Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 34 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 502
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Lessing μου μεγάλη κουβέντα άνοιξες με αυτή την ερώτηση .... παλιότερα είχα χάσει 25 κιλά σε 6-8 μήνες περίπου 2 φορές μάλιστα και δεν κατάφερα ποτέ να τα κρατήσω . Δεν έχω χάσει ακόμη τα περιττά μου κιλά είμαι 96 και θέλω να φτάσω στα 70. Τώρα όμως δεν είμαι σε φάση απώλειας αλλά σταθεροποίησης. Από πέρυσι έχω χάσει 7 κιλά συν 2 που είχα χάσει λίγο πριν αλλά τα χάνω πολύ αργά και χωρίς να κάνω καν δίαιτα απλά προσέχω την διατροφή μου. Είχα ταλαιπωρήσει τον εαυτό μου τόσο πολύ που δεν έπρεπε πλέον να θέτω στόχους για κιλά αλλά για αλλαγή ζωής γιατί λόγω της αδηφαγικής διαταραχής δεν μπορούσα να κρατήσω κανένα πρόγραμμα διατροφής πλέον. Έτσι κάθε φορά απογοητευόμουν το έριχνα στο φαγητό παράλληλα είχα ροπή προς λιπαρές τροφές και γλυκά λόγω και της βιοχημικής ανισορροπίας που είχα δημιουργήσει στον οργανισμό μου λόγω της άστατης και κακής διατροφής και δεν σταματούσα να βάζω κιλά!! Από πέρυσι τρώω ανελλιπώς 5 γεύματα την ημέρα τα οποία όλα έχουν σίγουρα ένα φρούτο ή ένα λαχανικό, κάνω δυάδες και τριάδες, παίρνω κάποια συμπληρώματα (πολυβιταμίνες, προβιοτικά κατά καιρούς, τώρα ξεκίνησα και Ω λιπαρά) και προσπαθώ να τρώω σα φυσιολογικός άνθρωπος και να αποβάλλω μία και καλή την χαοτική κατάσταση μέσα στην οποία ζούσα. Ομολογώ ότι μετά από ένα χρόνο λοιπόν εκτός του ότι έχω χάσει και μερικά κιλάκια, νιώθω τόσο καλύτερα με τον εαυτό μου που πλέον είμαι σίγουρη ότι θα τα χάσω τα κιλά μου απλά παααρα πολύ αργά. Μπορεί να μου πάρει και 2 χρόνια αλλά δεν με νοιάζει, ή μπορεί να φάω φλασιά και να τα χάσω όλα μέσα στο 2012, εξαρτάται από τον οργανισμό μου και την ψυχολογία μου και πόσα μπορώ να αντέξω. Δεν έχω σκοπό να με πιέσω γιατί ήδη νιώθω υπέροχα με τον εαυτό μου λόγω άλλων αλλαγών.

Οι άλλες αλλαγές που έχω νιώσει και θεωρώ μεγάλη επιτυχία είναι οι εξής:
    1. Έχει βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου μου πάρα πολύ και ξυπνάω το πρωί πολύ πιο ξεκούραστη και με καλή διάθεση.

2. Το σώμα μου πονάει πολύ λιγότερο και σπάνια, γόνατα & μέση, λόγω του ότι πλέον ασκούμαι και τρώω καλύτερα.

3. Δεν έχω πλέον πρόβλημα με κολίτιδες εντέρου που για μένα ήταν ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα, έχουν πλέον εδώ και πολλούς μήνες εξαφανιστεί οι πόνοι! Επίσης πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα με δυσκοιλιότητα, η τουαλέτα μου έχει γίνει σχεδόν ρολόι!

4. Έχω αποκτήσει περισσότερη ενέργεια και διάθεση για να κάνω πράγματα και δεν είμαι καταθλιπτική. Επίσης έχει βελτιωθεί η εικόνα σώματός μου και νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου γιατί μέσα από την άσκηση μπορεί αριθμητικά να έχω χάσει λίγα κιλά αλλά είναι όλα λίπος και το σώμα μου έχει σχηματιστεί καλύτερα και έχω πιο πολλές επιλογές σε ρούχα

5. Επίσης η όψη του δέρματος μου έχει βελτιωθεί αισθητά και νιώθω πιο όμορφη, και μου το λένε και πολλοι φίλοι μου και γνωστοί ότι είμαι πιο όμορφη , επίσης μου λένε ότι έχω αδυνατίσει αρκετά uzzled:

6. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η κατακόρυφη βελτίωση της διάθεσής μου. Είμαι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος!!! Λειτουργώ καλύτερα, με περισσότερη υπομονή, είμαι πιο ευδιάθετη και αισιόδοξη και ακόμη και το μυαλό μου λειτουργεί καλύτερα!!

7. και επίσης ένα σημαντικό... ακόμη και αν φάω πλέον τον άμπακο για κανά 2 - 3 μέρες δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω ούτε μισό κιλο!!!! Μπορώ πλέον να απολαμβάνω όοοοολα τα φαγητά και τα γλυκά του κόσμου χωρίς να τρέμω ότι θα παχύνω :bigsmile::bigsmile:. Παράλληλα όμως πλέον λειτουργώ πολύ πιο ψύχραιμα με το φαγητό, δεν ζηλεύω τα πάντα γύρω μου και δεν νιώθω την ανάγκη να εξαφανίσω ότι υπάρχει μπροστά μου. Μπορώ να ζω μεσα σε ένα σπίτι γεμάτο σοκολάτα και να μην νιώθω την ανάγκη να την φάω σα να μην υπάρχει αύριο. Το αποφεύγω βέβαια γιατί έχω και εγώ τις αδύναμες στιγμές μου ακόμη και τώρα απλά πλέον συνήθως θα φάω πολύ μικρότερη ποσότητα για να νιώσω κορεσμό (εκτός και αν με πιάσει συναισθηματικό υπερφαγικό επεισόδιο). Επίσης τα υπερφαγικά μου επεισόδια με πατατάκια και σοκολάτες έχουν ελαττωθεί στο σημείο εξάληψης!!! Το τελευταίο το έκανα τον Σεπτέμβριο όταν είχα απολυθεί από την δουελειά μου.

Πείτε μου τώρα αν μπορούσατε να βιώσετε όλα αυτά δεν θα ήσασταν πιο ψύχραιμες για την απώλεια του βάρους σας; Εγώ πάντως είμαι και πλέον δεν με νοιάζει και ας χάνω 1 κιλό τον μήνα θα είμαι τρισευτυχισμένη! Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα και γυμναστήριο και προσπαθώ να ελέγξω καλύτερα και την διατροφή μου. Είμαι σίγουρη ότι όταν θα το καταφέρω αυτό θα αρχίσω να χάνω με γρηγορότερους ρυθμούς και το θέλω πολύ αλλά πλέον δεν αγχώνομαι .

Ελπίζω να μην σας ζάλισα αλλά επιτέλους πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι τα κιλα δεν είναι το πρόβλημα είναι το ΣΥΜΠΤΩΜΑ μίας βαθύτερης διαταραχής. Αν δεν αντιμετωπίσουμε την διαταραχή μας δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένοι σε όσα κιλά και να είμαστε. Μου πήρε χρόνια να το καταλάβω αλλά τώρα πλέον το έχω πιάσει το νόημα :bigsmile:
    Eli μου με καλυψες πληρως!

Senior Member
    lessing Χρόνια πολλά!

Κατάφερες να ελέγξεις τα δαιμονάκια του μυαλού σου κ να ξαναβρείς τους ρυθμούς σου?
    Στο κέντρο με το ψυχολόγο πήγες?

Senior Member
    kalhspera! χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν ! καλη χρονια σε οσες τωρα επανηλθαν!
    tonia τελικα τα καταφερα με τον κωδικο που μου εστειλες και το παρακολουθησα. ευχαριστω και παλι παρα πολυ!!!
    γενικα βρισκομαι σε μια φαση επαναπροσδιορισμου του τροπου διατροφης αλλα προς το παρον κανω μικρες μικρες τις αλλαγες γιατι φοβαμαι το πως θα συμπεριφερθει ο οργανισμος μου και δεν διακινδυνευω να δω αυξηση στο βαρος. δεν ειμαι ετοιμη δυστυχως να αντιμετωπισω κατι τετοιο απο τωρα... παραλληλα ψαχνω διαβαζω ενημερωνομαι απο το διαδικτυο και απο οπου αλλου βρω οχι τοσο για διατροφικα θεματα οσο για το πως μπορουμε να φτιαξουμε την ψυχολογια και να χτισουμε χαρακτηρα. ειμαι λιγο αγχωμενη λιγο φοβισμενη αλλα πιστευω θα βρω ακρη. α! και το βασικοτερο!!! την δευτερα πρωι πρωι θα γραφτω σε γυμναστηριο! εχω να γυμναστω οργανωμενα απο το σχολειο και πανε 16 χρονια απο τοτε! ελπιζω να μην τα φτησω και γινω ρεζιλι...:bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    kalhspera! χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν ! καλη χρονια σε οσες τωρα επανηλθαν!
    tonia τελικα τα καταφερα με τον κωδικο που μου εστειλες και το παρακολουθησα. ευχαριστω και παλι παρα πολυ!!!
    γενικα βρισκομαι σε μια φαση επαναπροσδιορισμου του τροπου διατροφης αλλα προς το παρον κανω μικρες μικρες τις αλλαγες γιατι φοβαμαι το πως θα συμπεριφερθει ο οργανισμος μου και δεν διακινδυνευω να δω αυξηση στο βαρος. δεν ειμαι ετοιμη δυστυχως να αντιμετωπισω κατι τετοιο απο τωρα... παραλληλα ψαχνω διαβαζω ενημερωνομαι απο το διαδικτυο και απο οπου αλλου βρω οχι τοσο για διατροφικα θεματα οσο για το πως μπορουμε να φτιαξουμε την ψυχολογια και να χτισουμε χαρακτηρα. ειμαι λιγο αγχωμενη λιγο φοβισμενη αλλα πιστευω θα βρω ακρη. α! και το βασικοτερο!!! την δευτερα πρωι πρωι θα γραφτω σε γυμναστηριο! εχω να γυμναστω οργανωμενα απο το σχολειο και πανε 16 χρονια απο τοτε! ελπιζω να μην τα φτησω και γινω ρεζιλι...:bouncing::bouncing::bouncing:
    το να γραφτείς σε γυμναστηριο ειναι , πιστευω , η καλύτερη κίνηση διότι όχι μόνο θα διώξεις το άγχος να ξαναπαρεις κιλα αλλά θα βελτιωθεί γενικότερα η ψυχολογια σου και η ποιότητα ζωής σου , θα κοιμάσαι καλύτερα , θα γινονται ευκολοτερα οι καθημερινες δουλειες (βλέπε σακούλες σουπερμαρκετ) , αν αρχισεις με ηπιους ρυθμούς και ακούσεις το σωμα σου δεν προκειται να γίνεις ρεζίλι , μετα απο περίοδο προσαρμογης θα καταλάβεις ότι μπορείς να γυμναστείς πιο εντονα ειτε προκειται για ασκησεις με βάρη ειτε αεροβίωση ... εγω είχα να γυμναστώ συστηματικά 10 χρόνια και μετά από 3 μηνες αρχιζω και μπαίνω σε πιο εντονους ρυθμους καμία σχεση αυτα που κανω τωρα με αυτα που εκανα όταν αρχισα το σεπτέμβρη γυμναστηριο ...αυτά ...σου ευχομαι καλή χρονιά και καλή επιτυχία .

Senior Member
    Originally posted by break
    lessing Χρόνια πολλά!

Κατάφερες να ελέγξεις τα δαιμονάκια του μυαλού σου κ να ξαναβρείς τους ρυθμούς σου?
    Στο κέντρο με το ψυχολόγο πήγες?
    Χρονια πολλα Βρεακ μου.Εχω το δευτερο ραντεβου την Τριτη κ στη συνεχεια ενα τριτο κ τελευταιο ραντεβου για την τελικη αξιολογηση.Θελεις να σου στειλω σε u2u το τηλεφωνο;Ειναι στους Αμπελοκηπους.Ειμαι πολυ καλυτερα απο τοτε που παρακολουθησα τα διαδικτυακα σεμιναρια του ΚΕΑΔΔ κ εφαρμοσα τις συμβουλες τους.Ειχε δικιο η Eli!:saint2:Σευχαριστω για το ενδιαφερον!:starhit:

Senior Member
    Εαν δεν σου είναι κόπος στείλε μου u2u το τηλέφωνο!

Δηλ μόνο τρία ραντεβού θα κάνεις θα αξιολογήσουν τη κατάσταση κ μετά θα σε παραπέμψουν κάπου αλλού?

Πάντως χαίρομαι που είσαι καλά, γιατί όλοι μας έχουμε περάσει από τέτοιες φάσεις........ όταν άνοιξα το συκγεκριμάνο τόπικ ήμουνα σε μια παρόμοια κατάσταση με τη δική σου
    Είχα χάσει κάποια κιλά το καλοκαίρι κ μέσα σε ένα μήνα τα ξαναπήρα σχεδόν όλα πίσω :grind:ένιωθα τόσο απελπισμένη τώρα όμως είμαι πολύ καλύτερα γιατί έχω μπορέσει να ελέγξω τον εαυτό μου κ σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η φιλοσοφία αυτών των σεμιναρίων!!!!!!!!
    Αυτή η διατροφή με βοηθάει στο να μη θέλω να τα φάω όλα εδώ κ τώρα!!!!!

Το τρίτο σεμινάριο δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω από την αρχή κ είδα πως δεν το έχουν αναρτήσει στα free video αλλά έχουν κατεβάσει κ τα προηγούμενα :thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    Καλημέρα
    τι κάνει το παρεάκι μας; Μου λείψατε :bigsmile:
    Αν και δεν έχω να πω και πολλά νέα είπα να περάσω να πω την καλημέρα μου. Τα δαιμονάκια μου έχουν ψιλοξεσαλώσει αλλά το παλεύω όπως πάντα με περισσή υπομονή και καλή διάθεση. Την ζυγαριά μου την έχω ξεχάσει, δεν θέλω να μου προσθέσει ένα επιπλέον άγχος. Παραμένω στην μέτρηση του διαιτολόγου που έδειξε ότι παραμένω σταθερή και αυτό μου αρκεί. Προσπαθώ να μπω σε πρόγραμμα και όλο κάτι συμβαίνει και μου τα χαλάει. Βέβαια ξεκίνησα να πηγαίνω και λίγο γυμναστήριο οπότε αυτό είναι πάντα καλό, απόψε θα πάω για yoga . Επίσης προσπαθώ να κάνω τα συχνά μου γεύματα με τους σωστούς συνδυασμούς και ας τρώω μετά και το κάτι παραπάνω. Σήμερα είδα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και ένιωσα λίγο κάπως, νιώθω πρησμένη και έχω και ενοχλήσεις στην κοιλιά μου. Η σπαστική μου κολίτιδα πάντα παραμονεύει στην γωνία... Κακοί οιωνοί αυτά που νιώθω και ξέρω ότι πρέπει να επανέλθω σύντομα για να μην πέσω ψυχολογικά. Πιστεύω με την yoga σήμερα και με το σεμινάριο αύριο θα μπω σε καλύτερη ψυχολογία...

Senior Member
    γλυκια μας ελλη, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν μπορεις να τιθασευσεις τα δαιμονακια σου εσυ που με τα καθησυχαστικα σου λογια εδωσες το εναυσμα να γητευτουν οι δικοι μου δαιμονες και φανταζομαι κι αλλων...
    το ο,τι δυσκολευεσαι να μπεις σε προγραμμα ειναι πολυ φυσικο. βγηκαμε τις προηγουμενες εβδομαδες απο τα νερα μας, ξεσαλωσαμε λιγακι και τωρα ειναι παλι μια νεα μικρη αρχη κι οπως λεει κι ο σοφος λαος καθε αρχη και δυσκολη! ισως αν αυξανες λιγο τις ποσοτητες στα προκαθορισμενα γευματα να μην ζητουσες και το κατι αλλο. ή αν αποφευγες καποιες τροφες που εχεις διαπιστωσει οτι σου ανοιγουν την ορεξη... εγω πχ μετα απο φρουτο και γλυκο αντι να χορταινω πειναω περισσοτερο, λογω αυξησης ινσουλινης φανταζομαι γι αυτο εχω αποκλεισει την ζαχαρη και το φρουτο που θα φαω προσπαθω να ειναι το πολυ πριν μια ωρα απο το επομενο κυριο γευμα ωστε να με χορτασει...
    το πριξιμο που νιωθεις θα ειναι φανταζομαι λογω της κολιτιδας δεν σου εχουν δωσει καποια ειδικη διατροφη ωστε να το προλαβεις? αν δεν κανω λαθος η κολιτιδα μπορει να προκληθει κι απο ψυχολογικες αιτιες κι ετσι η δυσφορια φερνει τις ενοχλησεις και οι ενοχλησεις την δυσφορια... εγω που εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου ξερω οτι καποια λαχανικα και φρουτα οπως και οι ξηροι καρποι μου αλλαζουν τα φωτα!!!
    δουλεψε τα μεσα σου, απεφυγε οτι σου κανει κακο κανε τις ασκησεις σου και την yoga να χαλαρωσεις και πιστευω ολα θα πανε καλα. απότι εχω καταλλαβει κρυβεις πολυ δυναμη μεσα σου, δεν σε φοβαμαι...

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    γλυκια μας ελλη, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν μπορεις να τιθασευσεις τα δαιμονακια σου εσυ που με τα καθησυχαστικα σου λογια εδωσες το εναυσμα να γητευτουν οι δικοι μου δαιμονες και φανταζομαι κι αλλων...
    το ο,τι δυσκολευεσαι να μπεις σε προγραμμα ειναι πολυ φυσικο. βγηκαμε τις προηγουμενες εβδομαδες απο τα νερα μας, ξεσαλωσαμε λιγακι και τωρα ειναι παλι μια νεα μικρη αρχη κι οπως λεει κι ο σοφος λαος καθε αρχη και δυσκολη! ισως αν αυξανες λιγο τις ποσοτητες στα προκαθορισμενα γευματα να μην ζητουσες και το κατι αλλο. ή αν αποφευγες καποιες τροφες που εχεις διαπιστωσει οτι σου ανοιγουν την ορεξη... εγω πχ μετα απο φρουτο και γλυκο αντι να χορταινω πειναω περισσοτερο, λογω αυξησης ινσουλινης φανταζομαι γι αυτο εχω αποκλεισει την ζαχαρη και το φρουτο που θα φαω προσπαθω να ειναι το πολυ πριν μια ωρα απο το επομενο κυριο γευμα ωστε να με χορτασει...
    το πριξιμο που νιωθεις θα ειναι φανταζομαι λογω της κολιτιδας δεν σου εχουν δωσει καποια ειδικη διατροφη ωστε να το προλαβεις? αν δεν κανω λαθος η κολιτιδα μπορει να προκληθει κι απο ψυχολογικες αιτιες κι ετσι η δυσφορια φερνει τις ενοχλησεις και οι ενοχλησεις την δυσφορια... εγω που εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου ξερω οτι καποια λαχανικα και φρουτα οπως και οι ξηροι καρποι μου αλλαζουν τα φωτα!!!
    δουλεψε τα μεσα σου, απεφυγε οτι σου κανει κακο κανε τις ασκησεις σου και την yoga να χαλαρωσεις και πιστευω ολα θα πανε καλα. απότι εχω καταλλαβει κρυβεις πολυ δυναμη μεσα σου, δεν σε φοβαμαι...
    :thumbup:

Senior Member
    Λόρα μου σε ευχαριστώ για τα εμψυχωτικά σου λόγια .
    Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό από διάφορα τρεχάματα και μάλλον αυτό με δυσκολεύει να οργανώσω την διατροφή μου όπως θέλω. Όσο για τον πόνο και το φούσκωμα που ένιωσα σήμερα ευτυχώς σιγά σιγά φεύγει, παλιά με ταλαιπωρούσε μέρες πολλές μπορεί και βδομάδα ολόκληρη τώρα πια έχει σχεδόν εξαλειφθεί αλλά σήμερα που με έπιασε με πήρε λίγο από κάτω γιατί συνειδητοποίησα ότι εδώ και 2 βδομάδες και παραπάνω δεν κάνω καλή διατροφή. Το αδύναμο σημείο σε εμένα είναι τα τσιμπολογήματα και τα γλυκά. Δεν έχω κάνει βέβαια υπερφαγικό όπως έκανα παλιά απλά δεν τρώω όσο υγιεινά και προγραμματισμένα θα ήθελα, με αποτέλεσμα να με πιάνουν υπογλυκαιμίες ή να τρώω μεγαλύτερες ποσότητες από τι θα ήθελα. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως, αργά ή γρήγορα θα στρώσω. Ήταν και η γαστρεντερίτιδα που έπαθα μέσα στις γιορτές και με έκανε άνω κάτω και πιθανόν αυτή να οφείλεται και για το φούσκωμα και τα πονάκια που ένιωσα σήμερα. Παίρνω ανελλιπώς τα προβιοτικά μου και θα ξεκινήσω και πάλι να πίνω το κεφίρ μου και είμαι σίγουρη ότι θα μου περάσει. Εννοείται πάντως πως δεν το βάζω κάτω και κάθε μέρα που ξημερώνει λέω ότι θα τα πάω καλύτερα. Ελπίζω και εύχομαι αυτή η άστατη περίοδος να μην μου κοστίσει και να μην έχω παχύνει γιατί αυτό είναι που με φοβίζει. Δεν με πειράζει να μένω σταθερή η άνοδος της ζυγαριάς όμως με φοβίζει και δεν θέλω να την δω γιατί ξέρω ότι θα με χαλάσει πολύ...
    Προς το παρόν λοιπόν προσπαθώ να αποφεύγω την ζυγαριά και βάζω τα αθλητικά μου και πάω να κάνω την yoga μου να χαλαρώσω :bigsmile:

Senior Member
    Γλυκό μου Elaki τι έπαθες? :love:
    Γιατί μου έπεσες? Εδώ όλες μαζί θα τα παλέψουμε τα δαιμονάκια μας άστα να χαίρονται για λίγο θα είναι unk:
    Που θα πάει θα ξαναμπούμε στο πρόγραμμα μας γιατί στη τελική το οφείλουμε στον εαυτό μας!
    Εαν εμείς δεν τον προστατέψουμε ποιος θα το κάνει? Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!!!

Senior Member
    Η γιόγκα πάντως κάνει θαύματα! Ειλικρινά νιώθω πολύ καλύτερα μετά από 1 1/2 ώρα γιόγκα . Break μου μην ανησυχείς θα τους βρω τους ρυθμούς μου πάλι, ευτυχώς έχω πλέον πολλά κίνητρα για να επιστρέψω στο πρόγραμμα μου και προταρχικό ότι νιώθω πολύ όμορφα όταν το κάνω χιχιχι. Απλά επειδή ξέφυγα λίγο παραπάνω μάλλον πήρα μία γεύση από τον παλιό μου εαυτό και αυτό δεν μου άρεσε και με φόβισε και λίγο :crazy:.
    Παλιότερα όταν έκανα δίαιτες και όχι διατροφή όταν τις χαλούσα υπήρχε μόνο η απόλυτη απογοήτευση και κατηφόρα στον βούρκο. Τώρα σε καμία περίπτωση δεν νιώθω έτσι απλά νιώθω την ανάγκη να επιστρέψω πιστή στις καλές μου συνήθειες που με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είναι απογοήτευση τόσο αυτό που ένιωσα όσο μία δυσφορία για την κατάστασή μου τις τελευταίες μέρες. Θα επανέλθω που θα μου πάει, σήμερα ήταν μία καλύτερη μέρα :yes:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Η γιόγκα πάντως κάνει θαύματα! Ειλικρινά νιώθω πολύ καλύτερα μετά από 1 1/2 ώρα γιόγκα

:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

ουαου!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Παλιότερα όταν έκανα δίαιτες και όχι διατροφή όταν τις χαλούσα υπήρχε μόνο η απόλυτη απογοήτευση και κατηφόρα στον βούρκο. Τώρα σε καμία περίπτωση δεν νιώθω έτσι απλά νιώθω την ανάγκη να επιστρέψω πιστή στις καλές μου συνήθειες που με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είναι απογοήτευση τόσο αυτό που ένιωσα όσο μία δυσφορία για την κατάστασή μου

κ εγώ έτσι ένιωθα!!!!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdo wn:
    Απογοητευμένη, ανίκανη κ με την αυτοπεποίθηση στα πατώματα που δεν μπορούσα να είμαι εγκρατής σε ένα απάνθρωπο πρόγραμμα, που στη τελική ποιος θα ήτανε?

Senior Member
    "...mia μεγάλη κοιλιά εγκυμονεί απραγματοποίητες ιδέες κι επιθυμίες. όσο δεν πραγματοποιούνται, μεγαλώνει".
    Ε. Ζουμπανέας

το βρίσκω εξαιρετικό

Page 31 of 34 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast