Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 34 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 502
    Senior Member
    καλησπερα και περαστικα στους αρρωστουλιδες!!!
    ηδη απο δευτερα ειμαι πιστη στο προγραμμα μου αν εξαιρεσω 2 σοκολατακια που μπουκωσα τα δαιμονακια μου τριτη βραδυ για να τους κλεισω το στομα. στα κιλα επανηλθα στα προ 2ημερου των χριστουγεννων ισα ισα για να εχω περιθωριο να ξεσαλωσω και διατροφικα και το 2ημερο της πρωτοχρονιας... τουλαχιστον νιωθω οτι η κατασταση ειναι ελεγχομενη ετσι και απολαμβανω τα εορταστικα εδεσματα χωρις καμια μα καμια τυψη... και πραγματικα ειναι πολυ πιο νοστιμα ετσι...
    φιλια σε ολους!!! καλα να περναμε!!!

Senior Member
    Μπράβο Λόρα! Πολύ χαίρομαι που έχεις βρει τις ισορροπίες σου! Εύχομαι να περάσεις υπέροχα και το διήμερο της Πρωτοχρονιάς!!

Senior Member
    Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσουμε τους επίμονους δαίμονες είναι η σωστή ενημέρωση

Τα 2 πρώτα διαδικτυακά σεμινάρια του κέντρου εκπαίδευσης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών είναι πλέον διαθέσιμα.

http://keadd.gr/wb/pages/vinteo-ekpa...seminarion.php

Θα σας πρότεινα να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να τα δείτε, αξίζουν πραγματικά τον κόπο

Senior Member
    ευχαριστουμε πολυ ελλη!

Senior Member
    Elaki mou, πως είσαι καρδιά μου? Νιώθεις λιγουλάκι καλύτερα?

Senior Member
    Έτσι και έτσι Γιώτα μου αλλά βαρέθηκα να παραπονιέμαι :crazy:
    Λίγο είπα να συμμαζέψω το χάος στο σπίτι μου σήμερα, κουράστηκα, και πάλι ανέβασα 38 πυρετό . Εκτός από τον πυρετό έχω πολλούς σωματικούς πόνους κυρίως στον θώρακα και στην πλάτη μου που έχουν πιαστεί επειδή οι εμετοί ήταν πολύ έντονοι . Το στομάχι μου είναι καλύτερα αλλά αρκετά ευαίσθητο ακόμη, τρώω μόνο ρύζι, μακαρόνια, τυράκι και μπανάνες :crazy:. Σίγουρα δεν έχω συνέλθει ακόμη αλλά σε σχέση με την πρώτη μέρα έχω μεγάλη βελτίωση. Ελπίζω ο πυρετός και οι πόνοι στο σώμα μου να φύγουν σύντομα για να χαρούμε αύριο την Πρωτοχρονιάτικη οικογενειακή βραδιά μας! Όπως και να χει δε θα πτοηθώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό! :bigsmile:

Πάντως ειλικρινά χειρότερο πράγμα δεν έχουμε περάσει! Είναι πραγματικά φρικτή αυτή η ίωση

Εσένα η μανούλα σου πως είναι καλή μου; Πονάει πολύ ακόμη;

Senior Member
    Καλύτερα είναι και αδράξαμε την ευκαιρία που μπόρεσε και ξαναπάτησε λίγο στα πόδια της (στο Π εννοώ βέβαια) και την πήγαμε σε νευροχειρουργο στο νοσοκομείο να μας πει... Πρέπει να αδυνατίσει και άντε να πεις σε 75χρονη με κατάθλιψη και χίλια δυο προβλήματα να στερηθεί και την απόλαυση του φαγητού.. Τέλος πάντων, αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα αυτού του χρόνου, πρέπει να τον αποχαιρετήσουμε με χαμόγελο και όχι με κατήφεια και κυρίως να υποδεχτούμε το 2012 με την καλύτερη μας αγκαλιά!

Senior Member
    Ναι Γιώτα μου και εγώ έτσι λέω! Με χαμόγελο και αισιοδοξία θέλω να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο, δεν πα να έχουμε προβλήματα θέλω να γιορτάσουμε και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για τα καλά που έχουμε στην ζωή μας και να ξορκίσουμε τα κακά!
    Χαίρομαι τόσο πολύ που νιώθει καλύτερα η μαμά σου εύχομαι αύριο να έχετε μία καλή μέρα χωρίς πόνους και να την χαρείτε με όλη σας την ψυχή! Όσο για τα κιλάκια ουφ δύσκολος στόχος, θεωρώ ότι η διατροφή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της υγείας μας και πρέπει να του δίνουμε την δέουσα προσοχή αλλά άντε να βάλεις μυαλό τώρα σε μεγάλο άνθρωπο! Κουράγιο και δύναμη Γιωτάκι μου, εύχομαι ο νέος χρόνος να σας επιφυλάσσει πολλές χαρές και λίγες αλλά κυρίως ασήμαντες λύπες :kiss:

Senior Member
    Originally posted by Neraidaki stroumpoulo
    Όμορφοι και όμορφές καλησπέρα σας!
    Έπειτα από 4 ημέρες συνεχόμενου πυρετού και «τρεξίματος στην τουαλέτα» (Αντιλαμβάνεστε?)
    Είμαι πάλι εδώ?
    Λοιπόν διάβασα τα νέα όλων σας? νέων παλιών?
    Ήθελα να πω πως τα δαιμονάκια δε σχετίζονται μόνο με το φαγητό μας αλλά μας δημιουργούν ¨ανησυχίες¨ για το σώμα μας και αυτό πάλι μας πάει πίσω?
    Ο στόχος μας είναι το κέντρο της γης και οτιδήποτε μας πάει πίσω πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη να το αντικρούουμε? Δεν είναι εύκολο αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν τρόποι να γίνει εύκολο!
    Συνήθως δεν εμπίπτουμε σε «πειρασμούς» όταν είμαστε χορτάτοι ή τουλάχιστον όταν είμαστε χορτάτοι οι πιθανότητες να ξεφύγουμε είναι μικρότερες?
    Είναι λοιπόν καλύτερα έχεις φάει πριν πας την επίσκεψη σου και να κρατάς πάντα μαζί σου ένα σνακ έκτακτης ανάγκης...
    Το έχω κάνει παρελθοντικά και 2 στις 3 έχει δουλέψει! Την Τρίτη φορά βέβαια έφαγα και το σνακ έκτακτης ανάγκης και το κέρασμα της επίσκεψης? !!!
    Εστιάζω όμως στις 2 επιτυχίες μου και προσπαθώ να ξεχάσω την «αποτυχία» της τρίτης φοράς!

Για το γυμναστήριο τώρα? τα δαιμονάκια μας δημιουργούν άγχος για το σώμα μας? Καλό κακό το σώμα μας αυτό είναι και θέλουμε να γίνει καλύτερο.
    Το να συγκρίνουμε το σώμα μας με το σώμα των καλλίγραμμων γυμναστών που κοπανιούνται μια ζωή 5-8 ώρες στο γυμναστήριο δεν είναι δίκαιο? :grind: Καλύτερα να συγκρίνουμε το σώμα μας πριν με το σώμα μας τώρα?
    Ας είχα χρήματα και θα σου έλεγα εγώ! Προς το παρόν αρκούμε στο περπάτημα και λίγο ποδήλατο στο σπίτι? Είναι μια παρηγοριά και αυτό!

Τέλος Marimari μου θα συμφωνήσω με την Eli?
    Η κολλητή μου άρχισε να το κάνει αυτό και το διαπίστωσα νωρίς. Όταν της μίλησα γι΄ αυτό η ίδια δεν παραδέχτηκε ότι το κάνει? Εκεί άρχισα ν? ανησυχώ και έψαξα πληροφορίες για το θέμα?
    Όταν της πήγα τις πληροφορίες εκτυπωμένες και της εξέφρασα τις ανησυχίες μου η απάντηση της ήταν ότι δε μου πέφτει λόγος και τι θέλω και ανακατεύομαι και τέτοια?
    Anyway δε θέλω να αναπτύξω άλλο το θέμα? Σε παρακαλώ όμως μη μπεις σε αυτό το λούκι?
    Αυτό που θέλω να σου πω είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου? Και αν κάποια στιγμή κάνεις και ένα λάθος? άνθρωπος είσαι και έχεις και αδυναμίες?
    Το ότι το παραδέχεσαι βέβαια είναι καλό σημάδι. Θα σου πρότεινα και εγώ να δεις το θέμα της διατροφής σου λίγο πιο ψύχραιμα και να ακολουθήσεις τα 5 γεύματα?

Αυτά! Και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου τώρα που σας χρειάζομαι?

Neraidaki μου μέσα στην έπαρση των γιορτών και της γαστρεντερίτιδας δεν προλάβαμε να σου κάνουμε ένα σωστό καλωσόρισμα! :smilegrin:
    Από τι διαβάζω την πέρασες και εσύ ε; Ελπίζω να νιώθεις καλά τώρα εγώ ακόμη δε είμαι στα 100%, κάτι δεκατάκια και κάτι αδυναμίες ακόμη με ταλαιπωρούν.
    Όσο για τα σνακ εκτάκτου ανάγκης πόσο συμφωνώ μαζί σου!!! Ο διατροφολόγος μου λέει πάντα όταν πάω κάπου να πάω φαγωμένη :lol:. Έχω πάντα μία μπάρα αποξηραμένων φρούτων με ξηρούς καρπούς στην τσάντα μου για παν ενδεχόμενο και όποτε πάω για καφέ παίρνω ένα μικρό ταπεράκι με ένα μικρό φρούτο και ξηρούς καρπούς. Οι άψητοι ανάλατοι ξηροί καρποί είναι ανορεξιογόνοι και πολλοί θρεπτικοί σε σχέση με τις μπάρες δημητριακών που με λιγώνουν και σε συνδυασμό με ένα φρουτάκι μπορούν να με κρατήσουν για 3 ώρες χορτάτη και ήρεμη
    Καλές γιορτές να έχεις Νεραϊδάκι και καλωσόρισες στην παρέα μας

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    καλησπερα κι απο μενα!!!
    τολμω να πω οτι η συμετοχη μου στην συντροφια σας αρχισε ηδη να αποδιδει καθως νιωθω πολυ πιο αισιοδοξη. αφησα και το παπι μου κατα μερος κι υποσχεθηκα οτι απο δω και περα ολες οι μετακινησεις μου θα γινονται μετα ποδια. κατι ειναι κι αυτο απο την πληρη απραγια...
    break ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα πραγματικα αυτη τη στιγμη νιωθω οτι ο αγωνας να διατηρησω τα κεκτημενα μου φαινεται πολυ πιο δυσκολος. κι αυτο γιατι ο χρονος και ο κοπος μεχρι να φτασω τον στοχο μου μπορει να μην ηταν λιγος αλλα ειχε ενα τελος. τωρα συνηδητοποιω οτι για να μεινω εδω θα πρεπει να αγωνιζομαι καθημερινα και ασταματητα και αυτο μου προκαλει μεγαλο αγχος. μαλλον γι αυτο τωρα ξυπνησαν κι οι δαιμονες...
    οταν επιτελους ειδα τα κιλα-στοχο μου στην ζυγαρια ξεκινησα ενα προγραμμα συντηρησης στο οποιο ειχα ενα ελευθερο γευμα την εβδομαδα (για αρχη) με τα ολα του. ορεκτικο κυριως ποτο και γλυκο! ομως με το πρωτο κιολας γλυκο μου ηταν αδυνατο να σταματησω!!! το ενα γευμα γινοταν ενα τεραστιο γευμα που διαρκουσε ολη την ημερα!!! και φυσικα την αλλη μερα τρομος τυψεις και ενοχες!!! την πρωτη φορα λεω ενταξει ετυχε αλλα ελα που καθε φορα αυτο γινοταν!!! αυτο δεν ηταν προγραμμα συντηρησης αλλα σαν να καθιερωνα ενα υπερφαγικο επεισοδιο με τα ολα του μεσα στην εβδομαδα!!! το τελευταιο δε συνεχιστηκε και την επομενη ημερα!!! τελικα ποσο χαζη μπορει να ειμαι? και τι ακριβως πρεπει να κανω??? να συνεχισω το προγραμμα μου επ'αοριστον??? να ξεγραψω τελειως απο την ζωη μου τις τροφες που πυροδοτουν αυτα τα επεισοδια? σιγουρα νιωθω οτι θελω πολυ δουλεια ακομα αλλα δεν γνωριζω τον τροπο που μπορω να το χειριστω...
    Λόρα μου καταρχήν να μην το βάλεις κάτω!! Βρήκα σήμερα λίγη δύναμη να σου απαντήσω γιατί έχω βρεθεί στην θέση σου και δυστυχώς δε κατάφερα να διατηρήσω το βάρος μου που με τόσο κόπο είχα επιτύχει. Ο μεγάλος αγώνας για σένα Λόρα μου τώρα ξεκινά αλλά είναι ένα ευχάριστο ταξίδι και δεν θα έπρεπε να σε τρομάζει. Το σημαντικό είναι ότι έχεις καταφέρει να χάσεις το περιττό σου βάρος αλλά από εδώ και πέρα θα πρέπει να μάθεις να το διατηρείς! Είναι λογικό να έχεις υπερφαγικές τάσεις από τη στιγμή που έχεις στερήσει από τον εαυτό σου πολλές απολαύσεις και ενδεχομένως έκανες και μία υποθερμιδική δίαιτα κάτω των 1500 θερμίδων για να χάσεις τα κιλά σου.
    Καταρχήν θα σου πρότεινα να πάρεις μία καλή πολυβιταμίνη για να αναπληρώσεις θρεπτικά συστατικά που ενδεχομένως το σώμα σου έχει στερηθεί είτε από τη δίαιτα είτε από άστατη διατροφή. Ούτως ή άλλως ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας είναι τέτοιος που εκ των πραγμάτων επειδή ζούμε σε ένα τοξικό περιβάλλον πρέπει να ενισχύουμε τον οργανισμό μας. Εγώ πλέον λέω ότι προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου σε συμπληρώματα παρά σε φάρμακα
    Δεύτερον, αν δεν έχεις βάλει την άσκηση ήδη στην ζωή σου τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις!! :thumbup::thumbup: Θα σε βοηθήσει και να διατηρήσεις πιο εύκολα το νέο σου βάρος αλλά επίσης θα σου επιτρέψει να τρως περισσότερο χωρίς να φοβάσαι ότι θα βάλεις βάρος. Και να κάνεις και τις ατασθαλίες σου που και που.
    Τρίτον όπως είπες και εσύ είσαι σε περίοδο συντήρησης. Επειδή τα κιλά που έχασες δεν είναι και λίγα σημαίνει ότι έκανες δίαιτα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μάλιστα λογικά υποθερμιδική. Που σημαίνει ότι ο μεταβολισμός σου έχει ρίξει τους ρυθμούς του προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει στα νέα δεδομένα (θα το δεις και στο σεμινάριο αυτό...) Ο τρόπος για να αυξήσεις τις θερμίδες της καθημερινής σου διατροφής είναι σταδιακά και αργά. Δυστυχώς θα πρέπει να βρίσκεσαι υπό καθεστώς "δίαιτας" για λίγο ακόμη... Σταδιακά θα ανεβάσεις τις θερμίδες για να δώσεις στον οργανισμό σου τον χρόνο για να ανεβάσει και πάλι τον μεταβολισμό σε υψηλότερους ρυθμούς. Αυτό σίγουρα μπορείς να το ενισχύσεις και με την γυμναστική γιατί κάνοντας γυμναστική αυξάνεις τον βασικό σου μεταβολισμό.
    Τέλος μην ξεχνάς να κάνεις συχνά μικρά γεύματα ανά τρίωρα για να παλεύεις τις λιγούρες, τις υπογλυκαιμίες και την τάση για υπερφαγικά .
    Ξέρω δεν είναι λίγα Λόρα μου αλλά αν θέλεις να κρατήσεις το αποτέλεσμα που με τόσο κόπο πέτυχες θα πρέπει να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου. Κάντες σταδιακά και αργά με τον τρόπο που ταιριάζει στην δική σου ζωή και θα δεις ότι από ένα σημείο και μετά θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου

Senior Member
    Originally posted by break
    Eli έκανα βλακεία ε?

ʼσε κ εγώ εχθές που είπα να μπώ πάλι σε ένα πρόγραμμα δυσκολεύτηκα
    σήμερα κάπως καλύτερα!

Μέσα στην ομαδική συμφωνία, εως το Σάββατο κυρίες!!!!!
    Break μου δεν θέλω να μου απογοητεύεσαι!! Λογικό είναι να λοξοδρομήσεις γλυκιά μου δεν είσαι και καμία Αγία!! Καταρχήν προσπαθείς να συνηθίσεις τους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου που δεν έχουν καμία σχέση με πριν. Κατά δεύτερον έπεσε όλο αυτό και μέσα στις γιορτές :yes: ε λογικό είναι και να ξεφύγεις από το πρόγραμμα σου και να χάσεις την μπάλα στο δάσος :lol:
    Μην μου απογοητεύεσαι, ξέρεις εγώ πόσες φορές χάνω την μπάλα και την βρίσκω; Ουυυυυυυ
    Το μυστικό είναι να μην το βάζεις κάτω και να μην χάνεις τα ραντεβού σου με τον διαιτολόγο σου. Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου είναι η επαναφορά στην διατροφή σου, δεν θα σε μαλώσει και δεν θα σε κατακρίνει κανείς για τα παραστρατήματα σου! Μην χάνεις το κουράγιο σου φιλενάδα είσαι ακόμη στην αρχή και σου ήρθαν και όλα μαζεμένα, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ σήκω και συνέχισε να περπατάς με τον ρυθμό που σου ταιριάζει

Καλή Πρωτοχρονιά να έχεις! Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία, πολλή αγάπη και την δύναμη για να επιτύχεις όλους τους στόχους σου

Senior Member
    Εγώ πάλι τι να πω και να θελα να έχω δαιμονάκια το στομάχι μου δεν σήκωνε και πολλά όλες αυτές τις μέρες. Παρόλα αυτά επειδή ήξερα ότι όταν θα νιώσω καλά θα δάγκωνα ακόμη και τους τοίχους προσπάθησα να τρώω σωστά και ισορροπημένα. Ξεκίνησα να τρώω τα 5 γεύματα μου σχεδόν κατευθείαν μόλις συνήλθα. Μάλιστα από την 1 μέρα ανάρρωσης ένιωσα απειλητικά τις πρώτες έντονες υπογλυκαιμίες αφού μετά τους εμετούς η γλυκόζη στο αίμα μου θα πρέπει να έπεσε σε ελεύθερη πτώση . Το πάλεψα επάξια με 1 τοστ με μέλι και ταχίνι και λίγο μπανάνα και μετά ξεκίνησα να κάνω μικρά συχνά γεύματα με συνδυασμούς τριάδων για να φέρω το σώμα μου στα ίσα του. Χτες το βράδυ πάλι με φωνάζανε οι κουραμπιέδες. Αχ ρε μάνα τι μου τους έδωσες για να υποφέρω; ʼσε που δεν κάνει να φάω λόγω του ευαίσθητου στομαχιού μου! Τελικά το απέφυγα με 1/2 μπανάνα , λίγο τυράκι και 2 κράκερ. Τουλάχιστον αυτό το γευματάκι κάτι μου πρόσφερε και με έβγαλε από τον φαύλο κύκλο της υπογλυκαιμίας.

Member
    Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.!

Eli είσαι έμπνευση... break είσαι δύναμη :thumbup::thumbup::thumbup:
    και όλοι ανεξερέτως αντιπροωπεύεται το καλό μου αγγελάκι που μάχετε τα δαιμόνια του μυαλού.

Όταν ξεκίνησα να γράφω στο forum το topic αυτό είχε ήδη φτάσει τις 16 σελίδες οπότε ποτέ δεν το διάβασα από την αρχή μέχρι πριν λίγο σήμερα.

Σε πολλές περιπτώσεις που έχετε διηγηθεί είτε διατροφικών επεισοδίων είτε αντιμετώπιση των κιλών και του σώματος μας... βλέπω και εγώ τον δικό μου εαυτό πίσω από αυτή τη διήγηση.

Η διαδικασία του διαβάσματος των θεμάτων σας με βοηθάει να καταλάβω τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζω το θέμα των κιλών και του βάρους.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι για πολύ καιρό προσπαθώντας να βάλω τα πράγματα σε μία τάξη έψαχνα "απεγνωσμένα" την κατάλληλη δίαιτα/θερμίδες/συνδιασμούς τροφών και όλα τα σχετικά.

Μέσα από το διάβασμα των θεμάτων σας, η γνώση της ισορροπημένης διατροφής και τα ωφέλη της με συνδιασμό της άσκησης είναι αυτά που θα φέρουν τα ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.

αααααααχ, πόσο θα ήθελα να είμαι σε θέση να λέω τα ίδια αυτά προγραματάκια και να αισθάνομαι το ίδιο γερή και δυνατή να συνεχίσω τον τρόπο αυτό διατροφής όχι μόνο μέχρι το τέλος της εβδομάδας... αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα/μέχρι το Πάσχα/το καλοκαίρι... τα επόμενα Χριστούγεννα.

Μια και είπα άσκηση....
    break
    σχετικά με το γυμναστήριο μην κολλάς... φαντάσου πως πολλά περισσότερα κιλά από τα δικά σου... ( η αφεντιά μου ) βάζουν τη φορμούλα τους την φαρδιά και πάνε σιγά σιγά στην αρχή χωρίς να νοιάζομαι για τον έναν ή τον άλλον.
    ʼσε που όλα είναι στο μυαλό μας... κανείς δεν γυρνάει να πει και να κουτσομπολέψει.
    Επίσης τα ομαδικά προγράμματα πολύ μου αρέσουν... όχι αυτά με τα λάστιχα και τα βαράκια αλλά τα αερόβια dancing με την δυνατή και έντονη μουσική. Και εκεί θα εμφανιστώ break με την φορμούλα μου την φαρδιά αλλά μάλλον μετά από ένα μήνα προετοιμασίας στους διαδρόμους και ελαφριά βάρη. Και αυτό όχι γιατί αισθάνομαι άσχημα για τα κιλά/σώμα και τέτοια αλλά για να αποκτήσω την απαιτούμενη αντοχή και να το ευχαριστιέμαι το πρόγραμμα και όχι να τα παρατάω στα μισά.

Πήρε το μάτι μου και για κάτι συναντήσεις που κάνετε για καφέ ή περπάτημα?....
    στην επόμενη να υπολογίσεται και μένα I will be there.

Ουφ νομίζω ότι παρασύρθηκα και ήδη έχω αραδιάσει ένα κατεβατό...
    κουκλάρες μου και όμορφοι...
    Σας εύχομαι ότι το καλύτερο για το 2012.

Senior Member
    Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους μας με υγεία, με λιγότερα κιλά και περισσότερο μυαλό :bigsmile::bigsmile:!!!

Tonia μου σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια . Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο στην προσπάθεια σου γιατί όπως και να το κάνουμε ο δρόμος που έχουμε να διαβούμε είναι μακρύς οπότε είναι ευχάριστο να τον διαβαίνουμε με καλή παρέα .

Τι ήταν να συνέλθω από την γαστρεντερίτιδα κάναμε 2 τραπέζια χτες και σήμερα λουκούλια!! Πω πω παιδιά σιχάθηκα το φαΐ μιλάμε! Ήταν όμορφα όμως και χάρηκα πολύ την οικογένεια μου και κυρίως την μικρή μου ανηψούλα :love:. Προς το παρόν λέω σήμερα να με αφήσω λίγο ακόμα ελεύθερη να χαρώ λίγη ακόμη από την θεσπέσια βασιλόπιτα...ίσως και λίγο κορμό σοκολάτα χμμμμ μήπως το παρακάνω;;; χεχεχεε
    Από αύριο όμως και πάλι επιστροφή στα γνώριμα μονοπάτια μας δεν είναι να ξεχνιόμαστε.... Ελπίζω να μην δω + στην ζυγαριά αν και έχω την αίσθηση ότι τα κατάφερα, την Τετάρτη που θα πάω στον διαιτολόγο θα δούμε... το χειρότερο ραντεβού είναι αυτό μετά τις γιορτές αλλά ξέρω ότι με το που θα πάω θα νιώσω καλύτερα και θα πάρω δύναμη να συνεχίσω στον σωστό μου δρόμο. Μία αφύπνιση διατροφική και ένα σπρώξιμο μετά τις γιορτές όλοι μας το χρειαζόμαστε για να ξανασηκωθούμε και να συνεχίσουμε με νέες δυνάμεις και περισσότερη όρεξη!

Senior Member
    καλησπερα σας!!!
    καλη χρονια με υγεια και χαρα και μακαρι φετος να μαθουμε να διατηρουμε τον ελεγχο στην διατροφη μας στην συμπεριφορα μας και στην ζωη μας γενικοτερα!
    οι μερες χαριτος περασαν κι επιστροφη στο προγραμμα και για μενα! ισως λιγο πιο αυστηρα τις 2 πρωτες μερες οχι για τιμωρια αλλα να μπορεσω να αντιμετωπισω την ζυγαρια ωστε να το παρω απο κει που το αφησα ελπιζω... αλλωστε φαγαμε τοσο καλα το σαββατοκυριακο που πιστευω εχω αρκετα αποθεματα και τα δαιμονακια θα ειναι χορτατα για ενα διαστημα...

αντε να μαζευομαστε λοιπον σιγα σιγα!!!

Page 28 of 34 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast