. Μήπως δεν κάνεις αρκετά ισορροπημένη διατροφή; Γιατί άλλο να κάνεις ένα υπερφαγικό και να νιώσεις άσχημα και άλλο να νιώσεις τέτοια αηδία με τον εαυτό σου και να προκαλέσεις εμετό. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά με το να προκαλέσεις εμετό απλά προσθέτεις ένα ακόμη πρόβλημα σε αυτά που ήδη έχεις. Και αν το γυρίσεις από μία απλή αδηφαγική διαταραχή σε νευρική βουλιμία άντε να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα μετά...
Η λύση για να αποφύγουμε τα υπερφαγικά είναι να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο τους. Ο φαύλος κύκλος είναι ο εξής:
Γεγονός πυροδότησης - υπερφαγικό επεισόδιο - τύψεις - αφαγία ή υποθερμιδική διατροφή και φτου ξανά και από την αρχή.
Για να σπάσεις τον κύκλο πρέπει να το πιάσεις από κάπου και να κάνεις αλλαγή και το εφικτό είναι η αλλαγή διατροφής. Αν κάνεις τα 5 πλήρη γεύματα που λέμε εδώ στο τόπικ στις πρώτες σελίδες τότε τα υπερφαγικά λιγοστεύουν και έχουν και μικρότερη ένταση και μέγεθος. Μην χάνεσαι μέσα στην απογοήτευση και στον πανικό σου. Κάνε μία προσπάθεια να το δεις λίγο πιο ψύχραιμα. Ξύπνα αύριο το πρωί που είναι μία νέα μέρα και κάνε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με τριάδες και δυάδες και θα νιώσεις καλύτερα. Αν θέλεις να δεις ένα τέτοιο διαιτολόγιο δες τι τρώμε εγώ και break στο τόπικ "τι έφαγα σήμερα" και θα πάρεις και από εκεί μία ιδέα. Έχεις αρκετά κιλάκια να χάσεις ακόμη και είναι κρίμα να κουράζεις από τώρα τόσο πολύ τον εαυτό σου και να τον υποβάλλεις σε τόσο μεγάλο στρες.
Σου παραθέτω το παρακάτω άρθρο για τις μακροχρόνιες συνέπειες του εμετού με την ελπίδα ότι θα σε αποτρέψω από μία τόσο παρορμητική και επικίνδυνη για την υγεία σου συμπεριφορά.
http://keadd.gr/wb/pages/arthra/synepies-emeton.php
Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που το μοιράστηκες μαζί μας και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνεια σου
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση