Πως θα απαλλαχθώ από τους δαίμονες του μυαλού μου? - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 34 FirstFirst ... 223031323334 LastLast
Results 466 to 480 of 502
    Senior Member
    Όπως και το "Η βουλιμία "χτυπά" κυρίως ταλαντούχα άτομα που δεν έχουν καταφέρει ποτέ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους" Ε. Ζουμπανέας και πάλι

Μια ζωή έτσι νιώθω, να δω πότε θα καταφέρω να ξεδιπλώσω τα ταλέντα μου και να γεννήσω τις ιδέες μου! uzzled:

Senior Member
    Ένα μίνι ντοκιμαντέρ που εξηγεί πολύ απλά πως επηρεάζεται το σώμα μας από υποθερμιδικές δίαιτες , γιατί ξεσπάμε σε υπερφαγικά επεισόδια αλλά και ποιος τελικά είναι ο σωστός τρόπος για να χάσουμε με έναν υγιεινό τρόπο βάρος.

1ο μέρος : http://www.youtube.com/watch?v=Qw2RKRs57bc

2ο μέρος : http://www.youtube.com/watch?v=zMfti...eature=related

Δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους, είναι όμως στα αγγλικά και αρκετά κατανοητό

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Όπως και το "Η βουλιμία "χτυπά" κυρίως ταλαντούχα άτομα που δεν έχουν καταφέρει ποτέ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους" Ε. Ζουμπανέας και πάλι

Μια ζωή έτσι νιώθω, να δω πότε θα καταφέρω να ξεδιπλώσω τα ταλέντα μου και να γεννήσω τις ιδέες μου! uzzled:

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Το βρήκαμε τώρα τι θα λέμε!!! Δεν είμαι χοντρούλα καλέ κάτι ιδέες και ανεκπλήρωτες επιθυμίες εγκυμονώ και όταν τις βγάλω στον κόσμο τούτο να δείτε πως θα γίνω!!! Στιλάκι !!! :lol::lol::lol:

Πέραν της πλάκας με εκφράζουν απόλυτα οι παραπάνω εκφράσεις!

Junior Member
    Γεια σας σε όλες σας!! Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος μιας ομάδας πλέον! Πάσχω από υπερφαγική διατροφική διαταραχή και είμαι καλά!!! (Πάντα ήθελα να το βροντοφωνάξω)! Η δική μου ιστορία δεν διαφέρει και πολύ από της καθε μιας σας. Όλες έχουμε τον ίδιο ''δαίμονα'' πολύ καλά μεταμφιεσμένο. Είναι οι συναισθηματικές ανάγκες που δεν καλύπτονται, είναι οι προσωπικές- οικογενειακές -κοινωνικές σχέσεις που χρειαζόμαστε, τα επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, οι ανασφάλειες , οι φόβοι , οι αδυναμίες μας, η μοναξιά μας, η θλίψη μας.. Η υπερφαγία/ βουλιμία είναι απλά ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου απο τον πόνο που προκαλεί η αλήθεια, ή έστω έτσι το νιώθουμε.

Δεν είναι ελλάτωμα, δεν είναι ανικανότητα. Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί προσπαθούσα να απαλλαγώ από αυτόν (τον ''δαίμονα''). Όχι πια, είναι μέρος του εαυτού μου, είναι κομμάτι μου κι ας είναι αρνητικό. Τον πλευρίζω, τον αφουγκράζομαι, του μιλάω, προσπαθώ να τον καταλάβω, να τον καταλαγιάσω, να τον φέρω στα νερά μου , να είναι με τη δική μου μεριά. Και ίσως τελικά δεν είναι τόσο ''δαίμονας'' όσο νομίζω ..

'' Ιt''s me and you dear. Whatever works. ''

Junior Member
    Εμένα οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες πάντως είναι συσσωρευμένες στους μηρούς... καταραμένα κολάν.....

Senior Member
    ελι απιστευτο................παρα πολυ ενδιαφερον

Senior Member
    Παιδιά μην ξεχάσετε σήμερα το σεμινάριο, νευρική ανορεξία σήμερα το θέμα 8.30 με 22.00 στο

http://www.e-psychology.gr/internet-workshops

Μπορεί να μην αφορά την παχυσαρκία αλλά είναι μία διατροφική διαταραχή που όλοι πρέπει να την γνωρίζουμε και να την αναγνωρίζουμε, για τα παιδιά μας για κάποιον φίλο μας για οποιονδήποτε νοιαζόμαστε και μπορεί κρυφά να υποφέρει.

Senior Member
    Originally posted by break
    Το τρίτο σεμινάριο δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω από την αρχή κ είδα πως δεν το έχουν αναρτήσει στα free video αλλά έχουν κατεβάσει κ τα προηγούμενα :thumbdown::thumbdown:
    here you are, dear...

http://keadd.gr/wb/pages/vinteo-ekpa...seminarion.php

Senior Member
    Δεινω και εγω το παρον μου και σας παρακολουθώ αλλά δεν εχω και πολλά να σας πω γιατι οσο διαβάζω τοοοοοσο και πιο πολύ καλυπτομαι απ αυτά που λετε.
    go on!!!!!!

Senior Member
    Από τη Παρασκευή έχω χάσει εντελώς τον έλεγχο, αρχικα τρώγοντας έξω τα βράδια για 2-3 μέρες, σχετικά ελεγχόμενα και από Δευτέρα είμαι εντελώς εκτός ελέγχου θυμίζοντας τις χειρότερες των εποχών μου. Κάθε μέρα αρρωσταίνω και χαλάω το στομάχι μου και συνεχίζω.

Ακόμα και σήμερα ξεκίνησα τη μέρα μου με λουκάνικα και φουντούνια. Σταματάω από αυτή τη στιγμή, ελπίζω να βρω τη δύναμη και τη πειθαρχία να το ελέγξω όσο είναι νωρίς, αν δε το μαζέψω άμεσα με βλέπω το καλοκαίρι πολύ πάνω από τριψήφιο.

ΑΥΤΑ.

Senior Member
    φιλιππα,

κατα την γνωμη μου 2 ειναι οι εκδοχες :

1) Πολυ απλα και πολυ ανθρωπινα κουραστηκες απο την υπερπροσπαθεια και θες ενα διαλλειμα
    2) Δυσκολευεσαι να συνηθισεις την καινουργια σου εικονα (συμβαινει μετα απο τετοια απωλεια)

το καλο ειναι οτι το αναγνωριζεις . Οκ επιτρεπεται να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις!!!

σταματα να ασχολεισαι τοσο πολυ!!! ξερεις τι πρεπει και τι οχι να φας

εγω μετα απο ενα χειρουργειο και 1 μηνα ακινησιας πηρα την κατω βολτα αλλα παιρνω κουραγιο απο ολους σας και συνεχιζω ΔΕΝ θα το βαλουμε κατω οκ???? (αντε μη τα παρω τωρα) .....

by the way το εχω ξαναπει εγω ουτε 2 δε μπορω να χασω (βλ θυροειδη μαμω το κερατο μου!!! ) εσυ 60 εχασες δικαιουσαι ενα διαλλειμα απλως προσεχε γιατι αν παρεις 1 κιλο ευκολα ερχεται το 2 το 3 και παει λεγοντας .

φιλικα

Senior Member
    Δυστυχώς δεν είναι τίποτα από αυτά, απλά δυστυχώς είμαι ζώο και δεν έχω όρια. Τα 2 και 3 κιλά τα θεωρώ δεδομένα αν και δεν έχω ζυγιστεί, μην είναι και πάνω από 5(θα δω τη Κυριακή που θα ζυγιστώ)... δεν είναι αυτό που με απασχολεί τόσο όμως, 5 κιλά είναι ένας μήνας, αλλά να το κόψω όσο προλαβαίνω.

Ούτε καν θέμα δαιμόνων είναι... είναι θέμα ενος αυτοκαταστροφικού ηλίθιου που δε μπορεί να δει τη ζωή του να φτιάχνει. Αλλά όχι, δε θα μου περάσει... εκάνα μεγάλη προσπάθεια για να τα παρατήσω έτσι.

Senior Member
    Φίλιππε αυτή τη στιγνή κάνεις το λάθος που κάνουμε όλοι μας μετά από κάθε παραστράτημα . Αυτομαστιγώνεσαι . Αυτό τίποτε καλό δεν πρόκειται να φέρει . Ψάξε και βρες τι είναι αυτό που σε σπρώχνει στην υπερφαγία . Μήπως η στέρηση τροφών που ένα χρόνο τώρα εχεις απορρίψει κι έχεις ενοχοποιήσει ? Μήπως χαλάρωσες και θεώρησες ότι το ΄χεις και δεν κινδυνεύεις . Αν είσαι εσύ ζώον , είμαστε όλοι μας . Ε ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! Χαλάρωσε και δες τι σου φταίει .

Senior Member
    Φιλιππε μην βριζεις τον εαυτο σου ειναι και αυτος λιγο κουρασμένος , σκεψου θετικά , εισαι το οραμα για ολους ........... Εγω ξαναρχισα την προσπαθεια χαρη στο παραδειγμα το δικο σου . Εκανες τρεις μερες ατασθαλιες δεν χαλασε και ο κοσμος .......... Ολα καλα θα πανε ............ μην το βαζεις κατω σε παρακαλω ...........

Page 32 of 34 FirstFirst ... 223031323334 LastLast